Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

Couplehellas

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2025
Like
10
Πόντοι
0
Πριν λίγο μπήκε ζευγάρι ίσα ίσα και βγήκε....μια βόλτα έκανε
Εμείς ειμασταν είχαμε έρθει Αθήνα. Η αρχή καλή ήταν στα εισητηρια δύο γυναίκες βάλαμε κινητά και τσάντα στα ντουλάπια.Αλλα δυστυχώς είχε πάρα πολύ σκοτάδι και φοβήθηκε και τρόμαξε επίσης που ξαφνικά ήταν 6 -7 άτομα από πίσω μας . Δεν πήγαμε μόνο στο υπόγειο . Όταν ήρθαμε είχε μόνο άνδρες και ίσως ένα ζευγάρι σε ένα δωμάτιο αν καταλάβαμε καλά .Προσπαθώ να την ψήσω όταν ξανα ανέβουμε έστω να κάτσουμε στο σινεμά που είχε φως από την οθόνη .

pepito6969

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2014
Κριτικές
2
Like
343
Πόντοι
21
Δε σου δίνει σημασία κανένας χαχαχα
Όλοι σε τρολλαρουν
Παίξε εσύ κ άσε εμάς να περνάμε τέλεια
Το αντίθετο διπροσωπε κολομπε.....είχα πολλά μυνήματα, εννοείτε ότι εμείς θα συνεχίσουμε να παίζουμε, και εσύ να τον παίζεις!! Και αρκετά ασχολήθηκα και μαζί σου. Συνέχισε την καλή δουλειά σου !!! Πρρρ

Chris32ath

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2018
Like
457
Πόντοι
20
Εμείς ειμασταν είχαμε έρθει Αθήνα. Η αρχή καλή ήταν στα εισητηρια δύο γυναίκες βάλαμε κινητά και τσάντα στα ντουλάπια.Αλλα δυστυχώς είχε πάρα πολύ σκοτάδι και φοβήθηκε και τρόμαξε επίσης που ξαφνικά ήταν 6 -7 άτομα από πίσω μας . Δεν πήγαμε μόνο στο υπόγειο . Όταν ήρθαμε είχε μόνο άνδρες και ίσως ένα ζευγάρι σε ένα δωμάτιο αν καταλάβαμε καλά .Προσπαθώ να την ψήσω όταν ξανα ανέβουμε έστω να κάτσουμε στο σινεμά που είχε φως από την οθόνη .
Πολύ θα θέλαμε με την κοπέλα μου να σας είχαμε πετύχει, αλλά το Σάββατο μείναμε μέσα με μια καλή φίλη

Στείλε μου την επόμενη φορά αν θες, να βρεθούμε all together.

Προσπάθησα να σου στείλω prive, αλλά δεν τα κατάφερα.

Have fun.

• Like
Αντιδράσεις: WASP4

tru_p

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2025
Like
170
Πόντοι
0
Σαν κάποιος που έχει παίξει κάποιες φορές ζευγαρωμένος, θα σου δώσω μερικές συμβουλές.
Ναι είναι πολύ creepy στην αρχή με τόσο κόσμο να σε ακολουθεί σε απόσταση αναπνοής, το βίωσαμε κι εμείς.
Όταν ξεπεραστεί αυτό το σοκ, η καύλα ξεκινά μόλις καταλάβετε πως εκεί μέσα μπορείτε να κάνετε το παιχνίδι που εσείς θέλετε, όποτε θέλετε, με όποιον το θέλετε, βάζοντας τους δικούς σας κανόνες και χωρίς κίνδυνο να σας πειράξει κανείς.
Σε περίπτωση που σας βοηθάει να είναι και άλλα ζευγάρια εκει, βάλτε φωνή και σε μένα και στον φίλο @Chris32ath μήπως κανονίσουμε καμμιά ωραία φασούλα.

Citizen8212

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
1.445
Πόντοι
206
Η έπιασε βροχή και φοβήθηκαν όλοι ή περιμένουμε το καιρό του σκ να δούμε καμία καλή φάση στο σινεμά γτ δεν υπάρχει κίνηση

Danai Denise

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2026
Like
172
Πόντοι
0
ox ελπιζω να τα καταφερω να γραφω .. λιπον ειμαι τρανσ ( οχι κροσσ ) μιση ελλινηδα μιση λονδινο μιση Λευκοσια.. τελος του μηνοσ θα ερθω αθηνα για 3 μερες και θελω να παω στο σινεμα αυτο το στοθντιο 8 ενα βραδι... ξερει καποιος ξενοδοχειο κονατα για να μεινω που να μην χριαζετε ταχι για να παω στο στουδιο 8 ?

Cross_Lena

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2023
Like
234
Πόντοι
21
Η έπιασε βροχή και φοβήθηκαν όλοι ή περιμένουμε το καιρό του σκ να δούμε καμία καλή φάση στο σινεμά γτ δεν υπάρχει κίνηση
Πήγα χθες και ειχε αρκετό κόσμο για καθημερινή. Θα ξανα πάω άυριο μαλλον

old.school.cowboy79

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Αυγ 2024
Κριτικές
1
Like
6.274
Πόντοι
1.056
ox ελπιζω να τα καταφερω να γραφω .. λιπον ειμαι τρανσ ( οχι κροσσ ) μιση ελλινηδα μιση λονδινο μιση Λευκοσια.. τελος του μηνοσ θα ερθω αθηνα για 3 μερες και θελω να παω στο σινεμα αυτο το στοθντιο 8 ενα βραδι... ξερει καποιος ξενοδοχειο κονατα για να μεινω που να μην χριαζετε ταχι για να παω στο στουδιο 8 ?

Τα δύο πρώτα είναι πάνω στην πλατεία. 5 λεπτά με τα πόδια. Το τρίτο είναι πιο πάνω, κοντά και αυτό αλλά δεν το ξέρω.

Και υπάρχει και αυτό Minoa Hotel Athens - Athens που είναι 10 μέτρα απόσταση.

Cross_Lena

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2023
Like
234
Πόντοι
21
Προς 16 00 θα μαι στο υπόγειο μη μου στέλνετε προσωπικά μηνύματα δε μπορω να απαντάω στον καθένα ξεχωριστά

pathitiko_arkoudi

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2026
Like
2
Πόντοι
0
Σκέφτομαι να επισκεφτώ το σινεμά για πρώτη φορά αλλά αγχώνομαι για το αν θα υπάρχει κατάλληλη αντιμετώπιση. Θέλω να ακούσω την άποψη σας σχετικά με τα άτομα και το αν θα βρω κάτι αξιόλογο

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
4.184
Πόντοι
456
εισαι μελος του συνδικατου τοπικη οργανωση τομεα λονδινου?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Σκέφτομαι να επισκεφτώ το σινεμά για πρώτη φορά αλλά αγχώνομαι για το αν θα υπάρχει κατάλληλη αντιμετώπιση. Θέλω να ακούσω την άποψη σας σχετικά με τα άτομα και το αν θα βρω κάτι αξιόλογο
αξιολογα ατομα και υψηλου επιπεδου θα βρεις μονο στο αθηναικον φιλε

Semis35

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2017
Κριτικές
1
Like
179
Πόντοι
1
δε βγαινουν τα μαθηματικα ετσι οπως τα γραφεις

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
137
Like
12.825
Πόντοι
11.915
Προς 16 00 θα μαι στο υπόγειο μη μου στέλνετε προσωπικά μηνύματα δε μπορω να απαντάω στον καθένα ξεχωριστά
Τύπε είσαι από τα κρος που τα μπουντρουμιαζουν στο υπόγειο :think::think:
Τύπε τράβα αθηναϊκό όπου οι θαμώνες του έχουν το λονδρέζικο στυλ κι έχουν σπουδάσει το savoir vivre :confused::confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom