Νέα

Κωλαράκια (γυμνά/ντυμένα) από γυναίκες-κοπέλες μας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trimis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 8M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (4 μέλη και 42 επισκέπτες)
Εγγρ.
3 Σεπ 2025
Like
2.625
Πόντοι
441
1000005930.jpg
Ωραία κωλαρα @Μαριος77

wicket

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Σεπ 2008
Like
10.035
Πόντοι
1.041
Φίλε μου, μην σε απογοητεύσω, αλλά η γυναίκα σου ταξιδεύει ήδη σε ομάδες του telegram. Αν αυτό σε ενοχλεί μην ξανανεβάσεις κάτι, γιατί κάτι πονηροί εδώ μέσα τις κατεβάζουν και τις ξαναανεβάζουν εκεί ως δικές τους. Εγώ προσωπικά, εντόπισα εκεί και δική μου μιλφάρα που είχα ποστάρει σε άλλο νήμα και σταμάτησα εντελώς τέτοια εγχειρήματα.

Για του λόγου το αληθές, screenshot.

Screenshot 2026-02-22 195404.jpg
Μέσα εδώ δυστυχώς όπως παντού στην κοινωνία μας υπάρχουν οι βλακες, οι μαλακές, οι ηλιθιοι... Δεν μπορούμε χωρίς αυτούς. Εδώ όταν βάζουμε φωτογραφίες ξέρουμε το ρίσκο αυτό. Γιαυτό και από τις χιλιάδες φωτογραφίες και βίντεο που έχω επιλέγω αυτές που δεν φαίνονται πρόσωπα. Όταν ικανοποιούνται λέγοντας ότι είναι δικές τους... Τους προσφέρω λίγη ψεύτικη ικανοποίηση στην ηλιθιότητα τους. Σε ευχαριστώ πάντως για την επισήμανση.

killbill99

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2025
Like
146
Πόντοι
0
Μέσα εδώ δυστυχώς όπως παντού στην κοινωνία μας υπάρχουν οι βλακες, οι μαλακές, οι ηλιθιοι... Δεν μπορούμε χωρίς αυτούς. Εδώ όταν βάζουμε φωτογραφίες ξέρουμε το ρίσκο αυτό. Γιαυτό και από τις χιλιάδες φωτογραφίες και βίντεο που έχω επιλέγω αυτές που δεν φαίνονται πρόσωπα. Όταν ικανοποιούνται λέγοντας ότι είναι δικές τους... Τους προσφέρω λίγη ψεύτικη ικανοποίηση στην ηλιθιότητα τους. Σε ευχαριστώ πάντως για την επισήμανση.
Και έτσι στο τέλος της ημέρας χάνουμε όλοι τα ωραία πλάσματα και τα γαμησια τους όπως τα δικά σας ρε γουικετ μυστη

wicket

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Σεπ 2008
Like
10.035
Πόντοι
1.041
Και έτσι στο τέλος της ημέρας χάνουμε όλοι τα ωραία πλάσματα και τα γαμησια τους όπως τα δικά σας ρε γουικετ μυστη
Έχουν καταντήσει μάστιγα... Λιγοι αλλά ηλιθιοι.

Εγγρ.
3 Σεπ 2025
Like
2.625
Πόντοι
441
Έχουν καταντήσει μάστιγα... Λιγοι αλλά ηλιθιοι.

Βγάζουν και λεφτά από τις φωτό σας, μερικοί που στήνουν ομάδες που μετά πουλάνε το υλικό σε άλλους.
Έχω γράψει πολλές φορές έχω αναρτήσει και τις ομάδες στο telegram. Αν και μου ζητάνε τώρα τελευταία κάποιοι να στείλω ή με ακολουθούν κάποιοι πιστεύοντας ότι θέλω να μπαίνουν και να βάζουν φωτογραφίες στις ομάδες κάνουν λάθος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom