KabamaruIgano
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 44
- Like
- 10.995
- Πόντοι
- 6.727
Θυμάσαι μέρες κ ώρες ..Σοφή!!!!!
Θυμάσαι μέρες κ ώρες ..Σοφή!!!!!
Άγκυρας 1 σίγουρα, κάποιο άλλο δεν ξέρωΜπορεί κάποιος γνώστης να αναφέρει τα μπου/στούντια με τρανς εν έτει 2026; Άκουσα για Φυλής 104, Φυλής 99 και Κατεχάκη 8. Υπάρχουν άλλα;
Υπάρχει και το Άγκυρας 1 φίλε με τρανς και από τις καλύτερες τρανς τις περιοχής και με καυλι και χωρίς .Μπορεί κάποιος γνώστης να αναφέρει τα μπου/στούντια με τρανς εν έτει 2026; Άκουσα για Φυλής 104, Φυλής 99 και Κατεχάκη 8. Υπάρχουν άλλα;
Ξέρουμε ποιες είναι εγχειρισμένες και ποιες όχι στον συγκεκριμένο οίκο;Υπάρχει και το Άγκυρας 1 φίλε με τρανς και από τις καλύτερες τρανς τις περιοχής και με καυλι και χωρίς .
Διαχρονικος οίκος με πολύ καλές υπηρεσίες και τα κορίτσια σέβονται τον κόσμο.
Για μενα ανετα θα μπορούσε να ειναι και στούντιο το σπίτι αυτο .
Μόνο η Βίκυ έχει πουλάκι το οποίο δεν λειτουργεί πάνταΞέρουμε ποιες είναι εγχειρισμένες και ποιες όχι στον συγκεκριμένο οίκο;
Μαριάννα κ Τζούλι είναι εγχειρισμένες, είναι κουκλαρες .Ξέρουμε ποιες είναι εγχειρισμένες και ποιες όχι στον συγκεκριμένο οίκο;
Φίλε με όλο το συμπάθιο, εντάξει είναι καλή η Βίκυ δε λέω το αντίθετο, αλλά όταν λες ότι είναι απίστευτο μωρό κάπου να διευκρυνίζεις ότι ειναι 50-55+++Μαριάννα κ Τζούλι είναι εγχειρισμένες, είναι κουκλαρες .
Η Βίκυ είναι απίστευτο μωρο,κουκλαρα,κορμαρα και ερωτική φουλ ,διαθέτει δυνατο εργαλειο και όταν καυλωνει (οχι πάντα και λογικό)είναι ζόρικο.
Φιλε μου συγνωμη αν διατυπωσα λάθος αυτο που ειπα.Φίλε με όλο το συμπάθιο, εντάξει είναι καλή η Βίκυ δε λέω το αντίθετο, αλλά όταν λες ότι είναι απίστευτο μωρό κάπου να διευκρυνίζεις ότι ειναι 50-55+++
ειναι πολυ μεγάλη η βικυ οντως...εγω την κοβω για 60+..γερασμενη πολυ...και αν θα καυλώσει ειναι 50-50...ας βάλουν καμια αλλη αφου βλέπουν δεν τραβάει αλλο, πρέπει να βγει σε συνταξη!!Φίλε με όλο το συμπάθιο, εντάξει είναι καλή η Βίκυ δε λέω το αντίθετο, αλλά όταν λες ότι είναι απίστευτο μωρό κάπου να διευκρυνίζεις ότι ειναι 50-55+++
Και με εμένα την τελευταία φορά που πήγα δεν καύλωνε ούτε με γερανό, ενώ άλλες φορές είχε κατακαυλώσει.ειναι πολυ μεγάλη η βικυ οντως...εγω την κοβω για 60+..γερασμενη πολυ...και αν θα καυλώσει ειναι 50-50...ας βάλουν καμια αλλη αφου βλέπουν δεν τραβάει αλλο, πρέπει να βγει σε συνταξη!!
Εγώ έχω κάνει στην αρχή της βάρδιας και πάλι δεν καυλωνεΚαι με εμένα την τελευταία φορά που πήγα δεν καύλωνε ούτε με γερανό, ενώ άλλες φορές είχε κατακαυλώσει.
Ντάξει λογικό είναι κάποιες μέρες να είναι κουρασμένη, αλλά θα συμφωνήσω και με την αλλαγή του ρόστερ.
Οι ίδιες και οι ίδιες κοπέλες 365 μέρες το χρόνο... ας κάνουν και αυτοί μια ανανέωση, σαν μουσείο έχει καταντήσει το Αγκύρας.
Καλημέρα και σε σένα.Καλημέρα
Αφήστε χώρο για αυτούς που γουστάρουν αυτή κατάσταση
Αναζήτηση σε άλλα καταστήματα που παρέχουν υπηρεσίες της αρεσκείας σας. Υπάρχουν αρκετά
Και με εμένα την τελευταία φορά που πήγα δεν καύλωνε ούτε με γερανό, ενώ άλλες φορές είχε κατακαυλώσει.
Ντάξει λογικό είναι κάποιες μέρες να είναι κουρασμένη, αλλά θα συμφωνήσω και με την αλλαγή του ρόστερ.
Οι ίδιες και οι ίδιες κοπέλες 365 μέρες το χρόνο... ας κάνουν και αυτοί μια ανανέωση, σαν μουσείο έχει καταντήσει το Αγκύρας.
Το 99 έχει κάτι καλάΤο πρόβλημα δεν είναι μόνο αυτό. Δε γίνεται να έχεις μόνο εγχειρισμένες και μία που να μη της σηκώνεται. Συγγνώμη ρε παιδιά αλλά για μουνί θα πάω αλλού και πεσμένη πούτσα δεν. Εντωμεταξύ τα άλλα ιδρύματα με τρανς είναι είτε σε ακόμα χειρότερο σημείο είτε υπερβολικό κάρφωμα να σε κοιτάνε όλοι όταν μπαινοβγαίνεις.