Νέα

Λίστα Epstein…Βρικόλακας ή άλλη μια Ψεκ ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα riding
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 506
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Dont simp

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2019
Like
222
Πόντοι
21
Οκ άστο καταλάβαμε ...και βρακί φοράς ...συγκρατεί την κλανιά μάλλον...το στέλεχος της κορώνας δεν περνάει από μάσκα και βεβαίως μη διανοηθείς με τίποτα ότι η μάσκα σου κάνει κακο λόγω διοξειδίου και σαπιλας μετά από ώρες .δεν υπάρχει καμία ελπίδα παιδιά ...
Άρα τα εμβόλια και οι μάσκες κάνουν καλό έτσι?2026...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Καμία ελπίδα μας αξίζει αφανισμός ..μόνο για τσιρκο μπάλα και κάνα γανησι είμαστε ...

Thanos03

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
1.596
Πόντοι
216
Εκ του αποτελέσματος τύπε εσύ τι πιστεύεις, τελικά έκαναν τη δουλειά τους τα εμβόλια και ότι άλλο έγινε στην πορεία ή ο κορνοιος εξαφανίστηκε μόνος του, έφυγε στον αέρα;

Εκ του αποτελέσματος η μετάλλαξη που μας έσωσε και σταμάτησε να στέλνει κόσμο στις εντατικές και να φρακάρει το σύστημα υγείας, ήρθε από τη Μποτσουάνα στην οποία δεν εμβολιάζονταν. Όλα τα άλλα περί εμβολιαστείτε γιατί ο ιός θα μεταλλαχθεί και θα γίνει πιο επικίνδυνος πήγανε κουβά :coffee:

Nyxteridas144

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2024
Like
2.046
Πόντοι
456
Έχεις καμιά στατιστική που να δείχνει ότι μετά το 2020 έχουν αυξηθεί κατά μεγάλο ποσοστό οι αιφνίδιοι θάνατοι και ότι αυτοί σχετίζονται με τα εμβόλια?

Γιατί είναι εύκολο να βαφτίζεις τον οποιονδήποτε θάνατο όπως θέλεις...καμιά απόδειξη υπάρχει? δηλαδή ξέρεις αν ήταν καν εμβολιασμένος κάποιος? :confused:

Οπότε να φανταστώ τύπε ότι δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε κανένα εμβόλιο...άρα να μην εμβολιάζουμε και τα παιδιά? αφού οι ίδιες εταιρείες τα βγάζουν και αυτά...

Σφίγγει ο κλοιός κατά των ακαταδίωκτων, και του πρωθυπουργού που έλεγαν ότι τα εμβόλια covid δεν έχουν παρενέργειες, και παρέσυραν σε θάνατο και ανήκεστες βλάβες χιλιάδων ανθρώπων στην Ελλάδα.

Τελευταία τροποποίηση:

Dont simp

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2019
Like
222
Πόντοι
21
Εκ του αποτελέσματος η μετάλλαξη που μας έσωσε και σταμάτησε να στέλνει κόσμο στις εντατικές και να φρακάρει το σύστημα υγείας, ήρθε από τη Μποτσουάνα στην οποία δεν εμβολιάζονταν. Όλα τα άλλα περί εμβολιαστείτε γιατί ο ιός θα μεταλλαχθεί και θα γίνει πιο επικίνδυνος πήγανε κουβά :coffee:
Ο κόσμος έφευγε από τα πρωτόκολλα νοσοκομείων υπάρχουν παραδοχές επίσημες πια ρε παιδιά αν είναι δυνατόν τίποτα πια ?και να παραθέσω δεν υπάρχει νόημα με αυτά τα μυαλα.ρε πια μας ξιζει ότι γίνει και γινεται

Dont simp

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2019
Like
222
Πόντοι
21
Έχεις καμιά στατιστική που να δείχνει ότι μετά το 2020 έχουν αυξηθεί κατά μεγάλο ποσοστό οι αιφνίδιοι θάνατοι και ότι αυτοί σχετίζονται με τα εμβόλια?

Γιατί είναι εύκολο να βαφτίζεις τον οποιονδήποτε θάνατο όπως θέλεις...καμιά απόδειξη υπάρχει? δηλαδή ξέρεις αν ήταν καν εμβολιασμένος κάποιος? :confused:

Οπότε να φανταστώ τύπε ότι δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε κανένα εμβόλιο...άρα να μην εμβολιάζουμε και τα παιδιά? αφού οι ίδιες εταιρείες τα βγάζουν και αυτά...
Καταρχάς και να παραθέσω εγώ η ο οποιοσδήποτε ...θα είναι ψεκ και αυτό αν σου πω πως κάθε έρευνα που βγαίνει λέει ότι θέλει ο χρηματοδότης της η όχι?επίσης ναι υπάρχουν και από Ιαπωνία και ειδικά πια παγκόσμια ...για θέματα θρόμβων καρδιάς εγκεφαλικών και προβλήματα τοκετού συν καρκίνους αυτόανοσα ..μόνο google και α.ι έχετε η πιστεύετε?

Thanos03

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
1.596
Πόντοι
216
Ο κόσμος έφευγε από τα πρωτόκολλα νοσοκομείων υπάρχουν παραδοχές επίσημες πια ρε παιδιά αν είναι δυνατόν τίποτα πια ?και να παραθέσω δεν υπάρχει νόημα με αυτά τα μυαλα.ρε πια μας ξιζει ότι γίνει και γινεται

Όπως έγραψα και πιο πάνω, δεν έχει νόημα να προσπαθείς να πείσεις τον άλλον. Ο καθένας πράττει ό,τι πιστεύει πως είναι καλό για τον ίδιο και κάποιοι που δεν μπορούν να πάρουν την ευθύνη της απόφασης τους, ότι του πει ο πρωθυπουργός.

Από την άλλη δεν υπάρχει λόγος να χαρακτηρίζουμε και να κάνουμε επίθεση σε όποιον έχει διαφορετική άποψη.

Dont simp

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2019
Like
222
Πόντοι
21
Όπως έγραψα και πιο πάνω, δεν έχει νόημα να προσπαθείς να πείσεις τον άλλον. Ο καθένας πράττει ό,τι πιστεύει πως είναι καλό για τον ίδιο και κάποιοι που δεν μπορούν να πάρουν την ευθύνη της απόφασης τους, ότι του πει ο πρωθυπουργός.

Από την άλλη δεν υπάρχει λόγος να χαρακτηρίζουμε και να κάνουμε επίθεση σε όποιον έχει διαφορετική άποψη.
Ευγενέστατος εύγε .πάντως σίγουρα δεν θέλουν το καλό μας όπως και να έχει σεβαστό από την άλλη δεν θέλει κανείς να πείσει κάποιον για κάτι..σπίθα αμφισβήτησης και αμφιβολίας ίσως ..και λέω μόνο αυτό ..κανείς δεν νοιάστηκε παραπάνω από όσους αμφισβητούν ..σίγουρα όχι οι εξουσίες

Dont simp

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2019
Like
222
Πόντοι
21
το Ευγενέστατος εύγε .πάντως σίγουρα δεν θέλουν το καλό μας όπως και να έχει σεβαστό από την άλλη δεν θέλει κανείς να πείσει κάποιον για κάτι..σπίθα αμφισβήτησης και αμφιβολίας ίσως ..και λέω μόνο αυτό ..κανείς δεν νοιάστηκε παραπάνω από όσους αμφισβητούν ..σίγουρα όχι οι εξουσίες
Αλλά οι αποφάσεις των πολλών και το κονσέντ επηρεαζει το Γενικό σύνολο άρα όλους στην ουσία ..δεν είναι όπως το σεξ ο καθένας κάνει ότι θέλει στο κρεβάτι του αυτό εννοώ .με λένε ψεκ τους λέω πρόβατα αρνιά και όρνια ..δεν χαρακτηρίζουν δεν το κάνω.ευγε ξανά πάντως πιάνω τι λες αλλά σκέψου πβς νιώθεις και αν επηρεάζει η γενιά που θέλει τον Μητσοτάκη και τον εξυμνεί..συν τους βολεμενους υποτακτικούς αυλικούς ραγιάδες ...

Thanos03

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
1.596
Πόντοι
216
Αλλά οι αποφάσεις των πολλών και το κονσέντ επηρεαζει το Γενικό σύνολο άρα όλους στην ουσία ..δεν είναι όπως το σεξ ο καθένας κάνει ότι θέλει στο κρεβάτι του αυτό εννοώ .με λένε ψεκ τους λέω πρόβατα αρνιά και όρνια ..δεν χαρακτηρίζουν δεν το κάνω.ευγε ξανά πάντως πιάνω τι λες αλλά σκέψου πβς νιώθεις και αν επηρεάζει η γενιά που θέλει τον Μητσοτάκη και τον εξυμνεί..συν τους βολεμενους υποτακτικούς αυλικούς ραγιάδες ...

Η κοινωνία αποτελείται από όλων των ειδών τις προσωπικότητες.

Από την μια καταλαβαίνω τον προβληματισμό σου πως εάν αντιδρούσαν πολλοί περισσότεροι, μπορεί να μην είχαμε την ίδια κατάσταση, όμως σκέψου πως υπήρχε και το ενδεχόμενο τα μέτρα να γινόταν ακόμη πιο σκληρά που σημαίνει περισσότερες δυσκολίες για τους ανεμβολίαστους.
Εντωμεταξύ το αστείο είναι πως οι εμβολιασμένοι θύμωσαν με τους ανεμβολίαστους που κάνανε συχνά τεστς, και δεν τους πείραζαν ούτε οι εμβολιασμένοι που μεταδίδανε, ούτε όσοι είχανε πλαστό πιστοποιητικό. Ειδικά Βόρεια Ελλάδα ερχόταν ένα σωρό από διπλανές χώρες που είχανε αγοράσει πιστοποιητικό εμβολιασμού και κυκλοφορούσαν ελεύθερα στα μαγαζιά.

Τελευταία τροποποίηση:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.531
Πόντοι
6.256
Δεν θα βρίσω αλλά να ξέρεις έχω χάσει 2 φίλους από θρομβώσεις ηλικίες 39 και 47 ...4 από οικογένεια που ήμουν πολύ κοντά ...και κοπέλα φίλου μου στα 23 έπαθε εγκεφαλικό και έχει ακόμα θέματα ...2 φίλες μου έχασαν το εμβρυο και όλα αυτά πάνω και μετά από εμβολιασμούς οπότε πρόσεχε σε παρακαλώ τι λες μέσα από εδώ ειδικά
Δεν το αφήνετε με το εμβόλιο ; Και τον κόβιντ ;
Είναι μεγάλο το θέμα , ιδιαίτερα πολύπλοκο και δεν έχουμε επαρκή στοιχεία ακόμη.

Το ότι στην ελλάδα με απαγόρευση κυκλοφορίας , χειρότερη από της κατοχής , είχαμε τόσους νεκρούς
έχει να κάνει με το

1)τέρμα μαλακες κάτοικοι , οι πιτσιρικάδες που κάναν πάρτυ με τον κόβιντ και πίναν 12 άτομα από την ίδια κανάτα
2)ξεφτιλισμένες συγκοινωνίες και το 60% του πληθυσμού στις δύο μεγάλες πόλεις, με συγκοινωνίες μπουρδέλα
3)συνωστισμό στα νοσοκομεία.

Προσωπικά , όταν ζητούσαν από τους υγειονομικούς να κάνουν πρώτοι δεκέμβριο του 2020 !
τους έστελνα στο διάολο .... καινούριο σκεύασμα δεν το έκανα ούτε με απειλή όπλου .........

ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ .... μέχρι 31/8/2021 ... για υγειονομικούς ......

Και τότε ήταν τέρμα μαλακισμένη απόφαση .

Ωστόσο τώρα, έχω κάνει 7 εμβόλια. Μετά τα υποχρεωτικά , κάνω κάθε χρόνο το επικαιροποιημένο.
Ούτε πονοκέφαλο , ούτε .... κάψιμο στο σημείο έμπαρσης όπως λένε κάτι απίθανοι για ... μέρες !!!
(δεν μπορώ να φανταστώ ένεση που ΠΟΝΑΕΙ ΜΕΡΕΣ .... τι διάολο ; με κοκκινισμένη στη φωτιά βελόνα την κάνουν ; με δελφινιέρα ; )
ούτε ... πυρετό .... ούτε κόψιμο .... μου σηκώνεται κανονικά .....

Και δεν έπαθα ξαφνικίτιδα.

cretan336

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
5.589
Πόντοι
2.356
Δεν θα βρίσω αλλά να ξέρεις έχω χάσει 2 φίλους από θρομβώσεις ηλικίες 39 και 47 ...4 από οικογένεια που ήμουν πολύ κοντά ...και κοπέλα φίλου μου στα 23 έπαθε εγκεφαλικό και έχει ακόμα θέματα ...2 φίλες μου έχασαν το εμβρυο και όλα αυτά πάνω και μετά από εμβολιασμούς οπότε πρόσεχε σε παρακαλώ τι λες μέσα από εδώ ειδικά
Τύπε, διάβασε.......
Άρπαξα πνευμονική εμβολή το 2012 σε ηλικία 36 ετών.
Εκ γενετής είχα θρομβοφιλία που κονόμησα από τους γονείς.
Πρώτη διαγνώστηκε η μάνα μου και πολλά χρόνια μετά ο πατέρας.
Σημασία έχει όμως πως αν κάποιος κατάγεται από Κρήτη τότε έχει πολύ μεγάλες πιθανότητες να έχει θρομβοφιλία (και 90%).....
Τρεις δόσεις έκανα από το εμβόλιο και δεν παρουσίασα τίποτα.
Πέρυσι είχα σοβαρό θέμα με τη μέση, από παλαιότερο χτύπημα, και ΓΑΜΗΘΗΚΑ να παίρνω αντιφλεγμονώδη και ντεπον.
Ντεπον πρέπει να έπαιρνα ίσαμε 7-8 γρ τη μέρα με όριο τα 4.
Όλα αυτά για 4 συνεχόμενους μήνες.
Οκτώ μήνες μετά παρουσίασα θρόμβο στο πόδι και έκτοτε είμαι με αντιπηκτικά.
Λες να φταίει το εμβόλιο ή το ντεπον?????????????????????????????????????????????????????

Dont simp

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2019
Like
222
Πόντοι
21
Τύπε, διάβασε.......
Άρπαξα πνευμονική εμβολή το 2012 σε ηλικία 36 ετών.
Εκ γενετής είχα θρομβοφιλία που κονόμησα από τους γονείς.
Πρώτη διαγνώστηκε η μάνα μου και πολλά χρόνια μετά ο πατέρας.
Σημασία έχει όμως πως αν κάποιος κατάγεται από Κρήτη τότε έχει πολύ μεγάλες πιθανότητες να έχει θρομβοφιλία (και 90%).....
Τρεις δόσεις έκανα από το εμβόλιο και δεν παρουσίασα τίποτα.
Πέρυσι είχα σοβαρό θέμα με τη μέση, από παλαιότερο χτύπημα, και ΓΑΜΗΘΗΚΑ να παίρνω αντιφλεγμονώδη και ντεπον.
Ντεπον πρέπει να έπαιρνα ίσαμε 7-8 γρ τη μέρα με όριο τα 4.
Όλα αυτά για 4 συνεχόμενους μήνες.
Οκτώ μήνες μετά παρουσίασα θρόμβο στο πόδι και έκτοτε είμαι με αντιπηκτικά.
Λες να φταίει το εμβόλιο ή το ντεπον?????????????????????????????????????????????????????
Όχι απαραίτητα αλλά ίσως το πυροδότησε...τεσπα ο καθένας με τις επιλογές του και ότι γίνει..εγώ ότι είπα είχε να κάνει με ανθρώπους που δεν είχαν τέτοια θέματα πάντως

Dont simp

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2019
Like
222
Πόντοι
21
Όχι απαραίτητα αλλά ίσως το πυροδότησε...τεσπα ο καθένας με τις επιλογές του και ότι γίνει..εγώ ότι είπα είχε να κάνει με ανθρώπους που δεν είχαν τέτοια θέματα πάντως
Σου εύχομαι όπως και να έχει υγεία και να είσαι γερός και δυνατός

Dont simp

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2019
Like
222
Πόντοι
21
Πάμε ξανά στα ίδια ..και στο θέμα όμως ..τελικά ψεκ η όχι ότι βιάζουν τρώνε και κανουν θυσίες παιδιά ?υπαρχει αδρενοχρωμιο και τι και ποιοι το θέλουν και για ποιους λόγους ...περί εμβολίων δεν θα κάνω άλλη παράθεση ούτε για μάσκες καθώς δεν έχει κανένα νόημα .-στο δια ταύτα

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.131
Πόντοι
6.256
Φυσικά και τα ζητάω τύπε.
Όταν πήγα Κούβα και είχε κάτι Β52 από τον Β' παγκόσμιο αρνήθηκα να μπω.

Και όταν πάω σε γιατρό για κάτι σοβαρό φυσικά παίρνω δεύτερη και τρίτη γνώμη.
Δε σου έχει τύχει ποτέ ή σε γνωστό, ο πρώτος γιατρός να λέει "αμέσως χειρουργείο", γιατί θέλει τα φράγκα και ο δεύτερος να σου πει ότι δε χρειάζεται;
και έχεις εσύ τις απαραίτητες γνώσεις για να κρίνεις τεχνικά το κάθε τι που σου προσφέρεται ε? :confused:

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.131
Πόντοι
6.256
Καταρχάς και να παραθέσω εγώ η ο οποιοσδήποτε ...θα είναι ψεκ και αυτό αν σου πω πως κάθε έρευνα που βγαίνει λέει ότι θέλει ο χρηματοδότης της η όχι?επίσης ναι υπάρχουν και από Ιαπωνία και ειδικά πια παγκόσμια ...για θέματα θρόμβων καρδιάς εγκεφαλικών και προβλήματα τοκετού συν καρκίνους αυτόανοσα ..μόνο google και α.ι έχετε η πιστεύετε?
συγνώμη αλλά...

αν κάθε πληροφορία που διαβάζεις λέει ότι θέλει ο χρηματοδότης της

τότε πως ξέρεις ότι οι πληροφορίες που πιστεύεις εσύ δεν είναι καθοδηγούμενες από συμφέροντα? :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom