Massage Princess
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2019
- Like
- 1.152
Καλησπέρα φυσικά και θα γυρίσει σε λίγες μέρεςΚαλημέρα σας,
Με την Άννα τη νέα κοπέλα μας ήρθε για λίγο και ήταν σούπερ! Θα ξανα γυρίσει?
Καλησπέρα φυσικά και θα γυρίσει σε λίγες μέρεςΚαλημέρα σας,
Με την Άννα τη νέα κοπέλα μας ήρθε για λίγο και ήταν σούπερ! Θα ξανα γυρίσει?
δηλ. καλέ μου άνθρωπε αυτό που μας λέτε στην πραγματικότητα είναι ότι δεν θέλετε να σας δει από την κάμερα η Τάδε εργαζόμενη για να μη σας παραπονεθεί επειδή πήρατε άλλη.Θεωρώ αποδεκτή την ύπαρξη καμερών ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένων αυτών στις εισόδους του καταστήματος. Ωστόσο, είναι απαράδεκτο το γεγονός ότι κατά την άφιξή μου το προσωπικό ήδη γνωρίζει την παρουσία μου, γεγονός που υποδηλώνει ότι το υλικό των καμερών παρακολουθείται από εργαζόμενες εκτός αρμοδιότητας.
Η πρακτική αυτή δημιουργεί ανταγωνισμό, παραβιάζει την ιδιωτικότητά μου και έχει ήδη προκαλέσει σοβαρό πρόβλημα μεταξύ δύο εργαζομένων και εμού.
Η επιλογή του προσώπου που επισκέπτομαι στο κατάστημά σας αποτελεί αποκλειστικά προσωπική μου υπόθεση και δεν αφορά τρίτους. Απαιτώ την άμεση διόρθωση αυτής της κατάστασης και τη διασφάλιση της διακριτικότητας και του επαγγελματισμού που οφείλει να τηρεί η επιχείρησή σας.
Τα κορίτσια του Νιρβάνα όταν βλέπουν στις κάμερες να μπαίνει ο 12apostles τσακώνονται ποια θα των πρώτο πάρειΗ πρακτική αυτή δημιουργεί ανταγωνισμό, παραβιάζει την ιδιωτικότητά μου και έχει ήδη προκαλέσει σοβαρό πρόβλημα μεταξύ δύο εργαζομένων και εμού.
δηλ. καλέ μου άνθρωπε αυτό που μας λέτε στην πραγματικότητα είναι ότι δεν θέλετε να σας δει από την κάμερα η Τάδε εργαζόμενη για να μη σας παραπονεθεί επειδή πήρατε άλλη.
Και στο κάτω-κάτω γιατί δεν πρέπει οι εργαζόμενες να έχουν εικόνα για το ποιος μπαίνει; Μπορεί να υπάρχει κάποιος που για κάποιους σεβαστούς λόγους να πρέπει να φάει πόρτα (π.χ. προηγούμενη απαράδεκτη συμπεριφορά).
Οι εργαζόμενες είναι στον χώρο για να επιλέξουμε με ποια θα περάσουμε, δεν νοείται να μας κρατάει κακία η α επειδή μια μέρα πήραμε τη β.
Και σιγά την παραβίαση της ιδιωτικότητας. Έλεος...
Τα κορίτσια του Νιρβάνα όταν βλέπουν στις κάμερες να μπαίνει ο 12apostles τσακώνονται ποια θα των πρώτο πάρει![]()
τον αγαπούν αδυσώπηταΤα κορίτσια του Νιρβάνα όταν βλέπουν στις κάμερες να μπαίνει ο 12apostles τσακώνονται ποια θα των πρώτο πάρει![]()
χμμμ υποψιαζομαι οτι μαλλον θα ειναι και γλυκοτσουτσουνος,εκτος ολων των αλλων προσοντων που εχει το μεσο μελος του μπου.Τα κορίτσια του Νιρβάνα όταν βλέπουν στις κάμερες να μπαίνει ο 12apostles τσακώνονται ποια θα των πρώτο πάρει![]()

στο δωματιο απαγορευεται.στον χώρο υποδοχής ή στα δωμάτια υπάρχουν κάμερες;
αν ναι, είναι σωστό αυτό;
χμμμ υποψιαζομαι οτι μαλλον θα ειναι και γλυκοτσουτσουνος,εκτος ολων των αλλων προσοντων που εχει το μεσο μελος του μπου.
![]()
εχω την εντυπωση κανενα δεν ειναι νομιμο...οι μπριζολες παιζονται σε οικους ανοχης και οχι σε μασαζ...που και οι οικοι ανοχης ειναι οι 9 στους 10 παρανομοι...οποτε μην το ψαχνεις...παντα υπαρχει ρισκο στην πορνοκαριερα μας...η να κολλησουμε παρασημο η να μας μπουζουριασουν για μαρτυρες οι μπατσοι...απλα εχουν πλατες και δουλευουν ολα αυτα και περναμε και εμεις οι πορνοι ωραια!!!!και με τα ρισκα μαςτο ερωτημα ομως παραμένει. είναι νομιμος ο χώρος, μπορεί κάποιος πελάτης να έρθει άφοβα? Ειδικά τωρα με τα κλεισιματα γραφείων

Χαράς την υπομονή σού πού κάθεσαι καί απαντάς στα σοβαρά.εχω την εντυπωση κανενα δεν ειναι νομιμο...οι μπριζολες παιζονται σε οικους ανοχης και οχι σε μασαζ...που και οι οικοι ανοχης ειναι οι 9 στους 10 παρανομοι...οποτε μην το ψαχνεις...παντα υπαρχει ρισκο στην πορνοκαριερα μας...η να κολλησουμε παρασημο η να μας μπουζουριασουν για μαρτυρες οι μπατσοι...απλα εχουν πλατες και δουλευουν ολα αυτα και περναμε και εμεις οι πορνοι ωραια!!!!και με τα ρισκα μας![]()
σορυ τοτε, καταλαβα τι λες...απλα εγω αναφερθηκα σε ολα οχι στο συγκεκριμενο στο οποιο εχω παει πολλες φορες και το γουσταρω...μαλλον καταλαβα τι εννοεις....Χαράς την υπομονή σού πού κάθεσαι καί απαντάς στα σοβαρά.
Τό ερώτημα είναι άλλο, γιατί ό τύπος τά γράφει καί τά ρωτάει μόνο εδώ σέ αυτό τό νήμα μασατζιδικου;
Η Ντανιέλα δεν είναι αυτή που ήταν στο μέδουσα.ντανιελα ειναι αυτη που ηταν στο μεδουσα? εχει δοκιμασει κανεις? τι κωλο εχει, μικρο, μεσαιο η μεγαλο?
Μικρομεσαίο προς μεγάλοντανιελα ειναι αυτη που ηταν στο μεδουσα? εχει δοκιμασει κανεις? τι κωλο εχει, μικρο, μεσαιο η μεγαλο?
τυπε ποσων ετων εισαι?το ερωτημα ομως παραμένει. είναι νομιμος ο χώρος, μπορεί κάποιος πελάτης να έρθει άφοβα? Ειδικά τωρα με τα κλεισιματα γραφείων