Νέα

Έχετε κάνει ποτέ σεξ με ιερόδουλη χωρίς προφύλαξη;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα panorama2007
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 786
  • Εμφανίσεις 194K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Έχετε κάνει ποτέ σεξ με ιερόδουλη χωρίς προφύλαξη;

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 320 37,9%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 525 62,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    845

paulnet

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2007
Κριτικές
10
Like
481
Πόντοι
31
Εγώ (προσωπικά) να πω την αλήθεια το φοβάμαι όπως ο "έξω από δω" το λιβάνι και εννοείται ότι δεν το έχω ζητήσει και ποτέ. Δεν θα ξεχάσω όμως χαρακτηριστικά πριν από χρόνια είχα ένα στανταράκι πρώην μασέζ η οποία το γύρισε σε ανεξάρτητο με δικό της χώρο με την οποία είχαμε βρεθεί πάνω από δέκα φορές με τις συναντήσεις μας από ένα σημείο και μετά να γίνονται 2ωρες ή 3ωρες (χωρίς αλλαγή της ταρίφας) και με την εν λόγω έκανα πραγματικά το καλύτερο σεξ της ζωής μου (τέτοιο πάθος και από τις δύο πλευρές ούτε με σχέση...). Ώσπου κάποια μέρα είχε καυλώσει τόσο πολύ που από ένα σημείο και μετά επέμενε να βγάλω το προφυλακτικό και να συνεχίσουμε ελεύθερα. Δηλαδή μιλάμε για επιμονή του τύπου "έλα εμείς πια γνωριζόμαστε καλά..." και τέτοια σε σημείο που με την έξαψη που είχα κι εγώ βρέθηκα ένα τσακ πριν το κάνω αλλά τελικά δεν προχώρησα γεγονός που είδα ότι την ξενέρωσε σε βαθμό ύποπτο. Το αποτέλεσμα; Εννοείται ότι δεν την ξαναείδα...

mn2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2015
Like
5.482
Πόντοι
456
και η αιώνια απορία… γιατί είναι πιο επικίνδυνο το ακα με μία εκδιδόμενη συγκριτικά με μια που έχεις σχέση ενώ δεν ξέρεις αν στα φοράει;
Ξέρω γω. Γιατί συνήθως έχει πάει ακάποτα με 40πλασιους* απο τη μέση γκόμενά που στα φοράει;

*και μαλιστα κασκαντερ (που ψαχνουν ακαποτο και με αλλες επαγγελματιες -που εχουν παει επισης με 40πλασιους)

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.266
Πόντοι
456
και η αιώνια απορία… γιατί είναι πιο επικίνδυνο το ακα με μία εκδιδόμενη συγκριτικά με μια που έχεις σχέση ενώ δεν ξέρεις αν στα φοράει;
Η γυναίκα θα στο κόψει το γαμήσι αν βρει γκόμενο.
Η πουτάνα στα σπίτια πηγαίνει με 30-40 άτομα κάθε μέρα από περιθωριακές ομάδες όπως γύφτοι,πρεζάκηδες,ψυχάκηδες,πάκηδες,λαθρο. Πολλές είναι υπό την επήρεια ναρκωτικών ή αλκοολ στην βάρδια οπότε μπορεί να μην είναι σε θέση να καταλάβουν ότι ο ψυχάκιας έβγαλε την καπότα και της τα πέταξε μέσα όλα.
Επίσης έχουν τέτοια μεγάλη οικονομική ανάγκη που μπορεί ο κάθε αγάμητος ψυχάκιας που δεν έχει πάει ποτέ με γυναίκα ακάποτα να της δώσει εξτρα κανά 10ρικο και να δεχτεί. Ο ίδιος δεν θα έχει πρόβλημα να πάει στην Βάθης με κάποια πρεζού και να κάνει το ίδιο γιατί είναι α΄τομο που ΄δεν έχει τίποτα να χάσει.

ntinos-x

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
1.915
Πόντοι
216
δεν φοβάμαι πολλά πράγματα είτε από δύναμη, είτε από ανοησία είτε από τύχη, τώρα όσον αφορά το σεξ χωρίς προφύλαξη με τις ιερόδουλες...
ξεκίνησα μικρός, είδα γυναίκες που με δώσανε χαρά, με κάναν "μάγκα", ήμουν λουκουμακι για αυτές...Μεγάλωνα, προσεχα εμφανισιακά...οι ίδιες γυναίκες μου το ανταπέδωσαν, είμαι όπως είναι τώρα...τις ξέρω χρονια, με ξέρουν χρονια, ξέρουν τι θέλω, ξέρω τι θέλουν...ξέρω για τα παιδιά τους, τα προβλήματα τους, τα όνειρα και τους φόβους τους...για άντρες που χώρισαν, για σχέσεις που έχουν...ναι λοιπόν, εγώ είμαι καλός πελάτης, τακτικός, είμαι ένας άνθρωπος που θα τις ακούσει, που θα κεράσει ένα καφέ να πουν μια κουβέντα, εγώ με τέτοιες πάω και τέτοιες υπηρεσίες "κέρδισα" με εμφάνιση, με σεξ, με το χαρακτήρα μου. Εμένα με έχουν κεράσει σεξ! Τα σημερινά μαλακισμένα δεν τους δίνω την παραμικρή αξία και σημασία! Άχρωμα άοσμα copy paste! Ανάμεσα στην κατάντια που υπάρχει τώρα, πάλι κοιτάζω αυτές που για μένα ξεχωρίζουν. Και η ιστορία επαναλαμβάνεται.
φιλε εχουμε κοινες διαδρομες, οπως τα λες ειναι
επαφη, καφεδες, κερασμενα γαμησια και και και
τα σημερινα ειναι αοσμα αχρωμα και αψυχα...........
την πρωτη μου τετοια επαφη την εκανα στα 17 μου οταν σε --σπιτι-- μια μουναρα της εποχης-
-δεν ζει πια, εφυγε μικρη γιατι εμλεξε με ουσιες-
μου ζηταγε να μενω μαζι της στο κουζινακι μαζι με την τσαυσασχεδον σε ολη την βαρδια,
εμπενε στο δωματιο και ξαναγυρνουσε
εως το κλεισιμο οπου η τσατσα μας ελεγε αντε πατε τωρα και σεις μεσα
και γαμιομασταν με την ήσυχιά μας.
θυμαμαι λογω του πηγαδιου που ηταν το μουνι της, τον επιανε και τον εβαζε στον κολο της, εσυ μου ελεγε απο εκει.
ναναι καλα η ψυχη της, ωραια γυναικα.

Διαγραμμένο μέλος 36857

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.596
Πόντοι
26.435
φιλε εχουμε κοινες διαδρομες, οπως τα λες ειναι
επαφη, καφεδες, κερασμενα γαμησια και και και
τα σημερινα ειναι αοσμα αχρωμα και αψυχα...........
την πρωτη μου τετοια επαφη την εκανα στα 17 μου οταν σε --σπιτι-- μια μουναρα της εποχης-
-δεν ζει πια, εφυγε μικρη γιατι εμλεξε με ουσιες-
μου ζηταγε να μενω μαζι της στο κουζινακι μαζι με την τσαυσασχεδον σε ολη την βαρδια,
εμπενε στο δωματιο και ξαναγυρνουσε
εως το κλεισιμο οπου η τσατσα μας ελεγε αντε πατε τωρα και σεις μεσα
και γαμιομασταν με την ήσυχιά μας.
θυμαμαι λογω του πηγαδιου που ηταν το μουνι της, τον επιανε και τον εβαζε στον κολο της, εσυ μου ελεγε απο εκει.
ναναι καλα η ψυχη της, ωραια γυναικα.
:grin: Μ έχουν βάλει και εμενα μέσα στο κουζινάκι να πιούμε καφέ μιας και δεν είχε πολύ κόσμο και ξάφνου γαμηθηκε να έρχονται πελάτες, σε σημείο που μου είπανε ότι τους έφερα γούρι να πάω και αύριο :2funny:

ntinos-x

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
1.915
Πόντοι
216
:grin: Μ έχουν βάλει και εμενα μέσα στο κουζινάκι να πιούμε καφέ μιας και δεν είχε πολύ κόσμο και ξάφνου γαμηθηκε να έρχονται πελάτες, σε σημείο που μου είπανε ότι τους έφερα γούρι να πάω και αύριο :2funny:
εγω πηγαινα για κανα τριμηνο 5 μερες την εβδομαδα, φοβομουν τοτε μην με περασουν για νταβα.......
και σε αλλα κουζινακια ειχα χωθει αλλα για 1-2 φορες

Διαγραμμένο μέλος 36857

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.596
Πόντοι
26.435
εγω πηγαινα για κανα τριμηνο 5 μερες την εβδομαδα, φοβομουν τοτε μην με περασουν για νταβα.......
και σε αλλα κουζινακια ειχα χωθει αλλα για 1-2 φορες
εμένα μου το έχουν πει κιόλας ότι τους θυμίζω μπάτσο και αν γυρίζω κάμποση ώρα στα σπιτάκια και τριγύρω τους "βγάζω έχθρα" και το αποφεύγω καπως

ntinos-x

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
1.915
Πόντοι
216
εμένα μου το έχουν πει κιόλας ότι τους θυμίζω μπάτσο και αν γυρίζω κάμποση ώρα στα σπιτάκια και τριγύρω τους "βγάζω έχθρα" και το αποφεύγω καπως
μου το εχουν πει καποιες και αυτο, ισως γιατι δειχνουμε στιβαροι και οχι χλεχλεδες
μια στο σπιτι της -ερασιτεχνισα-
να μου λεει εισαι ο ταδε μπατσος που τραβιωμαστε,
γιατι μου λες οτι δεν εισαι, οταν γαμηθηκαμε και εχυσε μου λεει αυτος εισαι, γιατ μου λες ψεμματα?

ξερεις εχω ενα απιστευτο και περιεργο κοντακτ οταν βρισκομαι με τις επαγγελματιες,
κατανοουμε βαθια ο ενας τον αλλον και παει μονο του........
ξερω και γω, ισως να χρωσταω κατι και να πρεπει μεινω στην ζωη μου με καποια απο αυτες.......
-- εχω μια σταθερη σχεση ετων, αλλα τραβιεμαι με διαφορες ιχ και επιλεκτικα με καποιες εργαζομενες--

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
89
Like
4.687
Πόντοι
2.916
μου το εχουν πει καποιες και αυτο, ισως γιατι δειχνουμε στιβαροι και οχι χλεχλεδες
γιατι μου λες οτι δεν εισαι, οταν γαμηθηκαμε και εχυσε μου λεει αυτος εισαι, γιατ μου λες ψεμματα?

ξερεις εχω ενα απιστευτο και περιεργο κοντακτ οταν βρισκομαι με τις επαγγελματιες,
ξερω και γω, ισως να χρωσταω κατι και να πρεπει μεινω στην ζωη μου με καποια απο αυτες.......
-- εχω μια σταθερη σχεση ετων, αλλα τραβιεμαι με διαφορες ιχ και επιλεκτικα με καποιες εργαζομενες--
Εχω ακουσει κι εγω διαπιστωσεις που δε δεχονται οτι μπερδευονται χαχα

Διαγραμμένο μέλος 36857

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.596
Πόντοι
26.435

μια φορά επί κοβιντ μια τσατσά με πέρασε για μπάτσο...μαλάκαααααα μου! να χει βουρκωσει, να μου λέει την ιστορία της ζωής της, να την σταματάω, να της λέω ότι δεν είμαι μπάτσος καλή μου γυναίκα, να μου λέει: "μα πως? δε γίνεται να μην είσαι μπάτσος" :2funny::2funny::headbang: στο σαλόνι είχε βγει και η πουτανα η οποία κοίταζε σαν χαμένη, τι να κάνει θα μου πεις τώρα? Και σκέψου, από τις "τύψεις" πέρασα και στο δωμάτιο και ας μη μου άρεσε ιδιαίτερα η κοπέλα ούτε και το πρόγραμμα.
Καλά άσε ναι και γω από τα πολλά χρόνια που πηγαίνω και γω πολλές φορές ξεχνιέμαι λες και πάω κάπου τζάμπα :2funny: και ξεχνάω να βγάλω λεφτά και ξαναπάω πίσω στο atm

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
33
Like
4.938
Πόντοι
9.195
Ξέρω γω. Γιατί συνήθως έχει πάει ακάποτα με 40πλασιους* απο τη μέση γκόμενά που στα φοράει;

*και μαλιστα κασκαντερ (που ψαχνουν ακαποτο και με αλλες επαγγελματιες -που εχουν παει επισης με 40πλασιους)
Καταλαβαίνεις φίλε , το επίπεδο νοημοσύνης του μέσου Έλληνα. Συγκρίνει τις επαφές μιας ιερόδουλης , με μιας γυναίκας έστω και ξεπεταγμένης. Ακάποτο το ένα, ακάποτο και το άλλο σου λέει. Ποια η διαφορά;

Spieler

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
63
Like
5.407
Πόντοι
2.916

Ρε bro, simple probability logic είναι. Μια που έχεις σχέση με πόσους να σε κερατώνει ταυτόχρονα και ακάποτα κιόλας;
Με κανέναν πρώην που δεν έχει ξεπεράσει και εμπιστεύεται ΟΚ, it's one case. Με κανέναν σταθερό fuck buddy που τον ξέρει χρόνια και τον εμπιστεύεται, άλλη μια περίπτωση.
Aς πούμε που και που με κανέναν ωραίο που της γυαλίζει κάθε τόσο αν είναι τελείως ηλίθια και το δίνει ακαπ αμέσως και σε άσχετους κλπ.
Όσο ξεκωλίδι και να είναι, ιt's a bounded number.

Μια εκδιδόμενη όμως που το δίνει ακάποτα και πάει με δεκάδες τύπους κάθε μέρα φαντάσου τι νούμερο μετράει κάθε μήνα.

Τελευταία τροποποίηση:

mn2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2015
Like
5.482
Πόντοι
456
Εχω παρει τα τελευταια 20 χρόνια παρα πολλες αδρφε. Αν ηταν να κολλήσω κάτι θα το είχα κολλησει εδω και καιρό.

Μην τα λες αυτα ετσι διότι δείχνεις πόσο μυρωδιάς είσαι . Ουτε γατακι στο χώρο δεν τα λεει αυτα

Παίζει και να έχεις κολλήσει και να μην το ξέρεις φίλε.

Ξάδερφος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2024
Κριτικές
9
Like
620
Πόντοι
301

Μου έχει συμβεί και μένα στα σπίτακια στο Γλαύκο στη Πάτρα παλαιότερα τότε που είχαν καλες παρουσίες όχι όπως τώρα ,ήταν μια ξανθιά που επέμενε ότι ήμουν Μπατσος με φωνάζε.και με το όνομα κάπως δεν θυμάμαι και γιατί δεν το παραδέχομαι ότι είμαι αυτός, τελικά όταν την .είδα ότι έπεσε και με έφαγε στην κυριολεξία στο σεξ της είπα ότι είμαι αυτός,,χαχαχ ακόμα το θυμάμαι

Bixefa

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2026
Like
26
Πόντοι
0
Πελατακι ψαχνει αλλα γιατι να παω αλλου . Εκει που σε περιποιούνται ξαναπας.

Εχω παρει τα τελευταια 20 χρόνια παρα πολλες αδρφε. Αν ηταν να κολλήσω κάτι θα το είχα κολλησει εδω και καιρό.

Μην τα λες αυτα ετσι διότι δείχνεις πόσο μυρωδιάς είσαι . Ουτε γατακι στο χώρο δεν τα λεει αυτα

Είναι ενα πραγμα το να σου αρέσει το σεξ χωρίς προφύλαξη. Είναι άλλο το να το κάνεις με εκδιδομενη. Αλλά το αποκορύφωμα βλακειας είναι να το κυνηγάς παρακαλετά και να το διαλαλείς και μάλιστα ως κατόρθωμα.

Επίσης Σρεκ πρέπει να σταματήσεις να το κυνηγάς έτσι επι χρημασι και να το διατυμπανίζεις διότι να γνωρίζεις πως οι εκδιδομενες μιλάνε ΠΑΡΑ πολύ. Με ότι αυτό συνεπάγεται. Για να στο λέω κάτι ξέρω...

Και μεταξύ μας.... το ακάποτο πάει σύννεφο με όλες. Όλες... Άρα δεν είναι ότι κάνεις και κάτι σημαντικό...

Ξέρεις ποιες έτρεχαν για εκτρώσεις... και ποιες τις εχυναν στον κώλο μέσα και τρέχανε μετά στο επόμενο ραντεβού με τσαπατσούλικο κλύσμα ορκισμένες ότι δεν κάνουν... και ποιες τις γαμουσαν κάτι λεσια οδηγοί πριν έρθουν στο ραντεβού. Ή μάλλον... δεν ξέρεις, μόνο τα μισά.

Για τα πρακτικά, αν δεν κάνεις ουρηθρικο επίχρισμα δεν έχεις ιδέα τι κουβαλάς. Όπως και αυτές που κάνουν μόνο τραχήλου και δηλώνουν όλα καλά.

Συμφωνείς;

Τελευταία τροποποίηση:

srek7

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Κριτικές
82
Like
24.518
Πόντοι
26.235
Είναι ενα πραγμα το να σου αρέσει το σεξ χωρίς προφύλαξη. Είναι άλλο το να το κάνεις με εκδιδομενη. Αλλά το αποκορύφωμα βλακειας είναι να το κυνηγάς παρακαλετά και να το διαλαλείς και μάλιστα ως κατόρθωμα.

Επίσης Σρεκ πρέπει να σταματήσεις να το κυνηγάς έτσι επι χρημασι και να το διατυμπανίζεις διότι να γνωρίζεις πως οι εκδιδομενες μιλάνε ΠΑΡΑ πολύ. Με ότι αυτό συνεπάγεται. Για να στο λέω κάτι ξέρω...

Και μεταξύ μας.... το ακάποτο πάει σύννεφο με όλες. Όλες... Άρα δεν είναι ότι κάνεις και κάτι σημαντικό...

Ξέρεις ποιες έτρεχαν για εκτρώσεις... και ποιες τις εχυναν στον κώλο μέσα και τρέχανε μετά στο επόμενο ραντεβού με τσαπατσούλικο κλύσμα ορκισμένες ότι δεν κάνουν... και ποιες τις γαμουσαν κάτι λεσια οδηγοί πριν έρθουν στο ραντεβού. Ή μάλλον... δεν ξέρεις, μόνο τα μισά.

Για τα πρακτικά, αν δεν κάνεις ουρηθρικο επίχρισμα δεν έχεις ιδέα τι κουβαλάς. Όπως και αυτές που κάνουν μόνο τραχήλου και δηλώνουν όλα καλά.

Συμφωνείς;
Οχι δεν συμφωνω διότι εσυ είσαι κλώνος και αρα δόλιος αρα αναξιόπιστος.

Τωρα εγινες μέλος και τα εμαθες όλα αυτα ?

Γραψε π΄ρωτα μετον κανονικο σου λογαριασμο μαλακάκο μυρωδιά!

Πιπινάκι

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
2.062
Πόντοι
456
ναι εχω κανει και μαλιστα οχι μόνο μια φορά.Τραβηγμένα περιστατικά ηταν μια ρουμανογυφτισσα που γνωρισα σε μια πλατεια πριν κανα 10 χρονια και την γαμησα κανονικα χωρις προφυλακτικό,αλλα μετά εκανα μπανιο αμεσως.Επισης οταν πηγα πρωτη φορά Μεταξουργειο εψαχνα ποιά κανει ελευθερο σεξ χωρις προφυλαξη αλλα οι τσατσάδες νομιζαν οτι τις τρολλάρω.Γενικα μ αρεσει το ρισκο και δεν φοβαμαι,αλλωστε δεν κολλάς κατι σοβαρό τοσο ευκολα απλά μερικοι ειναι σαν τον Κατακουζηνό και φοβουνται τα παντα .Αυτά απο μενα

Πιπινάκι

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
2.062
Πόντοι
456
με εξιτάρει πολυ η ιδεα και φυσικα ο κινδυνος να πηγαινω με πορνες ακάποτα.Στην τελική και να κολλησω κατι που το θεωρώ απίθανο,δεν χαλασε κι ο κοσμος.Μια χαρα γιατροι υπαρχουν να με θεραπευσουν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom