Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 89 άτομα (5 μέλη και 84 επισκέπτες)
Εγγρ.
3 Φεβ 2026
Like
73
Πόντοι
0
Από πότε είναι η "εφημερίδα" που διάβασες; Παλιά ήτανε μπόμπα,αλλά τώρα όλοι γράφουν ότι οι υπηρεσίες της πάνε από το κακό στο χειρότερο.
Πήγε ένας φίλος μου και μου είπε καλά λόγια.

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
21
Like
9.706
Πόντοι
2.046
Οταν ο Καραμαν, γνωρισε την Σαντρα.!!!!!!!!!
Π.Ερημιτη 4 τραγουδαει πρωινη βαρδια.
Σαντρα λοιπον ρουμανα κοντοπουτανο, με ενα μινι μαυρο φορεματακι, και ενα ψιλοτακουνο ειναι το απολυτο σκυλοκαυλο.!!!
Μαυρο μαλι μακρυ, φυσικο βυζακι τελειο.!!! Μπουτια στο οριο, κωλαρα.??? Ταμαμ.!!! 50€ για 69, best vfm.!! Σωματακι τζουσι οπως υποθηκε, αλλα τεζαρησμενη επιδερμιδα, τελεια, δεν εχει χαλαρωση, το μουνακι της τελειο, πεντακαθαρο, γυαλιζει και τριζει σαν γυαλι οταν το γλυφεις.!! Σουφριτσα δουλεμενει, της αρεσει να ασχολουνται με αυτην, τσιμπουκι μετριο μεν αλλα παθιασμενο, στο σεξ τα εδωσε ολα για ολα και με ιδρωσε... με τα βιας εποιανα τον ρυθμο της, ουτα στα νιατα μου δεν θα την εποιανα....σκυλι του πολεμου θα ελεγα.!!! Θα ξανατιμηθει, αν και δεν μου γαμισε το μυαλο....

Matt Leblanc Whatever GIF
Για εκει ημουν σημερα, τελικα μπηκα αλλου.

horhitto4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
1.451
Πόντοι
486
Εδώ είναι δουλεύει κανονικά πάντα βράδυ.
Πάω πάσο δε την βλέπω στο πρόγραμμα του δίπλα σάιτ για αυτό το είπα !! Άραγε ξέρει κανείς μήπως η ναντια η ελληνίδα από το μπλακ ειντζελς δουλεύει όντως όπως παλιά πρωινά και απλά δε την έχουν στο πρόγραμμα του δίπλα σάιτ;;

toymoii

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2011
Κριτικές
9
Like
703
Πόντοι
301
Γειά σας μάγκες! Έχω καιρό να γράψω λόγω πολλών υποχρεώσεων. Έκανα διάλλειμα για κάποιο καιρό καθώς άρπαξα μια ελαφριά γονόρροια από πίπα deepthroat. Φανταστείτε ότι εγώ που έχω μιλήσει εδώ μέσα για τους κινδύνους από στοματικό την πάτησα για δεύτερη φορά! Η πρώτη φορά ήταν πριν από 14 περίπου χρόνια με συμπτώματα γονόρροιας αρκετά έντονα που μου είχαν προκαλέσει φλεγμονές σε όλο το ουροποιητικό σύστημα και έκανα 3 χρόνια για να θεραπευτώ. Τώρα αυτή την φορά με το που βλέπω ότι βγάζω από την ψωλή (ίσα ίσα που φαινόταν η γονόρροια), επί τόπου τρέχω ουρολόγο και αρχίζω αντιβίωση. Οι εξετάσεις μου βγήκαν πεντακάθαρες ως προς διάφορα ΣΜΝ. Η γονόρροια επειδή ήταν στην αρχή και υπήρξε άμεση αντίδραση θεραπεύτηκε από τις πρώτες 2 μέρες λήψης της αντιβίωσης.

Τώρα θα ρωτάτε όλοι που κόλλησες;

Δεν θέλω να κάψω κάποια κορίτσια αλλά πρέπει να αναφέρω ότι το τελευταίο διάστημα πρίν από το σύμπτωμα είχα πάει 2 φορές με κορίτσι που δέχεται όπως πολλές τονίζω, ελεύθερο στοματικό και ακόμα χειρότερα, "χύσιμο στο στόμα". Θα πω επίσης το εξής και δώστε βάση παρακαλώ: Την ευθύνη την έχουμε ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ καθώς ξέρουμε ότι το συγκεκριμένο κορίτσι ή και αρκετά κορίτσια είναι δεκτικές σε στοματικό ελεύθερο και το χειρότερο με χύσιμο στο στόμα! Οπότε τι να περιμένεις; Το μικρόβιο κάθεται στον λαιμό και το μεταδίδει σε κάθε ψωλή που μπαίνει εκεί μέσα! Απλά τα πράγματα! Έτσι κι αλλιώς μάγκες το σπορ είναι επικίνδυνο ακόμη και με προφυλάξεις ακόμη και στο στοματικό γιατί μπορείς να κολλήσεις οποιαδήποτε άλλη δερματική νόσο τύπου έρπη με απλή δερματική επαφή που είναι σχεδόν απόλυτα ΒΕΒΑΙΗ! Οπότε παρακαλώ μην πιαστείτε τώρα από το περαστατικό και επιδοθείτε σε "κυνήγι μαγισσών". Είπαμε ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΔΩΣΟΥΝ! Για αυτό ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΟΙΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΗΤΑΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ! Το αν θα πάει κάποιος ξανά χωρίς προφυλακτικό σε στοματικό είναι εντελώς προσωπικό θέμα και ρίσκο φυσικά! Εγώ αφού τελείωσε η θεραπεία πήγα με το πιπίνι την Σουζάνα η οποία κάνει στοματικό ΜΟΝΟ με προφυλακτικό και ξέρεις εξαρχής ότι είσαι ασφαλής. Τώρα θα μου πείτε: καλά και στην πίπα προφυλακτικό ρε γαμώτο; Τι να κάνουμε δυστυχώς ναι! Αλλιώς πάρε τα ρίσκα σου και τρέχα στους γιατρούς και κάνε καλά την γυναίκα σου στην οποία θα μεταδώσεις πχ χλαμύδια που κολλάν με ελεύθερο στοματικό.
Παράκληση σε ΡΜ όσοι στείλετε δεν θα σας πω όνοματα! Ότι άλλο θέλετε ναι θα σας ενημερώσω για να σας βοηθήσω! Είπαμε κινδυνεύουμε από όλα τα κορίτσια που κάνουν ελεύθερο στοματικό. Ευχαριστώ που με ακούσατε και συγγνώμη που σας χαλάω το ΣΚ αλλά καλά είναι να αναθεωρήσετε λίγο τα πράγματα όπως κάνω και εγώ δυστυχώς και δεν μου αρέσει πιστέψτε με καθόλου το εντελώς αποστειρωμένο σεξ!
Νομίζω σταμάτησε ή την διώξανε την κοπέλα που σε κόλλησε ;) την πάτησε γνωστός μου !

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
22
Like
7.888
Πόντοι
3.346
Καλησπέρα η θεια μονικα στο free house ειναι και αν τι ωρες?

πλανάτε ένα μυστήριο γύρω από την Θεία Μόνικα, δεν ανοίγουν καθόλου όταν χτυπάει κάποιος το κουδούνι, πέρασαν αρκετοί συναγωνιστές που κάποιοι ήταν και παλιοί γνώριμοι της θείας Μόνικας, χτυπούσαν το κουδούνι αλλά δεν άνοιγαν ενώ ήταν μέσα. Το περασμένο Σάββατο στις 31/1 τελευταία φορά που πέρασα από εκεί ήταν κλειστό. Αν πας βόλτα προς τα κει ρίξε μια ενημέρωση τι συμβαίνει

Benny 1

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2024
Like
14
Πόντοι
0
πλανάτε ένα μυστήριο γύρω από την Θεία Μόνικα, δεν ανοίγουν καθόλου όταν χτυπάει κάποιος το κουδούνι, πέρασαν αρκετοί συναγωνιστές που κάποιοι ήταν και παλιοί γνώριμοι της θείας Μόνικας, χτυπούσαν το κουδούνι αλλά δεν άνοιγαν ενώ ήταν μέσα. Το περασμένο Σάββατο στις 31/1 τελευταία φορά που πέρασα από εκεί ήταν κλειστό. Αν πας βόλτα προς τα κει ρίξε μια ενημέρωση τι συμβαίνει
Πηγα χθες βράδυ στο ενα free house Λιλιανα και στο αλλο διπλα μια Τονια η Μονικα σε ποιο απο τα δυο ειναι?

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
21
Like
9.706
Πόντοι
2.046

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
22
Like
7.888
Πόντοι
3.346
Πηγα χθες βράδυ στο ενα free house Λιλιανα και στο αλλο διπλα μια Τονια η Μονικα σε ποιο απο τα δυο ειναι?

τελικά λύθηκε το μυστήριο επέστρεψε η θεία Μόνικα δυναμικά στην πρωινή βάρδια 10:00-18:00 στο free house στο πρώτο σπιτάκι, στο δεύτερο είναι η Ιζαμπέλα. Στην βραδινή βάρδια μετά τις 18:00 είναι όπως τα αναφέρεις η γιαγιά Τάνια στο πρώτο και η Λιλιάνα στο δεύτερο.

Τελευταία τροποποίηση:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
22
Like
7.888
Πόντοι
3.346
Πέρασμα πριν από λίγο με θεία Μόνικα στο free house 1 επέστρεψε δυναμικά μετά από αρκετό καιρό απουσίας με αρκετή όρεξη και διάθεση να ευχαριστεί τον πελάτη και προπαντώς ανανεωμένη. Τα προγράμματα ξεκινάνε από 30 ευρώ το απλό. Εγώ μπήκα με πρόγραμμα στα 50 ευρώ που περιλαμβάνει ελεύθερο στοματικό και μεγάλη άνεση χρόνου μέσα στο δωμάτιο για όποιον αργεί να χύσει , sex show με προκαταρκτικά στα όρθια και γλωσσόφιλα για όσους θέλουν. Ευδιάθετη και χωρίς κανένα ίχνος βιασύνης μου έφερε στο δωμάτιο listerin για καθαρή αναπνοή μιας τα γλωσσόφιλα έδιναν και έπαιρναν και αφρόλουτρο με αιθέρια έλαια για ντουζάκι. Σέβεται και τιμάει τον πελάτη η θεία Μόνικα μέχρι και το τελευταίο ευρώ που θα της αφήσεις γι' αυτό και αποτελεί σταθερή αξία και επιλογή όλα αυτά τα χρόνια.

Δουλεύει μόνη της χωρίς τσατσά, γι' αυτό όπως μου είπε όταν είναι στο δωμάτιο με πελάτη δεν μπορεί να ανοίξει, θα περιμένετε λίγο μέχρι να βγει από το δωμάτιο και σας ανοίξει να περάσετε μαζί της.

Δουλεύει 5 μέρες την εβδομάδα πρωινή βάρδια , Τρίτη και Τετάρτη συνήθως έχει το ρεπό της όπως μου είπε.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
22
Like
7.888
Πόντοι
3.346
Ρουμανα, πρωην βιλες.

ήταν σήμερα στο πόστο της η Ρουμάνα Σοφία από τις βίλλες στην Νικηφόρου Ουρανού 28 δίπλα ακριβώς από την Ειρήνη στο πράσινο σπιτάκι, θα δουλεύει δύο φορές την εβδομάδα Πέμπτες και Παρασκευές

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
21
Like
9.706
Πόντοι
2.046
ήταν σήμερα στο πόστο της η Ρουμάνα Σοφία από τις βίλλες στην Νικηφόρου Ουρανού 28 δίπλα ακριβώς από την Ειρήνη στο πράσινο σπιτάκι, θα δουλεύει δύο φορές την εβδομάδα Πέμπτες και Παρασκευές
Το σκεφτεται και για μεδουσα, στην ιδια αλυσιδα ειναι.

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
21
Like
9.706
Πόντοι
2.046

PITSILIARIS

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
698
Πόντοι
86
Ρε μαγκες αυτη η Σαντρα ρουμανα, στου Π.Ερημιτη, παιρνει 50€ για κωλο?
Οχι η Σαντρα δε δινει το κωλο της ...Σε χαμηλη τιμη η καρλα η ρουμανα που μαλλον σταματησε εδινε κωλο με 60 και μετα το αυξησε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom