Νέα

Το αρχίδι μου «δραπετεύει»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα goustarwnaxunw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 47
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
4.263
Πόντοι
456
Καλησπέρα στους συναγωνιστές. Εδώ και αρκετά χρόνια, πολλές φορές, ενώ γαμάω έχω παρατηρήσει ότι το αρχίδι μου "κρύβεται" προς τα πάνω, στην βάση της πούτσας πχ. Τις προάλλες ενώ γάμαγα, κυριολεκτικά και τα 2 μου αρχίδια βρέθηκαν πάνω από την βάση της πούτσας. Αυτό συμβαίνει ενώ γαμάω με ένταση και είμαι κοντά στο να χύσω. Δεν υπάρχει πόνος η δυσφορία, δεν το νιώθω καν μέχρι να κοιτάξω κάτω, αλλά και πάλι είναι πολύ τρομαχτικό. Μόλις το δω, τα σπρώχνω και επανέρχονται, πολλές φορές τα κρατάω την ώρα του γαμησιού για να μην μου φύγουν. Ένας γιατρός μου είπε να μην ανησυχώ εφόσον δεν υπάρχει πόνος, αλλά και πάλι με φρικάρει η φάση, πλεον γίνεται αρκετά πιο συχνά από ότι στο παρελθόν. Συμβαίνει και σε άλλους αυτό? Σε τι οφείλετε? Εγώ πιστεύω πρέπει να έχει να κάνει με μυς του πυελικου εδάφους ή κάτι τέτοιο

Intruder80

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Οκτ 2020
Κριτικές
2
Like
7.289
Πόντοι
1.056
Καλησπέρα στους συναγωνιστές. Εδώ και αρκετά χρόνια, πολλές φορές, ενώ γαμάω έχω παρατηρήσει ότι το αρχίδι μου "κρύβεται" προς τα πάνω, στην βάση της πούτσας πχ. Τις προάλλες ενώ γάμαγα, κυριολεκτικά και τα 2 μου αρχίδια βρέθηκαν πάνω από την βάση της πούτσας. Αυτό συμβαίνει ενώ γαμάω με ένταση και είμαι κοντά στο να χύσω. Δεν υπάρχει πόνος η δυσφορία, δεν το νιώθω καν μέχρι να κοιτάξω κάτω, αλλά και πάλι είναι πολύ τρομαχτικό. Μόλις το δω, τα σπρώχνω και επανέρχονται, πολλές φορές τα κρατάω την ώρα του γαμησιού για να μην μου φύγουν. Ένας γιατρός μου είπε να μην ανησυχώ εφόσον δεν υπάρχει πόνος, αλλά και πάλι με φρικάρει η φάση, πλεον γίνεται αρκετά πιο συχνά από ότι στο παρελθόν. Συμβαίνει και σε άλλους αυτό? Σε τι οφείλετε? Εγώ πιστεύω πρέπει να έχει να κάνει με μυς του πυελικου εδάφους ή κάτι τέτοιο
Συμβαινει και σε μενα αυτο οταν ειμαι φουλ "τουμπανιασμενος" αλλα μονο χειμωνα οταν εχει μια δροσια ο χωρος...και συμβαινει και στα δυο μου αρχιδια οχι μονο στο ενα...μαζευονται προς τα πανω και γινονται σαν ενιαια αρχιδοσακουλα!!!!Ισως ειναι μια ενδειξη της κατακαβλομενης καταστασης μου και μου δινει ενδομυχα το μηνυμα "και τ'αρχιδια μεσα αρχοντα"!!!!Τι να πω...περιεργο πραμα οντως!!!

Μασέρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2025
Like
1.393
Πόντοι
201
Βουβωνοκήλη θα έλεγα, αλλά μπορεί να κάνω και λάθος
Να πάρεις αυτό το λαστιχάκι που τα πιάνεις και τα κρατάει δεμένα, βοηθάει και στη στύση.

Τώρα γιατρός δεν είμαι, αλλά ευχαρίστως κάνω εξέταση στους όρχεις σας :grin:

- - - - -

Γράψτε λάθος

1772074007536.png

Δωρεάν εξέταση για όλες τις αρχιδόμπαλες του bou ισχύει πάντως :grin::smiling-face-with-heart-eyes:

- - - - -
Δαχτυλίδια πέους ή στύσης λέγονται
Αν δεν ξέρει κάποιος να το φορέσει μπορώ να του δείξω εγώ :angel:

Τελευταία τροποποίηση:

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
32.340
Πόντοι
6.236
Μέχρι να σου φτάσει το αρχίδι στην πατούσα, μην ανησυχείς.

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
48
Like
32.951
Πόντοι
29.086
Βλέπω ότι συνουσιάζεστε αρκούντως, κύριε.

Και ενόσω αναζητείτε λύση στο θέμα σας, μήπως έχετε μία μελαχρινή φίλη να μου γνωρίσετε για να την βγάλω γκόμενα;;;
Οι δικοί μου όρχεις δεν χρειάζεται να "κρύβονται". Μικροσκοπικοί είναι ούτως ή άλλως ...

Φευ!

patriarcha

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
1.966
Πόντοι
206
Βαρέθηκε να είναι φυλακισμένο τόσα χρόνια δίπλα στο άλλο και έκανε την επαναστασή του!

Λευτεριά και στο άλλο αρχίδι!:grin:

user212024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2025
Like
1.708
Πόντοι
206

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
30.712
Πόντοι
7.046
Δηλαδή, τα αρχίδια συμπεριφέρονται όπως η χελώνα που βάζει το κεφάλι μέσα στο σώμα ή το καγκουρό που κρύβεται στο μάρσιπο; Ένστικτο αυτοσυντήρησης σίγουρα, έχουν δική τους νοημοσύνη. Όταν γαμάς δυνατά, σου λέει, ο μαλάκας θα μας λειώσει, καλυφθείτε.
Εξαιρείται το πολύ κρύο, γιατί πρέπει να σταθούν και τα δύο αρχίδια πλάι πλάι και κοντά στον κορμό, για ζεστασιά.

Υ.γ.: στην αρχή νόμισα ότι είπες πως ανεβαίνουν/σκαρφαλώνουν από την πάνω μεριά της τσαπού, και λέω πόσο μεγάλα είναι τα αρχίδια του τύπου, σακούλες σούπερ μάρκετ.

dimigoall

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
67
Like
112.883
Πόντοι
39.911
Φίλε ,
εμένα αντιθέτως από το νηματοθετη ,
όταν η άλλη είναι μούνα , τα αρχίδια μου δεν κρύβονται μέσα στην κοιλιά , κατεβαίνουν τέρμα κάτω και κρέμονται σαν ώριμα σύκα :sad2:

Να ανησυχώ ? :coffee:

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
194
Like
64.203
Πόντοι
48.437
Ο
Φίλε ,
όταν η άλλη είναι μούνα , τα αρχίδια μου δεν κρύβονται μέσα στην κοιλιά , κατεβαίνουν τέρμα κάτω και κρέμονται σαν ώριμα σύκα :sad2:

Φίλε κουδουνίζουν κιόλας από το κρέμασμα; :grin:

Να ανησυχείς όμως θα σου έλεγα γιατί συνήθως τα ώριμα σύκα στο τέλος πέφτουν :confused:

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
53
Like
40.739
Πόντοι
17.336
Φίλε ,

Νά ανησυχείς όταν θά αρχίζουν να κουδουνίζουν :2funny::2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom