12Apostles
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2019
- Like
- 89
- Πόντοι
- 0
Θεωρώ αποδεκτή την ύπαρξη καμερών ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένων αυτών στις εισόδους του καταστήματος. Ωστόσο, είναι απαράδεκτο το γεγονός ότι κατά την άφιξή μου το προσωπικό ήδη γνωρίζει την παρουσία μου, γεγονός που υποδηλώνει ότι το υλικό των καμερών παρακολουθείται από εργαζόμενες εκτός αρμοδιότητας.Αυτό το καταλαβαίνουμε και από την πρώτη στιγμή που ανοίξαμε το μαγαζί πιστεύαμε ότι θα χουμε ανταγωνισμό . Αλλά να μας κάνουνε κακιά κριτική σε κάτι που είμαστε λάθος .Ρωτάει τώρα τα δωμάτια έχει κάμερες προς θεού δηλαδή σαν να θέλαμε μόνοι μας να κλείσουμε το μαγαζί μόνο ένας τρελός μπορούσε να το κάνει . Αυτο ειναι απίστευτο.
Η πρακτική αυτή δημιουργεί ανταγωνισμό, παραβιάζει την ιδιωτικότητά μου και έχει ήδη προκαλέσει σοβαρό πρόβλημα μεταξύ δύο εργαζομένων και εμού.
Η επιλογή του προσώπου που επισκέπτομαι στο κατάστημά σας αποτελεί αποκλειστικά προσωπική μου υπόθεση και δεν αφορά τρίτους. Απαιτώ την άμεση διόρθωση αυτής της κατάστασης και τη διασφάλιση της διακριτικότητας και του επαγγελματισμού που οφείλει να τηρεί η επιχείρησή σας.
....