Νέα

Βίζιτες σε ζευγάρια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BearMan1312
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

apostiz30

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Νοε 2013
Κριτικές
11
Like
1.407
Πόντοι
1.081
Όπως τα λες έτσι είναι περίπου απλά δεν υπάρχει χρονικό όριο ...και όσο αντέχεις ...εγώ μια πληροφορία έδωσα ...και ότι η κοπέλα είναι μουναρα...τα άλλα ας αποφασίσει ο καθένας μόνος του...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Οκ τα βάζεις σε τσάντα χαχαχα
Έχω μιλήσει μαζί της και μια χαρά γκόμενα είναι αλλά
Όπως τα λες έτσι είναι περίπου απλά δεν υπάρχει χρονικό όριο ...και όσο αντέχεις ...εγώ μια πληροφορία έδωσα ...και ότι η κοπέλα είναι μουναρα...τα άλλα ας αποφασίσει ο καθένας μόνος του...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Οκ τα βάζεις σε τσάντα χαχαχα
Επειδή είπες ότι τους ξέρεις χρόνια πέρα από γλείψιμο κάνει τίποτα άλλο? Αλλά φυσικά τι ποσό θα ζητάει γάμησε τα..Με την φίλη της έχεις πάει?

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
83.628
Πόντοι
12.056
Έχω μιλήσει μαζί της και μια χαρά γκόμενα είναι αλλά

Επειδή είπες ότι τους ξέρεις χρόνια πέρα από γλείψιμο κάνει τίποτα άλλο? Αλλά φυσικά τι ποσό θα ζητάει γάμησε τα..Με την φίλη της έχεις πάει?
Τα δεδομένα αλλάζουν δεν μιλάω και κάθε μέρα μαζί τους ...με ένα τηλεφώνημα θα σου πουν η με ένα μήνυμα

apostiz30

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Νοε 2013
Κριτικές
11
Like
1.407
Πόντοι
1.081
Τα δεδομένα αλλάζουν δεν μιλάω και κάθε μέρα μαζί τους ...με ένα τηλεφώνημα θα σου πουν η με ένα μήνυμα
Τηλέφωνο δεν δίνουν φίλε μου. Πρέπει πρώτα να πάρεις τα μπουκάλια που σου λένε, να τα βγάλεις φωτό και να τους στείλεις το viber για να μιλήσεις μαζί τους..

G_1969

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2018
Like
4.261
Πόντοι
456
Αγενέστατοι Ας βρουν από αλλού τα μπουκαλια

apostiz30

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Νοε 2013
Κριτικές
11
Like
1.407
Πόντοι
1.081
Βρήκα αυτήν την αγγελία και αποφάσισα να στείλω στο Viber.
Στην φωτό φαίνεται μουναρα. Μετά από μια ωραία επικοινωνία που είχα μαζί τους και τους είπα τι έψαχνα μου ειπανε ένα πολύ καλό ποσό και ειπα να πάω. Έχουν χωρο δικό τους οπότε σημαντικό δεν πληρώνεις ξενοδοχεία..
Όταν άνοιξαν την πόρτα συνάντησα ένα ζευγάρι γύρω στα 28 με την κοπέλα πιο μουναρα αποτι στις φωτός. Παίχτηκε πολύ ωραίος αγώνας και επιτέλους ένα πολύ ωραίο ζευγάρι να παίξεις..

G_1969

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2018
Like
4.261
Πόντοι
456
Βρήκα αυτήν την αγγελία και αποφάσισα να στείλω στο Viber.
Στην φωτό φαίνεται μουναρα. Μετά από μια ωραία επικοινωνία που είχα μαζί τους και τους είπα τι έψαχνα μου ειπανε ένα πολύ καλό ποσό και ειπα να πάω. Έχουν χωρο δικό τους οπότε σημαντικό δεν πληρώνεις ξενοδοχεία..
Όταν άνοιξαν την πόρτα συνάντησα ένα ζευγάρι γύρω στα 28 με την κοπέλα πιο μουναρα αποτι στις φωτός. Παίχτηκε πολύ ωραίος αγώνας και επιτέλους ένα πολύ ωραίο ζευγάρι να παίξεις..
Πολύ καλό ποσο;
Γιατι εγώ το άκουσα και έπαθα εγκεφαλικο!

G_1969

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2018
Like
4.261
Πόντοι
456
Εξαρτάται τι ζητάς. Μου είπανε κάποια ποσά και εγώ ζήτησα κάτι συγκεκριμένο και ήταν κομπλέ.
Δεν ζήτησα.... μόνοι τους είπαν ένα ποσό fix.
Τέλος πάντων... ίσως πειραματιζονται ακόμα

apostiz30

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Νοε 2013
Κριτικές
11
Like
1.407
Πόντοι
1.081
Δεν ζήτησα.... μόνοι τους είπαν ένα ποσό fix.
Τέλος πάντων... ίσως πειραματιζονται ακόμα
Μα και μένα μου στείλανε αλλά εγώ αντιπρότεινα κάτι συγκεκριμένο. Τα βρήκαμε στο ποσό και όλα κομπλέ. Και αν τα βάλεις κάτω συμφέρει. Η Μαρία Αστέρι ζητάει 200 ευρώ συν ποτά συν ξενοδοχείο για 3 άτομα. Έφτασες 300. Ένα άλλο ζευγάρι πάλι μου είχε πει 200 συν ξενοδοχείο έφτασες 250.

G_1969

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2018
Like
4.261
Πόντοι
456
Η Μαρία αστέρι είναι για κραξιμο

Lucifer_gr37

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιαν 2018
Κριτικές
28
Like
6.296
Πόντοι
1.446
Να δώσω και εγώ μια πληροφορία...στο κανεσεξ ...Μαρία αστέρι....μουναρα ...ερασιτέχνες ...θέλουν δωράκι ότι λέει η αγγελία τους ....και για να δώσω και μια πληροφορία για να κάνετε σύγκριση....σε όσους αρέσει φυσικά ....κορμί φάτσα πόδια μουνι κωλος ...στα ίδια επίπεδα με της γυναίκας μου...!!!! Ότι λέει η αγγελία της κάνει
Αν κατάλαβα κ από τα υπόλοιπα μηνύματα που αναφέρονται σε αυτήν , είναι 100 για την πρώτη αγγελία που αφορά γλείψιμο μόνο . Συν ξενοδοχείο , συν ποτά . Η δεύτερη αγγελία αναφέρει κ φίλη που μπορείς να γαμησεις κ παίζει κ 2πλο τσιμπούκι . Αλλά γαμας μόνο την φίλη . Τιμή για αυτό ; Συν χοτελ συν ποτά φυσικά …

SilkenFlame

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
4
Like
2.131
Πόντοι
496
Μα και μένα μου στείλανε αλλά εγώ αντιπρότεινα κάτι συγκεκριμένο. Τα βρήκαμε στο ποσό και όλα κομπλέ. Και αν τα βάλεις κάτω συμφέρει. Η Μαρία Αστέρι ζητάει 200 ευρώ συν ποτά συν ξενοδοχείο για 3 άτομα. Έφτασες 300. Ένα άλλο ζευγάρι πάλι μου είχε πει 200 συν ξενοδοχείο έφτασες 250.
Τύπε, αν λες αυτή με μερακλή γλύφτη 200 ευρώ μόνο να γλύφεις με ποτά και ξενοδοχείο και εσύ να μείνεις με πρησμένα αρχίδια μία ώρα και καυλωμένος και για κάνα δύο ώρες γλύψιμο για να παραδοθεί στον άντρα της μετά και να κάνουν εμένα μεροκάματο, δεν παίζει. Αν θέλει, με μονόπωλη να παίξουμε, πολύ ευχαρίστως. Εκεί πάντα κέρδιζα στα νιατα μου. Δεν είναι τυχαίο ότι κυβερνώ την ελλαδα τώρα

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
83.628
Πόντοι
12.056
Αν κατάλαβα κ από τα υπόλοιπα μηνύματα που αναφέρονται σε αυτήν , είναι 100 για την πρώτη αγγελία που αφορά γλείψιμο μόνο . Συν ξενοδοχείο , συν ποτά . Η δεύτερη αγγελία αναφέρει κ φίλη που μπορείς να γαμησεις κ παίζει κ 2πλο τσιμπούκι . Αλλά γαμας μόνο την φίλη . Τιμή για αυτό ; Συν χοτελ συν ποτά φυσικά …
Έχουν αγγελία στο κανεσεξ πάρε για πληροφορίες...εγώ το μόνο σίγουρο που μπορώ να πω ότι η κοπέλα είναι μουναρα... αυτό

apostiz30

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Νοε 2013
Κριτικές
11
Like
1.407
Πόντοι
1.081
Έχει πάει κάποιος εδώ? Μίλησα μαζί τους και ζητάνε 90 ευρώ στο bill

TASOSDRIVER

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2014
Like
1.218
Πόντοι
206
μουναρα φαινεται η κοπελλα στιs φωτο πω να σου γαμησω με εβαλε σε πειρασμο, ειναι σουπερ τιμη κ φαινεται στιs φωτο σουπερ, 39 ετων μιλφακι

apostiz30

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Νοε 2013
Κριτικές
11
Like
1.407
Πόντοι
1.081
μουναρα φαινεται η κοπελλα στιs φωτο πω να σου γαμησω με εβαλε σε πειρασμο, ειναι σουπερ τιμη κ φαινεται στιs φωτο σουπερ, 39 ετων μιλφακι
Ναι ρε συ, αυτό βλέπω και εγώ. Απλά ρωτάω μπας και έχει πάει κανείς για άποψη. Το ψήνω για καταδρομικη

TASOSDRIVER

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2014
Like
1.218
Πόντοι
206
και εγω το ψηνω για καταδρομικη με καβλωσε απο τιs φωτο

SilkenFlame

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
4
Like
2.131
Πόντοι
496
Έχει πάει κάποιος εδώ? Μίλησα μαζί τους και ζητάνε 90 ευρώ στο bill
σε μπουρδελο δουλευει αυτη μακρια δεν ειναι ζευγαρι αν γαμησεις να ξερεις στουντιο κοριτσο γαμας οχι καβλωμενη παντρεμενη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom