Διαγραμμένο μέλος 260990
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2025
- Like
- 2.625
- Πόντοι
- 441
Ωραία κωλαρα @Μαριος77
Ωραία κωλαρα @Μαριος77
ΆνεταΆλλη μια αποκριατικη από την καυλιαρα συζηγο της τον βάζατε;;;;![]()
Το εχυνα άνετα, εκεί που έχει κάνει το κορδόνι στην άκρη
Αν γουστάρεις αλλάζουμεΤο εχυνα άνετα, εκεί που έχει κάνει το κορδόνι στην άκρη
εκει εκει στη γουβα να γεμισει..
Τι μουναρο γαμας....Άλλη μια αποκριατικη από την καυλιαρα συζηγο της τον βάζατε;;;;![]()
Τι γυναικάρα έχεις ρε @wicket !!!Άλλη μια αποκριατικη από την καυλιαρα συζηγο της τον βάζατε;;;;![]()
Μέσα εδώ δυστυχώς όπως παντού στην κοινωνία μας υπάρχουν οι βλακες, οι μαλακές, οι ηλιθιοι... Δεν μπορούμε χωρίς αυτούς. Εδώ όταν βάζουμε φωτογραφίες ξέρουμε το ρίσκο αυτό. Γιαυτό και από τις χιλιάδες φωτογραφίες και βίντεο που έχω επιλέγω αυτές που δεν φαίνονται πρόσωπα. Όταν ικανοποιούνται λέγοντας ότι είναι δικές τους... Τους προσφέρω λίγη ψεύτικη ικανοποίηση στην ηλιθιότητα τους. Σε ευχαριστώ πάντως για την επισήμανση.Φίλε μου, μην σε απογοητεύσω, αλλά η γυναίκα σου ταξιδεύει ήδη σε ομάδες του telegram. Αν αυτό σε ενοχλεί μην ξανανεβάσεις κάτι, γιατί κάτι πονηροί εδώ μέσα τις κατεβάζουν και τις ξαναανεβάζουν εκεί ως δικές τους. Εγώ προσωπικά, εντόπισα εκεί και δική μου μιλφάρα που είχα ποστάρει σε άλλο νήμα και σταμάτησα εντελώς τέτοια εγχειρήματα.
Για του λόγου το αληθές, screenshot.
![]()
Και έτσι στο τέλος της ημέρας χάνουμε όλοι τα ωραία πλάσματα και τα γαμησια τους όπως τα δικά σας ρε γουικετ μυστηΜέσα εδώ δυστυχώς όπως παντού στην κοινωνία μας υπάρχουν οι βλακες, οι μαλακές, οι ηλιθιοι... Δεν μπορούμε χωρίς αυτούς. Εδώ όταν βάζουμε φωτογραφίες ξέρουμε το ρίσκο αυτό. Γιαυτό και από τις χιλιάδες φωτογραφίες και βίντεο που έχω επιλέγω αυτές που δεν φαίνονται πρόσωπα. Όταν ικανοποιούνται λέγοντας ότι είναι δικές τους... Τους προσφέρω λίγη ψεύτικη ικανοποίηση στην ηλιθιότητα τους. Σε ευχαριστώ πάντως για την επισήμανση.
Έχουν καταντήσει μάστιγα... Λιγοι αλλά ηλιθιοι.Και έτσι στο τέλος της ημέρας χάνουμε όλοι τα ωραία πλάσματα και τα γαμησια τους όπως τα δικά σας ρε γουικετ μυστη
Βγάζουν και λεφτά από τις φωτό σας, μερικοί που στήνουν ομάδες που μετά πουλάνε το υλικό σε άλλους.Έχουν καταντήσει μάστιγα... Λιγοι αλλά ηλιθιοι.
Έχουν καταντήσει μάστιγα... Λιγοι αλλά ηλιθιοι.
Έχω γράψει πολλές φορές έχω αναρτήσει και τις ομάδες στο telegram. Αν και μου ζητάνε τώρα τελευταία κάποιοι να στείλω ή με ακολουθούν κάποιοι πιστεύοντας ότι θέλω να μπαίνουν και να βάζουν φωτογραφίες στις ομάδες κάνουν λάθος.Βγάζουν και λεφτά από τις φωτό σας, μερικοί που στήνουν ομάδες που μετά πουλάνε το υλικό σε άλλους.
Ναι. Σε κάθε τρύπα.Άλλη μια αποκριατικη από την καυλιαρα συζηγο της τον βάζατε;;;;![]()
σου εχω στειλει pm
Άνετα το ψοφάω στο γαμησι!!Άλλη μια αποκριατικη από την καυλιαρα συζηγο της τον βάζατε;;;;![]()
τι κορμάρα είνια αυτή!!! απαλό δέρμα και όμορφο χρώμα.....ο αισθησιασμός άπειρος!!Άλλη μια αποκριατικη από την καυλιαρα συζηγο της τον βάζατε;;;;![]()
Η καλύτερη φωτογραφία εδώ μέσα
Τι κορμάκι απίστευτο είναι τούτο;;;Άλλη μια αποκριατικη από την καυλιαρα συζηγο της τον βάζατε;;;;![]()