Νέα

Το αρχίδι μου «δραπετεύει»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα goustarwnaxunw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 47
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kachaplias

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
12
Like
12.070
Πόντοι
4.546
λεφτερια στα @@ μας!!!

μου εχει τυχει πολυ σπανια το συγκεκριμενο φαινομενο...

tsontopoulos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
10 Αυγ 2012
Κριτικές
105
Like
18.498
Πόντοι
26.400
Καλησπέρα στους συναγωνιστές. Εδώ και αρκετά χρόνια, πολλές φορές, ενώ γαμάω έχω παρατηρήσει ότι το αρχίδι μου "κρύβεται" προς τα πάνω, στην βάση της πούτσας πχ. Τις προάλλες ενώ γάμαγα, κυριολεκτικά και τα 2 μου αρχίδια βρέθηκαν πάνω από την βάση της πούτσας. Αυτό συμβαίνει ενώ γαμάω με ένταση και είμαι κοντά στο να χύσω. Δεν υπάρχει πόνος η δυσφορία, δεν το νιώθω καν μέχρι να κοιτάξω κάτω, αλλά και πάλι είναι πολύ τρομαχτικό. Μόλις το δω, τα σπρώχνω και επανέρχονται, πολλές φορές τα κρατάω την ώρα του γαμησιού για να μην μου φύγουν. Ένας γιατρός μου είπε να μην ανησυχώ εφόσον δεν υπάρχει πόνος, αλλά και πάλι με φρικάρει η φάση, πλεον γίνεται αρκετά πιο συχνά από ότι στο παρελθόν. Συμβαίνει και σε άλλους αυτό? Σε τι οφείλετε? Εγώ πιστεύω πρέπει να έχει να κάνει με μυς του πυελικου εδάφους ή κάτι τέτοιο
Αδελφέ μην σκας .

Μπορείς να αρχίσεις να τα τραβάς λίγο ακόμα από το πετσακι , και με λίγη προσπάθεια ακόμα μπορείς να κάνεις φιγούρες γιογιό με τα αρχιδια σου .

Πιστεύω θα είναι ένα μεγάλο προσόν και εντυπωσιακή για την εκάστοτε παρτενέρ .

Στην χειρότερη μπορείς να τα κεντράρεις καθώς γαμας και να τα χτυπάς σαν τάκα-τακα που παίζαν οι παλαιότερες γενιές , οι μιλφαρες θα το εκτιμήσουν !

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
710
Πόντοι
96
Καλησπέρα στους συναγωνιστές. Εδώ και αρκετά χρόνια, πολλές φορές, ενώ γαμάω έχω παρατηρήσει ότι το αρχίδι μου "κρύβεται" προς τα πάνω, στην βάση της πούτσας πχ. Τις προάλλες ενώ γάμαγα, κυριολεκτικά και τα 2 μου αρχίδια βρέθηκαν πάνω από την βάση της πούτσας. Αυτό συμβαίνει ενώ γαμάω με ένταση και είμαι κοντά στο να χύσω. Δεν υπάρχει πόνος η δυσφορία, δεν το νιώθω καν μέχρι να κοιτάξω κάτω, αλλά και πάλι είναι πολύ τρομαχτικό. Μόλις το δω, τα σπρώχνω και επανέρχονται, πολλές φορές τα κρατάω την ώρα του γαμησιού για να μην μου φύγουν. Ένας γιατρός μου είπε να μην ανησυχώ εφόσον δεν υπάρχει πόνος, αλλά και πάλι με φρικάρει η φάση, πλεον γίνεται αρκετά πιο συχνά από ότι στο παρελθόν. Συμβαίνει και σε άλλους αυτό? Σε τι οφείλετε? Εγώ πιστεύω πρέπει να έχει να κάνει με μυς του πυελικου εδάφους ή κάτι τέτοιο
Φίλε να ρωτήσω κάτι?

Το αριστερό κρύβεται ή το δεξί ?

Οπως τα κοιτάς από πανω χαχαχαχ

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
19.687
Πόντοι
3.846
Έφτιαξα νήμα (~1.5 μήνα πριν) με δόση αρβάλας και ψωλ poll αν μας μαζεύονται, όμως πήγε κάδο από τη Διοίκηση :afro:
Απ' τα νεανικά χρόνια και τα δύο μαζεύονται όταν πάω για ορειβασία στα κορίτσια κι αυτός είναι ο λόγος που ξυρίζομαι εκεί γύρω ώστε να τα κάνουν μάκια όσες θέλουν :headbaning1:

Στη χάλαση το δεξί κρέμεται λίγο παραπάνω, γι'αυτό στα νιάτα έπαιζα δεξιό εξτρέμ στις αλάνες :coffee:

Τελευταία τροποποίηση:

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
49
Like
5.472
Πόντοι
7.265
Oπως ειδα τον τιτλο του θεματος..
νομιζα οτι ''δραπετεύει'' απο το εσώρουχο...!!:cheesy:
Αυτο παθαίνω εγω....:buck2:
Κανείς άλλος συμπάσχων....???!!!:afro:

dimigoall

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
67
Like
121.044
Πόντοι
39.911
Φίλε κουδουνίζουν κιόλας από το κρέμασμα; :grin:

Να ανησυχείς όμως θα σου έλεγα γιατί συνήθως τα ώριμα σύκα στο τέλος πέφτουν :confused:
Νά ανησυχείς όταν θά αρχίζουν να κουδουνίζουν :2funny::2funny:
5203642103831.jpg

Μπορεί να κάνουν δουλειά και αυτά συνάδελφοι...:tooth:
:tooth: :tooth: :tooth:

Γαμήσατε το σοβαρό νήμα του ανθρώπου ρε κωλομπαράδες με τα καμπανέλια σας :coffee:

dimigoall

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
67
Like
121.044
Πόντοι
39.911

Xaramofais

Σπαμάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2024
Like
173.394
Πόντοι
16.131

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
33.872
Πόντοι
6.256

dimigoall

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
67
Like
121.044
Πόντοι
39.911

Xaramofais

Σπαμάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2024
Like
173.394
Πόντοι
16.131
Τώρα διάβασα τον συλλογισμό σου καλέ μας φίλε,αλλά με τις μλκιες του πρι πρι δεν σου εδωκα τα φώτα μου...:coffee:

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
33.872
Πόντοι
6.256
Τώρα διάβασα τον συλλογισμό σου καλέ μας φίλε,αλλά με τις μλκιες του πρι πρι δεν σου εδωκα τα φώτα μου...:coffee:
Λες να επηρεαζει κι ο φωτισμος?Να παιζουν κρυφτο με το φως τα αρχιδια?Παρουσιαζει καποιο ενδιαφερον ο συλλογισμος σου:coffee::coffee::confused::confused::confused:

Xaramofais

Σπαμάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2024
Like
173.394
Πόντοι
16.131

dimigoall

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
67
Like
121.044
Πόντοι
39.911

kachaplias

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
12
Like
12.070
Πόντοι
4.546
κρυβεται για να μην βγει offside τυπε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom