Panthiras 88
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2023
- Like
- 3.497
- Πόντοι
- 441
Καλησπέρα!! Άρτεμις και μια Λυδία αξίζουν ή πεταμένα χρήματα???? Μιας και βρισκόμαστε Λάρισα αυτές τις μέρες
Λύδια πιτσιρικά ωραίο μωρό αλλά μέσα όχι και τρελά πράγματα την Αρτέμης ρώτησα αλλά δεν απάντησε κανέναςΚαλησπέρα!! Άρτεμις και μια Λυδία αξίζουν ή πεταμένα χρήματα???? Μιας και βρισκόμαστε Λάρισα αυτές τις μέρες
Αυτη η κοπελα δν θα λειψει ειν σκετη κοροϊδια δν προσφαιρει τιποτα για αυτα που ζητα.. πανακριβη ληστεια θα το λεγαΚαλησπέρα στην παρέα. Καινούργιο μέλος. Για ενημέρωση προς όλους. Πριν 2 ημέρες επισκέφτηκα Silk και Μαρία. Μου είπε οτι ηταν η τελευταία ημέρα τους στην Λάρισα. Θα φύγουν χωρίς να ξέρει ημερομηνία επιστροφής
Λες ψεματα και το ξερεις βαραγες μυγες .. γιατη δν προσφερεις τιποτα ληστευεις τον κοσμο..Για να μπαίνουν κάποια πράγματα στη θέση τόυς ο συγκεκριμένος τύπος @Pli mi riz που έχει σχεδόν αρρωστήσει με την παρουσία μου στη Λάρισα, μου έχει στείλει σε προσωπικό μήνυμα ότι έχει μείνει απόλυτα ευχαριστημένος με τις υπηρεσίες μου,και ότι θα ξανά κλείσει συνέδρια...και ότι εκτός από όμορφη, προσφέρω και πολύ καλό μασάζ...
Βλέπετε όλοι σας λοιπόν πως θέλει να σας χειραγωγήσει αρνητικά προς εμένα ενώ αυτός μου έστελνε αλλά...
Ο άνθρωπος πραγματικά χρήζει βοήθειας από γιατρό ή του τρώω το ψωμί...
Και για να τον τρελάνω ακόμα ποίο πολύ θα του πω ότι έφυγα με βαριά τεντοπαθεια γιατί χτύπαγα 8-10 ραντεβού την ημέρα...
Συμπέρασμα: ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΟΛΟΙ !!!!
Λες ψεματα και το ξερεις βαραγες μυγες .. γιατη δν προσφερεις τιποτα ληστευεις τον κοσμο..
Κυρία Μαρία,Για να μπαίνουν κάποια πράγματα στη θέση τόυς ο συγκεκριμένος τύπος @Pli mi riz που έχει σχεδόν αρρωστήσει με την παρουσία μου στη Λάρισα, μου έχει στείλει σε προσωπικό μήνυμα ότι έχει μείνει απόλυτα ευχαριστημένος με τις υπηρεσίες μου,και ότι θα ξανά κλείσει συνέδρια...και ότι εκτός από όμορφη, προσφέρω και πολύ καλό μασάζ...
Βλέπετε όλοι σας λοιπόν πως θέλει να σας χειραγωγήσει αρνητικά προς εμένα ενώ αυτός μου έστελνε αλλά...
Ο άνθρωπος πραγματικά χρήζει βοήθειας από γιατρό ή του τρώω το ψωμί...
Και για να τον τρελάνω ακόμα ποίο πολύ θα του πω ότι έφυγα με βαριά τεντοπαθεια γιατί χτύπαγα 8-10 ραντεβού την ημέρα...
Συμπέρασμα: ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΟΛΟΙ !!!!
Το συγκεκριμενο μυνημα τις κυριας.. το εστυλα εγω πηγαινοντας στον χορο τις κ περνοντας μονο υπηρεσια μασαζ το οποιο κ αναφερω .. 30 λεπτα στα 30 ευρω .. χωρις να παρω το κατελο +40 που ζηταγε τοτε για hapy end..επεισης η κυρια αυτη μου χε στυλει κ μυνημα απειλητικο οτι ποιος ειμαι εγω κ ανακατευωμαι κ τις χαλαω το ονομα .. δν υπαρχει το μυνημα γιατι με καπιο τροπο διαγραφτηκε.. Η τυπισα αυτο που προσφαιρει ειν ληστεια .. μακρια ..Κυρία Μαρία,
Θα πρέπει να ξέρετε πως εδώ δεν είναι το Google Reviews όπου γράφουμε μια κριτική και η «επιχείρηση» εχει το δικαίωμα να απαντησει.
Αυτός ο τόπος μας φιλοξενεί αφιλτράριστα,όπου και μπορούμε να είμαστε πιο άνετοι στον λόγο μας αλλά κυρίως να «προστατεύουμε» μέλη με το ιδιο χόμπι διότι αν θεωρήσουμε πως τα χρήματα ανά τους καιρούς έχουν την αξία που έχουν για τον καθένα μας (που ας πούμε δεν μας ενδιαφέρει) εν τούτοις οι παροχές υπηρεσιών αλλάζουν ή και μειώνονται τραγικά.
Ο τύπος λοιπόν πλι με ριζ εχει δώσει αρκετές πληροφορίες κατά καιρούς και κάποιους μας έχει σώσει,εσείς από την άλλη βγήκατε για να «αποδείξετε» σε όλους εδώ πως έχετε ένα αρκετά καλό πακέτο υπηρεσιών.
Ετσι λοιπόν το βλέπει κάποιο μέλος εδώ και το μνμ σας δεν κάνει εσάς «ποιοτικότερη» στις υπηρεσίες σας και τον πλι με ριζ αναξιόπιστο
Χαχαχα....Το συγκεκριμενο μυνημα τις κυριας.. το εστυλα εγω πηγαινοντας στον χορο τις κ περνοντας μονο υπηρεσια μασαζ το οποιο κ αναφερω .. 30 λεπτα στα 30 ευρω .. χωρις να παρω το κατελο +40 που ζηταγε τοτε για hapy end..επεισης η κυρια αυτη μου χε στυλει κ μυνημα απειλητικο οτι ποιος ειμαι εγω κ ανακατευωμαι κ τις χαλαω το ονομα .. δν υπαρχει το μυνημα γιατι με καπιο τροπο διαγραφτηκε.. Η τυπισα αυτο που προσφαιρει ειν ληστεια .. μακρια ..
Βρε Μαράκι μου , αλήθεια τώρα βγαίνεις και απαντάς σε ποιόν? σε ποιους?Χαχαχα....
Δεν σου απάντησα ποτέ μα ποτέ, αδιαφόρησα ακόμα και για αυτό το μήνυμα,δεν θα έμπαινα στη διαδικασία να συνομιλήσω σε προσωπικό επίπεδο με έναν άνθρωπο ανορθόγραφο που δεν μπορεί να συντάξει ούτε μια πρόταση σωστή...
Από τον πανικό σου δεν ξέρεις τι να γράψεις για να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα, γιατί όχι απλά φάνηκες σε όλους αναξιόπιστος,ΕΙΣΑΙ ΑΝΑΞΙΌΠΙΣΤΟΣ !!!!
Και φανηκες αναξιόπιστος γιατί βλέπουν και τον τρόπο γραφής σου και το επίπεδο σου...
Ποιος θα σε πάρει στα σοβαρά???
Έλα πάρε τα χαπακια σου τώρα να συνέλθεις ,δεν σου βαρεσα μαλάκια τζάμπα και έχεις τρελαθεί...
Βρε κουκουβάγια είσαι άσχετος παντελώς...η Αγγελική του Silk είναι μια κυρία 55 χρόνων και η ανάρτηση μου αφορούσε αυτήν ,όχι το γραφείο...Οπως θα δουμε παρακατω ο dim pap Κραζει το slik οπου ειν κ η κυρα μαρια μιλαει για θειτσες και περιγραφει οτι κ εγω σε γενικες γραμμες Τωρα πως γινετε ξαφνικα να υπερασπιζετε τιν κυρα μαριω .. οσο για τιν φωτο δν ανταποκρινετε ουτε στο ελαχιστο με τιν εικονα τις κυρα μαριας .. ειναι προιον φωτομονταζ Αυτα
Που? Πως μπορώ να βρω την ανάρτηση σου για Μόνικα απο Λάρνακα? Έχεις υπόψη σου και κάτι άλλο σε Λάρνακα?Βρε κουκουβάγια είσαι άσχετος παντελώς...η Αγγελική του Silk είναι μια κυρία 55 χρόνων και η ανάρτηση μου αφορούσε αυτήν ,όχι το γραφείο...
Το γραφείο έχει 15 γυναίκες..
Σύνελθε...θα πάθεις τίποτα!
Έχω αναφορές για γυναίκες σε όλη την Ελλάδα και στην Κύπρο που εσύ στον ύπνο σου δε θα δεις γιατί είσαι φτωχομπινες...
Έχεις αναστατώσει όλη τη Θεσσαλία
για πάρτη της...Σε αρρώστησε η κυρά Μαρία
Υ.Γ ξέχασες να φωτογραφίσεις την ανάρτηση μου για την Μόνικα από Λάρνακα,μουναρος μελαχρινός με κωλαρα,και βυζάρες σε κατουράει με +100€ ,εκεί να δεις ακρίβεια!!!
Έκαναν και duo με Μαρία στην Κύπρο αλλά τι σου λέω εσένα τώρα...
Μέχρι το lux στη Λάρισα με 55 ευρώ και αν έχει κέφια η μασέρ σε άφηνει να χαϊδεψεις λίγο βυζάκι.