Νέα

Λίστα Epstein…Βρικόλακας ή άλλη μια Ψεκ ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα riding
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 506
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Dont simp

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2019
Like
222
Πόντοι
21
συγνώμη αλλά...

αν κάθε πληροφορία που διαβάζεις λέει ότι θέλει ο χρηματοδότης της

τότε πως ξέρεις ότι οι πληροφορίες που πιστεύεις εσύ δεν είναι καθοδηγούμενες από συμφέροντα? :confused:
Ορθό ως απορια .αλλά είναι από ανεξάρτητες αρχές οι οποίες θάβονται η εξαγοράζονται αργότερα ..υπάρχουν επίσημες μελέτες πια όπως είδα προείπα ειδικά σε Ιαπωνία.. ανεξάρτητες έρευνες από το google a.i δύσκολα θα βρεις ήδη κατέθεσα 3 μέσα που δεν έχουν λογοκρισία .όπως και να έχει Τέρμα το εμβόλιο όλα καλά κάντε αλλα δέκα mrna πάμε στο αν είναι ψεκ ότι γίνεται με παιδιά

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.131
Πόντοι
6.256

Σφίγγει ο κλοιός κατά των ακαταδίωκτων, και του πρωθυπουργού που έλεγαν ότι τα εμβόλια covid δεν έχουν παρενέργειες, και παρέσυραν σε θάνατο και ανήκεστες βλάβες χιλιάδων ανθρώπων στην Ελλάδα.
Δεν έχεις καταλάβει τι θίγω εγώ...

Και η υποχρεωτικότητα ήταν μια αντισυνταγματική παπάτζα μιας φασίζουσας κυβέρνησης που μόνο αυτό ξέρει να κάνει καλά...κάθετη καταστολή...

και η ιατρική κοινότητα ήταν διχασμένη αφού έπαιζε πολύ χρήμα μιλάμε για δισεκατομύρια

και τα εμβόλια (όπως φάνηκε χρόνια μετά) είχαν παρενέργειες....

από ΑΥΤΟ μέχρι τον κάθε πικραμένο που έβγαινε και έλεγε "κοροδοιός" λες και ξέρει αυτός ότι ήταν ένα απλό κρύωμα...

και τους ψέκες που το συνδύαζαν με τσιπάκια, αντίχριστο, σχέδιο υποδούλωσης και μείωσης πληθυσμού κτλπ.....απέχει πολύ...

μπορούν να ισχύουν και τα 2 ε....και να έβγαλαν λεφτά κάποιοι και να υπάρχουν ψεκ...δεν ισχύει ή το ένα ή το άλλο....

Dont simp

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2019
Like
222
Πόντοι
21
συγνώμη αλλά...

τότε πως ξέρεις ότι οι πληροφορίες που πιστεύεις εσύ δεν είναι καθοδηγούμενες από συμφέροντα? :confused:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

συγνώμη αλλά...

Μιλάω επί τω πλείστον για τα μέσα ενημέρωσης της μάζας

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.131
Πόντοι
6.256
Ορθό ως απορια .αλλά είναι από ανεξάρτητες αρχές οι οποίες θάβονται η εξαγοράζονται αργότερα ..υπάρχουν επίσημες μελέτες πια όπως είδα προείπα ειδικά σε Ιαπωνία.. ανεξάρτητες έρευνες από το google a.i δύσκολα θα βρεις ήδη κατέθεσα 3 μέσα που δεν έχουν λογοκρισία .όπως και να έχει Τέρμα το εμβόλιο όλα καλά κάντε αλλα δέκα mrna πάμε στο αν είναι ψεκ ότι γίνεται με παιδιά
εσύ πως ξέρεις ότι οι ανεξάρτητες αρχές που διαβάζεις είναι πραγματικά ανεξάρτητες?

και τις επίσημες μελέτες γιατί δεν τις βάζεις εδώ τις πηγές να τις διαβάσουμε και εμείς?

και αν τις διαβάσουμε θα καταλάβουμε τι γράφει ή είναι γραμμένες για όσους γνωρίζουν το αντικείμενο?

Τι είναι το mrna θα μας εξηγήσεις?

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.131
Πόντοι
6.256
ευεργετες του Εθνους

Το αν ανήκεις στο Έθνος δεν θα το κρίνεις ΕΣΥ

έχουμε εδώ έναν απευθείας απόγονο των πρώτων Ελλήνων με καθαρό DNA

θα του δώσεις τις εξετάσεις σου και ΑΥΤΟΣ θα κρίνει αν είσαι Έλληνας

τελειώσανε οι μαιμουδιές :coffee:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
119.895
Πόντοι
16.631
Το αν ανήκεις στο Έθνος δεν θα το κρίνεις ΕΣΥ

έχουμε εδώ έναν απευθείας απόγονο των πρώτων Ελλήνων με καθαρό DNA

θα του δώσεις τις εξετάσεις σου και ΑΥΤΟΣ θα κρίνει αν είσαι Έλληνας

τελειώσανε οι μαιμουδιές :coffee:
ποιος ειναι ο κυριος αυτος;

Dont simp

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2019
Like
222
Πόντοι
21
εσύ πως ξέρεις ότι οι ανεξάρτητες αρχές που διαβάζεις είναι πραγματικά ανεξάρτητες?

και τις επίσημες μελέτες γιατί δεν τις βάζεις εδώ τις πηγές να τις διαβάσουμε και εμείς?

και αν τις διαβάσουμε θα καταλάβουμε τι γράφει ή είναι γραμμένες για όσους γνωρίζουν το αντικείμενο?

Αν θες να ψαχτεις έπρεπε να το είχες κάνει μόνος φιλτατε.αφου επέλεξες τον δρόμο σου πίστεψε ότι η μάζα όλα καλά είπαμε Τέρμα για τα εμβόλια είμαστε ψεκ.οι γιατροί θέλουν το καλό σου δεν είναι ντίλερ πολυεθνικών ούτε πλασιέ εξετάσεων με.ποσοστο.εδω παρέθεσα μοντανιε και ο άλλος γελαγε..σε.μυαλα.που δεν χωράει αμφιβολία η αμφισβήτηση δεν υπάρχει νόημα .ότι πει το google a.i Ματίνα Παγώνη Τσίοδρας κτλ

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.131
Πόντοι
6.256
Αν θες να ψαχτεις έπρεπε να το είχες κάνει μόνος φιλτατε.αφου επέλεξες τον δρόμο σου πίστεψε ότι η μάζα όλα καλά είπαμε Τέρμα για τα εμβόλια είμαστε ψεκ.οι γιατροί θέλουν το καλό σου δεν είναι ντίλερ πολυεθνικών ούτε πλασιέ εξετάσεων με.ποσοστο.εδω παρέθεσα μοντανιε και ο άλλος γελαγε..σε.μυαλα.που δεν χωράει αμφιβολία η αμφισβήτηση δεν υπάρχει νόημα .ότι πει το google a.i Ματίνα Παγώνη Τσίοδρας κτλ
Ναι ρε παιδί μου εντάξει μοντανιέ....εγώ δεν τον ήξερα και από πριν τον κόβιντ...και σίγουρα δεν μπορούσα να κρίνω αυτά που λένε...

εσύ μπορείς????

όταν σου λένε για mrna και ανοσοβιολογίες και ανοσίες αγέλης και τέτοια καταλαβαίνεις τι λένε σε βαθμό που να μπορείς να διαλέξεις και τον ειδικό της αρεσκείας σου? Γιατί εγώ όχι...

απλά για να καταλάβω...εσύ που δεν είσαι η μάζα...σε πόσο καλύτερη θέση είσαι από εμένα που τους πίστεψα? βλέπεις καμιά διαφορά στη ζωή σου? :confused::confused:

Dont simp

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2019
Like
222
Πόντοι
21

Δεν θα ασχοληθώ άλλο υπάρχουν ιατροί έξω από την big pharma οι οποίοι και αυτοί ψεκ βγήκαν ..στα εγχώρια ειδικά ...ληδοριστηκαν..δεν θα ασχοληθώ άλλο με τα εμβόλια αλλά αν θες να ψάχτεις και το κόβω μπέσα εδώ ...twitter ruble bitchtube.-ο.μοντανιε ήταν νομπελίστας ασχέτως αν τα τελευταία έτη τα δίνουν σε όποιον πουλάει το αφήγημα που θέλουν .-θυμησου τους Έλληνες ιατρούς που ήταν κατά .σου έδωσα 3 μέσα .δεν θα στα δώσω όλα πιάτο καθώς εξήγησα

Dont simp

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2019
Like
222
Πόντοι
21
Ναι ρε παιδί μου εντάξει μοντανιέ....εγώ δεν τον ήξερα και από πριν τον κόβιντ...και σίγουρα δεν μπορούσα να κρίνω αυτά που λένε...

εσύ μπορείς????

όταν σου λένε για mrna και ανοσοβιολογίες και ανοσίες αγέλης και τέτοια καταλαβαίνεις τι λένε σε βαθμό που να μπορείς να διαλέξεις και τον ειδικό της αρεσκείας σου? Γιατί εγώ όχι...

απλά για να καταλάβω...εσύ που δεν είσαι η μάζα...σε πόσο καλύτερη θέση είσαι από εμένα που τους πίστεψα? βλέπεις καμιά διαφορά στη ζωή σου? :confused::confused:
Απάντησες στον εαυτό σου ...δεν είμαστε σε νήμα εμβολίων επίσης .και να ειμασταν βλέπω πως δεν υπάρχει κανένα νόημα .η ανθρωπότητα εχασε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Απάντησες στον εαυτό σου ...δεν είμαστε σε νήμα εμβολίων επίσης .και να ειμασταν βλέπω πως δεν υπάρχει κανένα νόημα .η ανθρωπότητα εχασε
Τέρμα για τα εμβόλια έχεις κάνει καλό και σε εσένα και στους γύρω σου.ολα.καλα.προχβραμε

Dont simp

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2019
Like
222
Πόντοι
21

εσύ μπορείς????

Ματίνα Παγώνη ....από μοντανιε

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.131
Πόντοι
6.256
Δεν θα ασχοληθώ άλλο υπάρχουν ιατροί έξω από την big pharma οι οποίοι και αυτοί ψεκ βγήκαν ..στα εγχώρια ειδικά ...ληδοριστηκαν..δεν θα ασχοληθώ άλλο με τα εμβόλια αλλά αν θες να ψάχτεις και το κόβω μπέσα εδώ ...twitter ruble bitchtube.-ο.μοντανιε ήταν νομπελίστας ασχέτως αν τα τελευταία έτη τα δίνουν σε όποιον πουλάει το αφήγημα που θέλουν .-θυμησου τους Έλληνες ιατρούς που ήταν κατά .σου έδωσα 3 μέσα .δεν θα στα δώσω όλα πιάτο καθώς εξήγησα
α δε θα μου τα δώσεις όλα στο πιάτο...γιατί έχεις τη γνώση που σώζει ζωές αλλά δεν θα την μοιραστείς και έτσι απλά...τόσα βιντεάκια στα σόσιαλ είδες για να την αποκτήσεις...

να στο θέσω πιο απλά....όταν χαλάει το αμάξι σου...μπορείς να πας σε 5 μηχανικούς...και κάποιοι θα είναι πιο κλέφτες από τους άλλους....

αλλά εσύ που δεν ξέρεις τι είναι ο στρόφαλος δεν μπορείς να κρίνεις κανέναν....κάποιον θα εμπιστευθείς σχεδόν τυφλά....αν σε ρωτήσουν γιατί...δεν ξέρεις να απαντήσεις γιατί πολύ απλά δεν έχεις ιδέα.

Dont simp

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2019
Like
222
Πόντοι
21
α δε θα μου τα δώσεις όλα στο πιάτο...γιατί έχεις τη γνώση που σώζει ζωές αλλά δεν θα την μοιραστείς και έτσι απλά...τόσα βιντεάκια στα σόσιαλ είδες για να την αποκτήσεις...

να στο θέσω πιο απλά....όταν χαλάει το αμάξι σου...μπορείς να πας σε 5 μηχανικούς...και κάποιοι θα είναι πιο κλέφτες από τους άλλους....

αλλά εσύ που δεν ξέρεις τι είναι ο στρόφαλος δεν μπορείς να κρίνεις κανέναν....κάποιον θα εμπιστευθείς σχεδόν τυφλά....αν σε ρωτήσουν γιατί...δεν ξέρεις να απαντήσεις γιατί πολύ απλά δεν έχεις ιδέα.
Αυτό δεν πάει να πει πως δεν έχω κοινή λογική

Dont simp

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2019
Like
222
Πόντοι
21
Όχι φίλε τη ζωή σου την έσωσε ο μπουρλα ...επίσης δες αν όλοι αυτοί που τα προωθούσαν έχουν μετοχές στις εταιρίες των εμβολίων .Τέρμα για τα εμβόλια από δω και πέρα δεν απαντώ και έχουμε 2026 όχι 21 ότι ήταν να καταλάβει ο καθένας με τις ευθύνες του το κατάλαβε

Dont simp

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2019
Like
222
Πόντοι
21
Αν δω πως από τους πέντε μηχανικούς οι 4 παίρνουν ποσοστά από ανταλλακτικά και όχι μόνο από την εργασία θα πάω στον 1.αν δω πως από τους πέντε οι 4 προσπαθούν να με πείσουν βάζοντας κανάλια ινφλουενσιλικι και ότι αντερο υοαρχει για να με πείσουν να πάω εκεί κάτι θα μου βρωμισει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom