Νέα

Μπουρδέλα με τρανς/τραβεστί στην Αθήνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pisoxostis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 912
  • Εμφανίσεις 537K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Gi22

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2024
Like
231
Πόντοι
21
Καλησπέρα είμαι κρος παθητικό αγοράκια με φυσικό ωραίο στήθος και ψάχνω κάποιο μπουρδελο για εργασία αξίζει να παω στο πιπινου 54 να ρωτήσω?

Rorojeje

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2026
Like
2
Πόντοι
0
Μπορεί κάποιος γνώστης να αναφέρει τα μπου/στούντια με τρανς εν έτει 2026; Άκουσα για Φυλής 104, Φυλής 99 και Κατεχάκη 8. Υπάρχουν άλλα;

• Like
Αντιδράσεις: oKsa

8inches

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2023
Κριτικές
10
Like
398
Πόντοι
290
Μπορεί κάποιος γνώστης να αναφέρει τα μπου/στούντια με τρανς εν έτει 2026; Άκουσα για Φυλής 104, Φυλής 99 και Κατεχάκη 8. Υπάρχουν άλλα;
Άγκυρας 1 σίγουρα, κάποιο άλλο δεν ξέρω

billias °

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Νοε 2023
Κριτικές
30
Like
2.943
Πόντοι
1.196
Υπάρχει και το Άγκυρας 1 φίλε με τρανς και από τις καλύτερες τρανς τις περιοχής και με καυλι και χωρίς .
Διαχρονικος οίκος με πολύ καλές υπηρεσίες και τα κορίτσια σέβονται τον κόσμο.
Για μενα ανετα θα μπορούσε να ειναι και στούντιο το σπίτι αυτο .

Rorojeje

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2026
Like
2
Πόντοι
0
Υπάρχει και το Άγκυρας 1 φίλε με τρανς και από τις καλύτερες τρανς τις περιοχής και με καυλι και χωρίς .
Διαχρονικος οίκος με πολύ καλές υπηρεσίες και τα κορίτσια σέβονται τον κόσμο.
Για μενα ανετα θα μπορούσε να ειναι και στούντιο το σπίτι αυτο .
Ξέρουμε ποιες είναι εγχειρισμένες και ποιες όχι στον συγκεκριμένο οίκο;

KabamaruIgano

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
44
Like
10.995
Πόντοι
6.727

billias °

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Νοε 2023
Κριτικές
30
Like
2.943
Πόντοι
1.196
Ξέρουμε ποιες είναι εγχειρισμένες και ποιες όχι στον συγκεκριμένο οίκο;
Μαριάννα κ Τζούλι είναι εγχειρισμένες, είναι κουκλαρες .
Η Βίκυ είναι απίστευτο μωρο,κουκλαρα,κορμαρα και ερωτική φουλ ,διαθέτει δυνατο εργαλειο και όταν καυλωνει (οχι πάντα και λογικό)είναι ζόρικο.

• Like
Αντιδράσεις: kmany

Astrapokaulos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2024
Κριτικές
3
Like
1.366
Πόντοι
201
Μαριάννα κ Τζούλι είναι εγχειρισμένες, είναι κουκλαρες .
Η Βίκυ είναι απίστευτο μωρο,κουκλαρα,κορμαρα και ερωτική φουλ ,διαθέτει δυνατο εργαλειο και όταν καυλωνει (οχι πάντα και λογικό)είναι ζόρικο.
Φίλε με όλο το συμπάθιο, εντάξει είναι καλή η Βίκυ δε λέω το αντίθετο, αλλά όταν λες ότι είναι απίστευτο μωρό κάπου να διευκρυνίζεις ότι ειναι 50-55+++

billias °

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Νοε 2023
Κριτικές
30
Like
2.943
Πόντοι
1.196
Φίλε με όλο το συμπάθιο, εντάξει είναι καλή η Βίκυ δε λέω το αντίθετο, αλλά όταν λες ότι είναι απίστευτο μωρό κάπου να διευκρυνίζεις ότι ειναι 50-55+++
Φιλε μου συγνωμη αν διατυπωσα λάθος αυτο που ειπα.
Έχω διευκρινήσει και σε άλλο νήμα εδώ μέσα αλλά και σε συναγωνιστές που μιλάμε και δεν την ξερουν,ότι όντως η Βίκυ δεν είναι καμια πιτσιρίκα , αλλά ανήκει πλέον σε μια κατηγορία μιλφ τρανς κουκλαρα των 50+...και είμαι λάτρεις της κατηγορίας αυτής.
Σίγουρα ο όρος "μωρό" παραπέμπει ως επί το πλείστον σε νεαρότερες τρανς που είναι στο χώρο αυτο και κάποιες είναι πολύ καλές.
Το μόνο που θα συμπληρώσω είναι ότι η Βίκυ και αυτές που είναι σαν την Βίκυ ,βάζουν κάτω πολλές νεώτερες ξεπετες -φόλες .

_Escobar_

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2025
Like
626
Πόντοι
81
ειναι πολυ μεγάλη η βικυ οντως...εγω την κοβω για 60+..γερασμενη πολυ...και αν θα καυλώσει ειναι 50-50...ας βάλουν καμια αλλη αφου βλέπουν δεν τραβάει αλλο, πρέπει να βγει σε συνταξη!!

Astrapokaulos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2024
Κριτικές
3
Like
1.366
Πόντοι
201
ειναι πολυ μεγάλη η βικυ οντως...εγω την κοβω για 60+..γερασμενη πολυ...και αν θα καυλώσει ειναι 50-50...ας βάλουν καμια αλλη αφου βλέπουν δεν τραβάει αλλο, πρέπει να βγει σε συνταξη!!
Και με εμένα την τελευταία φορά που πήγα δεν καύλωνε ούτε με γερανό, ενώ άλλες φορές είχε κατακαυλώσει.
Ντάξει λογικό είναι κάποιες μέρες να είναι κουρασμένη, αλλά θα συμφωνήσω και με την αλλαγή του ρόστερ.
Οι ίδιες και οι ίδιες κοπέλες 365 μέρες το χρόνο... ας κάνουν και αυτοί μια ανανέωση, σαν μουσείο έχει καταντήσει το Αγκύρας.

kmany

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2022
Κριτικές
13
Like
299
Πόντοι
290
Καλημέρα
Αφήστε χώρο για αυτούς που γουστάρουν αυτή κατάσταση
Αναζήτηση σε άλλα καταστήματα που παρέχουν υπηρεσίες της αρεσκείας σας. Υπάρχουν αρκετά

pepermint

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2009
Κριτικές
3
Like
956
Πόντοι
96
Studio oriental φυλής 104

• Like

KabamaruIgano

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
44
Like
10.995
Πόντοι
6.727
Και με εμένα την τελευταία φορά που πήγα δεν καύλωνε ούτε με γερανό, ενώ άλλες φορές είχε κατακαυλώσει.
Ντάξει λογικό είναι κάποιες μέρες να είναι κουρασμένη, αλλά θα συμφωνήσω και με την αλλαγή του ρόστερ.
Οι ίδιες και οι ίδιες κοπέλες 365 μέρες το χρόνο... ας κάνουν και αυτοί μια ανανέωση, σαν μουσείο έχει καταντήσει το Αγκύρας.
Εγώ έχω κάνει στην αρχή της βάρδιας και πάλι δεν καυλωνε

Astrapokaulos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2024
Κριτικές
3
Like
1.366
Πόντοι
201
Καλημέρα
Αφήστε χώρο για αυτούς που γουστάρουν αυτή κατάσταση
Αναζήτηση σε άλλα καταστήματα που παρέχουν υπηρεσίες της αρεσκείας σας. Υπάρχουν αρκετά
Καλημέρα και σε σένα.
Να σε ενημερώσω ότι την Βίκυ την έχω πάρει 6 φορές. Το τι ποτάμια έχω χύσει στο στόμα της δεν περιγράφεται.
Απαντώντας σε σένα:
Δεν έχουμε μπλοκάρει την είσοδο στον οίκο, απλά σχολιάζουμε σε ένα φόρουμ στο σχετικό νήμα.

• Like

kmany

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2022
Κριτικές
13
Like
299
Πόντοι
290
Καλημέρα

Incog123

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
310
Πόντοι
21

Το πρόβλημα δεν είναι μόνο αυτό. Δε γίνεται να έχεις μόνο εγχειρισμένες και μία που να μη της σηκώνεται. Συγγνώμη ρε παιδιά αλλά για μουνί θα πάω αλλού και πεσμένη πούτσα δεν. Εντωμεταξύ τα άλλα ιδρύματα με τρανς είναι είτε σε ακόμα χειρότερο σημείο είτε υπερβολικό κάρφωμα να σε κοιτάνε όλοι όταν μπαινοβγαίνεις.

Janjan13

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2019
Κριτικές
1
Like
507
Πόντοι
21
πριν κάνα 3 μηνο λιωσιων, σε ένα απ αυτά τ μαγαζιά είχα πετύχει κρος , μετά δεν τη ξαναείδα. Ξέρεις κάποιος λεπτομέρειες;

KabamaruIgano

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
44
Like
10.995
Πόντοι
6.727
Το πρόβλημα δεν είναι μόνο αυτό. Δε γίνεται να έχεις μόνο εγχειρισμένες και μία που να μη της σηκώνεται. Συγγνώμη ρε παιδιά αλλά για μουνί θα πάω αλλού και πεσμένη πούτσα δεν. Εντωμεταξύ τα άλλα ιδρύματα με τρανς είναι είτε σε ακόμα χειρότερο σημείο είτε υπερβολικό κάρφωμα να σε κοιτάνε όλοι όταν μπαινοβγαίνεις.
Το 99 έχει κάτι καλά

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom