Νέα

Αναστασία Γιούσεφ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Τρυποκάρυδος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
50.964
Πόντοι
16.411
bb7aebc43.gif

Hristos .

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2023
Like
3.107
Πόντοι
446
απλα κλαιω απο τα γελια!εισαι ενα απλο μηδενικο που μονο να γαβγιζει μπορει...
Εγώ είμαι μηδενικό ρε πίθηκε η εσύ;ποιος γαβγίζει ρε κακομοίρη;Εγώ;Εγώ πρόσβαλα όποιον δεν συμφωνεί μαζί μου;Εγώ είπα να δώσω ζητιανιά χιλιάρικο για τυρόπιτα;Ένα σκουπίδι μαθημενο στην Καρπαζια είσαι που αν σε γυρίσω τούμπα ούτε κέρμα δεν θα πέσει και πουλάς μούρη εδώ μέσα γιατί μόνο εδώ μπορείς.Ενα κάρο κακομοίρηδες σαν εσένα βλέπω κάθε μέρα στην δουλειά μου αξιοθρήνητε. Χαράμισα πάρα πολύ χρόνο για ένα σκουπίδι σαν εσένα αλλά αυτό ήταν τέλος δεν έχει άλλη απάντηση,κάποιοι έχουμε και άλλα πράγματα να κάνουμε δεν πουλάμε μούρη και δεν βρίζουμε όποιον διαφωνεί μαζί μας εσύ είναι φανερο ότι το μόνο που έχεις είναι αυτό εδώ το site για να βγάζεις τα κόμπλεξ σου. Καληνύχτα ΤΕΝΕΚΕ.

Kalathouria1215

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2025
Like
1.255
Πόντοι
201
Εγώ είμαι μηδενικό ρε πίθηκε η εσύ;ποιος γαβγίζει ρε κακομοίρη;Εγώ;Εγώ πρόσβαλα όποιον δεν συμφωνεί μαζί μου;Εγώ είπα να δώσω ζητιανιά χιλιάρικο για τυρόπιτα;Ένα σκουπίδι μαθημενο στην Καρπαζια είσαι που αν σε γυρίσω τούμπα ούτε κέρμα δεν θα πέσει και πουλάς μούρη εδώ μέσα γιατί μόνο εδώ μπορείς.Ενα κάρο κακομοίρηδες σαν εσένα βλέπω κάθε μέρα στην δουλειά μου αξιοθρήνητε. Χαράμισα πάρα πολύ χρόνο για ένα σκουπίδι σαν εσένα αλλά αυτό ήταν τέλος δεν έχει άλλη απάντηση,κάποιοι έχουμε και άλλα πράγματα να κάνουμε δεν πουλάμε μούρη και δεν βρίζουμε όποιον διαφωνεί μαζί μας εσύ είναι φανερο ότι το μόνο που έχεις είναι αυτό εδώ το site για να βγάζεις τα κόμπλεξ σου. Καληνύχτα ΤΕΝΕΚΕ.
καλα το ειπες σταματα να μιλας γτ μυρισε πουτσιλα μεχρι εδω!

Anemodoura

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
48.605
Πόντοι
10.131
Εχει λεει ηθος, αρχες, αξιοπρέπεια και επίπεδο:2funny::2funny::2funny: Ναι εχεις φροντισει να το δειξεις ολα αυτα τα χρονια:kissass::kissass2::tits::tits2:
Εν τω μεταξύ βγαίνει στο βιντεο για να αναφερθεί υποτίθεται για κατι σοβαρο και ειναι με τα βυζια εξω:buck2:

kachaplias

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
11
Like
11.860
Πόντοι
4.546
Εχει λεει ηθος, αρχες, αξιοπρέπεια και επίπεδο:2funny::2funny::2funny: Ναι εχεις φροντισει να το δειξεις ολα αυτα τα χρονια:kissass::kissass2::tits::tits2:
Εν τω μεταξύ βγαίνει στο βιντεο για να αναφερθεί υποτίθεται για κατι σοβαρο και ειναι με τα βυζια εξω:buck2:
ολες αυτες unfollow απο καιρο...

θα πεθανουν αν κοπει το ιντερνετ για 2 μερες...

Anemodoura

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
48.605
Πόντοι
10.131
ολες αυτες unfollow απο καιρο...

θα πεθανουν αν κοπει το ιντερνετ για 2 μερες...
Προσωπικά δεν την ειχα ποτε follow, οσο και να μοστραρε βυζια και κωλο ποτε δεν με καυλωσε, περα του οτι ειναι αλογομουρα με εκνευρίζει αφάνταστα και η φωνη της, οπως με εκνευρίζει και η φωνη της Σπυροπούλου.

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
103.212
Πόντοι
16.131
Προσωπικά δεν την ειχα ποτε follow, οσο και να μοστραρε βυζια και κωλο ποτε δεν με καυλωσε, περα του οτι ειναι αλογομουρα με εκνευρίζει αφάνταστα και η φωνη της, οπως με εκνευρίζει και η φωνη της Σπυροπούλου.
Αλλά πιστεύω ότι έτσι την εσκιζες:coffee:.
images (2).jpeg

kachaplias

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
11
Like
11.860
Πόντοι
4.546
η σπυροπουλου ομως γαμευσιμη...

αυτη ειναι κατηγορια τουνη. πετας κεφαλι...

giorgiodelafuentes2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
1.284
Πόντοι
201
Ναι αλλά φοράει γυαλιά...

Trelosikomaras

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
7.051
Πόντοι
1.046
Όσο μεγαλώνει μοστραρει όλο και περισσότερο βυζί

Συνημμένα

• StorySaver.net-anastasia_giousef-Video-1772563344033.mp4