Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (5 μέλη και 31 επισκέπτες)

PL(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
1.790
Πόντοι
206
Ε αμα πηγαινε ο αλλος και της ελεγε να σου βαλω ολο το χερι στο μουνι , δε θα τον διωξει;
Για αλλοδαπους δεν ειχε σοβαρο προβλημα, ετσι ειχα καταλαβει απο τα λεγομενα της.. αν ο αλλος ηταν ενταξει βεβαια.
Μαλλον για να μην χαλασει το ονομα της τους εριχνε ακυρο κι αυτους, δεν ειχε αναγκη απο φραγκα.
Η Λαρα Δεν εδιωχνε μονο αυτους που ζητουσαν περιεργα....εκανε κανονικα facecontrol εδιωχνε και τους χοντρους οπως και αυτους που μυριζαν....μου το ειπε μια φορα στο δωματιο δεν γουσταρει αυτους που εχουν πολλες τριχες και τους χοντρους γιατι ιδρωναν πανω της.....Η λαρα ειχε την πολυτελεια να διαλεγει ισως ηταν η μονη κοπελα που το εκανε..

dokimazo

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
1.819
Πόντοι
8.255
Η Λαρα Δεν εδιωχνε μονο αυτους που ζητουσαν περιεργα....εκανε κανονικα facecontrol εδιωχνε και τους χοντρους οπως και αυτους που μυριζαν....μου το ειπε μια φορα στο δωματιο δεν γουσταρει αυτους που εχουν πολλες τριχες και τους χοντρους γιατι ιδρωναν πανω της.....Η λαρα ειχε την πολυτελεια να διαλεγει ισως ηταν η μονη κοπελα που το εκανε..
Ναι δεν ήξερα να χάσω την κοιλιακή περιουσία μου για τη Λάρα. Καλά έκανα και δεν πήγα ούτε μία φορά...

PL(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
1.790
Πόντοι
206
Ναι δεν ήξερα να χάσω την κοιλιακή περιουσία μου για τη Λάρα. Καλά έκανα και δεν πήγα ούτε μία φορά...
Η συγκεκριμενη κοπελα ειχε περιπου 50 φανατικους πελατες που πηγαιναν καθε βδομαδα και πληρωναν αδρα. Εγω παντα τις ιδιες φατσες εβλεπα τους οποιους τους ειχε διαλεξει και εκανε πολλα "εξτραδακια" δεν την ενοιαζε να αποκτησει και αλλους με αυτους ηταν φουλ ολες τις μερες

Bboytt

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2022
Like
268
Πόντοι
20
Την εποχη του covid οταν ηταν ολα κλειστα δουλευε στην ζουλα κρυφα στο venus....!!.εγω με το απλο την επερνα 30 ευρω και εβγαζε γουστα.
Οταν ειδα τι γινετε με τους πακιστανους και τους γυφτους δεν την πηρα ξανα....καλο ειναι να ενημερωνουμε οταν βλεπουμε κοπελες να περνουν πακιδες για να τις αποφευγουμε
Ναι για τοτε λεω εγω. Την ειδα πρωτη φορα. Ηταν ξανθια. Ηταν τοτε που δουλευαν στη ζουλα. Για πακια δεν ηξερα. Και την εχω παρει πολλες φορες. Παει αυτη. Παμε γ αλλα

Bboytt

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2022
Like
268
Πόντοι
20
Κάτσε ρε πόσα κιλά την κάνεις δηλαδή;Πριν κανα 6μηνο που την είχα πάρει ήταν νορμαλ.
Φιλε απο κορονοιο εχει βαλει 20 κιλα.
Νοεβριο την ειχα δει τελευταια φορα. Απο βοεβριο εως τωρα πηρε σιγουρα μια 6 αρα

MerakliSKG

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2026
Like
8
Πόντοι
0
Μάγκες σε ποιό σπίτι βρίσκω την Καρίνα? Ευχαριστώ.

ST@Lone

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Κριτικές
44
Like
2.702
Πόντοι
6.940
Επίσκεψη στη λεγόμενη Καρολίνα. Ερημίτη 5 βραδινή.
Όπως ανάφεραν και συνάδελφοι παραπάνω νεαρή όμορφη κορασίδα, για τους λάτρεις των teenys....
Πέρασα χωρίς προσδοκίες, απλά για να μπει στη συλλογή. Παράβολο 50 ελεύθερο.
Στο social κομμάτι μηδέν, μιλάει μόνο αγγλικά, αλλά τελικά δε θέλει να μιλήσει... γενικά έδειχνε μαγκωμένη.
Στα του αγώνα: πίπα μέτρια. Πρώτη στάση από πάνω άκυρο, δε δέχτηκε... :think: ιεραποστολικό, αφού τις έφυγε το μάγκωμα και ανοίχτηκε, έδωσε λίγη συμμετοχή με ωραίο eye contact. Επίσης δε παραπονέθηκε όταν ανέβηκαν οι ρυθμοί, αν και δε το άνοιξα τέρμα.
Εν συνεχεία ωραία θεά να βλέπεις το πιπίνι στημένο στα 4 αλλά that's all. Αν ήξερε να το δουλεύει θα έκανε παπάδες. Αλλά αλλουνού παπά ευαγγέλια...
Γενικά: Μια φορά αξίζει για το νεαρό της ηλικίας, θέλει όμως εκπαίδευση.
Θα ακολουθήσει και κριτική για λεπτομέρειες.
just my 2 cents
Καλό βόλι.
:hi:

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
14.410
Πόντοι
3.506
Ναι για τοτε λεω εγω. Την ειδα πρωτη φορα. Ηταν ξανθια. Ηταν τοτε που δουλευαν στη ζουλα. Για πακια δεν ηξερα. Και την εχω παρει πολλες φορες. Παει αυτη. Παμε γ αλλα
Τι ωραία στον κορονοϊό παίρναμε το κωλαράκι της Έλενας Ραΐσας με ένα 50 και είχε στρώσει και χαρακτήρα.

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
21
Like
2.235
Πόντοι
496
Τι ωραία στον κορονοϊό παίρναμε το κωλαράκι της Έλενας Ραΐσας με ένα 50 και είχε στρώσει και χαρακτήρα.
Στο κορονοιο και ραισα και ναταλι 50 κολο, κάποτε ειχε έρθει και μια κοντή στην φριξου Αλεξάνδρα απο ρουμανια 50 κολο στήσιμο τρελό..

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
14.410
Πόντοι
3.506
Στο κορονοιο και ραισα και ναταλι 50 κολο, κάποτε ειχε έρθει και μια κοντή στην φριξου Αλεξάνδρα απο ρουμανια 50 κολο στήσιμο τρελό..
Η Ναταλία σε ποιο δούλευε στον κορονοϊό; Έχυνε έτσι και όταν την γαμούσες από τον κώλο;

horhitto4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
1.451
Πόντοι
486
Εχει κανείς άποψη για Τζεσικα από σεξ εντ δε σιτυ ;; Τσέχα νομίζω

principe

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
46
Πόντοι
0
Γνωρίζεις αν δουλεύει η Ελενα ή Ρουμάνα με τις βυζαρες πρωινή βάρδια;
Φίλε έχει προφίλ στο Instagram που το δίνει ελεύθερα στις κάρτες που έχει στο μαγαζί κ μου είπε ότι απαντάει εκει..

PITSILIARIS

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
702
Πόντοι
86
Πριν 2 μερες που περασα στη πρωτη βαρδια δε δουλευε η ελενα η ρουμανα με τα μεγαλα βυζια...εχει καιρο να εμφανιστει..στο ιδιο μαγαζι δουλευε πρωι και παλι η ρενατα πριν 10 μερες..

Chaldianthegreat8

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2025
Like
64
Πόντοι
0
Man περνά από το μαγαζί της Ερημίτη 5 πάρε μία κάρτα κ εκεί γραφεί το προφίλ της στο Instagram που απαντάει κανονικά..
Α οκ τώρα κατάλαβα….ευχαριστώ ρε man!!!Με λίγα λόγια πάει η πρωινή βάρδια δεν υπάρχει λόγος να περάσουμε καθόλου…

Mystiss

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2025
Like
450
Πόντοι
21
Μάγκες σε ποιό σπίτι βρίσκω την Καρίνα? Ευχαριστώ.
Μινοταυρου στο κόκκινο αριστερά πριν τα ξύλινα απέναντι από το venous όπως μπαίνουμε από Νικηφόρου Ουρανού νομίζω ότι δεν δουλεύει αυτές τής μέρες αν γνωρίζει κάποιος περισσότερα ας ενημερώσει

giamaris8

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2024
Like
470
Πόντοι
21
Man περνά από το μαγαζί της Ερημίτη 5 πάρε μία κάρτα κ εκεί γραφεί το προφίλ της στο Instagram που απαντάει κανονικά..
Το επαγγελματικό ινστα έχει καιρό που το έσβησε αγόρι..εκτιμώ ότι πάει για κρέμασμα στρινγκ και αυτή

principe

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
46
Πόντοι
0
Το επαγγελματικό ινστα έχει καιρό που το έσβησε αγόρι..εκτιμώ ότι πάει για κρέμασμα στρινγκ και αυτή
Να σαι καλά ρε αγοράκι μου δεν το ήξερα... πάντως πριν κάνα μήνα το δούλευε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom