Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 223 άτομα (10 μέλη και 213 επισκέπτες)

Paliotsarkadoros

Ανώτατος
Εγγρ.
17 Αυγ 2006
Κριτικές
37
Like
4.800
Πόντοι
13.185
Συναγωνιστές τα φώτα σας..!!!
Λόγο υποχρεώσεων βρέθηκα κοντά στην Φυλλης
Όπου και έγινε περατζάδα από τους οίκους
Την μεγαλύτερη εντύπωση μου την έκανε η Ντορα(νομίζω) από 67α
Γενικά εκεί ο χώρος και η κοπέλα από καθαριότητα τι λένε;
Ξέρουμε αν υπάρχει κάτι παρόμοιο για χοτελι;

Αφού είσαι τόσο μικροβιοφοβικός κανονικά θα πρέπει να μην περνάς ούτε στα 500μ από περιοχές όπως φυλής και να αλλάξεις το παρατσούκλι σου στο bou σε KonstantinosKatakoyzinos1453. Αλλά τεσπα
@MakisPsomiadis
Μπες και ενημερωσε αμα σου εκανε εντυπωση… τωρα για χοτελ η καντης προταση η απαντηση δεν θα βρεις εδω για να σου βρουμε μια να της μοιαζει. Φιλικα παντα
Υ.Γ. Αν θες καθαριοτητα στα μπουρδελα πληρωσε εξτρα για πιο πολυ ωρα και θα σου αλλαξουν σεντονια. Αν δεν θες να τραβιεσαι σε χοτελ

Όπως τα λέει ο Μάκαρος είναι βασικά αλλά για πιό σιγουράκι. Βάλε ένα ολόσωμο προφυλακτικό ή έστω αδιάβροχο , πλέρωσε το μπλέ παράβολο περίμενε την στο δωμάτιο. Βάλε ένα μαντιλάκι στο κρεβάτι ή σε μια καρέκλα για να κάτσεις χωρίς να λερώσεις το αδιάβροχο και όταν έρθει μίλησε της για το τι θέλεις κτλ. Να διαπραγματευτείς μια τιμή ανα ώρα για να πάτε σε Hotel. Λογικά με 120 στο χέρι θα πρέπει να δεχτεί αφού εκεί παίρνει τα μισά γιατί τα άλλα μισά τα παίρνει το μαγαζί για να μοιράσει και στην υπηρεσία, μεσάζοντες κλπ κλπ. Λόγο τις ιδιαιτερότητας σου όμως μπορεί να φοβηθεί να δυσκολέψει λίγο το πράγμα να γίνει πιο διστακτική, οπότε 'η θα πρέπει να τα φάς στο να πηγαίνεις συχνά, να της το προτείνεις για να αποδείξεις, ότι ενδιαφέρεσαι πραγματικά και δεν είσαι βαλτός ή να προσπαθήσεις να ξεμπερδεύεις επί τόπου προσφέροντας περισότερα εκείνη την στιγμή. Όπως και να έχει, η μικροφοβία σου σου μπορεί να σου κοστίσει και η λύση είναι το χρήμα. Αν τα καταφέρεις, Ανταλάσετε τηλ , και κανονίζετε τι ώρες/μέρες μπορείς να την βρεις στο τηλ ή , whatsup, viber. telegram, instagram κλπ κλπ Και μέσω αυτού κανονίζετε ώρα και χοτέλ που θα βρεθείτε.
Την βάζεις στο μπάνιο την λούζεις με το betadine σου, την ξαναλούζεις με αντισηπτικό να φύγει το betadine, την πλένεις με νερό. πληρώνεις την μια ώρα που έφαγες στα πλυσίματα, πληρώνεις για τον χρόνο που θα κάνετε σεξ και ξεκινάς το πήδημα.!

Καλή επιτυχία και καλή διασκέδαση !

Janjan13

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2019
Κριτικές
1
Like
521
Πόντοι
21
Καλησρπα. Κάποια π ν δέχεται έξτρα στο δωμάτιο , από φυλής , εκτός από ίζα βάνα , για β βάρδια , ευχαριστώ και gf φάση

• Like
Αντιδράσεις: Konig2

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
14.177
Πόντοι
3.246
Τελευταία φορά (αν θυμάμαι σωστά) είχα πετύχει τη Μάγκυ άνοιξη του 2023 στο Ιάσονος 43. Δούλευε βράδυ τότε...
Ναί, την είχαν στήλει σπίτι της γιατί είχε ξεφύγει και έκανε οτινάναι απ'ότι μου είχε πεί τότε η τσατσά.

MakisPsomiadis

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2024
Like
405
Πόντοι
21
Καλησρπα. Κάποια π ν δέχεται έξτρα στο δωμάτιο , από φυλής , εκτός από ίζα βάνα , για β βάρδια , ευχαριστώ και gf φάση
Σημερα εχετε μπει ολοι οι βαλτοι ετσι;
Ρε μυστη περιμενε να γραψει ο @DmtrsxXx μια λιστα με ονομα κορασιδας, ποςα λεφτα εδωσε και τι του εκανε… επισης να γραψει ανα κορασιδα τι μπορεις να της κανεις χωρις λεφτα για να ξεκλειδωθει.
:helpplea::helpplea:

Atridis

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Κριτικές
226
Like
15.528
Πόντοι
31.618
Πήγα με φορά για Ράνια,αλλά κλειστό.
Πέρασα με ΛΙΖΑ Φωκαίας 19
Κουκλάρα η άτιμη,με θυμιθηκαι άμεσος ,
της εγληψα τη μουναρα σε 69 και κατέβασε φουλ αρωματικά υγρά,μετά σεξ και βαθύ καρφομα που γουστάρει .
Αργότερα Άγκυρας 12 με Ντάρια στο πανό δοματιο με το στρογγυλό κρεβάτι.πιπα όρθιος και αυτή γονατιστή,
Γλωσοφιλα και ξέσκισμα

Hase

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
90
Like
7.047
Πόντοι
7.636

μορφονιος

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
13.593
Πόντοι
3.656
Η Άντζελα , ΝΑΙ αυτή με τα τατού που βγαίνει γυμνή
Χτες ήταν μεταμεσονύχτια βάρδια Φωκ 17 πάνω

Η Μαρίνα δεν ήταν το Σάββατο 3η βάρδια, ούτε τη βρήκα αλλού

Όποιος την βρει , παρακαλώ να το πει

kynigi_thisayroy.jpg

Επίσης, τύποι, την ξεπουπουλιάσατε την Αντελίνα στο Φωκαίας 86β
και πήρε πολυήμερη άδεια !
Ήρεμα τύποι, να μείνει και καμία !
Τυπε μήπως στην "πολυήμερη άδεια "
πηγε κισινάου κ θα επιστρέψει μετά από καμιά 15αρια μέρες;

Hase

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
90
Like
7.047
Πόντοι
7.636
Σημερα εχετε μπει ολοι οι βαλτοι ετσι;
Ρε μυστη περιμενε να γραψει ο @DmtrsxXx μια λιστα με ονομα κορασιδας, ποςα λεφτα εδωσε και τι του εκανε… επισης να γραψει ανα κορασιδα τι μπορεις να της κανεις χωρις λεφτα για να ξεκλειδωθει.
:helpplea::helpplea:
Αν θες μια απαντηση σιγουρη και μετρησιμη..το ξεκλειδωμα με δαυτες γινεται μονο με ενα τροπο...τους δινεις αυτο που θελουν..χρημα

Nikosfet

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2025
Like
1.007
Πόντοι
81
Αγκύρας 9 -12 θεία Μερσίνη
Τροφωνίου 11 θεία Ελένη απογεύματα
Κωνσταντινουπόλεως 166α θεία Αναστασία

Δεν είναι ακριβώς skinny, αλλά δεν έχουν περιττά κιλά...

Η πιο skinny gilf είναι η θεία Χριστίνα στο Μαραθώνος 59 άσπρη πόρτα (συνήθως) στην 3η βάρδια.
Θεία Χριστίνα προτείνω να ευχαριστηθεί τσιμπουκα!

KabamaruIgano

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
44
Like
11.041
Πόντοι
6.727
Καμία χοντρούλα καυλιάρα που βρίσκουμε;

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
89
Like
4.684
Πόντοι
2.916
Καμία χοντρούλα καυλιάρα που βρίσκουμε;
Καυλιαρες αναλογως γουστου,χοντρες πολλες.Ψαξε γιατι δεν θα βγαλεις ακρη διαφορετικα.Ειναι πολλες με κιλα,σιγουρα καποια θα σου κανει με τοση ποικιλια.

KabamaruIgano

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
44
Like
11.041
Πόντοι
6.727
Καυλιαρες αναλογως γουστου,χοντρες πολλες.Ψαξε γιατι δεν θα βγαλεις ακρη διαφορετικα.Ειναι πολλες με κιλα,σιγουρα καποια θα σου κανει με τοση ποικιλια.
Έχεις δίκιο θα πάω να ρίξω μια ματιά...Αλλά ξέρεις καυλιάρα εννοώ να έχει και βυζάρες γτ υπάρχουν κάτι χοντρές χωρίς βυζιά

GreekxDutch

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2025
Κριτικές
1
Like
144
Πόντοι
0
Καλησπέρα εγω περασα σημερα με ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΣΕΧΑ και ήταν κακή εμπειρία, είχε πει ελεύθερο στοματικό και μετά από 1 λεπτό μου φόρεσε προφυλακτικό.... ξενέρωσα της το είπα και μ είπε αν δεν μ αρέσει να φύγω, τσακώθηκα άσχημα κάνα 5 λεπτό αλλα δεν μ έδωσαν τα λεφτά μ , ακριβώς 4 λεπτά στο δωμάτιο και μ είπε θα μπλέξω αν συνεχίσω

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
89
Like
4.684
Πόντοι
2.916
Έχεις δίκιο θα πάω να ρίξω μια ματιά...Αλλά ξέρεις καυλιάρα εννοώ να έχει και βυζάρες γτ υπάρχουν κάτι χοντρές χωρίς βυζιά
Τα βυζια ειναι γενικο προβλημα,ειδικα τα φυσικα.Ναι πρεπει να ψαξεις μονος σου γτ ακομα κ σε αδυνατες αλλαζει το γουστο.Το χω παθει κ εγω κ αλλοι λογικα.Αν δε πας μονος να δεις δε θα παρεις αποφαση.Θα βρεις απ ολα,πχ με κιλα,με περισσοτερα κιλα,νταρντνες,με πιασιματα,απ ολα.Συνιστω να πας Λιοσιων-Μεταξι-Βικτωρια κατα σειρα.Να σου πω κ οτι μου ρχεται προχειρα.Βεργας 6 Βικτωρια αν ειναι ακομα εκει κ νομιζω και Τινα βεργας 7 κατω θα σου κανει.Βεργας 3 μου φαινεται εχει μια βυζαρου επισης.Μετα Μεταξι μεγαλου Αλεξανδρου στα 28αρια ειναι μια βυζαρου,νομιζω Χριστινα λεγεται.Στα κολωνου 48 θα βρεις τη βυζαρου Ναταλι.Μια ακομη ξανθια που δα προσφατα στο ιασωνος 31 αντι της Παμελας μου φαινεται ειχε βυζια.Ολες αυτες εχουν κιλα μα ειναι διαφορετικες μεταξυ τους.Μετα Βικτωρια πας Ντορα Φυλης 69 για τρελο βυζι η στην Εμμα φυλης 86 πλεον νομιζω αλλα την αποφευγουν.Δεν ξερω αν εχει καποια πλαστικο γτ αυτες μου φαινονται φυσικες.Α και η Αννα φυλης 66δ εχει βυζαρα.Ζητας δυσκολο πακετο αλλα κ παλι εχεις επιλογες αλλα δεν ειναι ολες σε μια περιοχη δυστυχως κ πρεπει να κανεις διαδρομες.Δε ξερω για μαραθωνως-κωνταντινουπολεως-ιωαννινων γιατι κι εκει εχει αλλες επιλογες.Γενικα οπου βλεπεις θεια/θειες εχεις ελπιδα.Εχει κ μικρες και πιο καλιγραμμες οπως Βανεσσα ιασωνος 37 και Ιζα/Ιζι Ιάσονος 39 πορτα 1 (μπορει να τη βρεις κ στο 32 πανω σκαλα).Ενδιαμεσο ειναι η Ιζαμπελλα των φιλιππιδου αλλα πλαστικα.Πλαστικα επισης εχει η Σοφια των φυλης 71 αλλα κ η Σαρα των φωκαιας 25.Οι λατινες γενικα εχουν το σωματοτυπου που ψαχνεις,προτεινω να πας Σαμυ φυλης 59 κ να τσεκαρεις Αλεχαντρα φυλης 61 (ειναι διπλανα).Υπαρχει ακομα μια Σαμυ στο φωκαιας 7 υποκειο παρομοια σε αυτα που θες.Δεν μου ρχεται αλλη τωρα,αν θυμηθω θα σου στειλω.(Δεν ασχολουμαι με βυζια πλεον κ δε συγκρατω τοσο αυτο το θεμα καθως δε με πολυνοιαζει μιας κ ο συνδυασμος αδυνατη με καλα βυζια ειναι υπερσπανιος κ οταν βρω εστω κανονικη με καλο βυζι ειναι μπινγκο.Ωστοσο ειμαι του σωματους και του κωλου αρχικα,υστερα της φατσας,τελος του βυζιου χαχαχ).Καληνυχτα σου και καλη τυχη.

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
89
Like
4.684
Πόντοι
2.916
Καλησπέρα εγω περασα σημερα με ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΣΕΧΑ και ήταν κακή εμπειρία, είχε πει ελεύθερο στοματικό και μετά από 1 λεπτό μου φόρεσε προφυλακτικό.... ξενέρωσα της το είπα και μ είπε αν δεν μ αρέσει να φύγω, τσακώθηκα άσχημα κάνα 5 λεπτό αλλα δεν μ έδωσαν τα λεφτά μ , ακριβώς 4 λεπτά στο δωμάτιο και μ είπε θα μπλέξω αν συνεχίσω
Εγω ειμαι μαζι σου!Κ μονο που δε δωσαν ουτε τα μισα λεφτα τελος για μενα.Κ σε απειλησε ενω ειχες δικαιο,ωφειλουμε ολοι να το κλεισουμε αυτο το μπουρδελακι.Δε καταλαβαινουν αλλιως.Μονο οικονομικο.Σου βαλε καποτα για να αρχισει σεξ,δηλαδη βιασυνη.Μαυριστε το.

KabamaruIgano

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
44
Like
11.041
Πόντοι
6.727
Τα βυζια ειναι γενικο προβλημα,ειδικα τα φυσικα.Ναι πρεπει να ψαξεις μονος σου γτ ακομα κ σε αδυνατες αλλαζει το γουστο.Το χω παθει κ εγω κ αλλοι λογικα.Αν δε πας μονος να δεις δε θα παρεις αποφαση.Θα βρεις απ ολα,πχ με κιλα,με περισσοτερα κιλα,νταρντνες,με πιασιματα,απ ολα.Συνιστω να πας Λιοσιων-Μεταξι-Βικτωρια κατα σειρα.Να σου πω κ οτι μου ρχεται προχειρα.Βεργας 6 Βικτωρια αν ειναι ακομα εκει κ νομιζω και Τινα βεργας 7 κατω θα σου κανει.Βεργας 3 μου φαινεται εχει μια βυζαρου επισης.Μετα Μεταξι μεγαλου Αλεξανδρου στα 28αρια ειναι μια βυζαρου,νομιζω Χριστινα λεγεται.Στα κολωνου 48 θα βρεις τη βυζαρου Ναταλι.Μια ακομη ξανθια που δα προσφατα στο ιασωνος 31 αντι της Παμελας μου φαινεται ειχε βυζια.Ολες αυτες εχουν κιλα μα ειναι διαφορετικες μεταξυ τους.Μετα Βικτωρια πας Ντορα Φυλης 69 για τρελο βυζι η στην Εμμα φυλης 86 πλεον νομιζω αλλα την αποφευγουν.Δεν ξερω αν εχει καποια πλαστικο γτ αυτες μου φαινονται φυσικες.Α και η Αννα φυλης 66δ εχει βυζαρα.Ζητας δυσκολο πακετο αλλα κ παλι εχεις επιλογες αλλα δεν ειναι ολες σε μια περιοχη δυστυχως κ πρεπει να κανεις διαδρομες.Δε ξερω για μαραθωνως-κωνταντινουπολεως-ιωαννινων γιατι κι εκει εχει αλλες επιλογες.Γενικα οπου βλεπεις θεια/θειες εχεις ελπιδα.Εχει κ μικρες και πιο καλιγραμμες οπως Βανεσσα ιασωνος 37 και Ιζα/Ιζι Ιάσονος 39 πορτα 1 (μπορει να τη βρεις κ στο 32 πανω σκαλα).Ενδιαμεσο ειναι η Ιζαμπελλα των φιλιππιδου αλλα πλαστικα.Πλαστικα επισης εχει η Σοφια των φυλης 71 αλλα κ η Σαρα των φωκαιας 25.Οι λατινες γενικα εχουν το σωματοτυπου που ψαχνεις,προτεινω να πας Σαμυ φυλης 59 κ να τσεκαρεις Αλεχαντρα φυλης 61 (ειναι διπλανα).Υπαρχει ακομα μια Σαμυ στο φωκαιας 7 υποκειο παρομοια σε αυτα που θες.Δεν μου ρχεται αλλη τωρα,αν θυμηθω θα σου στειλω.(Δεν ασχολουμαι με βυζια πλεον κ δε συγκρατω τοσο αυτο το θεμα καθως δε με πολυνοιαζει μιας κ ο συνδυασμος αδυνατη με καλα βυζια ειναι υπερσπανιος κ οταν βρω εστω κανονικη με καλο βυζι ειναι μπινγκο.Ωστοσο ειμαι του σωματους και του κωλου αρχικα,υστερα της φατσας,τελος του βυζιου χαχαχ).Καληνυχτα σου και καλη τυχη.
Ευχαριστώ μπρο θα τα έχω υπόψιν όταν κατέβω

Dsar263

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
150
Like
27.836
Πόντοι
34.948
Ναί, την είχαν στήλει σπίτι της γιατί είχε ξεφύγει και έκανε οτινάναι απ'ότι μου είχε πεί τότε η τσατσά.
Εγω δεν θα ξεχασω οταν την πρωτοπηρα καπου τον Απριλη του 2023 στο Ιασωνος 43.... ενω οκ ηταν σχετικα ομορφη κοπελα με καλες υπηρεσειες εκει που την ειχα ιεραποστολικα καποια στιγμη ανοιξε λιγο το στομα της να βογγηξει και μου ηρθε μια τρελη μποχα ενα μιγμα απο σάπια χύσια και σκουπιδοτενεκε....Αυτη ηταν η πρωτη κ τελευταια φορα που πηγα μαζι της, σχεδον αμεσως μετα σταματησε....ισως ξαναεπιστρεψει οπως γινεται με τις περισσοτερες...

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
89
Like
4.684
Πόντοι
2.916
Ευχαριστώ μπρο θα τα έχω υπόψιν όταν κατέβω
Ρωτα κ αλλα παιδια η ας γραψουν κ οι αλλοι που ψαχνουν κατι παρομοιο γτ εγω σου πα οτι θυμηθηκα τωρα αυτη τη στιγμη,θα βρεις ομως,μην αγχωνεσαι καθολου,σου προτεινω να ρωτησεις τους Dsar και Nocturia για καλυτερη γνωμη,σε χαιρετω.

Dsar263

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
150
Like
27.836
Πόντοι
34.948
Επιστροφη απο την βραδυνη τσαρκα στο Μεταξουργειο κατα τις 23:30 οπου εγινε γερο πεσιμο απο ομαδες ΔΙΑΣ εξω απο τους οικους και επιαναν διαφορους επενδυτες για να κανουν σωματικο ελεγχο

Στο ανανεωμενο Ιάσονος 39(1) πρωτη πορτα επανω δεξια ειχε 2 κοπελες ρουμανες

Στα 15ευρω η Ρουμανα η Ιζα 1,65 υψος νορμαλ σωματακι με μεγαλουτσικα βυζια για τα κυβικα της καπου στο 2,5 νουμερο...ομορφη κοπελα..

Στα 10 ευρω η Ρουμανα με τα γυαλακια η Ιωαννα με προυπηρεσια στα ΜΑ 22 οροφος/ Ι32 οροφος/Ι37 ισογειο...γυρω στο 1,60 μελαχρινο ζυμαρακι με πιασιματα

Την Ιζα προλαβαν και την εκλεισαν 2 Πακια οποτε περασα με την Ιωαννα στα 10 ευρω με αρκετα καλες εντυπωσεις...μονο αρνητικο οτι δεν μιλαει λεξη Ελληνικα ενω Αγγλικα καταλαβαινει ελαχιστα....

Καληνυχτα και καλα γαμησια σε ολους

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.764
Πόντοι
216
MAΥΡΟ. ΜΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ. Μαυρο και στην καριόλα την τσατσά. Μαυρο στο κολομπουρδελο τους. Μην πατησει κανενας. Ποιό κολομπουρδελο ήταν? Ποιά πουτανα ειναι αυτη η τσεχα?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom