Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 127 άτομα (9 μέλη και 118 επισκέπτες)

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
21
Like
2.235
Πόντοι
496
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
174
Like
40.345
Πόντοι
63.029
Καλησπέρα σας παιδιά και από εμένα. Είμαι καινούρος εδώ σε αυτό το forum.
Το forum είναι ανενημέρωτο νομίζω.
Είχα πετύχει μια στο Golden Lips ,στην πρωινή βάρδυα αλλά έχει εξαφανιστεί.
Ελπίζω να επιστρέψει συντόμως.
Αντε...ξεκινα να ενημερωνεις τοτε..

Diavata$

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2021
Like
34
Πόντοι
0
κολοκύθια τούμπανα αδερφέ μου. αμα κλείσει το instagram και το onlyfans, θα δεις πως θα αναδυθεί το άθλημα. αλλα φταίνε οι σημερινοί άντρες που αρκούνται στα 5€ που τις δίνουν το μήνα και βαράνε μαλακία με μια φωτογραφία ή ένα βίντεο.
Ευτυχώς να λες που γίνεται αυτο.. αν ολοι αυτοί ερχόταν στα ρδελα να πηδήξουν. Ολες θα ηταν στο δωμάτιο, οι τιμες θα ηταν πιο πάνω, οι υπηρεσίες πολύ χαμηλότερες.
Εγώ καθημερινή στις 16:00 το απόγευμα πηγα μια βόλτα...
Και ολες οι συζητουμενες (εδω στο φόρουμ) κοπελες ηταν στο δωμάτιο... Φαντασου τι γίνεται ΠΣΚ βράδυ... Και φαντασου τι θα γινόταν αν και οι onlyfanakides αλλαζαν τροπο εκτόνωσης.

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
21
Like
9.706
Πόντοι
2.046
Καλησπέρα σας παιδιά και από εμένα. Είμαι καινούρος εδώ σε αυτό το forum.
Το forum είναι ανενημέρωτο νομίζω.
Bored Cabin Fever GIF

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
21
Like
9.706
Πόντοι
2.046
Τα στουντιο υπολειτουργουν.. ειδικα στην πρωινη βαρδια. Εχει μια μικρη κινηση το μεσημερι και μετα, αλλα τις υπολοιπες ωρες σχεδον δεν παταει ψυχη! Εζησα την κατασταση προσφατα.
Και δεν εχει να κανει ουτε με εργασιμη μερα ουτε με το οτι ο κοσμος δεν εχει λεφτα, φυσικα ουτε με ονλυ φανς και τετοια. Ξεκαθαρα θεμα με κοπελες υπαρχει με την ποιοτητα.
Δουλευε η Λαρα πρωινα καθημερινες και ειχε πριν τα ραντεβου 10 ατομα να περιμενουν.. ξεκινουσε και με 50 γιατι; γιατι συνδυαζε εμφανιση και πολυ καλες υπηρεσιες. Που να τα βρει τωρα αυτα για να παει ο κοσμος.

New megistanas

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2025
Κριτικές
3
Like
716
Πόντοι
81
Το ανοίγω γιατί έχουν έρθει κάποιες καινούργιες τελευταία και δεν υπάρχει ενημέρωση

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
14.407
Πόντοι
3.506
Προχθές μια τσα² στο τηλέφωνο έλεγε στα άλλα παρακαλάνε και εμείς διώχνουμε κόσμο.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
7.328
Πόντοι
14.415
Οταν ο Καραμαν, γνωρισε την Σαντρα.!!!!!!!!!
Π.Ερημιτη 4 τραγουδαει πρωινη βαρδια.
Σαντρα λοιπον ρουμανα κοντοπουτανο, με ενα μινι μαυρο φορεματακι, και ενα ψιλοτακουνο ειναι το απολυτο σκυλοκαυλο.!!!
Μαυρο μαλι μακρυ, φυσικο βυζακι τελειο.!!! Μπουτια στο οριο, κωλαρα.??? Ταμαμ.!!! 50€ για 69, best vfm.!! Σωματακι τζουσι οπως υποθηκε, αλλα τεζαρησμενη επιδερμιδα, τελεια, δεν εχει χαλαρωση, το μουνακι της τελειο, πεντακαθαρο, γυαλιζει και τριζει σαν γυαλι οταν το γλυφεις.!! Σουφριτσα δουλεμενει, της αρεσει να ασχολουνται με αυτην, τσιμπουκι μετριο μεν αλλα παθιασμενο, στο σεξ τα εδωσε ολα για ολα και με ιδρωσε... με τα βιας εποιανα τον ρυθμο της, ουτα στα νιατα μου δεν θα την εποιανα....σκυλι του πολεμου θα ελεγα.!!! Θα ξανατιμηθει, αν και δεν μου γαμισε το μυαλο....

Matt Leblanc Whatever GIF

Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
20
Like
20.407
Πόντοι
4.546
Το studio Life πάντως απ'όσο ξέρω δεν είναι πουθενά καταχωρημένο. Είναι σαν να μην υπάρχει. Κάνω λαθος μήπως;
Λάθος κάνεις.Αυτό είναι.Στη φωτό η επιγραφή είναι από την παλιά ονομασία.Ξέρει κάποιος τι σήμαινε το Vis9?

Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
20
Like
20.407
Πόντοι
4.546
Και για την Αλεξάνδρα από το BAD girls έχω ακούσει καλά λόγια.
Το Villa Prive κλειστό είναι.
Από πότε είναι η "εφημερίδα" που διάβασες; Παλιά ήτανε μπόμπα,αλλά τώρα όλοι γράφουν ότι οι υπηρεσίες της πάνε από το κακό στο χειρότερο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom