dragon2
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2008
- Like
- 782
- Πόντοι
- 81
Για τρελό πιπιλισμαΔαγκωστε
![]()
Για τρελό πιπιλισμαΔαγκωστε
![]()
Μεγάλη καυλα η καυλιαρα σου
σεξοβομβα!!!
Για τρελό γλυψιμο
Ωραίο κορμί....και βυζάκια για γλυψιμο
Ωραία βυζάκια!
Στειλεεεε...Εν τω μεταξυ η γυναικα μου φοραει 3,5 σουτιεν και επειδη ειναι 44 εχουν πεσει καπως και λεω δεν θα αρεσουν στους αλλους. και βλεπω εδω πως επικρατει μια τρελα με τα μεγαλα βυζια
Μέσω teams συνήθως με κάμερα να βλέπω τον άλλον να τον παίζει να βρίζει κτλ. Το ξέρει και η γυναίκα μου όλο αυτό απλά είναι κάθετη όχι φάτσαΣτειλεεεε...
Αφού δέχεται,είσαι τυχερός.Μέσω teams συνήθως με κάμερα να βλέπω τον άλλον να τον παίζει να βρίζει κτλ. Το ξέρει και η γυναίκα μου όλο αυτό απλά είναι κάθετη όχι φάτσα
Ναι ναι εννοειται προσπαθουμε να κανουμε cuckold-hotwife της αρεσει η φαση πολυ αλλα φοβαται και πολυ. προτιμουμε να κανει κατι μονη της και να μου το πει μετα να μην ειμαι μπροστα, εχει γινει κατι μια φορα αλλα θελουμε να το κανουμε πιο μονιμο και οχι δεν θα παει με κανεναν απο μνμ σε τσατ για να προλαβω την ερωτηση.Αφού δέχεται,είσαι τυχερός.
Φανταστικο!!
Άστους να λενεΕν τω μεταξυ η γυναικα μου φοραει 3,5 σουτιεν και επειδη ειναι 44 εχουν πεσει καπως και λεω δεν θα αρεσουν στους αλλους. και βλεπω εδω πως επικρατει μια τρελα με τα μεγαλα βυζια
Υπέροχο βυζακιρωγιτσα της δασκαλας
Μια διευκρίνηση, αν έχεις κανει λαθος ,είχες πειΕν τω μεταξυ η γυναικα μου φοραει 3,5 σουτιεν και επειδη ειναι 44 εχουν πεσει καπως και λεω δεν θα αρεσουν στους αλλους. και βλεπω εδω πως επικρατει μια τρελα με τα μεγαλα βυζια