arkoudeass
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2022
- Like
- 5.066
- Πόντοι
- 441
Άψογη η μιλφαραΚαλησπέρες από την Μιλφάρα Β.Π.
![]()
Ωραίο κωλο έχει η @verasub
Καμία τριάντα πεντάρα μαξ η καυλα;;;Πόσο την κάνεις παίχτη
Και την δικιά καλήμερα μου καλέ μου φίλε ..Αυτές της ποδάρες της έχυνα..Και μην σου πω και ολο της το κορμί![]()
Την καλημέρα μας.

Η κωλαρα της γυναίκας μου έπρεπε να γράψεις.. φοβερή κωλαρα!!Το κωλαράκι της γυναίκας μου!!!
![]()
![]()
Είσαι άρχοντας...πολύ μουναρα γυναίκα
δουλεμενη η κωλοτρυπαΧθες ηταν η σειρα της 50ρας παντρεμενης,εφαγε κανονικο μαραθωνιο ξεκωλιασματος.Επεσε πολυ βρισιδι και σφαλιαρα και εφυγε με τη κωλοτρυπα λασκα
Μόνο έτσι έπρεπε.Χθες ηταν η σειρα της 50ρας παντρεμενης,εφαγε κανονικο μαραθωνιο ξεκωλιασματος.Επεσε πολυ βρισιδι και σφαλιαρα και εφυγε με τη κωλοτρυπα λασκα
Συμφωνω αλλα ασχολουμαι και δεν κοιμαμαι ορθιος.Εχω χασει βεβαια και κατι μιλφαρες που ηθελα σαν τρελος να τις γαμησωτυχερος
Την εχω παρει εργολαβια εδω και 1,5 χρονοδουλεμενη η κωλοτρυπα
Απο τη στιγμη που κερατωνουν ,δεν αφηνω περιθωριο.Το πολυ στο 3ο γαμησι τον εχουν φαει,οι περισσοτερες απο το 1οΜόνο έτσι έπρεπε.
Αυτη τη περιοδο εχω 4 σταθερες και προσπαθω να βολεψω και μια ακομα, που κανει μπαμ οτι γουσταρει και εγω κοιταω αν ψιχαλιζεικαλα κανεια αδερφε εγω περυσι που το κυνηγαγα γαμαγα 3 φετος επειδη η γυναικα μου το καταλαβε εχει πεσει ξηρασια αλλα τα δουλεμενα κωλαρακια τα ζηλευω
Έτσι θέλουν οι ξεκωλιάρες ξεκολιασμα γιαυτό ξενογαμιουντε όλες οι ψολουδεςΧθες ηταν η σειρα της 50ρας παντρεμενης,εφαγε κανονικο μαραθωνιο ξεκωλιασματος.Επεσε πολυ βρισιδι και σφαλιαρα και εφυγε με τη κωλοτρυπα λασκα
Πολύ τυχερός φίλεΧθες ηταν η σειρα της 50ρας παντρεμενης,εφαγε κανονικο μαραθωνιο ξεκωλιασματος.Επεσε πολυ βρισιδι και σφαλιαρα και εφυγε με τη κωλοτρυπα λασκα
Μουνοχειλα Για πιπιλισμα
ΈτσιΧθες ηταν η σειρα της 50ρας παντρεμενης,εφαγε κανονικο μαραθωνιο ξεκωλιασματος.Επεσε πολυ βρισιδι και σφαλιαρα και εφυγε με τη κωλοτρυπα λασκα