Νέα

Λίλα Κουντουριώτη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα john_fystikis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 913K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Εγγρ.
25 Φεβ 2025
Like
2.529
Πόντοι
441
IMG_20260326_161119.jpg

forza23

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
8.369
Πόντοι
2.306
Δεν την ήξερα αυτή και την έψαξα.
Τατουάζ νεράιδα στην ωμοπλάτη, μεγάλο Τατουάζ τριαντάφυλλο στο μπούτι, θυμίζει barwoman από τελειωμένο ποτάδικο. Αυτές που πίναμε το κώλο μας νομίζοντας ότι θα της τραβήξουμε την προσοχή.
Ο άντρας της των 20 χρόνων ήξερε τι έπαιρνε(και δεν το λέω με κακό τρόπο).
Βλέπω likes και comments από vickykatrana4, οπότε είναι μαζεμένη όλη η συνομοταξία...
Γυναίκες καυλώστρες με σεξουαλική ενέργεια που απλά μεγαλώνουν και η όποια ανασφάλεια διογκώνεται, οπότε λογικό να κάνουν ότι μπορούν να τραβάνε προσοχή.
Κι εμείς μη δούμε βυζιά ή κώλο κάτι παθαίνουμε και τυφλωνόμαστε για το υπόλοιπο πακέτο. Γιατί μην μου πείτε ότι σας αρέσει η φάτσα Βουλγάρας καθαρίστριας και τα φρύδια από μαρκαδόρο;

Εν τω μεταξύ και οι δύο geo και vicky έχουν κάτι φωτογραφίες που το photoshop ξεχειλίζει από παντού και από κάτω βλέπεις σχόλια τι πόδια είναι αυτά, πανέμορφη κτλ κτλ. Ώρες ώρες πραγματικά απορώ

kavloston

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2024
Like
4.928
Πόντοι
446
Εν τω μεταξύ και οι δύο geo και vicky έχουν κάτι φωτογραφίες που το photoshop ξεχειλίζει από παντού και από κάτω βλέπεις σχόλια τι πόδια είναι αυτά, πανέμορφη κτλ κτλ. Ώρες ώρες πραγματικά απορώ
Αρκεί να φανεί δέρμα φίλτατε...
Δεν λέω η Bίκυ είναι 55, αλλά δεν ό,τι και να κάνει 20 χρονών ούτε θα ξαναγίνει ούτε θα φαίνεται.
Θα μπορούσε να αρκεστεί στο ότι κρατιέται πολύ καλύτερα από το μέσο όρο της ηλικίας της.
Βέβαια δεν πρέπει να τρώνε τίποτα, λιώνουν όλη μέρα στα γυμναστήρια και στις θεραπείες και μεταξύ μας δεν πρέπει να παλεύεται αυτή η κατάσταση/συμπεριφορά.
Δεν ξέρω δηλαδή κι αν οι άντρες τους το ευχαριστιούνται ή απλά έχουν το "παλιό τρόπαιο" και γλυκοκοιτάζουν πιτσιρίκες, όσο πιτσιρικάδες τον ξεπετσιάζουν με τις M(G)ILF.

akis georgiou

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2018
Like
780
Πόντοι
81
Έχει κάποιος το βιντεάκι ΑΙ που την δείχνει να κάνει πίπα?παρακαλώ θα το ήθελα σε pm ....όταν το πρωτοείδα έχυσα....πώς να κρατηθώ ...διαστημικό μουνι....

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
59.076
Πόντοι
16.235
Δεν την ήξερα αυτή και την έψαξα.
Τατουάζ νεράιδα στην ωμοπλάτη, μεγάλο Τατουάζ τριαντάφυλλο στο μπούτι, θυμίζει barwoman από τελειωμένο ποτάδικο. Αυτές που πίναμε το κώλο μας νομίζοντας ότι θα της τραβήξουμε την προσοχή.
Ο άντρας της των 20 χρόνων ήξερε τι έπαιρνε(και δεν το λέω με κακό τρόπο).
Βλέπω likes και comments από vickykatrana4, οπότε είναι μαζεμένη όλη η συνομοταξία...
Γυναίκες καυλώστρες με σεξουαλική ενέργεια που απλά μεγαλώνουν και η όποια ανασφάλεια διογκώνεται, οπότε λογικό να κάνουν ότι μπορούν να τραβάνε προσοχή.
Κι εμείς μη δούμε βυζιά ή κώλο κάτι παθαίνουμε και τυφλωνόμαστε για το υπόλοιπο πακέτο. Γιατί μην μου πείτε ότι σας αρέσει η φάτσα Βουλγάρας καθαρίστριας και τα φρύδια από μαρκαδόρο;
Είναι πραγματικά τραγικό να αναφέρεστε σε περσόνα της διαδικτυακής χαβούζας με το " καλλιτεχνικό" της όνομα...είναι σαν να αποδέχεσθε όλοι εσείς που τα βλέπετε αυτά ότι αυτό είναι το ΚΑΝΟΝΙΚΟ της όνομα...λες και μιλάμε για μια ΚΑΝΟΝΙΚΗ καλλιτέχνιδα....τρατζικ.

milflover04

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
6.246
Πόντοι
1.336
παιδιά να ρωτησω κατι ειλικρινά...πόσοι απο εμας θα θελαμε να ειχαμε μάνα την Λιλα ?πως θα νιωθατε αν ερχοταν στο σχολειο να παρει βαθμους και την γνωριζαν και οι αλλοι συμμαθητές σας?
Προσωπικά τυπε μου θα ήθελα να είναι κάτι σε μάνα καλού μου φίλου ή νονά μου ή γυναίκα θείου μου ώστε να πηγαίνω συχνά σπίτι της να την παίρνω μάτι και να ψάχνω στα άπλυτα για εσώρουχα της να καυλώνω...
Πολλές γυναίκες δεν μπορούν να αντιληφθούν πόσο καυλώνουν ένα πιτσιρικά 12-15 χρονών και είναι πιο χαλαρές μπροστά του.

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
3.165
Πόντοι
456
Έχει κάποιος το βιντεάκι ΑΙ που την δείχνει να κάνει πίπα?παρακαλώ θα το ήθελα σε pm ....όταν το πρωτοείδα έχυσα....πώς να κρατηθώ ...διαστημικό μουνι....
Σελιδα 83, ψαξτε και λιγο μην τα θελετε ολα ετοιμα

Πιπινάκι

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.990
Πόντοι
216
Προσωπικά τυπε μου θα ήθελα να είναι κάτι σε μάνα καλού μου φίλου ή νονά μου ή γυναίκα θείου μου ώστε να πηγαίνω συχνά σπίτι της να την παίρνω μάτι και να ψάχνω στα άπλυτα για εσώρουχα της να καυλώνω...
Πολλές γυναίκες δεν μπορούν να αντιληφθούν πόσο καυλώνουν ένα πιτσιρικά 12-15 χρονών και είναι πιο χαλαρές μπροστά του
ναι απλά λεω φαντάσου πως θα ενιωθες να ησουν γιός της ,να ησουν σε ηλικια γυρω στα 16 και να αντιλαμβανόσουν οτι οι φιλοι σου κοιτάνε 'κάπως' την μανούλα σου.Αυτο το συναισθημα ειναι ολα τα λεφτά,δεν συμφωνείς?

milflover04

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
6.246
Πόντοι
1.336
ναι απλά λεω φαντάσου πως θα ενιωθες να ησουν γιός της ,να ησουν σε ηλικια γυρω στα 16 και να αντιλαμβανόσουν οτι οι φιλοι σου κοιτάνε 'κάπως' την μανούλα σου.Αυτο το συναισθημα ειναι ολα τα λεφτά,δεν συμφωνείς?
Όχι δεν συμφωνώ, δεν θα ένιωθα καλά σε αυτή την ηλικία να έχει τέτοια δημοσιότητα η μάνα μου και να μπαίνω σε σελίδες και να γράφουν αυτά τα πράγματα.
Και δημοσιότητα να μην είχε πάλι δεν θα ένιωθα καλά αν καταλάβαινα ότι συμμαθητές μου την κοιτάνε περίεργα.

Πιπινάκι

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.990
Πόντοι
216
Όχι δεν συμφωνώ, δεν θα ένιωθα καλά σε αυτή την ηλικία να έχει τέτοια δημοσιότητα η μάνα μου και να μπαίνω σε σελίδες και να γράφουν αυτά τα πράγματα.
Και δημοσιότητα να μην είχε πάλι δεν θα ένιωθα καλά αν καταλάβαινα ότι συμμαθητές μου την κοιτάνε περίεργα.
δεν εχεις κι αδικο...

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
2.310
Πόντοι
456
Ποια είναι φίλε αυτή που λες; Πάντως τις προάλλες η GeoPar πήγε στην ορκωμοσία του γιου της (δεν ήξερα πως είχε) και φυσικά αναρωτήθηκα πως θα νιώθει ο γιόκας της που ένα ολόκληρο τάγμα νεοσύλλεκτων την παίζουν με την μάνα του. Τι να πεις, επιλογές των γονιών είναι όλα αυτά. Αμαρτίες παιδεύουσι τέκνα.

Δεν είναι γνωστή. Μια τυχαία συμπολίτισσα μου είναι. Και σαν αυτή είναι κάμποσες στον κύκλο του κάθε ένα. Σωστά ανέφερες την GeoPar. Άγνωστη μεταξύ αγνώστων. Αυτή έχει πολύ περισσότερες πιθανότητες να είναι ξέκωλο στην καθημερινή ζωή της σε σχέση με την Κουντουριώτη και την κάθε διάσημη.

Οι περισσότερες κυκλοφορούν χωρίς πολλά πολλά εκτός. Αν δεις φωτογραφίες από paparazzi θα το καταλάβεις. Δεν θέλουν να τραβάνε την προσοχή που ούτως ή άλλως έχουν λόγω τηλεόρασης, μουσικής ή σινεμά.

Αντίθετα οι ανθυπομέτριες κάνουν τα πάντα ώστε να προκαλέσουν για να υπερεκθέσουν το εγώ τους.

kavloston

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2024
Like
4.928
Πόντοι
446
Πολλές γυναίκες δεν μπορούν να αντιληφθούν πόσο καυλώνουν ένα πιτσιρικά 12-15 χρονών και είναι πιο χαλαρές μπροστά του.
Έτσι ήταν η γυναίκα του θείου μου.
String να ξεπροβάλουν σε κάθε ευκαιρία, τσακωμένη με τα σουτιέν, μαγιό που φέγγιζαν. Είχα κοντέψει να "τυφλωθώ" από τη μαλακία( ήμουν 13) σε σημείο να ψάχνω αφορμές για να κάτσω δίπλα της ώστε να χουφτώνω κώλο στο "κατά λάθος".
Εν τω μεταξύ η μαλακισμένη μια μέρα με έκραξε με άσχημο τρόπο.
Αντί να καταλάβει την ηλικία μου και τις λογικές καύλες και να με φρενάρει με την εμπειρία μιας 30άρας απέναντι σε ένα 13χρονο, μου είπε "δεν ξέρω τι τρέχει με το μυαλό σου" σαν να ήμουν άρρωστος.

milflover04

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
6.246
Πόντοι
1.336
String να ξεπροβάλουν σε κάθε ευκαιρία, τσακωμένη με τα σουτιέν, μαγιό που φέγγιζαν. Είχα κοντέψει να "τυφλωθώ" από τη μαλακία( ήμουν 13) σε σημείο να ψάχνω αφορμές για να κάτσω δίπλα της ώστε να χουφτώνω κώλο στο "κατά λάθος".
Αντί να καταλάβει την ηλικία μου και τις λογικές καύλες και να με φρενάρει με την εμπειρία μιας 30άρας απέναντι σε ένα 13χρονο, μου είπε "δεν ξέρω τι τρέχει με το μυαλό σου" σαν να ήμουν άρρωστος.
Και εγώ μικρός είχα μια παρόμοια ιστορία αλλά δεν με είχε καταλάβει.
Τι πιστεύετε, laser ή κερί;
Εννοείται πως όλες αυτές κάνουν laser σε όλο τους το κορμί.

The Kraang

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2016
Κριτικές
11
Like
766
Πόντοι
386
Μόνο στην Ελλάδα θα κάναμε μουναρα μια μέτρια θεία.

mrvaggos

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2021
Like
599
Πόντοι
81
Αρα ενω φαινοταν πουτανα τελικα ηταν καργιολα:sunglasses:

guy123guy123

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2017
Like
6.757
Πόντοι
1.056
Κατακαύλωσα στην αρχή αλλά στο τέλος νευρίασα με το ποστ αυτό

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom