καλησπερα μαγκες ,χρονια αναγνωστης του forum ,τωρα και επισημα μελος ...λατρης του μασαζ και κυριως του μασαζ με εξτρα ,ειδικα σε κατηγοριες αματερ οπού το τελος φαντάζει αμφιβολο και συνάμα ακρως ερεθιστικό να μην ξερεις τι θα ακολουθησει..τελειώνοντας με τον προλογο εχοντας καποια χρονια εμπειριας στην πλατη μου ,θα παραθεσω αποψη κυριως για το γκαλαξι καθως το εχω τιμησει τις περισσοτερες φορες απο ολα ,οντας και κατοικος νοτιων προαστειων.Αρχικα τον τελευταιο καιρο να σημειωθει οτι οι τιμες εχουν ανεβει και πλεον το ελαχιστο αντιτοιμο που πληρωνεις ειναι το 40αρι για 45 λεπτα χαλαρωτικο + οτι δωσεις στο δωματιο..επισης η χρυσανθη οσες φορες ειναι στο ταμειο προσπαθει με νυχια και με δοντια να σου φαει σιγουρα το 55 αρι λεγοντας κατι ασυναρτησιες οτι πρεπει να κλεινουμε μονο ωρα και μαλακιες..παμε τωρα σε μια συντομη κριτικη για τις παρουσες κοπελες αν και εχω δοκιμασει αυτα τα χρονια λιγο πολυ τις περισσοτερες..Ελενα ,μασαζ ανυπαρκτο,εμφανιση καλοδιατηρημενη για την ηλικια της κοντα 50 ,εχει την πουτανια μεσα της παρολα αυτα λιγα πραγματα...παλιοτερα εκανε διδυμο σε σπιτια με μια φιλη της αννα η οποια τωρα εχει παντρεφτει εναν λεφτα και το εκοψε το αθλημα,Ευα εμφανισιακα καπως καλυτερα τα πραματα*σιγουρα καμια δεν ανταποκρινεται στις φωτο ειναι ολες ai , ηλικιακια μου ειπε οτι ειναι 33 ,σαφως καλυτερο μασαζ ,σχετικα καλο τελος με χερι,λιλι κλασικη ασιατισα ισως η μονη που κατεχει το κομματι του μασαζ περισσοτερο απο ολες ,στα υπολοιπα μου φανηκε αδιαφορη.τελευταια δοκιμη με μαρια ,συμπαθητικη σαν χαρακτηρας ,ηλικιακα κοντα στα 45,παρουσιαστικο θα ελεγα αρκετα γυμνασμενη και με πολυ μεγαλο στηθος...στα του μασαζ το προσπαθει αρκετα στο 2ο γυρο τελειωμα με χερι με καλη προσπαθεια στο συνολο...τελος θα ηθελα να ρωτησω αν εχει δοκιμαστει απο καποιον η κατερινα καθως ειναι ο επομενος μου στοχος καθως εμφανισιακα φαινεται το κατι διαφορετικο απο αυτα που εχουμε συνηθισει