aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 89.903
- Πόντοι
- 12.056
Δώσε πληροφορίεςΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΣΗΜΕΡΑ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΝΑ ΒΡΕΘΩ ΜΑΖΙ ΤΗΣ
Δώσε πληροφορίεςΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΣΗΜΕΡΑ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΝΑ ΒΡΕΘΩ ΜΑΖΙ ΤΗΣ
Ο Τίτλος του νήματος είναι ΣΑΦΕΣΤΑΤΟΣ. ...................Κωλαράκια (γυμνά/ντυμένα) από γυναίκες-κοπέλες μας...... Δεν είναι ......Κωλαράκια (γυμνά/ντυμένα) από γυναίκες-κοπέλες που μας έστειλαν άλλοι......ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΣΗΜΕΡΑ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΝΑ ΒΡΕΘΩ ΜΑΖΙ ΤΗΣ
Εντάξει μυστη δεν πειράζει...κάνεις μας δεν είναι τέλειος...Ο Τίτλος του νήματος είναι ΣΑΦΕΣΤΑΤΟΣ. ...................Κωλαράκια (γυμνά/ντυμένα) από γυναίκες-κοπέλες μας...... Δεν είναι ......Κωλαράκια (γυμνά/ντυμένα) από γυναίκες-κοπέλες που μας έστειλαν άλλοι......
ποια τελειότητα τύπε; εδώ βάζει φωτογραφίες από το διαδίκτυο, κι όταν τον ανακαλύπτουν ισχυρίζεται ότι του την έστειλε άλλος, σαν τα παιδάκια του ΔημοτικούΕντάξει μυστη δεν πειράζει...κάνεις μας δεν είναι τέλειος...
Σόρρυ τότε δεν διάβασα όλο το νήμα ... είσαι σωστόςποια τελειότητα τύπε; εδώ βάζει φωτογραφίες από το διαδίκτυο, κι όταν τον ανακαλύπτουν ισχυρίζεται ότι του την έστειλε άλλος, σαν τα παιδάκια του Δημοτικού
Επιβάλλεται φίλε να το κάνεις... Πανέμορφη κωλαρα...Κάτι έχω κανει
Εδώ καβλωσε εμάς που δεν θα πάμεΓια να με καυλωσει λέει μέχρι να πάω!![]()
Πολύ όμορφη κωλαρα !!!Καλησπέρα!!![]()
Η υπεροχη κωλαρα της το εχει ρουφηξει το μαγιο!Καλό ξημέρωμα!
![]()
ΜιλφαραΚαλό ξημέρωμα!
![]()
Απίστευτο το μωρό σουΚαλό ξημέρωμα!
![]()
Κωλος τέρας!Εγώ εδώ βγαζω γουστα μάγκες μου
Καλημέρα
![]()
αμα εχει κωλαρα φοραει και στριγκαρα δε σου πεφτει με τιποταΕγώ εδώ βγαζω γουστα μάγκες μου
Καλημέρα
![]()
Οπως το λες είναι σαν να εμφανίζεται καπου και αν είναι έτσι έρχομαι με τις κάλτσες! Αλλιώς απόλαυσε την και πετα μας κανα κόκκαλο απο την πατουρα αυτη..έτοιμη η μιλφάρα για Παρασκευή βράδυ
![]()
Τι λες ρε μλκ; Πόσα μπαλάκια της ρίχνεις σε ημερήσια βάση;έτοιμη η μιλφάρα για Παρασκευή βράδυ
![]()