Νέα

Σύλληψη bodybuilder Θεσσαλονίκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Σαλονικιος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 43
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Bestman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
2.749
Πόντοι
456
Το γενικότερο πρόβλημα της εποχής..
Βρήκε ο καθένας κάμερα και δίνει συμβουλές..
Και από κάτω τα πιτσιρίκια ακούνε και πεθαίνουν..

Kamigawa

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Κριτικές
7
Like
9.526
Πόντοι
1.326
Είναι πολύ εύκολο να κρίνει κανείς από τον καναπέ του, ειδικά όταν δεν έχει ιδέα τι σημαίνει πειθαρχία, στερήσεις και ατελείωτες ώρες προπόνησης.
Ο Αλιμπάκης έχει αφιερώσει όλη του τη ζωή στο bodybuilding, έχοντας κάνει τεράστιες θυσίες, και δεν έχει βλάψει ποτέ κανέναν (απ' όσο ξέρω) εκτός από τον εαυτό του με αυτά που παίρνει.
Πολλοί νομίζουν ότι με τη χρήση ουσιών το σώμα χτίζεται μαγικά. Αν πιστεύουν ότι είναι τόσο εύκολο, ας δοκιμάσουν οι ίδιοι να δουν αν θα καταφέρουν το παραμικρό χωρίς τον ιδρώτα, τον πόνο και την προσπάθεια που απαιτείται καθημερινά.
Το μόνο που θα ήταν πραγματικά κατακριτέο σε αυτή την υπόθεση, είναι αν τα νόμιμα συμπληρώματα που διέθετε στον κόσμο δεν ήταν καθαρά. Κατά τα άλλα, λίγος σεβασμός στους κόπους ενός ανθρώπου δεν βλάπτει.

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.591
Πόντοι
26.435
Παιδιά ο Αλιμπακης πέραν του ότι καλά κάνει και κοιτάζει να βγάλει λεφτά...είναι ένας άνθρωπος που το 70% των συμβούλων του αφορούν στο να αλλάξει κάποιος mentality, ψυχολογία, να ανέβει, να έχει αυτοεκτίμηση, δεν βγάζει κόμπλεξ και δεν έχει κρυφτεί ότι παίρνει πράγματα...σε βίντεο του έχει υπαινιχθεί ότι για να φουσκώσεις τόσο παίρνεις φάρμακα. Έχει φοβερό know how και ασκησιολόγιο. Έχει δώσει πολύ καλές συμβουλές τζάμπα και έχει και πλάκα στα βίντεο του. Όταν μιλάμε για bodybuilding εννοείται πως συμπεριλαμβάνουμε μέσα σ' αυτό και τη χρήση αναβολικών ουσιών. Δεν γίνεται αλλιώς. Δε χρειάζεται καταδίκη ή την οποιασδήποτε μορφής κοροϊδίας, bodybuilding= άσκηση, διατροφή, ύπνος, ζωή με πρόγραμμα, αναβολικά. Το πρόβλημα είναι η ανοησία του Ελληνικού κράτους σε μια ουσιώδη μερίδα της νομοθεσίας του.

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.591
Πόντοι
26.435
Είναι πολύ εύκολο να κρίνει κανείς από τον καναπέ του, ειδικά όταν δεν έχει ιδέα τι σημαίνει πειθαρχία, στερήσεις και ατελείωτες ώρες προπόνησης.
Ο Αλιμπάκης έχει αφιερώσει όλη του τη ζωή στο bodybuilding, έχοντας κάνει τεράστιες θυσίες, και δεν έχει βλάψει ποτέ κανέναν (απ' όσο ξέρω) εκτός από τον εαυτό του με αυτά που παίρνει.
Πολλοί νομίζουν ότι με τη χρήση ουσιών το σώμα χτίζεται μαγικά. Αν πιστεύουν ότι είναι τόσο εύκολο, ας δοκιμάσουν οι ίδιοι να δουν αν θα καταφέρουν το παραμικρό χωρίς τον ιδρώτα, τον πόνο και την προσπάθεια που απαιτείται καθημερινά.
Το μόνο που θα ήταν πραγματικά κατακριτέο σε αυτή την υπόθεση, είναι αν τα νόμιμα συμπληρώματα που διέθετε στον κόσμο δεν ήταν καθαρά. Κατά τα άλλα, λίγος σεβασμός στους κόπους ενός ανθρώπου δεν βλάπτει.
και ναι ρε φίλε συμπληρώνω και γω ότι πέραν του ότι είναι άριστα καταρτισμένους έχει τη φήμη πολύ καλού παιδιού.

Vuzoxusths

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2026
Like
4.162
Πόντοι
441
Το θεμα δεν ηταν αν παιρνει ή οχι....μη κρυβομαστε ολοι πισω απο το δαχτυλο μας οταν ο αλλος ειναι σαν ντουλαπα. Το θεμα ηταν οτι εμπορευοταν τετοια προιοντα τα οποια λογω της δημοσιοτητας του γινονται πιο ελκυστικα και εχουν ασχημα αποτελεσματα. Και μην τρελαινομαστε, θα πληρωσει ενα προστιμο, θα κανει και καμια κοινωφελή εργασια και ολα καλα.

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.591
Πόντοι
26.435
Το θεμα δεν ηταν αν παιρνει ή οχι....μη κρυβομαστε ολοι πισω απο το δαχτυλο μας οταν ο αλλος ειναι σαν ντουλαπα. Το θεμα ηταν οτι εμπορευοταν τετοια προιοντα τα οποια λογω της δημοσιοτητας του γινονται πιο ελκυστικα και εχουν ασχημα αποτελεσματα. Και μην τρελαινομαστε, θα πληρωσει ενα προστιμο, θα κανει και καμια κοινωφελή εργασια και ολα καλα.
μα προφανώς, και 1000% καρφωτή για λασπόλουτρο του την έκαναν επειδή είχε πολύ αναγνωρισιμότητα και θύμωσε κόσμο.

Vuzoxusths

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2026
Like
4.162
Πόντοι
441
Ε ναι ειδικα και αν εκμεταλλευτηκε την εξτρα δημοσιοτητα για να αυξησει τις πωλησεις ή καποιον αλλο εμπορο ενοχλησε ή δεν ξερουμε και αν εγινε απο καποιον που γνωστο του ατομο ξεκινησε να παιρνει και ανησυχησε. Υπαρχει και αυτο το ενδεχομενο.

Nistel

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2012
Like
74
Πόντοι
0
Θες να παρεις παρτα για σενα και κανε οτι θες.Δεν κρυφτηκε ποτε οτι επαιρνε ..αλλα οταν βγαινεις και λες εγω που παιρνω αναβολικα ειμαι πιο υγιης απο σενα που τρως σαβουρα, θεωρω οτι ο καρκινος ειναι γριπη παρε αυτο, το χερι μου εγινε μετα το χειρουργειο καλα στο αψε σβησε γιατι παρα αυτο και το προτεινε και σε γιατρους , οι γιατροι δεν ξερουν εγω ξερω. ε δεν θελει και πολυ.
αυτα τα λιγα αναφερουν εδω.. στα social media του αναφερει πολλα περισσοτερα.και καρφωτη να μην ηταν απο "αντιπαλους" ισως γιατι τους πηρε μεγαλη πιτα η γιατι Μαιο εχει αγωνες και αρχισαν ηδη προετοιμασια (παιζει και αυτο στο φτωχο μου το μυαλο) αγγιζε σοβαρα θεματα υγειας και εδωσε πολλες αφορμες

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
21
Like
9.525
Πόντοι
2.046
Ειχα δει τυχαια ενα χαβαλε reels που ανεβασε με κατι μαφιοζους, πηγαν στο γυμναστηριο του για να του δωσουν παρανομα προιοντα να τα πουλαει για αυτους. Τελικα το εκανε και στην πραγματικοτητα; πρεπει να ειναι πιο χαζος και απο τα ραδικια ο τυπος.

vladgr

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Like
678
Πόντοι
96
Ειχα δει τυχαια ενα χαβαλε reels που ανεβασε με κατι μαφιοζους, πηγαν στο γυμναστηριο του για να του δωσουν παρανομα προιοντα να τα πουλαει για αυτους. Τελικα το εκανε και στην πραγματικοτητα; πρεπει να ειναι πιο χαζος και απο τα ραδικια ο τυπος.

vladgr

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Like
678
Πόντοι
96
Θες να παρεις παρτα για σενα και κανε οτι θες.Δεν κρυφτηκε ποτε οτι επαιρνε ..αλλα οταν βγαινεις και λες εγω που παιρνω αναβολικα ειμαι πιο υγιης απο σενα που τρως σαβουρα, θεωρω οτι ο καρκινος ειναι γριπη παρε αυτο, το χερι μου εγινε μετα το χειρουργειο καλα στο αψε σβησε γιατι παρα αυτο και το προτεινε και σε γιατρους , οι γιατροι δεν ξερουν εγω ξερω. ε δεν θελει και πολυ.
αυτα τα λιγα αναφερουν εδω.. στα social media του αναφερει πολλα περισσοτερα.και καρφωτη να μην ηταν απο "αντιπαλους" ισως γιατι τους πηρε μεγαλη πιτα η γιατι Μαιο εχει αγωνες και αρχισαν ηδη προετοιμασια (παιζει και αυτο στο φτωχο μου το μυαλο) αγγιζε σοβαρα θεματα υγειας και εδωσε πολλες αφορμες

Bestman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
2.749
Πόντοι
456
Και βλέπεις τα πρωινά κάτι σχόλιοπαιδά να κρατάνε πρωί πρωί μάνστερ και χελ..
Λες κ έχουν κάνει δύο ώρες πρόγραμμα και τους λείπουν υδρολυτες ή πως λέγονται..

Ρε φάτε μια ζαμπονοτυροπιτα να σας πιάσει..

Sorococo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
2.607
Πόντοι
456
ΟΥΤΕ ΚΑΝ !!!!!!!!!! Ο Τυπος ΔΕΝ εκανε τιποτα κακο !!! Και για Αυτο Ειναι Εξω (Με κατι Χαζους Περιοριστικους ορους και καλα ! )

Το μονο που Εκανε ! ειναι ΟΤΙ εδινε Τσαμπα Συμβουλες και ΕΛΕΓΕ ! (και λεει ακομα δλδ) ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ !!!!!!!!!!!

Αυτο Πονεσε καποιους που χανανε λευτα !! ΚΑΙ ΕΡΙΞΑΝ ΛΑΣΠΗ στο Ονομα του !!!! ΑΛΛΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ αρκετες φορες ΛΑΜΠΕΙ !...

Φιλε ! Αν δε ξερεις μη μιλας ! Γιατι μοιαζεις εσυ αυτο που λες τελικα !!!!!

Υ.Γ
ΔΕΝ αναγκασε ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ να παρει κατι - Οπως ελεγαν Οι κατηγοριες ! Γελεαει Ο Κοσμος !!!!!!
" διαβασα της κατηγοριες και πεθανα στα Γελια !! "

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
9.971
Πόντοι
2.356
Τον τύπο τον ξέρω από κάτι κωμικά βιντεάκια που ανεβάζει στα σοσιαλ, με και καλά πελάτες που πάνε να γυμναστούν και κλασσικά είναι πατάτες. Καλούτσικα και γελάς με κάποιες ατάκες. Φίλος μου που τον παρακολουθεί, καθότι γυμναστηριακός, λέει ότι δεν κρύβεται για τη ντοπα που παίρνει, το κακό είναι ότι συνιστά ανοιχτά και σε αυτούς που παρακολουθούν να παίρνουν, απλά στο τέλος λέει και ένα "να τα παίρνετε με παρακολούθηση ειδικού". Που προφανώς είναι παράνομο και μάλλον γι αυτό τον έπιασαν, που τα πουλούσε κιόλας από πάνω.

aquarius2756

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
1.753
Πόντοι
216
Παιδιά ο Αλιμπακης πέραν του ότι καλά κάνει και κοιτάζει να βγάλει λεφτά...είναι ένας άνθρωπος που το 70% των συμβούλων του αφορούν στο να αλλάξει κάποιος mentality, ψυχολογία, να ανέβει, να έχει αυτοεκτίμηση, δεν βγάζει κόμπλεξ και δεν έχει κρυφτεί ότι παίρνει πράγματα...σε βίντεο του έχει υπαινιχθεί ότι για να φουσκώσεις τόσο παίρνεις φάρμακα. Έχει φοβερό know how και ασκησιολόγιο. Έχει δώσει πολύ καλές συμβουλές τζάμπα και έχει και πλάκα στα βίντεο του. Όταν μιλάμε για bodybuilding εννοείται πως συμπεριλαμβάνουμε μέσα σ' αυτό και τη χρήση αναβολικών ουσιών. Δεν γίνεται αλλιώς. Δε χρειάζεται καταδίκη ή την οποιασδήποτε μορφής κοροϊδίας, bodybuilding= άσκηση, διατροφή, ύπνος, ζωή με πρόγραμμα, αναβολικά. Το πρόβλημα είναι η ανοησία του Ελληνικού κράτους σε μια ουσιώδη μερίδα της νομοθεσίας του.
To oτι εχει αφιερωσει την ζωη του στην γυμναστικη και το bodybuilding, μπραβο του και μαγγια του και δικαιωμα του. Για τα αναβολικα, ενηλικας ειναι, ξερει τι κανει, και δεν μας αφορα. Και μπορει να ειναι ο καλυτερος ανθρωπος του κοσμου, αλλα δεν εχει δικαιωμα, να τα διαθετει, δηλαδη να τα εμπορευεται. Τα αναβολικα ειναι φαρμακα και πρεπει να δινονται απο γιατρο η καποια απο αυτα απο φαρμακοποιο. Αν εχει γινει κατι παρατυπο δλδ, σε αυτο το σημειο θα εχει γινει. Μπορει να μην ειταν ακριβως ενημερομενος, ο ανθρωπος. Μαλλον και καμια καρφωτη, απο ανταγωνιστες. Και αλλο πραγμα ο αθλητισμος και αλλο ο πρωταθλητισμος. Το δευτερο ειναι για λιγους και υπαρχουν πολλοι παραγοντες που πρεπει να ληφθουν υπ' οψη.

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
21
Like
9.525
Πόντοι
2.046
ΟΥΤΕ ΚΑΝ !!!!!!!!!! Ο Τυπος ΔΕΝ εκανε τιποτα κακο !!! Και για Αυτο Ειναι Εξω (Με κατι Χαζους Περιοριστικους ορους και καλα ! )

Το μονο που Εκανε ! ειναι ΟΤΙ εδινε Τσαμπα Συμβουλες και ΕΛΕΓΕ ! (και λεει ακομα δλδ) ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ !!!!!!!!!!!

Αυτο Πονεσε καποιους που χανανε λευτα !! ΚΑΙ ΕΡΙΞΑΝ ΛΑΣΠΗ στο Ονομα του !!!! ΑΛΛΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ αρκετες φορες ΛΑΜΠΕΙ !...

Φιλε ! Αν δε ξερεις μη μιλας ! Γιατι μοιαζεις εσυ αυτο που λες τελικα !!!!!

Υ.Γ
ΔΕΝ αναγκασε ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ να παρει κατι - Οπως ελεγαν Οι κατηγοριες ! Γελεαει Ο Κοσμος !!!!!!
" διαβασα της κατηγοριες και πεθανα στα Γελια !! "
Τι εκανα εγω; :think:
Το βιντεακι το ειδες που ανεβασε; τωρα το βλεπω αλλα δεν ξερω πως να το ανεβασω εδω..
Εγραψα: οτι αν εκανε αυτα που ανεβασε σ ενα χαβαλε βιντεο και στην πραγματικοτητα, τοτε δεν τον κοβει.
Αν ειναι αθωος θα φανει. Με βιντεο ομως που ανεβαζει τωρα δεν νομιζω να πειθει κανενα για την αθωοτητα του.

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
21
Like
9.525
Πόντοι
2.046
Τον τύπο τον ξέρω από κάτι κωμικά βιντεάκια που ανεβάζει στα σοσιαλ, με και καλά πελάτες που πάνε να γυμναστούν και κλασσικά είναι πατάτες. Καλούτσικα και γελάς με κάποιες ατάκες. Φίλος μου που τον παρακολουθεί, καθότι γυμναστηριακός, λέει ότι δεν κρύβεται για τη ντοπα που παίρνει, το κακό είναι ότι συνιστά ανοιχτά και σε αυτούς που παρακολουθούν να παίρνουν, απλά στο τέλος λέει και ένα "να τα παίρνετε με παρακολούθηση ειδικού". Που προφανώς είναι παράνομο και μάλλον γι αυτό τον έπιασαν, που τα πουλούσε κιόλας από πάνω.
Τα βιντεακια αυτα τα κανουν για διαφημιση. Ειναι σχεδον ανεξοδα και τα κανουν πολλοι τωρα τελευταια, απο γυραδικα μεχρι και μαγαζια με νυφικα εχω δει. Ολα τους εχουν ενα κοινο στοιχειο το χαβαλε, μιας και τα βιντεακια τα παρουσιαζουν οι ιδιοι και σπανια βαζουν ηθοποιους.

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
21
Like
9.525
Πόντοι
2.046
Δειτε τον τελιοριδη να πεθανετε στο γελιο. Θεσσαλονικιος που πουλαει επιπλα. Τα βιντεακια του ολα ειναι πετυχημενα και συμμετεχει ολοι οι οικογενεια του.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom