paulnet
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 481
- Πόντοι
- 31
Εγώ (προσωπικά) να πω την αλήθεια το φοβάμαι όπως ο "έξω από δω" το λιβάνι και εννοείται ότι δεν το έχω ζητήσει και ποτέ. Δεν θα ξεχάσω όμως χαρακτηριστικά πριν από χρόνια είχα ένα στανταράκι πρώην μασέζ η οποία το γύρισε σε ανεξάρτητο με δικό της χώρο με την οποία είχαμε βρεθεί πάνω από δέκα φορές με τις συναντήσεις μας από ένα σημείο και μετά να γίνονται 2ωρες ή 3ωρες (χωρίς αλλαγή της ταρίφας) και με την εν λόγω έκανα πραγματικά το καλύτερο σεξ της ζωής μου (τέτοιο πάθος και από τις δύο πλευρές ούτε με σχέση...). Ώσπου κάποια μέρα είχε καυλώσει τόσο πολύ που από ένα σημείο και μετά επέμενε να βγάλω το προφυλακτικό και να συνεχίσουμε ελεύθερα. Δηλαδή μιλάμε για επιμονή του τύπου "έλα εμείς πια γνωριζόμαστε καλά..." και τέτοια σε σημείο που με την έξαψη που είχα κι εγώ βρέθηκα ένα τσακ πριν το κάνω αλλά τελικά δεν προχώρησα γεγονός που είδα ότι την ξενέρωσε σε βαθμό ύποπτο. Το αποτέλεσμα; Εννοείται ότι δεν την ξαναείδα...
στο σαλόνι είχε βγει και η πουτανα η οποία κοίταζε σαν χαμένη, τι να κάνει θα μου πεις τώρα? Και σκέψου, από τις "τύψεις" πέρασα και στο δωμάτιο και ας μη μου άρεσε ιδιαίτερα η κοπέλα ούτε και το πρόγραμμα.