MasterGr
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2021
- Like
- 659
- Πόντοι
- 81
Και ποιο είναι το προφίλ της αδελφέ δηλαδή;Man περνά από το μαγαζί της Ερημίτη 5 πάρε μία κάρτα κ εκεί γραφεί το προφίλ της στο Instagram που απαντάει κανονικά..
Και ποιο είναι το προφίλ της αδελφέ δηλαδή;Man περνά από το μαγαζί της Ερημίτη 5 πάρε μία κάρτα κ εκεί γραφεί το προφίλ της στο Instagram που απαντάει κανονικά..
Φίλε μου έχω κάνα μήνα να το τσεκάρω κ δεν το κράτησε στην μνήμη το Instagram... σίγουρα πάντως κάποιος άλλος εδώ μέσα το χει να στο δώσει... είναι το επαγγελματικό της προφίλ το δίνει αβέρτα δεν υπάρχει πρόβλημα..Και ποιο είναι το προφίλ της αδελφέ δηλαδή;
elenaloredanalacatusΚαι ποιο είναι το προφίλ της αδελφέ δηλαδή;
Φωτό προφίλ με το μωρό γαμω ξενέρωσαelenaloredanalacatus
Θυμάμαι ότι έχει ένα γιο αλλά εχουν περάσει χρόνια μπορεί να είναι εγγόνι τηςΦωτό προφίλ με το μωρό γαμω ξενέρωσα
Δώσατε στον αέρα τα στοιχεία της Ρουμάνας και πέσαν να την φάνε..πάει και η φωτό..αφήστε το κορίτσι να ξεχαστεί κ να ζήσει τον έρωτα της με τον γέρονταβα χαχαΦωτό προφίλ με το μωρό γαμω ξενέρωσα
Mπουρδες σου ειπε καλη σ αυτο που εκανε αλλα ελεγε και πολλες μπουρδεςΗ Λαρα Δεν εδιωχνε μονο αυτους που ζητουσαν περιεργα....εκανε κανονικα facecontrol εδιωχνε και τους χοντρους οπως και αυτους που μυριζαν....μου το ειπε μια φορα στο δωματιο δεν γουσταρει αυτους που εχουν πολλες τριχες και τους χοντρους γιατι ιδρωναν πανω της.....Η λαρα ειχε την πολυτελεια να διαλεγει ισως ηταν η μονη κοπελα που το εκανε..
Είπαμε τον Μάρτιο επιστρέφειΜινοταυρου στο κόκκινο αριστερά πριν τα ξύλινα απέναντι από το venous όπως μπαίνουμε από Νικηφόρου Ουρανού νομίζω ότι δεν δουλεύει αυτές τής μέρες αν γνωρίζει κάποιος περισσότερα ας ενημερώσει
Δούλευε ερημίτη απο τα 3 παλιά αριστερά στο δεξιο όπως τα κοιτάς, η κοπέλα και τότε έτσι ηταν και μάλιστα δεν έφερνε υπνοσεντονα άλλαζαν συνεχεια σεντόνια, ηταν ντροπαλή και μόλις ειχε ξεκινήσει..με 30 το απλο σου έκανε καμια φορα ελεύθερο..Η Ναταλία σε ποιο δούλευε στον κορονοϊό; Έχυνε έτσι και όταν την γαμούσες από τον κώλο;
Κρίμα χάσαμε κωλαράκιΔούλευε ερημίτη απο τα 3 παλιά αριστερά στο δεξιο όπως τα κοιτάς, η κοπέλα και τότε έτσι ηταν και μάλιστα δεν έφερνε υπνοσεντονα άλλαζαν συνεχεια σεντόνια, ηταν ντροπαλή και μόλις ειχε ξεκινήσει..με 30 το απλο σου έκανε καμια φορα ελεύθερο..
και χοντρους εβαζε και ηλικιωμενους και διαφορους αλλους. Προβλημα ειχε μονο με αυτους που ζητουσαν οτι να ναι, γι αυτο εκανε και τα ραντεβου για να μπορει να ελεγχει την κατασταση.Mπουρδες σου ειπε καλη σ αυτο που εκανε αλλα ελεγε και πολλες μπουρδες
Κρίμα χάσαμε κωλαράκι
Αχ Λάρακαι χοντρους εβαζε και ηλικιωμενους και διαφορους αλλους. Προβλημα ειχε μονο με αυτους που ζητουσαν οτι να ναι, γι αυτο εκανε και τα ραντεβου για να μπορει να ελεγχει την κατασταση.
Τωρα που εφυγες, πηρες το δρομου σου κι αφησες πισω σου συντριμμια..Αχ Λάρα
Εγω δεν θα μπορω να κοιμηθω τωρα, επειδη εφυγε η Λαρα...Τωρα που εφυγες, πηρες το δρομου σου κι αφησες πισω σου συντριμμια..
μελατονινη μπροΕγω δεν θα μπορω να κοιμηθω τωρα, επειδη εφυγε η Λαρα...
Εγω δεν θα μπορω να κοιμηθω τωρα, επειδη εφυγε η Λαρα...