Νέα

Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

peoklis

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Φεβ 2006
Κριτικές
11
Like
779
Πόντοι
6.120
ξερετε ελαιοτρυβεια που κανουν φραπε; ειδικα στα Δυτικα;;;
και στο Λενορμαν 233 προσφερονταν φραπε(τουλαχιστον μεχρι προ διετιας που το ειχα επισκεφτει)

xjimakos24x

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2017
Like
679
Πόντοι
86
Κρίμα να μην υπάρχει τίποτα σε Φιλαδέλφεια, Περιστέρι,Ίλιον, Πετρούπολη, Μενίδι ... Τόσα μασατζιδικα έχει ... Βάλτε μια υπηρεσία ακόμα χχχαχαχαχ

Lucifer_gr37

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιαν 2018
Κριτικές
29
Like
6.635
Πόντοι
1.446
Κρίμα να μην υπάρχει τίποτα σε Φιλαδέλφεια, Περιστέρι,Ίλιον, Πετρούπολη, Μενίδι ... Τόσα μασατζιδικα έχει ... Βάλτε μια υπηρεσία ακόμα χχχαχαχαχ
Ούτε στα βόρεια υπάρχει κάτι αξιόλογο αδελφέ. Στο Χολαργό που είμαι πρέπει κάθε φορά να καώ ταξίδι …

Akatergastos Outlaw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2014
Κριτικές
7
Like
1.812
Πόντοι
486
Ο εν λογω χόρος έχει συρρικνωθει απίστευτα - γνωρίζει φοβερή παρακμή. Έχουμε καταλήξει να συζητάμε για 3 μαγαζιά και 3 λαδοκόρες. Θλιψης
Και ποιες είναι αυτές; Μπας και ακούσω κάποια που δεν ξέρω…

Alpotiro

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
58
Πόντοι
0
Εγώ βλεπω να συζηταμε συνεχεια τις εξης επιλογες:

1. Galaxy
2. VIP
3. Thai dream

Εννιοτε μπαινουν και αλλα στην κουβεντα αλλα ξαναβγαινουν οπως Grace, Moment, Λενορμαν, κριτωνος

Μιλάω για ελαιοτριβεια όχι για studio ή solo γυναικες

tarifas pirea

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
1.649
Πόντοι
481

1. Galaxy
2. VIP
3. Thai dream

Εννιοτε μπαινουν και αλλα στην κουβεντα αλλα ξαναβγαινουν οπως Grace, Moment, Λενορμαν, κριτωνος

σκεψου παρακμη το αθλημα...ενω στα μασατζιδικα που γαμας εχεις απειρες επιλογες..μα ρε πουστη μου ζητανε για φραπε τα ιδια που ζηταν οι αλλες για γαμησι...ελεος.και δεν ξερουν και μασαζ οι πιο πολλες...το ιδιο ψευτομασαζ κανουν και στα αλλα που γαμας κιολας...και αν θες την βαζεις πιο πολυ ωρα να σου κανει μασαζ και την γαμας πιο λιγο στο τελος...απλα πραγματα

nikpal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2013
Like
1.250
Πόντοι
201
Εντωμεταξυ το περιεργο ειναι οτι ειναι πιο "ηθικο" να στον παιξει απο το να γαμηθει καποια, αλλα παρόλα αυτα τα μασατζιδικα που γαμας ειναι περισσοτερα και ποιοτηκοτερα

papaPoulos

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2009
Like
504
Πόντοι
81
Θα ήθελα να ρωτησω αν εχει καποιος τηλεφωνο για Σολομου 33, αν μπορει να μου το στειλει PM

Lucifer_gr37

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιαν 2018
Κριτικές
29
Like
6.635
Πόντοι
1.446

1. Galaxy
2. VIP
3. Thai dream

Αυτό είναι το grace ?? Well-being προϊόντα - Ευεξία και χαλάρωση - GRACE SHOP
Δε μοιάζει για παραπάνω παροχές πάντως

Fullspoonmoon

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
5.514
Πόντοι
1.056
Εντωμεταξυ το περιεργο ειναι οτι ειναι πιο "ηθικο" να στον παιξει απο το να γαμηθει καποια, αλλα παρόλα αυτα τα μασατζιδικα που γαμας ειναι περισσοτερα και ποιοτηκοτερα
Σηκώνει πολύ μεγάλη συζήτηση....κάποια άλλη στιγμή που θα χω όρεξη να γράψω έκθεση

DonMike69

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2025
Like
4
Πόντοι
0
Πρόσφατα μου βγήκε το Angel's Spa (beauty salon spa) στη Νέα Φιλαδέλφεια και το συγκεκριμένο πρόγραμμα: Oriental Massage magic touch και μου απάντησε το συγκεκριμένο:

"Το πρόγραμμα "Οriental Massage Magic Touch είναι ξεχωριστό και σας ταξιδεύει σε ήχους ,Ethnic,Ινδίας και ανατολής συνδυάζοντας χαλαρωτικό, Θεραπευτικό και ζεν (απαλό) μασάζ για την απόλυτη ηρεμία, και ξεκούραση σε ένα όμορφο και ζεστό περιβάλλον.

Το πρόγραμμα αυτό έχει ολιστική προσέγγιση είναι ιδανικό γιατί σας ανακουφίζει, σας ξεμπλοκάρει ,από διάφορους κόμπους ,μυοσκελετικούς πόνους ,αυχενικό σύνδρομο ,πόνους στην μέση, και ότι άλλο έχετε εσείς ανάγκη για ένα υγιής σώμα χωρίς το στρες της καθημερινότητας, πονοκεφάλους ,και ότι αρνητική ενέργεια υπάρχει στο σώμα σας!

90'/55€ - 120'/65€

* Τα ραντεβού κλείνονται 2 ημέρες πριν.

* Σε περίπτωση που δεν έρθετε η δεν ενημερώσετε καθόλου χρεώνεστε την συνεδρία.

* Επίσης να σας ξεκαθαρίσω πως παρέχω μόνο επαγγελματικό μασάζ για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις !Ευχαριστώ πολύ.

Josex

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
35
Like
6.490
Πόντοι
7.795

Ορθά μιλάς.. η μόνη επιστημονική εξήγηση που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι θέλουν να τον φάνε το πούτσο οι καριόλες

• Like
Αντιδράσεις: j 1973
Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
23
Like
25.825
Πόντοι
8.296

1. Galaxy
2. VIP
3. Thai dream

λένορμαν δεν έχει κλείσει;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom