και στο Λενορμαν 233 προσφερονταν φραπε(τουλαχιστον μεχρι προ διετιας που το ειχα επισκεφτει)ξερετε ελαιοτρυβεια που κανουν φραπε; ειδικα στα Δυτικα;;;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)
xjimakos24x
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2017
- Like
- 679
- Πόντοι
- 86
Κρίμα να μην υπάρχει τίποτα σε Φιλαδέλφεια, Περιστέρι,Ίλιον, Πετρούπολη, Μενίδι ... Τόσα μασατζιδικα έχει ... Βάλτε μια υπηρεσία ακόμα χχχαχαχαχ
πηγα και το ευσωμο κορασιο δεν προσφερε την εν λογω παροχη...και στο Λενορμαν 233 προσφερονταν φραπε(τουλαχιστον μεχρι προ διετιας που το ειχα επισκεφτει)
Lucifer_gr37
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2018
- Κριτικές
- 29
- Like
- 6.614
- Πόντοι
- 1.446
Ούτε στα βόρεια υπάρχει κάτι αξιόλογο αδελφέ. Στο Χολαργό που είμαι πρέπει κάθε φορά να καώ ταξίδι …Κρίμα να μην υπάρχει τίποτα σε Φιλαδέλφεια, Περιστέρι,Ίλιον, Πετρούπολη, Μενίδι ... Τόσα μασατζιδικα έχει ... Βάλτε μια υπηρεσία ακόμα χχχαχαχαχ
Ταξίδι για που?Ούτε στα βόρεια υπάρχει κάτι αξιόλογο αδελφέ. Στο Χολαργό που είμαι πρέπει κάθε φορά να καώ ταξίδι …
Akatergastos Outlaw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.810
- Πόντοι
- 486
Και ποιες είναι αυτές; Μπας και ακούσω κάποια που δεν ξέρω…Ο εν λογω χόρος έχει συρρικνωθει απίστευτα - γνωρίζει φοβερή παρακμή. Έχουμε καταλήξει να συζητάμε για 3 μαγαζιά και 3 λαδοκόρες. Θλιψης
Lucifer_gr37
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2018
- Κριτικές
- 29
- Like
- 6.614
- Πόντοι
- 1.446
Παράδειγμα Δαφνη ή ΚαλλιθέαΤαξίδι για που?
Akatergastos Outlaw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.810
- Πόντοι
- 486
Δάφνη μόνο το Thai massage centre και Καλλιθέα μόνο θεία Ελένη και φωτεινή; Ή παίζει και τίποτα άλλο;Παράδειγμα Δαφνη ή Καλλιθέα
Εγώ βλεπω να συζηταμε συνεχεια τις εξης επιλογες:
1. Galaxy
2. VIP
3. Thai dream
Εννιοτε μπαινουν και αλλα στην κουβεντα αλλα ξαναβγαινουν οπως Grace, Moment, Λενορμαν, κριτωνος
Μιλάω για ελαιοτριβεια όχι για studio ή solo γυναικες
1. Galaxy
2. VIP
3. Thai dream
Εννιοτε μπαινουν και αλλα στην κουβεντα αλλα ξαναβγαινουν οπως Grace, Moment, Λενορμαν, κριτωνος
tarifas pirea
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1.649
- Πόντοι
- 481
σκεψου παρακμη το αθλημα...ενω στα μασατζιδικα που γαμας εχεις απειρες επιλογες..μα ρε πουστη μου ζητανε για φραπε τα ιδια που ζηταν οι αλλες για γαμησι...ελεος.και δεν ξερουν και μασαζ οι πιο πολλες...το ιδιο ψευτομασαζ κανουν και στα αλλα που γαμας κιολας...και αν θες την βαζεις πιο πολυ ωρα να σου κανει μασαζ και την γαμας πιο λιγο στο τελος...απλα πραγματαΕγώ βλεπω να συζηταμε συνεχεια τις εξης επιλογες:
1. Galaxy
2. VIP
3. Thai dream
papaPoulos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2009
- Like
- 504
- Πόντοι
- 81
Θα ήθελα να ρωτησω αν εχει καποιος τηλεφωνο για Σολομου 33, αν μπορει να μου το στειλει PM
Lucifer_gr37
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2018
- Κριτικές
- 29
- Like
- 6.614
- Πόντοι
- 1.446
Αυτό είναι το grace ?? Well-being προϊόντα - Ευεξία και χαλάρωση - GRACE SHOPΕγώ βλεπω να συζηταμε συνεχεια τις εξης επιλογες:
1. Galaxy
2. VIP
3. Thai dream
Δε μοιάζει για παραπάνω παροχές πάντως
Ο εν λογω χόρος έχει συρρικνωθει απίστευτα - γνωρίζει φοβερή παρακμή. Έχουμε καταλήξει να συζητάμε για 3 μαγαζιά και 3 λαδοκόρες. Θλιψης
game over.
Fullspoonmoon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2024
- Like
- 5.514
- Πόντοι
- 1.056
Σηκώνει πολύ μεγάλη συζήτηση....κάποια άλλη στιγμή που θα χω όρεξη να γράψω έκθεσηΕντωμεταξυ το περιεργο ειναι οτι ειναι πιο "ηθικο" να στον παιξει απο το να γαμηθει καποια, αλλα παρόλα αυτα τα μασατζιδικα που γαμας ειναι περισσοτερα και ποιοτηκοτερα
Πρόσφατα μου βγήκε το Angel's Spa (beauty salon spa) στη Νέα Φιλαδέλφεια και το συγκεκριμένο πρόγραμμα: Oriental Massage magic touch και μου απάντησε το συγκεκριμένο:
"Το πρόγραμμα "Οriental Massage Magic Touch είναι ξεχωριστό και σας ταξιδεύει σε ήχους ,Ethnic,Ινδίας και ανατολής συνδυάζοντας χαλαρωτικό, Θεραπευτικό και ζεν (απαλό) μασάζ για την απόλυτη ηρεμία, και ξεκούραση σε ένα όμορφο και ζεστό περιβάλλον.
Το πρόγραμμα αυτό έχει ολιστική προσέγγιση είναι ιδανικό γιατί σας ανακουφίζει, σας ξεμπλοκάρει ,από διάφορους κόμπους ,μυοσκελετικούς πόνους ,αυχενικό σύνδρομο ,πόνους στην μέση, και ότι άλλο έχετε εσείς ανάγκη για ένα υγιής σώμα χωρίς το στρες της καθημερινότητας, πονοκεφάλους ,και ότι αρνητική ενέργεια υπάρχει στο σώμα σας!
90'/55€ - 120'/65€
* Τα ραντεβού κλείνονται 2 ημέρες πριν.
* Σε περίπτωση που δεν έρθετε η δεν ενημερώσετε καθόλου χρεώνεστε την συνεδρία.
* Επίσης να σας ξεκαθαρίσω πως παρέχω μόνο επαγγελματικό μασάζ για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις !Ευχαριστώ πολύ.
"Το πρόγραμμα "Οriental Massage Magic Touch είναι ξεχωριστό και σας ταξιδεύει σε ήχους ,Ethnic,Ινδίας και ανατολής συνδυάζοντας χαλαρωτικό, Θεραπευτικό και ζεν (απαλό) μασάζ για την απόλυτη ηρεμία, και ξεκούραση σε ένα όμορφο και ζεστό περιβάλλον.
Το πρόγραμμα αυτό έχει ολιστική προσέγγιση είναι ιδανικό γιατί σας ανακουφίζει, σας ξεμπλοκάρει ,από διάφορους κόμπους ,μυοσκελετικούς πόνους ,αυχενικό σύνδρομο ,πόνους στην μέση, και ότι άλλο έχετε εσείς ανάγκη για ένα υγιής σώμα χωρίς το στρες της καθημερινότητας, πονοκεφάλους ,και ότι αρνητική ενέργεια υπάρχει στο σώμα σας!
90'/55€ - 120'/65€
* Τα ραντεβού κλείνονται 2 ημέρες πριν.
* Σε περίπτωση που δεν έρθετε η δεν ενημερώσετε καθόλου χρεώνεστε την συνεδρία.
* Επίσης να σας ξεκαθαρίσω πως παρέχω μόνο επαγγελματικό μασάζ για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις !Ευχαριστώ πολύ.
Josex
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 35
- Like
- 6.486
- Πόντοι
- 7.795
Εντωμεταξυ το περιεργο ειναι οτι ειναι πιο "ηθικο" να στον παιξει απο το να γαμηθει καποια, αλλα παρόλα αυτα τα μασατζιδικα που γαμας ειναι περισσοτερα και ποιοτηκοτερα
Ορθά μιλάς.. η μόνη επιστημονική εξήγηση που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι θέλουν να τον φάνε το πούτσο οι καριόλες
Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 23
- Like
- 25.819
- Πόντοι
- 8.296
λένορμαν δεν έχει κλείσει;;;Εγώ βλεπω να συζηταμε συνεχεια τις εξης επιλογες:
1. Galaxy
2. VIP
3. Thai dream
Fullspoonmoon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2024
- Like
- 5.514
- Πόντοι
- 1.056
Λάθος επιστημονική εξήγησηΟρθά μιλάς.. η μόνη επιστημονική εξήγηση που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι θέλουν να τον φάνε το πούτσο οι καριόλες