Διαγραμμένο μέλος 255416
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2025
- Like
- 2.529
- Πόντοι
- 441
Δεν την ήξερα αυτή και την έψαξα.
Τατουάζ νεράιδα στην ωμοπλάτη, μεγάλο Τατουάζ τριαντάφυλλο στο μπούτι, θυμίζει barwoman από τελειωμένο ποτάδικο. Αυτές που πίναμε το κώλο μας νομίζοντας ότι θα της τραβήξουμε την προσοχή.
Ο άντρας της των 20 χρόνων ήξερε τι έπαιρνε(και δεν το λέω με κακό τρόπο).
Βλέπω likes και comments από vickykatrana4, οπότε είναι μαζεμένη όλη η συνομοταξία...
Γυναίκες καυλώστρες με σεξουαλική ενέργεια που απλά μεγαλώνουν και η όποια ανασφάλεια διογκώνεται, οπότε λογικό να κάνουν ότι μπορούν να τραβάνε προσοχή.
Κι εμείς μη δούμε βυζιά ή κώλο κάτι παθαίνουμε και τυφλωνόμαστε για το υπόλοιπο πακέτο. Γιατί μην μου πείτε ότι σας αρέσει η φάτσα Βουλγάρας καθαρίστριας και τα φρύδια από μαρκαδόρο;
Αρκεί να φανεί δέρμα φίλτατε...Εν τω μεταξύ και οι δύο geo και vicky έχουν κάτι φωτογραφίες που το photoshop ξεχειλίζει από παντού και από κάτω βλέπεις σχόλια τι πόδια είναι αυτά, πανέμορφη κτλ κτλ. Ώρες ώρες πραγματικά απορώ
Είναι πραγματικά τραγικό να αναφέρεστε σε περσόνα της διαδικτυακής χαβούζας με το " καλλιτεχνικό" της όνομα...είναι σαν να αποδέχεσθε όλοι εσείς που τα βλέπετε αυτά ότι αυτό είναι το ΚΑΝΟΝΙΚΟ της όνομα...λες και μιλάμε για μια ΚΑΝΟΝΙΚΗ καλλιτέχνιδα....τρατζικ.Δεν την ήξερα αυτή και την έψαξα.
Τατουάζ νεράιδα στην ωμοπλάτη, μεγάλο Τατουάζ τριαντάφυλλο στο μπούτι, θυμίζει barwoman από τελειωμένο ποτάδικο. Αυτές που πίναμε το κώλο μας νομίζοντας ότι θα της τραβήξουμε την προσοχή.
Ο άντρας της των 20 χρόνων ήξερε τι έπαιρνε(και δεν το λέω με κακό τρόπο).
Βλέπω likes και comments από vickykatrana4, οπότε είναι μαζεμένη όλη η συνομοταξία...
Γυναίκες καυλώστρες με σεξουαλική ενέργεια που απλά μεγαλώνουν και η όποια ανασφάλεια διογκώνεται, οπότε λογικό να κάνουν ότι μπορούν να τραβάνε προσοχή.
Κι εμείς μη δούμε βυζιά ή κώλο κάτι παθαίνουμε και τυφλωνόμαστε για το υπόλοιπο πακέτο. Γιατί μην μου πείτε ότι σας αρέσει η φάτσα Βουλγάρας καθαρίστριας και τα φρύδια από μαρκαδόρο;
Προσωπικά τυπε μου θα ήθελα να είναι κάτι σε μάνα καλού μου φίλου ή νονά μου ή γυναίκα θείου μου ώστε να πηγαίνω συχνά σπίτι της να την παίρνω μάτι και να ψάχνω στα άπλυτα για εσώρουχα της να καυλώνω...παιδιά να ρωτησω κατι ειλικρινά...πόσοι απο εμας θα θελαμε να ειχαμε μάνα την Λιλα ?πως θα νιωθατε αν ερχοταν στο σχολειο να παρει βαθμους και την γνωριζαν και οι αλλοι συμμαθητές σας?
Σελιδα 83, ψαξτε και λιγο μην τα θελετε ολα ετοιμαΈχει κάποιος το βιντεάκι ΑΙ που την δείχνει να κάνει πίπα?παρακαλώ θα το ήθελα σε pm ....όταν το πρωτοείδα έχυσα....πώς να κρατηθώ ...διαστημικό μουνι....
ναι απλά λεω φαντάσου πως θα ενιωθες να ησουν γιός της ,να ησουν σε ηλικια γυρω στα 16 και να αντιλαμβανόσουν οτι οι φιλοι σου κοιτάνε 'κάπως' την μανούλα σου.Αυτο το συναισθημα ειναι ολα τα λεφτά,δεν συμφωνείς?Προσωπικά τυπε μου θα ήθελα να είναι κάτι σε μάνα καλού μου φίλου ή νονά μου ή γυναίκα θείου μου ώστε να πηγαίνω συχνά σπίτι της να την παίρνω μάτι και να ψάχνω στα άπλυτα για εσώρουχα της να καυλώνω...
Πολλές γυναίκες δεν μπορούν να αντιληφθούν πόσο καυλώνουν ένα πιτσιρικά 12-15 χρονών και είναι πιο χαλαρές μπροστά του
Όχι δεν συμφωνώ, δεν θα ένιωθα καλά σε αυτή την ηλικία να έχει τέτοια δημοσιότητα η μάνα μου και να μπαίνω σε σελίδες και να γράφουν αυτά τα πράγματα.ναι απλά λεω φαντάσου πως θα ενιωθες να ησουν γιός της ,να ησουν σε ηλικια γυρω στα 16 και να αντιλαμβανόσουν οτι οι φιλοι σου κοιτάνε 'κάπως' την μανούλα σου.Αυτο το συναισθημα ειναι ολα τα λεφτά,δεν συμφωνείς?
δεν εχεις κι αδικο...Όχι δεν συμφωνώ, δεν θα ένιωθα καλά σε αυτή την ηλικία να έχει τέτοια δημοσιότητα η μάνα μου και να μπαίνω σε σελίδες και να γράφουν αυτά τα πράγματα.
Και δημοσιότητα να μην είχε πάλι δεν θα ένιωθα καλά αν καταλάβαινα ότι συμμαθητές μου την κοιτάνε περίεργα.
Ποια είναι φίλε αυτή που λες; Πάντως τις προάλλες η GeoPar πήγε στην ορκωμοσία του γιου της (δεν ήξερα πως είχε) και φυσικά αναρωτήθηκα πως θα νιώθει ο γιόκας της που ένα ολόκληρο τάγμα νεοσύλλεκτων την παίζουν με την μάνα του. Τι να πεις, επιλογές των γονιών είναι όλα αυτά. Αμαρτίες παιδεύουσι τέκνα.
Έτσι ήταν η γυναίκα του θείου μου.Προσωπικά τυπε μου θα ήθελα να είναι κάτι σε μάνα καλού μου φίλου ή νονά μου ή γυναίκα θείου μου ώστε να πηγαίνω συχνά σπίτι της να την παίρνω μάτι και να ψάχνω στα άπλυτα για εσώρουχα της να καυλώνω...
Πολλές γυναίκες δεν μπορούν να αντιληφθούν πόσο καυλώνουν ένα πιτσιρικά 12-15 χρονών και είναι πιο χαλαρές μπροστά του.
Τι πιστεύετε, laser ή κερί;
Και εγώ μικρός είχα μια παρόμοια ιστορία αλλά δεν με είχε καταλάβει.Έτσι ήταν η γυναίκα του θείου μου.
String να ξεπροβάλουν σε κάθε ευκαιρία, τσακωμένη με τα σουτιέν, μαγιό που φέγγιζαν. Είχα κοντέψει να "τυφλωθώ" από τη μαλακία( ήμουν 13) σε σημείο να ψάχνω αφορμές για να κάτσω δίπλα της ώστε να χουφτώνω κώλο στο "κατά λάθος".
Εν τω μεταξύ η μαλακισμένη μια μέρα με έκραξε με άσχημο τρόπο.
Αντί να καταλάβει την ηλικία μου και τις λογικές καύλες και να με φρενάρει με την εμπειρία μιας 30άρας απέναντι σε ένα 13χρονο, μου είπε "δεν ξέρω τι τρέχει με το μυαλό σου" σαν να ήμουν άρρωστος.
Εννοείται πως όλες αυτές κάνουν laser σε όλο τους το κορμί.Τι πιστεύετε, laser ή κερί;
Αρα ενω φαινοταν πουτανα τελικα ηταν καργιολαΈτσι ήταν η γυναίκα του θείου μου.
String να ξεπροβάλουν σε κάθε ευκαιρία, τσακωμένη με τα σουτιέν, μαγιό που φέγγιζαν. Είχα κοντέψει να "τυφλωθώ" από τη μαλακία( ήμουν 13) σε σημείο να ψάχνω αφορμές για να κάτσω δίπλα της ώστε να χουφτώνω κώλο στο "κατά λάθος".
Αντί να καταλάβει την ηλικία μου και τις λογικές καύλες και να με φρενάρει με την εμπειρία μιας 30άρας απέναντι σε ένα 13χρονο, μου είπε "δεν ξέρω τι τρέχει με το μυαλό σου" σαν να ήμουν άρρωστος.
Κατακαύλωσα στην αρχή αλλά στο τέλος νευρίασα με το ποστ αυτόΈτσι ήταν η γυναίκα του θείου μου.
Κατά βάθος αυτό ήθελε να ξέρειςΚατακαύλωσα στην αρχή αλλά στο τέλος νευρίασα με το ποστ αυτό
Ευχαριστώ πολύ φιλεΣελιδα 83, ψαξτε και λιγο μην τα θελετε ολα ετοιμα