Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 50.964
- Πόντοι
- 16.411
Μου αρεσουν τετοιες πουστρες.........Πουστρες
Εγώ είμαι μηδενικό ρε πίθηκε η εσύ;ποιος γαβγίζει ρε κακομοίρη;Εγώ;Εγώ πρόσβαλα όποιον δεν συμφωνεί μαζί μου;Εγώ είπα να δώσω ζητιανιά χιλιάρικο για τυρόπιτα;Ένα σκουπίδι μαθημενο στην Καρπαζια είσαι που αν σε γυρίσω τούμπα ούτε κέρμα δεν θα πέσει και πουλάς μούρη εδώ μέσα γιατί μόνο εδώ μπορείς.Ενα κάρο κακομοίρηδες σαν εσένα βλέπω κάθε μέρα στην δουλειά μου αξιοθρήνητε. Χαράμισα πάρα πολύ χρόνο για ένα σκουπίδι σαν εσένα αλλά αυτό ήταν τέλος δεν έχει άλλη απάντηση,κάποιοι έχουμε και άλλα πράγματα να κάνουμε δεν πουλάμε μούρη και δεν βρίζουμε όποιον διαφωνεί μαζί μας εσύ είναι φανερο ότι το μόνο που έχεις είναι αυτό εδώ το site για να βγάζεις τα κόμπλεξ σου. Καληνύχτα ΤΕΝΕΚΕ.απλα κλαιω απο τα γελια!εισαι ενα απλο μηδενικο που μονο να γαβγιζει μπορει...
καλα το ειπες σταματα να μιλας γτ μυρισε πουτσιλα μεχρι εδω!Εγώ είμαι μηδενικό ρε πίθηκε η εσύ;ποιος γαβγίζει ρε κακομοίρη;Εγώ;Εγώ πρόσβαλα όποιον δεν συμφωνεί μαζί μου;Εγώ είπα να δώσω ζητιανιά χιλιάρικο για τυρόπιτα;Ένα σκουπίδι μαθημενο στην Καρπαζια είσαι που αν σε γυρίσω τούμπα ούτε κέρμα δεν θα πέσει και πουλάς μούρη εδώ μέσα γιατί μόνο εδώ μπορείς.Ενα κάρο κακομοίρηδες σαν εσένα βλέπω κάθε μέρα στην δουλειά μου αξιοθρήνητε. Χαράμισα πάρα πολύ χρόνο για ένα σκουπίδι σαν εσένα αλλά αυτό ήταν τέλος δεν έχει άλλη απάντηση,κάποιοι έχουμε και άλλα πράγματα να κάνουμε δεν πουλάμε μούρη και δεν βρίζουμε όποιον διαφωνεί μαζί μας εσύ είναι φανερο ότι το μόνο που έχεις είναι αυτό εδώ το site για να βγάζεις τα κόμπλεξ σου. Καληνύχτα ΤΕΝΕΚΕ.
Ενω και οι δυο εμφανισιακα ειναι πολυ αξιαγαμητα μουνακια, οι συμπεριφορες τους ειναι επικως cringe και ντεκαβλε
Εχει λεει ηθος, αρχες, αξιοπρέπεια και επίπεδοΒυζαρες

Ναι εχεις φροντισει να το δειξεις ολα αυτα τα χρονια

ολες αυτες unfollow απο καιρο...Εχει λεει ηθος, αρχες, αξιοπρέπεια και επίπεδοΝαι εχεις φροντισει να το δειξεις ολα αυτα τα χρονια
Εν τω μεταξύ βγαίνει στο βιντεο για να αναφερθεί υποτίθεται για κατι σοβαρο και ειναι με τα βυζια εξω![]()
Για ποια λέει?Βυζαρες
Προσωπικά δεν την ειχα ποτε follow, οσο και να μοστραρε βυζια και κωλο ποτε δεν με καυλωσε, περα του οτι ειναι αλογομουρα με εκνευρίζει αφάνταστα και η φωνη της, οπως με εκνευρίζει και η φωνη της Σπυροπούλου.ολες αυτες unfollow απο καιρο...
θα πεθανουν αν κοπει το ιντερνετ για 2 μερες...
Αλλά πιστεύω ότι έτσι την εσκιζεςΠροσωπικά δεν την ειχα ποτε follow, οσο και να μοστραρε βυζια και κωλο ποτε δεν με καυλωσε, περα του οτι ειναι αλογομουρα με εκνευρίζει αφάνταστα και η φωνη της, οπως με εκνευρίζει και η φωνη της Σπυροπούλου.
.
η σπυροπουλου ομως γαμευσιμη...Προσωπικά δεν την ειχα ποτε follow, οσο και να μοστραρε βυζια και κωλο ποτε δεν με καυλωσε, περα του οτι ειναι αλογομουρα με εκνευρίζει αφάνταστα και η φωνη της, οπως με εκνευρίζει και η φωνη της Σπυροπούλου.
Κορμάρα ε;Αλλά πιστεύω ότι έτσι την εσκιζες.
![]()
ναι μωρεΚορμάρα ε;
Δυνατή φίλεναι μωρε
Ναι αλλά φοράει γυαλιά...Εχει λεει ηθος, αρχες, αξιοπρέπεια και επίπεδοΝαι εχεις φροντισει να το δειξεις ολα αυτα τα χρονια
Εν τω μεταξύ βγαίνει στο βιντεο για να αναφερθεί υποτίθεται για κατι σοβαρο και ειναι με τα βυζια εξω![]()