Kalathouria1215
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2025
- Like
- 1.255
- Πόντοι
- 201
εχει τραβηγμενο μυτερο σαγονι σα τη κακια μαγισα του ντισνευ...Όχι και έτσι,ναι έχει έντονα χαρακτηριστικά αλλα αλογομουρα δεν την λες.
εχει τραβηγμενο μυτερο σαγονι σα τη κακια μαγισα του ντισνευ...Όχι και έτσι,ναι έχει έντονα χαρακτηριστικά αλλα αλογομουρα δεν την λες.
Κακια μάγισσα;Δηλαδή αν είχες την ευκαιρία σου θα της έριχνες άκυρο;Υπερβολικό σε κόβω,αλλά είναι η γνώμη σου και φυσικά σεβαστή.εχει τραβηγμενο μυτερο σαγονι σα τη κακια μαγισα του ντισνευ...
γτ σας φαινεται περιεργο καποιοι να ειμαστε λιγο εκλεκτικοι κ να μην ειμαστε τρυπα να ναι κ οτι να ναι οπως ο μεσος ελληνας λιγουρης;;;Κακια μάγισσα;Δηλαδή αν είχες την ευκαιρία σου θα της έριχνες άκυρο;Υπερβολικό σε κόβω,αλλά είναι η γνώμη σου και φυσικά σεβαστή.
Το πλακομουνι εννοείς????Σταμάτησε η συνεργασία με την Έφη;
Στάζει καύλα, πραγματικά σωματαρα όνειροΚαι η μπροστινή οψη

Ωχ και εσύ εκλεκτικος που πάει μόνο με καθαρά 10αρια;και ρίχνεις και χιλιάρικα για αυτά;Και όλοι οι υπόλοιποι μέσοι Έλληνες λιγουρηδες τρύπα να είναι και ότι να είναι;Και βρήκες το καθαρό 10αρι σε χορεύτρια;Εκλεκτικέ ενημερωτικά δεν υπάρχει Ελληνίδα χορεύτρια καθαρό 8αρι,συνεπώς φαντάζομαι τι εννοείς 10αρι και που έχουν πάει αν έχουν πάει τα χιλιάρικα που λες.γτ σας φαινεται περιεργο καποιοι να ειμαστε λιγο εκλεκτικοι κ να μην ειμαστε τρυπα να ναι κ οτι να ναι οπως ο μεσος ελληνας λιγουρης;;;
εκανα κονε με φιλη της χορευτρια,ισως να επαιζε κ κονε για αυτην αλλα δε με αφορουσε να μαθω,την εχω δει απο κοντα κ δε μου αρεσε!τοσο απλα!
καποιοι γουσταρουν χοντρες με κυταριτιδα εγω αν δεν ειναι μονταλαρα 10αρη κανονικο δε δινω φραγκο κ εχω χαλασει πολλα χιλιαρικα στη ζωη μου για μουνια..
Ζήλια κακιά...γτ σας φαινεται περιεργο καποιοι να ειμαστε λιγο εκλεκτικοι κ να μην ειμαστε τρυπα να ναι κ οτι να ναι οπως ο μεσος ελληνας λιγουρης;;;
εκανα κονε με φιλη της χορευτρια,ισως να επαιζε κ κονε για αυτην αλλα δε με αφορουσε να μαθω,την εχω δει απο κοντα κ δε μου αρεσε!τοσο απλα!
καποιοι γουσταρουν χοντρες με κυταριτιδα εγω αν δεν ειναι μονταλαρα 10αρη κανονικο δε δινω φραγκο κ εχω χαλασει πολλα χιλιαρικα στη ζωη μου για μουνια..
αν κρινω απο τα γουστα σου τυπε δε μπορω να λαβω σοβαρα την αποψη σου,δε μετραει για μενα...Ωχ και εσύ εκλεκτικος που πάει μόνο με καθαρά 10αρια;και ρίχνεις και χιλιάρικα για αυτά;Και όλοι οι υπόλοιποι μέσοι Έλληνες λιγουρηδες τρύπα να είναι και ότι να είναι;Και βρήκες το καθαρό 10αρι σε χορεύτρια;Εκλεκτικέ ενημερωτικά δεν υπάρχει Ελληνίδα χορεύτρια καθαρό 8αρι,συνεπώς φαντάζομαι τι εννοείς 10αρι και που έχουν πάει αν έχουν πάει τα χιλιάρικα που λες.
με κωλοτρυπιδια σα κ εσενα δεν ασχολουμε οποτε δε θα σου απαντησω ετσι κ αλλιως, εισαι κ εσυ απλα ενα παρασιτο στον πολυ θορυβο κ τπτ παραπανω...Ζήλια κακιά...
Σου φαγε κανα γκόμενο;
Κάθε μέρα βάζουν στορυ μαζί.Σταμάτησε η συνεργασία με την Έφη;
Νομίζω κάπου είδα ότι θα είναι σε ένα στριπτιτζαδικο στην Κύπρο, diamonds club κατιΚάθε μέρα βάζουν στορυ μαζί.
ναι. αυριο παρασκευη.Νομίζω κάπου είδα ότι θα είναι σε ένα στριπτιτζαδικο στην Κύπρο, diamonds club κατι
Τα γούστα μου είναι αυτά που είναι και την γνώμη σου να την βάλεις εκεί που ξέρεις γραμμένη την εχω.Τωρα το χιλιάρικο που λες αν το έχεις λέω αν βάλτο μαζί με την τυρόπιτα στον κωλο σου.Δεν είχα,δεν έχω και ούτε πότε θα έχω ανάγκη να πάρω από κανέναν χιλιάρικο,ειδικά από έναν κακομοίρη π@π@ρα σαν εσένα.Τραβα τώρα στα καθαρά 4αρια σου που τα αποκαλείς και 10αρια γιατί μόνο τέτοια μπορείς να έχεις και πάρε μαζί και τις πενταροδεκαρες σου που τις αποκαλείς χιλιάρικα.αν κρινω απο τα γουστα σου τυπε δε μπορω να λαβω σοβαρα την αποψη σου,δε μετραει για μενα...
οσο για τα χιλιαρικα χαλαλι ρε τυπε,καλα να μαστε κ λεφτα βγαζουμε κ δε τα κλαιω ποτε...μηπως θες κανα κ εσυ κανα χιλιαρικο να παρεις καμια τυροπιτα να φας;
απλα κλαιω απο τα γελια!εισαι ενα απλο μηδενικο που μονο να γαβγιζει μπορει...Τα γούστα μου είναι αυτά που είναι και την γνώμη σου να την βάλεις εκεί που ξέρεις γραμμένη την εχω.Τωρα το χιλιάρικο που λες αν το έχεις λέω αν βάλτο μαζί με την τυρόπιτα στον κωλο σου.Δεν είχα,δεν έχω και ούτε πότε θα έχω ανάγκη να πάρω από κανέναν χιλιάρικο,ειδικά από έναν κακομοίρη π@π@ρα σαν εσένα.Τραβα τώρα στα καθαρά 4αρια σου που τα αποκαλείς και 10αρια γιατί μόνο τέτοια μπορείς να έχεις και πάρε μαζί και τις πενταροδεκαρες σου που τις αποκαλείς χιλιάρικα.