kostakis27
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 137
- Like
- 12.825
- Πόντοι
- 11.915
Ναι τύπε,τα φέρνει με βανάκι ο Δένδιας απλά έχουν μπλέξει στην κίνησηκανενα ζευγαρι παιζει η να ερθει παιδια?

Ναι τύπε,τα φέρνει με βανάκι ο Δένδιας απλά έχουν μπλέξει στην κίνησηκανενα ζευγαρι παιζει η να ερθει παιδια?

Ελπίζω να είμαι από τους πρώτους που θα την ανοίξουνΤην Παρασκευή θα τη στήσω τελικά τη Νικόλ την κωλάρα ή στην καρέκλα στο υπόγειο ή στον καναπέ τον μαύρο ,μετά τις 22:00 θα το ξεκολιασουμε
Θα σου στείλω προσωπικό μήνυμα μόλις φτάσει να την πηδήξεις πρώτος φιλεΕλπίζω να είμαι από τους πρώτους που θα την ανοίξουν
Όντως έτσι είναι και έχει και άλλους δύο ορόφους να ανέβεις με πολύ ωραίους καναπέδες καβατζες και άλλους χώρους με οθόνες και σκοτεινά δωμάτιαΈχω ξαναγράψει εδώ, ότι το υπόγειο είναι πολύ καυλωτικός χώρος και κρίμα που δεν πάνε πολλοί, παίζει ρόλο που έχει λίγο πιο ακριβό εισιτήριο.
Παρθενια θα πάρει !!! Στενή τρύπα πάντως η νικολεταΘα σου στείλω προσωπικό μήνυμα μόλις φτάσει να την πηδήξεις πρώτος φιλε
Ρε τύπε να μη δούνε οι γαμιαδες Εθνική Ελλάδας για να γαμησουν ένας κροςΘα της το δώσουμε στο χέρι το κωλομουνο απόψε μετά τις 22:00
Την έχω προετοιμάσει ότι θα γαμηθει χωρίς έλεος

Εθνική Ελλάδος φιλικό ρε φίλε,προτιμω να πηδήξω κωλάρα χαχαΡε τύπε να μη δούνε οι γαμιαδες Εθνική Ελλάδας για να γαμησουν ένας κρος
Τράβα λίγο πιο αργά κι εσύ να σας προλάβουν κι εσάς![]()
Δώδεκα εδώ και μια πενταετίαΠόσο έχει το εισιτήριο για υπόγειο δηλαδή;Γιατί έχω αρκετό καιρό να πάω
Χάνεις μύστη εγώ την έχω πετύχει και οποίο παλιά σε εξωτερικούς χώρους φασειςΔεν την έχω πετύχει ποτέ ρε γαμωτο
Περιμένουμε μυστη κάτω !Να δείτε σήμερα πως θα είναι ντυμένη , χορεύτρια από στριπτίζαδικο
Μου τα φόρεσε να τα δω και έγινα τούρμπο
Ζαρτιερες ψηλοτάκουνα
Κορμάκια δίχτυα
Θα με πεθάνει
Τι διακρίσεις είναι αυτές ρε τύπεΜάγκες δεν πάει με ηλικιωμένους
Με το πρώτο όχι καταλαβαίνετε !!;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Οι 3 πρώτοι έδωσαν πιπαρα