Είναι χρονια μαγαζι απλα μια νοιάζει μια κλείνει δεν εχει κατι στανταρΤο μαγζί Life , το μωβ δίπλα στο μαγαζί με τις μπουγάτσες καινουριο είναι; Τώρα άνοιξε;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 95K
- Εμφανίσεις 11M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 153 άτομα (3 μέλη και 150 επισκέπτες)
MasterGr
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2021
- Like
- 655
- Πόντοι
- 81
Μακάρι να ήταν μόνο οι μπούμερ αδελφέΑπαγορευση των μπουμερ απο το ιντερνετ και το θεμα θα λυθει γρηγορα
ARIS einai re
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 14.407
- Πόντοι
- 3.506
Το συγκεκριμένο στούντιο έχει σελίδα και τηλέφωνο παίρνεις και ρωτάς.Η Ναταλία από το Studio Godiva έχω ακούσει καλά λόγια γι 'αυτήν.
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 174
- Like
- 40.351
- Πόντοι
- 63.029
Αντε...ξεκινα να ενημερωνεις τοτε..Καλησπέρα σας παιδιά και από εμένα. Είμαι καινούρος εδώ σε αυτό το forum.
Το forum είναι ανενημέρωτο νομίζω.
Είχα πετύχει μια στο Golden Lips ,στην πρωινή βάρδυα αλλά έχει εξαφανιστεί.
Ελπίζω να επιστρέψει συντόμως.
Ευτυχώς να λες που γίνεται αυτο.. αν ολοι αυτοί ερχόταν στα ρδελα να πηδήξουν. Ολες θα ηταν στο δωμάτιο, οι τιμες θα ηταν πιο πάνω, οι υπηρεσίες πολύ χαμηλότερες.κολοκύθια τούμπανα αδερφέ μου. αμα κλείσει το instagram και το onlyfans, θα δεις πως θα αναδυθεί το άθλημα. αλλα φταίνε οι σημερινοί άντρες που αρκούνται στα 5€ που τις δίνουν το μήνα και βαράνε μαλακία με μια φωτογραφία ή ένα βίντεο.
Εγώ καθημερινή στις 16:00 το απόγευμα πηγα μια βόλτα...
Και ολες οι συζητουμενες (εδω στο φόρουμ) κοπελες ηταν στο δωμάτιο... Φαντασου τι γίνεται ΠΣΚ βράδυ... Και φαντασου τι θα γινόταν αν και οι onlyfanakides αλλαζαν τροπο εκτόνωσης.
North people
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 21
- Like
- 9.706
- Πόντοι
- 2.046
Καλησπέρα σας παιδιά και από εμένα. Είμαι καινούρος εδώ σε αυτό το forum.
Το forum είναι ανενημέρωτο νομίζω.
North people
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 21
- Like
- 9.706
- Πόντοι
- 2.046
North people
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 21
- Like
- 9.706
- Πόντοι
- 2.046
Τα στουντιο υπολειτουργουν.. ειδικα στην πρωινη βαρδια. Εχει μια μικρη κινηση το μεσημερι και μετα, αλλα τις υπολοιπες ωρες σχεδον δεν παταει ψυχη! Εζησα την κατασταση προσφατα.
Και δεν εχει να κανει ουτε με εργασιμη μερα ουτε με το οτι ο κοσμος δεν εχει λεφτα, φυσικα ουτε με ονλυ φανς και τετοια. Ξεκαθαρα θεμα με κοπελες υπαρχει με την ποιοτητα.
Δουλευε η Λαρα πρωινα καθημερινες και ειχε πριν τα ραντεβου 10 ατομα να περιμενουν.. ξεκινουσε και με 50 γιατι; γιατι συνδυαζε εμφανιση και πολυ καλες υπηρεσιες. Που να τα βρει τωρα αυτα για να παει ο κοσμος.
Και δεν εχει να κανει ουτε με εργασιμη μερα ουτε με το οτι ο κοσμος δεν εχει λεφτα, φυσικα ουτε με ονλυ φανς και τετοια. Ξεκαθαρα θεμα με κοπελες υπαρχει με την ποιοτητα.
Δουλευε η Λαρα πρωινα καθημερινες και ειχε πριν τα ραντεβου 10 ατομα να περιμενουν.. ξεκινουσε και με 50 γιατι; γιατι συνδυαζε εμφανιση και πολυ καλες υπηρεσιες. Που να τα βρει τωρα αυτα για να παει ο κοσμος.
New megistanas
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2025
- Κριτικές
- 3
- Like
- 716
- Πόντοι
- 81
Το ανοίγω γιατί έχουν έρθει κάποιες καινούργιες τελευταία και δεν υπάρχει ενημέρωση
Διαγραμμένο μέλος 265847
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2026
- Like
- 73
- Πόντοι
- 0
Το Godiva σήμερα κλειστο.
Η Λούση δουλεύει στο Life.
Η Λούση δουλεύει στο Life.
Διαγραμμένο μέλος 265847
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2026
- Like
- 73
- Πόντοι
- 0
Εγώ πάντως που πέρασα από εκεί κλειστό είναι.
Διαγραμμένο μέλος 265847
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2026
- Like
- 73
- Πόντοι
- 0
Έχει κανένας εμπειρία από την Λούση ; Μου έχει κάνει εντύπωση και σκέφτομαι να δοκιμάσω.
Διαγραμμένο μέλος 265847
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2026
- Like
- 73
- Πόντοι
- 0
Το studio Life πάντως απ'όσο ξέρω δεν είναι πουθενά καταχωρημένο. Είναι σαν να μην υπάρχει. Κάνω λαθος μήπως;
Διαγραμμένο μέλος 265847
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2026
- Like
- 73
- Πόντοι
- 0
Και για την Αλεξάνδρα από το BAD girls έχω ακούσει καλά λόγια.
Το Villa Prive κλειστό είναι.
ARIS einai re
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 14.407
- Πόντοι
- 3.506
Προχθές μια τσα² στο τηλέφωνο έλεγε στα άλλα παρακαλάνε και εμείς διώχνουμε κόσμο.
GetYouBarbara
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 110
- Like
- 18.242
- Πόντοι
- 37.965
Γνωριζει κανεις ποτε ξαναερχεται η "Σαντρα" παλια Σονια ?
Μηπως σου την εκλεψε ο αγαπουλης ο εβοσμιοτηςΓνωριζει κανεις ποτε ξαναερχεται η "Σαντρα" παλια Σονια ?
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 390
- Like
- 7.328
- Πόντοι
- 14.415
Οταν ο Καραμαν, γνωρισε την Σαντρα.!!!!!!!!!
Π.Ερημιτη 4 τραγουδαει πρωινη βαρδια.
Σαντρα λοιπον ρουμανα κοντοπουτανο, με ενα μινι μαυρο φορεματακι, και ενα ψιλοτακουνο ειναι το απολυτο σκυλοκαυλο.!!!
Μαυρο μαλι μακρυ, φυσικο βυζακι τελειο.!!! Μπουτια στο οριο, κωλαρα.??? Ταμαμ.!!! 50€ για 69, best vfm.!! Σωματακι τζουσι οπως υποθηκε, αλλα τεζαρησμενη επιδερμιδα, τελεια, δεν εχει χαλαρωση, το μουνακι της τελειο, πεντακαθαρο, γυαλιζει και τριζει σαν γυαλι οταν το γλυφεις.!! Σουφριτσα δουλεμενει, της αρεσει να ασχολουνται με αυτην, τσιμπουκι μετριο μεν αλλα παθιασμενο, στο σεξ τα εδωσε ολα για ολα και με ιδρωσε... με τα βιας εποιανα τον ρυθμο της, ουτα στα νιατα μου δεν θα την εποιανα....σκυλι του πολεμου θα ελεγα.!!! Θα ξανατιμηθει, αν και δεν μου γαμισε το μυαλο....
Π.Ερημιτη 4 τραγουδαει πρωινη βαρδια.
Σαντρα λοιπον ρουμανα κοντοπουτανο, με ενα μινι μαυρο φορεματακι, και ενα ψιλοτακουνο ειναι το απολυτο σκυλοκαυλο.!!!
Μαυρο μαλι μακρυ, φυσικο βυζακι τελειο.!!! Μπουτια στο οριο, κωλαρα.??? Ταμαμ.!!! 50€ για 69, best vfm.!! Σωματακι τζουσι οπως υποθηκε, αλλα τεζαρησμενη επιδερμιδα, τελεια, δεν εχει χαλαρωση, το μουνακι της τελειο, πεντακαθαρο, γυαλιζει και τριζει σαν γυαλι οταν το γλυφεις.!! Σουφριτσα δουλεμενει, της αρεσει να ασχολουνται με αυτην, τσιμπουκι μετριο μεν αλλα παθιασμενο, στο σεξ τα εδωσε ολα για ολα και με ιδρωσε... με τα βιας εποιανα τον ρυθμο της, ουτα στα νιατα μου δεν θα την εποιανα....σκυλι του πολεμου θα ελεγα.!!! Θα ξανατιμηθει, αν και δεν μου γαμισε το μυαλο....
Διαγραμμένο μέλος 214281
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 20.407
- Πόντοι
- 4.546
Λάθος κάνεις.Αυτό είναι.Στη φωτό η επιγραφή είναι από την παλιά ονομασία.Ξέρει κάποιος τι σήμαινε το Vis9?Το studio Life πάντως απ'όσο ξέρω δεν είναι πουθενά καταχωρημένο. Είναι σαν να μην υπάρχει. Κάνω λαθος μήπως;
Νικηφόρου Ουρανού 20 (Sex Studio) Μύλος
Νικηφόρου Ουρανού 20 Sex Studio στη περιοχή Μύλος. Πληροφορίες, φωτογραφίες & κριτικές.
Διαγραμμένο μέλος 214281
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 20.407
- Πόντοι
- 4.546
Από πότε είναι η "εφημερίδα" που διάβασες; Παλιά ήτανε μπόμπα,αλλά τώρα όλοι γράφουν ότι οι υπηρεσίες της πάνε από το κακό στο χειρότερο.Και για την Αλεξάνδρα από το BAD girls έχω ακούσει καλά λόγια.
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 18K
- Απαντήσεις
- 181
- Εμφανίσεις
- 52K
- Απαντήσεις
- 41