koulamaria
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 48
- Like
- 16.509
- Πόντοι
- 5.227
Αντριαννα Αγκυρας 12.Καλημέρα μύστες
Έχει κανεις να προτείνει καμία καλή κοπέλα κυρίως για gfe στη φυλής και στα πέριξ;
Αντριαννα Αγκυρας 12.Καλημέρα μύστες
Έχει κανεις να προτείνει καμία καλή κοπέλα κυρίως για gfe στη φυλής και στα πέριξ;
Κολωνού 47 όροφος Μαρία, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό και Τατιάνα,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Η παχουλη η Τατιάνα με το κοντό μαλλί και το 3αρι βυζί,που δούλευε Ιάσωνος 1β και 1γΤι εγινε πηρε η Τατιανα μεταγραφη απο το Ιασωνος 1α και ηρθε στο Κ47 οροφος...αυτη ηταν οντως ή ειναι αλλη Τατιάνα αυτη?
τι μουνι είχαμε ξεσκίσει τότε τι μου θύμισες ρε φίλε να σε καλάΣυμφωνώ, κι εγώ τη Μάγκυ την ψευτο-Κύπρια (Βουλγάρα) την έκλεινα για 20λεπτο και καθόμουν μέσα μισή ώρα. Βέβαια, έπαιρνε κι έξτρα δεκάρικο για τον κρεμπιέ.
Σύνολο 30€ για διπλή εκτόνωση εντός μουνιού, χωρίς καπότα φυσικά...![]()
Περασμένα μεγαλεία, καθώς το ταπεινό λαϊκό δεκάρικο έχει χάσει εδώ και χρόνια την αξία του.τι μουνι είχαμε ξεσκίσει τότε τι μου θύμισες ρε φίλε να σε καλά

Γνωρίζει κανείς η Μαριαννα η skinny που βρίσκεται αν ξαναέρθει ?Παντρευτηκε και κρεμασε το πορνοστριγκακι της.Πολυ καιρο τωρα.
Τελευταία φορά (αν θυμάμαι σωστά) είχα πετύχει τη Μάγκυ άνοιξη του 2023 στο Ιάσονος 43. Δούλευε βράδυ τότε...Δε δουλεύει πια αυτή η Μάγκυ; Για ένα φίλο μου ρωτάω.![]()
Το τελευταίο που θυμάμαι ήταν ότι είχε τυμπανισμό στην κοιλιά, επειδή από το πολύ γαμήσι μαζεύει αέρα. Έκτοτε, έχω χάσει τα ίχνη της...Δε δουλεύει πια αυτή η Μάγκυ; Για ένα φίλο μου ρωτάω.![]()

Μπες και ενημερωσε αμα σου εκανε εντυπωση… τωρα για χοτελ η καντης προταση η απαντηση δεν θα βρεις εδω για να σου βρουμε μια να της μοιαζει. Φιλικα πανταΣυναγωνιστές τα φώτα σας..!!!
Λόγο υποχρεώσεων βρέθηκα κοντά στην Φυλλης
Όπου και έγινε περατζάδα από τους οίκους
Την μεγαλύτερη εντύπωση μου την έκανε η Ντορα(νομίζω) από 67α
Γενικά εκεί ο χώρος και η κοπέλα από καθαριότητα τι λένε;
Ξέρουμε αν υπάρχει κάτι παρόμοιο για χοτελι;
Τρόμπα βάζετε στο μουνί της;Το τελευταίο που θυμάμαι ήταν ότι είχε τυμπανισμό στην κοιλιά, επειδή από το πολύ γαμήσι μαζεύει αέρα. Έκτοτε, έχω χάσει τα ίχνη της...![]()
Αυτη με ενδιαφερει κι εμενα.Την ειχα δει αλλα δε μπηκα.Ηταν η εποχη που εκανα χαρτογραφηση χαχα.Τη περιμενω κι εγω.Γνωρίζει κανείς η Μαριαννα η skinny που βρίσκεται αν ξαναέρθει ?
Ευχαριστώ.Θυμασαι ποιες βάρδιες τις βρίσκω μήπως;Δοκιμασε Μυρσινη ή Ευα στα σπιτακια επι Αγκυρας.
Mυστη ειδες κανα χαρτι αν θα επιστρεψει το ρευμα;Γαμησα την Μίχαελ από Φωκαίας όροφος στα σκοτάδια .
Πολύ καλή συμμετοχή την έκλεισα για 20 λεπτά