dimigoall
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 67
- Like
- 121.282
- Πόντοι
- 39.911
Πού θέλεις ψήφο εσύ ρε λαμόγιο;Περιμένω και εγώ την ψήφο σου
![]()
Στους πεθερόπληκτους θα ανέβει λίαν συντόμως ψηφοφορία γροθιά στο στομάχιΠού θέλεις ψήφο εσύ ρε λαμόγιο;![]()

Σοβαρό τό θέμα.Στους πεθερόπληκτους θα ανέβει λίαν συντόμως ψηφοφορία γροθιά στο στομάχι![]()

Μη τον πιστεύεις αυτόν , κωλομπαράς μεγάλος

Μη τον πιστεύεις αυτόν , κωλομπαράς μεγάλος![]()
Περίμενε να μπει καί θά σέ στολίσει κανονικάΜη τον πιστεύεις αυτόν , κωλομπαράς μεγάλος![]()
Κόκκινα αυγά και κοκορέτσια θα αφορά το θέμα.
Στους πεθερόπληκτους θα ανέβει λίαν συντόμως ψηφοφορία γροθιά στο στομάχι![]()
Θά περιμένω φωτογραφία από τόν απόλυτο ΑΡΧΩΝ με ποδιά νά βάφει αυγά καί νά φτιάχνει κουλουράκια αλλιώς ψήφο δεν βλέπει.Κόκκινα αυγά και κοκορέτσια θα αφορά το θέμα.
Ποιος (πεθερόπληκτος) τα φτιάχνει καλύτερα.
Τα είχα ξεχάσει τα κουλουράκια, πολύ σωστά.Θά περιμένω φωτογραφία από τόν απόλυτο ΑΡΧΩΝ με ποδιά νά βάφει αυγά καί νά φτιάχνει κουλουράκια αλλιώς ψήφο δεν βλέπει.![]()

Θά περιμένω φωτογραφία από τόν απόλυτο ΑΡΧΩΝ με ποδιά νά βάφει αυγά καί νά φτιάχνει κουλουράκια αλλιώς ψήφο δεν βλέπει.![]()
Η ψήφος ήταν μονόδρομος μόνον για εσενα καλέ μου φίλε...

Ο κ. Sithlord ήταν ένας εξαιρετικός Άνθρωπος και είχαμε την τιμή -εμείς στους Παππούληδες- να τον έχουμε μέλος.blizardeye και NICK TRIVE πάντα ξεχώριζαν όσο καιρό συμμετέχω. Επίσης ψήφισα πουτανγαμών γιατί έχει και γαμώ το nickname.......
Επίσης ο Sithlord έχει συγχωρεθεί εδώ και κάποια χρόνια.
ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΨΥΧΗΣ!Ήξερα το όνομα και το επίθετό του. Ήξερα επίσης ότι του άρεζε το Jack Daniels. Ήξερα επίσης στο περίπου την περιοχή που έμενε και υπέθεσα ότι τον είχαν θάψει στα Κεντρικά Νεκροταφεία της Θεσσαλονίκης.
Κοντά στα τέλη του 2022 πήγα στα νεκροταφεία αυτά με ένα μπουκάλι Jack Daniels στο χέρι. Ρώτησα που είναι ο τάφος του και μου είπαν.
Βρήκα τον τάφο του. Ήταν παραμελημένος αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία. Υπήρχε μία ξεθωριασμένη φωτογραφία του από την εποχή που ήταν νέος και δυνατός. . Τίποτε από όλα αυτά δεν θα τον πείραζε. Δεν πίστευε σε Θεούς και Δαίμονες.
Έχυσα λίγο whiskey στον τάφο του. Ήπια λίγο και εγώ. Το έχυσα όλο και άφησα το μπουκάλι κοντά εκεί που θεωρητικά θα ήταν το κεφάλι του.
Έφυγα.
Δεν ξαναπήγα ποτέ.