Δεν θα βρίσω αλλά να ξέρεις έχω χάσει 2 φίλους από θρομβώσεις ηλικίες 39 και 47 ...4 από οικογένεια που ήμουν πολύ κοντά ...και κοπέλα φίλου μου στα 23 έπαθε εγκεφαλικό και έχει ακόμα θέματα ...2 φίλες μου έχασαν το εμβρυο και όλα αυτά πάνω και μετά από εμβολιασμούς οπότε πρόσεχε σε παρακαλώ τι λες μέσα από εδώ ειδικά
Δεν το αφήνετε με το εμβόλιο ; Και τον κόβιντ ;
Είναι μεγάλο το θέμα , ιδιαίτερα πολύπλοκο και δεν έχουμε επαρκή στοιχεία ακόμη.
Το ότι στην ελλάδα με απαγόρευση κυκλοφορίας , χειρότερη από της κατοχής , είχαμε τόσους νεκρούς
έχει να κάνει με το
1)τέρμα μαλακες κάτοικοι , οι πιτσιρικάδες που κάναν πάρτυ με τον κόβιντ και πίναν 12 άτομα από την ίδια κανάτα
2)ξεφτιλισμένες συγκοινωνίες και το 60% του πληθυσμού στις δύο μεγάλες πόλεις, με συγκοινωνίες μπουρδέλα
3)συνωστισμό στα νοσοκομεία.
Προσωπικά , όταν ζητούσαν από τους υγειονομικούς να κάνουν πρώτοι δεκέμβριο του 2020 !
τους έστελνα στο διάολο .... καινούριο σκεύασμα δεν το έκανα ούτε με απειλή όπλου .........
ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ .... μέχρι 31/8/2021 ... για υγειονομικούς ......
Και τότε ήταν τέρμα μαλακισμένη απόφαση .
Ωστόσο τώρα, έχω κάνει 7 εμβόλια. Μετά τα υποχρεωτικά , κάνω κάθε χρόνο το επικαιροποιημένο.
Ούτε πονοκέφαλο , ούτε .... κάψιμο στο σημείο έμπαρσης όπως λένε κάτι απίθανοι για ... μέρες !!!
(δεν μπορώ να φανταστώ ένεση που ΠΟΝΑΕΙ ΜΕΡΕΣ .... τι διάολο ; με κοκκινισμένη στη φωτιά βελόνα την κάνουν ; με δελφινιέρα ; )
ούτε ... πυρετό .... ούτε κόψιμο .... μου σηκώνεται κανονικά .....
Και δεν έπαθα ξαφνικίτιδα.