Νέα

Κωλαράκια (γυμνά/ντυμένα) από γυναίκες-κοπέλες μας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trimis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 8M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 99 άτομα (20 μέλη και 79 επισκέπτες)

itos1230

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2012
Like
2.122
Πόντοι
440
Καλησπέρα

Συνημμένα

• IMG_0916_Original.jpeg
    IMG_0916_Original.jpeg
    54,3 KB · Εμφανίσεις: 111

noblue

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
39
Like
12.028
Πόντοι
17.595
Ευτυχως δεν εχω φάει ακόμη, τυπε, και μαλλον θα αργησω να φαω μετα απο αυτο που μας έδειξες
Και εμένα φίλε δεν είναι του γούστου μου τέτοια σώματα αλλά τουλάχιστον είναι αληθινή η φωτό και όχι σαν κάτι αλλά @@ εδω μέσα που μας έχουν ταράξει σε μαϊμού φωτογραφίες νομίζοντας ότι κάτι κάνουν.
Δεν είναι ωραίο να σχολιάζεις αρνητικά, εάν δεν σου αρέσει προχωράς παρακάτω, άσε που υπάρχουν τύποι που την γουστάρουν έτσι την γυναίκα (δεν ανήκω σε αυτή την κατηγορία).
Και στο φινάλε αυτός ανέβασε μια φωτό να κινηθεί το νήμα, εσύ θα ανεβάσεις καμία να δούμε το γούστο σου?

Behlivanis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2025
Like
4.550
Πόντοι
456
Και εμένα φίλε δεν είναι του γούστου μου τέτοια σώματα αλλά τουλάχιστον είναι αληθινή η φωτό και όχι σαν κάτι αλλά @@ εδω μέσα που μας έχουν ταράξει σε μαϊμού φωτογραφίες νομίζοντας ότι κάτι κάνουν.
Δεν είναι ωραίο να σχολιάζεις αρνητικά, εάν δεν σου αρέσει προχωράς παρακάτω, άσε που υπάρχουν τύποι που την γουστάρουν έτσι την γυναίκα (δεν ανήκω σε αυτή την κατηγορία).
Και στο φινάλε αυτός ανέβασε μια φωτό να κινηθεί το νήμα, εσύ θα ανεβάσεις καμία να δούμε το γούστο σου?
Το ποιες ειναι αληθινες και ποιες οχι χωραει πολλη συζητηση.
Εγω μπλέκω μονο με καοπελες απο παρθεναγωγεία και δεν εχω υλικό :smiling-face-with-heart-eyes:

Εγγρ.
7 Φεβ 2011
Κριτικές
1
Like
1.447
Πόντοι
216
  • Αγάπη
Αντιδράσεις: wicket

Stories

Νέο!