ekkrhktikos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 651
- Πόντοι
- 10.660
Βαθειά !ευχαριστουμεΜπαίνατε?
Βαθειά !ευχαριστουμεΜπαίνατε?
WOW!!Δικια μου
Απιστευτη γυναικαρα...Η δική μου
Ευτυχως δεν εχω φάει ακόμη, τυπε, και μαλλον θα αργησω να φαω μετα απο αυτο που μας έδειξεςΔικια μου
δώσε και κοντινά πλάνα φιλεΚαλησπέρα
Χωσε vintage υλικο
Και εμένα φίλε δεν είναι του γούστου μου τέτοια σώματα αλλά τουλάχιστον είναι αληθινή η φωτό και όχι σαν κάτι αλλά @@ εδω μέσα που μας έχουν ταράξει σε μαϊμού φωτογραφίες νομίζοντας ότι κάτι κάνουν.Ευτυχως δεν εχω φάει ακόμη, τυπε, και μαλλον θα αργησω να φαω μετα απο αυτο που μας έδειξες
Το ποιες ειναι αληθινες και ποιες οχι χωραει πολλη συζητηση.Και εμένα φίλε δεν είναι του γούστου μου τέτοια σώματα αλλά τουλάχιστον είναι αληθινή η φωτό και όχι σαν κάτι αλλά @@ εδω μέσα που μας έχουν ταράξει σε μαϊμού φωτογραφίες νομίζοντας ότι κάτι κάνουν.
Δεν είναι ωραίο να σχολιάζεις αρνητικά, εάν δεν σου αρέσει προχωράς παρακάτω, άσε που υπάρχουν τύποι που την γουστάρουν έτσι την γυναίκα (δεν ανήκω σε αυτή την κατηγορία).
Και στο φινάλε αυτός ανέβασε μια φωτό να κινηθεί το νήμα, εσύ θα ανεβάσεις καμία να δούμε το γούστο σου?
Έμπαινα....εγλυφα και κάρφωνα άνετα!!Δικια μου
Δικια μου
απιστευτη φιλαρακι!!!!!Έτοιμη για πάρτι
δεν νομιζω να υπαρχει καποιος που να πει οχι με τετοια γυναικαραΣυνεχίζουμε, ποιος έμπαινε...στο πάρτι;;;;
Γλυφοκωλι μέχρι αφυδατωσεως..Τι θα του κάνατε?
ευχαριστοςΣυνεχίζουμε, ποιος έμπαινε...στο πάρτι;;;;

Τι κολάρα είναι αυτή για ξέσκισμα![]()
Λέτε να έχει πρόβλημα να φορέσει τέτοια φούστα;
τωρα επιτηδες το κανεις,να παθουμε εγκεφαλικο?g-string