Νέα

Σύλληψη bodybuilder Θεσσαλονίκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Σαλονικιος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 43
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Sorococo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
2.617
Πόντοι
456
Τι εκανα εγω; :think:
Το βιντεακι το ειδες που ανεβασε; τωρα το βλεπω αλλα δεν ξερω πως να το ανεβασω εδω..
Εγραψα: οτι αν εκανε αυτα που ανεβασε σ ενα χαβαλε βιντεο και στην πραγματικοτητα, τοτε δεν τον κοβει.
Αν ειναι αθωος θα φανει. Με βιντεο ομως που ανεβαζει τωρα δεν νομιζω να πειθει κανενα για την αθωοτητα του.
Δεν χρειαζετε να Πεισει Κανεναν !!!! Ο Τυπος ειναι ΤΟΠ και Ολοι το ξερουν !! ΜΑΚΑΡΙ ολοι στα σοσιαλ να ηταν Σαν αυτον !!!

Απολλύων

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
6.256
Πόντοι
2.356
τα μονα βιντεο που ανεβασε κ αξιζαν,ολοι ξερουμε ποια ειναι........

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
21
Like
9.618
Πόντοι
2.046
Δεν χρειαζετε να Πεισει Κανεναν !!!! Ο Τυπος ειναι ΤΟΠ και Ολοι το ξερουν !! ΜΑΚΑΡΙ ολοι στα σοσιαλ να ηταν Σαν αυτον !!!
Ο Τυπος θα σκασει ετσι οπως το παει, δεν ειναι φυσιολογικο τοσο φουσκωμα. Θα μου πεις τροπος ζωης, οκ δικαιωμα του καθενος το πως θα φερθει στο σωμα του.

Sorococo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
2.617
Πόντοι
456
Τον τύπο τον ξέρω από κάτι κωμικά βιντεάκια που ανεβάζει στα σοσιαλ, με και καλά πελάτες που πάνε να γυμναστούν και κλασσικά είναι πατάτες. Καλούτσικα και γελάς με κάποιες ατάκες. Φίλος μου που τον παρακολουθεί, καθότι γυμναστηριακός, λέει ότι δεν κρύβεται για τη ντοπα που παίρνει, το κακό είναι ότι συνιστά ανοιχτά και σε αυτούς που παρακολουθούν να παίρνουν, απλά στο τέλος λέει και ένα "να τα παίρνετε με παρακολούθηση ειδικού". Που προφανώς είναι παράνομο και μάλλον γι αυτό τον έπιασαν, που τα πουλούσε κιόλας από πάνω.
ΟΚΚΚΚ !! Αρα δεν τον ξερεις ΚΑΘΟΛΟΥ !!!!!!!!!

Ρε Σταματηστε να Δικαζετε χωρις να εχετε ΙΔΕΑ !! ΑΜΑΝ !!!!!!!!!!!!!!!

Skorpio93

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουλ 2023
Κριτικές
13
Like
3.166
Πόντοι
1.431
ΟΥΤΕ ΚΑΝ ! Ο Τυπος ΔΕΝ εκανε τιποτα κακο !!! Και για Αυτο Ειναι Εξω. διαβασα της κατηγοριες και πεθανα στα Γελια !!​
Επειδή κάποιοι δεν έχουν ιδέα από Ποινική Δικονομία κι επειδή νομίζουν πως όλα είναι απλά και "για γέλια", ας υπενθυμίσουμε τα αυτονόητα:​
  • Την κατ' οίκον έρευνα, την διατάσει Εισαγγελέας που λαμβάνει υπ' όψη του πολλαπλούς παράγοντες και συνδυάζει στοιχεία & καταγγελίες. Αν κρίνουμε πως την υπόθεση χειρίστηκε η ΔΑΟΕ - Διεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος, προσθέτει μια ειδική βαρύτητα και ένα δέσιμο των διαθέσιμων στοιχείων​
  • Ο κατηγορούμενος φέρεται (σύμφωνα με δημοσιεύματα στον Τύπο) να αντιμετωπίζει κατηγορίες κακουργηματικού τύπου. Αυτό σημαίνει πως εάν καταδικαστεί, αντιμετωπίζει κάθειρξη δηλαδή εγκλεισμό σε φυλακή για τουλάχιστο 5 χρόνια
  • Το γεγονός πως "αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους" δεν σημαίνει πως όλα είναι "μια χαρά" (όπως δήλωσε ο ίδιος στην TV) ή πως ο κατηγορούμενος πήρε συγχωροχάρτι & μπορεί να συνεχίσει τη ζωή του σαν να μην συνέβη ποτέ. Θα του οριστεί ημερομηνία (αν δεν έχει ήδη οριστεί) που θα καθίσει στο σκαμνί και θα δικαστεί για κακουργηματικές πράξεις - σύμφωνα με όσα δημοσιεύονται - και εκεί στο Δικαστήριο θα αποφασιστεί εάν είναι αθώος ή ένοχος (κι αν κριθεί ως ένοχος, για ποια/ποιές ακριβώς από τις κατηγορίες, όπως και την ποινή φυλάκισης που θα κληθεί να εκτίσει)​
  • Εάν κάποιοι "γελάνε" με τα ευρήματα, πχ τα πιστόλια κρότου & την μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης (που επίσης βρέθηκαν κι αναρωτιέμαι για ποιό λόγο ένας τόσο καλός και καταξιωμένος αθλητής να κατέχει όπλα & χασίς), μαζί με τα περίπου 5000 χάπια αναβολικών, τις ενέσιμες ουσίες & τα απαγορευμένα (από τον ΕΟΦ) σκευάσματα κι επιπλέον περίπου 16 κιλά απαγορευμένες σκόνες αναβολικών, ας περιμένουν να "γελάσουν" στην απόφαση του Δικαστηρίου​
Το τεκμήριο της αθωότητας επιβάλει να τον θεωρούμε αθώο, μέχρι τη στιγμή που το Δικαστήριο θα τον κρίνει ως ένοχο. Προσωπικά, εκτιμώ πως θα χρειαστεί κάτι παραπάνω από τύχη ώστε να πείσει το Δικαστήριο πως τα ευρήματα ήταν για προσωπική χρήση ή για σκοποβολή σε τενεκεδάκια. Του ευχόμαστε καλή τύχη & καλά μυαλά, κι όπως έστρωσε θα κοιμηθεί. Οι δε "γελαδεροί" του φόρουμ, ας μάθουν πρώτα τα βασικά... κι έπειτα τα ξαναλέμε
Astynomia.jpg

Τελευταία τροποποίηση:

Sorococo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
2.617
Πόντοι
456
Τσαμπα Γραφεις !!! ΟΟΟΟΟΛΑ!!!! Αυτα ειναι Γνωστα ! Και σε εμενα λογο επαγγελματος ! ( Αλλα και απο πριν ) Αλλα και στον Κοσμο που απλα θελει να εχει μια ιδεα περι του θεματος......

Ερωτηση ! Την Παραπανω Φωτο την εβγαλες εσυ?.... Εισαι εσυ στο αρμοδιο τμημα ? , Εκανες εσυ την εφοδο ...
Γιατι εγω πιστευω Οτι ειναι μια Ασχετη Φωτο !?....
ΑΝ και αυτες Οι ποσοτητες για καποιον που κανει Πρωταθλητισμο στο ΒΒ εννοειτε πως ειναι για προσωπικη χρηση... Οσο για τα Οπλα ? ΞΑΝΑ λεω ειναι ΣΙΓΟΥΡΑ φωτο απο ευρηματα σε αυτου του τυπου την ιδιοκτησια ?....
Κοιτα Ο τυπος Εχει Πολλους ανταγωνιστες.... επισης Αποφασησε ΠΡΟΣΦΑΤΑ να Ξανακατευει σε διαγωνισμο ! και ισως καποιους τους Πονεσε αυτο !?? Α! Και οπως ανεφερα και σε παραπανω σχολιο ο τυπος δινει τσαμαπα συμβουλες και εχει βοηθησει πολυ κοσμο ! το τονιζω ΤΣΑΜΠΑ !!!! κατι που πονεσε ακομα περισσοτερο τους (Καποιους)

Τες Πα = Το Παζλ ειναι Μεγαλο και Δυσκολο !

Υ.Γ
Ουτε Φουσκωτος ειμαι , Ουτε Υπερασπιζομαι κανεναν !!!!
ΚΑΙ ΝΑΙ Η Αληθεια θα λαμψει !!! Το πιστευω και το ΘΕΛΩ κι εγω !

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
9.978
Πόντοι
2.356
ΟΚΚΚΚ !! Αρα δεν τον ξερεις ΚΑΘΟΛΟΥ !!!!!!!!!

Ρε Σταματηστε να Δικαζετε χωρις να εχετε ΙΔΕΑ !! ΑΜΑΝ !!!!!!!!!!!!!!!
Εμείς αλάνι μου δικάζουμε;
Εσύ το κάνεις κι έχεις βγάλει ήδη και αθωωτική απόφαση.

Sorococo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
2.617
Πόντοι
456
Εμείς αλάνι μου δικάζουμε;
Εσύ το κάνεις κι έχεις βγάλει ήδη και αθωωτική απόφαση.
Ειπα Ειναι Μεγαλο και Δυσκολο ΠΑΖΛ !!! Δεν Αθωωσα ! = Μη μου Βαζεις Λογια !! Αλλο Αντιλογος με στοιχεια και βαση αυτα που ξερω - Αλλο Αθωωση

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
9.978
Πόντοι
2.356
Ειπα Ειναι Μεγαλο και Δυσκολο ΠΑΖΛ !!! Δεν Αθωωσα ! = Μη μου Βαζεις Λογια !! Αλλο Αντιλογος με στοιχεια και βαση αυτα που ξερω - Αλλο Αθωωση
Ρε τι δεν αθώωσες; Εδώ έβγαλες τις κατηγορίες για γέλια. Κανονικός ανακριτής, εισαγγελέας και πρόεδρος μεικτού ορκωτού μαζί.
Ούτε αντίλογο παραθέτεις.
Αντίλογος σημαίνει "ότι οι κατηγορίες που τον βαραίνουν δεν ευσταθούν γι αυτό, γι αυτό κι αυτό το λόγο".
Τα γελακια κάτω από κάθε ποστ και τα "εγώ ξέρω λόγω επαγγέλματος" είναι φιλική συμμετοχή.
Σαν αυτή στα βίντεο με τα κωμικά σκετς.
Αλλά όχι αντίλογος.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
9.978
Πόντοι
2.356
Δειτε τον τελιοριδη να πεθανετε στο γελιο. Θεσσαλονικιος που πουλαει επιπλα. Τα βιντεακια του ολα ειναι πετυχημενα και συμμετεχει ολοι οι οικογενεια του.
Αυτός, ο bodybuilder, o τύπος με το μπεργκεράδικο, το ζευγάρι με τη μελαχρινή με το τρελό μαλλί έχουν τον ίδιο σκηνοθέτη και κειμενογραφο. Και συχνά παίζουν κι εδώ κι εκεί.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
31.036
Πόντοι
7.046
Τον φαλακρό μαλάκα με τα τα ΠΕΝΗΝΤΑ Ν, που τον σιχαίνομαι, τον κάλεσαν όμως να απολογηθεί γιατί είπε ότι κάπνισε κάποτε την πίπα της ειρήνης και θεωρήθηκε ότι επηρεάζει τη νεολαία. Όταν βλέπουμε όλες τις ινφλουένσερς βίζιτες με εύκολο χρήμα, ψεύτικα βυζιά, κώλο και χείλη ή τους ινφλουένσερς μποντιμπίλντερς να δείχνουν τα σώματά τους καθημερινά και να λένε μόνο με ιατρική παρακολούθηση, τον κάθε βλακομαλάκα επενδυτή της πούτσας που διαφημίζει πλατφόρμες και μετοχές δωρτεάν σαν τυράκι, αυτοί δεν επηρεάζουν; Δεν στέκομαι μόνο στο νομικό κομμάτι, αρέσει δεν αρέσει.

Sorococo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
2.617
Πόντοι
456
Τον φαλακρό μαλάκα με τα τα ΠΕΝΗΝΤΑ Ν, που τον σιχαίνομαι, τον κάλεσαν όμως να απολογηθεί γιατί είπε ότι κάπνισε κάποτε την πίπα της ειρήνης και θεωρήθηκε ότι επηρεάζει τη νεολαία. Όταν βλέπουμε όλες τις ινφλουένσερς βίζιτες με εύκολο χρήμα, ψεύτικα βυζιά, κώλο και χείλη ή τους ινφλουένσερς μποντιμπίλντερς να δείχνουν τα σώματά τους καθημερινά και να λένε μόνο με ιατρική παρακολούθηση, τον κάθε βλακομαλάκα επενδυτή της πούτσας που διαφημίζει πλατφόρμες και μετοχές δωρτεάν σαν τυράκι, αυτοί δεν επηρεάζουν; Δεν στέκομαι μόνο στο νομικό κομμάτι, αρέσει δεν αρέσει.
Σωστος ! ! ! .

PITSILIARIS

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
630
Πόντοι
86
Α! Και οπως ανεφερα και σε παραπανω σχολιο ο τυπος δινει τσαμαπα συμβουλες και εχει βοηθησει πολυ κοσμο ! το τονιζω ΤΣΑΜΠΑ !!!! κατι που πονεσε ακομα περισσοτερο τους (Καποιους)
Καλα ενταξει...το οτι δινει συμβουλες δε σημαινει οτι ξερει κιολας...απο αυτα που λεει καταλαβαινεις οτι ο τυπας ειναι ασχετος στο χωρο και δεν εχει ανοιξει καν βιβλιο κινησιολογιας και ανατομιας.... και το λεω επειδη εχω 2 πτυχια 3βαθμιας εκπαιδευσης και απο τει φυσπειας και απο τεφαα...και ειμαι σιγουρος πως και εσυ που και καλα πιστευεις οτι ξερει εισαι μακρια απο τον χωρο των ιατρικων παραιατρικων επαγγελματων και της γυμναστικης ακαδημιας...για εναν γνωστη ο τυπος προσφερει γελιο αλλα και προβληματισμο για τους αδαης που ακουνε τις συμβουλες του...
Τα αλλα τα νομικιστικα δε τα ξερω

Skorpio93

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουλ 2023
Κριτικές
13
Like
3.166
Πόντοι
1.431
Την Παραπανω Φωτο την εβγαλες εσυ?.... Εισαι εσυ στο αρμοδιο τμημα ? , Εκανες εσυ την εφοδο ... Γιατι εγω πιστευω Οτι ειναι μια Ασχετη Φωτο !?....​
Το επίπεδο της βλακείας σου, είναι σοκαριστικό. Με τρομοκρατεί η σκέψη πως διαθέτεις δικαίωμα ψήφου​

Sorococo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
2.617
Πόντοι
456
Το επίπεδο της βλακείας σου, είναι σοκαριστικό. Με τρομοκρατεί η σκέψη πως διαθέτεις δικαίωμα ψήφου​
Παρομοιως !!!! ΚΑΙ μαλιστα Εγω ΞΕΡΩ και το ΤΙ ψηφιζεις !!!.......

Παρε και τους Αλλους τους Haters ! και στο Καλο !.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom