Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

pepito6969

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2014
Κριτικές
2
Like
343
Πόντοι
21
Γουρούνα λες την καρέκλα υπόγειο που στήνουν τρύπες? Την κόκκινη ? Αν λες αυτήν ναι αντέχει δικαβαλο εξάλλου χθες με το ζευγάρι και τη. Κρος δεν είχαν πάχος καλό σώμα η κοπέλα και η Κρος λεπτή πολύ δεν ήταν πάνω από 120-150 κιλά και οι δύο μαζί και άντε να γαμηθηκε μόνο η Κρος εκεί όχι και η γυναίκα δεν γαμηθηκε από όσο είδα εγώ ξύλο έπεσε
Αφού ήσουν εκεί πόσες ήταν οι κρος;;; 4 ;;; Που λέει ο κολομπαρας ή 2. ;;;;

Citizen8212

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
1.445
Πόντοι
206
Αφού ήσουν εκεί πόσες ήταν οι κρος;;; 4 ;;; Που λέει ο κολομπαρας ή 2. ;;;;
Τυπε 31/1/2026 Σάββατο εγώ είδα μια Κρος και δύο ζευγάρια τα κιλά που ανέφερα είναι για το ζευγάρι με την γυναίκα σκλάβα γατούλα και μια ψηλή Κρος στο υπόγειο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αυτό το 4-2 που λες πρέπει να είναι άλλη μέρα

ntaizy_crossaki

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2021
Like
774
Πόντοι
81
Έχει τόσο μεγάλη σημασία? Αν θες να πας και να γαμηθεις έχει σημασία αν αυτό θα γίνει στο υπόγειο ή κάπου αλλού? Σημασία έχει να περάσεις καλά. Ούτε έχει μεγάλη διάφορα το εισιτήριο 10 ή 12 ευρώ.
Εχει σημασια να ξερω που να παω. Οχι να παω πανω στον οροφο και να μου την πει ο ιδιοκτητης ενω ειμαι ντυμενη, μεγαλη ξενερα.

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
137
Like
12.825
Πόντοι
11.915
Εχει σημασια να ξερω που να παω. Οχι να παω πανω στον οροφο και να μου την πει ο ιδιοκτητης ενω ειμαι ντυμενη, μεγαλη ξενερα.
Αν γίνει κάτι τέτοιο,κατέβα στην υπογα ρίξε ένα καλό χέσιμο και φύγε ρε τύπε :confused::confused:

mister miyagihtos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2025
Like
374
Πόντοι
20

Συνημμένα

• kai-autos-to-violi-tou.jpg
    kai-autos-to-violi-tou.jpg
    20,3 KB · Εμφανίσεις: 23

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
137
Like
12.825
Πόντοι
11.915
Εσύ τύπε @mister miyagihtos κάτσε να περιμένεις στην σειρά της τουαλετας,το πολύ πολύ θα χεστεις πάνω σου :confused::confused:

Εγγρ.
13 Σεπ 2025
Like
230
Πόντοι
21
Εγώ και το σκλαβάκι μου σας ευχαριστούμε για την χθεσινή εμπειρία, περάσαμε κι οι δυο μας τέλεια.
Η συντριπτική πλειοψηφία ήσασταν κύριοι γι αυτό και ήμασταν τόσο άνετοι και κάτσαμε για ώρα.

Μοναδική στιγμή που μας ξενέρωσε λίγο ήταν όταν είχα στήσει το σκλαβάκι μου για ξύλο πάνω στη Νικόλ (είχα ενημερώσει ξεκάθαρα πως μόνο δέρνετε τσεκάροντας πόσο αντέχει αλλά δεν ακουμπάτε μουνί) και τύπος θεώρησε καλή ιδέα να την σαπίσει απ το 1ο χαστούκι και να τον πετάξει έξω έτοιμος να τον τρίψει στο μουνί. Όταν βλέπετε ζευγάρι ρε μάγκες, αν θέλετε να παίξετε, κάντε το με τους κανόνες του. Αλλίως θα ξενερώνετε και το ζευγάρι και τους υπόλοιπους τριγύρω.
Για μας μικρό το κακό. Πήγαμε και συνεχίσαμε στον όροφο και κατακαυλώσαμε, απλά χαλάει λίγο η ατμόσφαιρα εκείνη τη στιγμή.

Θα επανέλθουμε σύντομα για νέες περιπέτειες...
Να την χαίρεσαι φίλε μου την καβλιαρα σου. Ενημέρωσε μας όταν την ξαναφέρεις να είμαστε όλοι εκεί

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
4.186
Πόντοι
456
ρε παπατζηδες τουλαχιστον συννενοηθειτε ποσα ζευγαρια και ποσα κρος ηταν την συγκεκριμενη στιγμη στο ιδρυμα

pepito6969

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2014
Κριτικές
2
Like
343
Πόντοι
21
Τυπε 31/1/2026 Σάββατο εγώ είδα μια Κρος και δύο ζευγάρια τα κιλά που ανέφερα είναι για το ζευγάρι με την γυναίκα σκλάβα γατούλα και μια ψηλή Κρος στο υπόγειο

Αυτό το 4-2 που λες πρέπει να είναι άλλη μέρα
Στον Κολόμπο πες το αυτό, γιατί 4 δεν ήταν πάντως, παρατηρώ όμως ότι κάποιοι με λύσσα υποστηρίζουν καταστάσεις και αλλαγές που δεν αρέσουν στους περισσότερους, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, και μάλλον οι περισσότεροι εδώ μέσα έχουν καταλάβει για ποιον μιλάω.....

memphis75

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Like
354
Πόντοι
21
Να προσθεσω οτι ηρθε και ενα ακομη ζευγαρι, η τυπισσα νομιζω ηταν ονλυφατζου. Την εβγαζε βιντεο ο τυπος συνεχως στην καμπινα, στην αρχη μου εδειχνε την μποτα της (πολυ καλη παρεπιπτόντως τερμα πουτανέ μποτα) και ηθελε να κοπαναω την πουτσα μου στην μποτα. Μετα μου στηνότανε και μου εδειχνε κωλο μουνι αλλα δεν αφηνε να πιασω και μετα ηθελε να φερω την πουτσα μου στο παραθυρακι. Μετα απο λιγο ενω την γαμουσε αρχισε να μου τον χαιδευει και μου τον καυλωσε καλα και αρχισε να μου τον παιζει και να τον φτυνει, ουτε πιπα ουτε τιποτα. Βεβαια ηξερε να τον παιζει καλα μεχρι που έχυσα και την εκανα λιγο χαλια γιατι εχυσα πολυ. Ηθελα να χυσω και την τυπισσα που ανέφερε ο κωλομπαρας35 αλλα μεγαλωσαμε τωρα δεν ειμαστε για δευτερο γυρο. Πηγα για σουβλακια και μπυρα
Για σουβλάκια που;

Citizen8212

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
1.445
Πόντοι
206
Στον Κολόμπο πες το αυτό, γιατί 4 δεν ήταν πάντως, παρατηρώ όμως ότι κάποιοι με λύσσα υποστηρίζουν καταστάσεις και αλλαγές που δεν αρέσουν στους περισσότερους, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, και μάλλον οι περισσότεροι εδώ μέσα έχουν καταλάβει για ποιον μιλάω.....
Ο κολομπαρας έγραψε το Σάββατο 31/1 μια μιάμιση μεσιμερι και είπε χθες οπότε δεν μηλαγε για όταν ήμουν εγώ εγώ αυτά που είδα τα είδα 31/1 βράδυ

ρε παπατζηδες τουλαχιστον συννενοηθειτε ποσα ζευγαρια και ποσα κρος ηταν την συγκεκριμενη στιγμη στο ιδρυμα
Έγινε μπέρδεμα μάλλον για άλλη μέρα έγραψε ο ένας και εγώ άλλη ημέρα έλεγα και δεν λέω παπατζες

tru_p

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2025
Like
170
Πόντοι
0
Πείτε εσείς για παπατζήδες, κάτουρα, κλανίδια, χεσίδια, διάρροιες, συνδικάτα, μπύρες και σουβλάκια...κι αφήστε εμάς να καυλώνουμε και να περνάμε ωραία...έκαστος στο είδος του :wink:

Kolobaras35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2025
Like
1.233
Πόντοι
201
Δε σου δίνει σημασία κανένας χαχαχα
Όλοι σε τρολλαρουν
Παίξε εσύ κ άσε εμάς να περνάμε τέλεια

gambb

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2011
Κριτικές
2
Like
272
Πόντοι
21
Καλημέρα,
Για να ξέρω και εγώ που να ψάξω για κρασάκια όταν έρθω
Τελικά απαγορεύονται πάνω οι Κροςς και είναι μόνο στο υπόγειο ή βρίσκονται παντού;

Kolobaras35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2025
Like
1.233
Πόντοι
201
Καλημέρα,
Για να ξέρω και εγώ που να ψάξω για κρασάκια όταν έρθω
Τελικά απαγορεύονται πάνω οι Κροςς και είναι μόνο στο υπόγειο ή βρίσκονται παντού;
Οινοποιείο Μπουτάρη

Alexmfm

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
55
Πόντοι
0
Κανένας exhib τρομπας πάει εκεί μέσα ;

Kolobaras35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2025
Like
1.233
Πόντοι
201
καλα τα λες
αλλα ξερεις τλικα αν απαγορευονται τα κροσσακια στο κυριως σινεμα?
Δε ξέρω ακόμα φίλε , δεν έχω καταλάβει,πήγαινε υπόγειο σίγουρα και ίσως στον επάνω τέρμα όροφο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom