Νέα

Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

Kavliaris_panthiras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
4
Like
143
Πόντοι
280
Το thai dream στον Άγιο Δημητρίο που βρίσκεται βρε παιδιά. Το πάτησα στο google και δε μπόρεσα να το βρω. Όποιος μπορεί ας μου στείλει μήνυμα

Champ

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
432
Πόντοι
21

NewProgressive

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2021
Like
273
Πόντοι
21

kavlalex

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Οκτ 2021
Κριτικές
6
Like
7.229
Πόντοι
1.336
Άρα ρε παιδιά, βλέποντας τις τελευταίες σελίδες του εν λόγω νήματος, δεν μπορώ να πω πως έχω μια ξεκάθαρη εικόνα. Ποιο ίδρυμα θα προτείνατε με minimum φραπέ;

kapsa

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2018
Like
608
Πόντοι
81
Άρα ρε παιδιά, βλέποντας τις τελευταίες σελίδες του εν λόγω νήματος, δεν μπορώ να πω πως έχω μια ξεκάθαρη εικόνα. Ποιο ίδρυμα θα προτείνατε με minimum φραπέ;
Γκαλαξι ,vip Πανόρμου,Κριτωνος.

kavlalex

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Οκτ 2021
Κριτικές
6
Like
7.229
Πόντοι
1.336
Δάφνη μόνο το Thai massage centre και Καλλιθέα μόνο θεία Ελένη και φωτεινή; Ή παίζει και τίποτα άλλο;
Δώσε αν μπορείς περισσότερες πληροφορίες για το ταϊλανδέζικο. Φραπεδιαζει (ή και παραπάνω); Αυτές που έχει βλέπονται;

Ξέρουμε τίποτα για αυτό; thaiburimassagegr.com

Γκαλαξι ,vip Πανόρμου,Κριτωνος.
Κριτωνος είναι ενεργό; Γιατί το σχετικό τοπικ το βλέπω ψοφιο... Κρίτωνος 17-19 - Page 26 - bourdela.com forum

johnlock1312

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2026
Like
22
Πόντοι
0
καλησπερα μαγκες ,χρονια αναγνωστης του forum ,τωρα και επισημα μελος ...λατρης του μασαζ και κυριως του μασαζ με εξτρα ,ειδικα σε κατηγοριες αματερ οπού το τελος φαντάζει αμφιβολο και συνάμα ακρως ερεθιστικό να μην ξερεις τι θα ακολουθησει..τελειώνοντας με τον προλογο εχοντας καποια χρονια εμπειριας στην πλατη μου ,θα παραθεσω αποψη κυριως για το γκαλαξι καθως το εχω τιμησει τις περισσοτερες φορες απο ολα ,οντας και κατοικος νοτιων προαστειων.Αρχικα τον τελευταιο καιρο να σημειωθει οτι οι τιμες εχουν ανεβει και πλεον το ελαχιστο αντιτοιμο που πληρωνεις ειναι το 40αρι για 45 λεπτα χαλαρωτικο + οτι δωσεις στο δωματιο..επισης η χρυσανθη οσες φορες ειναι στο ταμειο προσπαθει με νυχια και με δοντια να σου φαει σιγουρα το 55 αρι λεγοντας κατι ασυναρτησιες οτι πρεπει να κλεινουμε μονο ωρα και μαλακιες..παμε τωρα σε μια συντομη κριτικη για τις παρουσες κοπελες αν και εχω δοκιμασει αυτα τα χρονια λιγο πολυ τις περισσοτερες..Ελενα ,μασαζ ανυπαρκτο,εμφανιση καλοδιατηρημενη για την ηλικια της κοντα 50 ,εχει την πουτανια μεσα της παρολα αυτα λιγα πραγματα...παλιοτερα εκανε διδυμο σε σπιτια με μια φιλη της αννα η οποια τωρα εχει παντρεφτει εναν λεφτα και το εκοψε το αθλημα,Ευα εμφανισιακα καπως καλυτερα τα πραματα*σιγουρα καμια δεν ανταποκρινεται στις φωτο ειναι ολες ai , ηλικιακια μου ειπε οτι ειναι 33 ,σαφως καλυτερο μασαζ ,σχετικα καλο τελος με χερι,λιλι κλασικη ασιατισα ισως η μονη που κατεχει το κομματι του μασαζ περισσοτερο απο ολες ,στα υπολοιπα μου φανηκε αδιαφορη.τελευταια δοκιμη με μαρια ,συμπαθητικη σαν χαρακτηρας ,ηλικιακα κοντα στα 45,παρουσιαστικο θα ελεγα αρκετα γυμνασμενη και με πολυ μεγαλο στηθος...στα του μασαζ το προσπαθει αρκετα στο 2ο γυρο τελειωμα με χερι με καλη προσπαθεια στο συνολο...τελος θα ηθελα να ρωτησω αν εχει δοκιμαστει απο καποιον η κατερινα καθως ειναι ο επομενος μου στοχος καθως εμφανισιακα φαινεται το κατι διαφορετικο απο αυτα που εχουμε συνηθισει

kapsa

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2018
Like
608
Πόντοι
81
Δώσε αν μπορείς περισσότερες πληροφορίες για το ταϊλανδέζικο. Φραπεδιαζει (ή και παραπάνω); Αυτές που έχει βλέπονται;

Κριτωνος είναι ενεργό; Γιατί το σχετικό τοπικ το βλέπω ψοφιο... Κρίτωνος 17-19 - Page 26 - bourdela.com forum
Υπάρχει και στο κέντρο Σολωμού 33 αν θυμάμαι καλά.

kapsa

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2018
Like
608
Πόντοι
81
Ρωτούσα κυρίως για το Κριτωνος γιατί με βολεύει περισσότερο. Σε ευχαριστώ σε κάθε περίπτωση!
Έχω να πάω χρόνια.Υπαρχει και το ταυλανδεζικο στον Άγιο Δημήτριο Γενναδίου 27 με μια Κολομβιανή.

kavlalex

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Οκτ 2021
Κριτικές
6
Like
7.229
Πόντοι
1.336

Για το thaiburi να απαντήσω από μόνος μου ότι η γυναίκα ευγενικά μεν, ξεκάθαρα δε, μου το έκοψε για έξτρα

Συνημμένα

• Screenshot_2026-03-26-22-50-07-11_6012fa4d4ddec268fc5c7112cbb265e7.jpg
    Screenshot_2026-03-26-22-50-07-11_6012fa4d4ddec268fc5c7112cbb265e7.jpg
    785,3 KB · Εμφανίσεις: 76

Fullspoonmoon

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
5.247
Πόντοι
1.056
Δάφνη μόνο το Thai massage centre και Καλλιθέα μόνο θεία Ελένη και φωτεινή; Ή παίζει και τίποτα άλλο;
Άλλο το thai massage στην Πεντέλης 7 κσι άλλο το thai dream massage που είναι στην γενναδιου 27...το πρώτο δεν φραπεδιαζει η μασέρ ..φέρνει άλλη....και στο δεύτερο είναι στάνταρ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Έχω να πάω χρόνια.Υπαρχει και το ταυλανδεζικο στον Άγιο Δημήτριο Γενναδίου 27 με μια Κολομβιανή.
Βενεζουελανη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom