Νέα

Lux Spa Massage Λάρισα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα riding
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 457
  • Εμφανίσεις 153K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Panthiras 88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2023
Like
3.497
Πόντοι
441
Καλησπέρα!! Άρτεμις και μια Λυδία αξίζουν ή πεταμένα χρήματα???? Μιας και βρισκόμαστε Λάρισα αυτές τις μέρες

nikolas1924

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2025
Like
37
Πόντοι
0
Καλησπέρα!! Άρτεμις και μια Λυδία αξίζουν ή πεταμένα χρήματα???? Μιας και βρισκόμαστε Λάρισα αυτές τις μέρες
Λύδια πιτσιρικά ωραίο μωρό αλλά μέσα όχι και τρελά πράγματα την Αρτέμης ρώτησα αλλά δεν απάντησε κανένας

Seme7

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2023
Like
49
Πόντοι
0
Η Άρτεμις και αυτήν μικρή σε ηλικία πολύ δυνατό επίσης πρώτο μέρος μην περιμένετε και πολλά στο δεύτερο είναι δυνατό έχει πολύ ωραίο βυζακι και με το κάτι παραπάνω μπορεί να γίνει και κάτι κιόλας

nikoleon

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2024
Like
40
Πόντοι
0
Τελικά από τα λαδομάγαζα ποιά δουλεύουν ακόμη γιατί κάποια έχουνε κλείσει;

OP
OP
R

riding

Μέγας
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
2
Like
15.516
Πόντοι
3.836
Πηγαίνει κανένας για «πάστωμα»;

nikolas1924

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2025
Like
37
Πόντοι
0
Καλησπέρα επειδή έχω καιρό να επισκεφτώ το χώρο μπορεί να μου πει κάποιος αν η Αρτεμις έχει κάποια σχέση με τη παλιά Μαγκυ γιατί κάποιος μου είχε πει ότι δούλευε και με αυτό το όνομα ..όποιος θέλει να βοηθήσει ας μου στείλει ένα μνμ

OP
OP
R

riding

Μέγας
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
2
Like
15.516
Πόντοι
3.836
Οταν άνοιξα το νήμα είχα περάσει με Δαναη…έτσι και χθες για δεύτερη φορά μαζί της.

Ικανοποιητική για ξεφόρτωμα …αφού δεν βρίσκουμε να γαμησουμε …ή με τις τιμές στα 150€/μισαωρο,θα συνεχίσω να «ξεφορτώνω» σε μασατζιδικα

Αρμαγεδών

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2026
Like
12
Πόντοι
0
Καλησπέρα στην παρέα. Καινούργιο μέλος. Για ενημέρωση προς όλους. Πριν 2 ημέρες επισκέφτηκα Silk και Μαρία. Μου είπε οτι ηταν η τελευταία ημέρα τους στην Λάρισα. Θα φύγουν χωρίς να ξέρει ημερομηνία επιστροφής

Pli mi riz

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2021
Like
130
Πόντοι
1
Καλησπέρα στην παρέα. Καινούργιο μέλος. Για ενημέρωση προς όλους. Πριν 2 ημέρες επισκέφτηκα Silk και Μαρία. Μου είπε οτι ηταν η τελευταία ημέρα τους στην Λάρισα. Θα φύγουν χωρίς να ξέρει ημερομηνία επιστροφής
Αυτη η κοπελα δν θα λειψει ειν σκετη κοροϊδια δν προσφαιρει τιποτα για αυτα που ζητα.. πανακριβη ληστεια θα το λεγα

maria1986@

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2025
Like
42
Πόντοι
0
Για να μπαίνουν κάποια πράγματα στη θέση τόυς ο συγκεκριμένος τύπος @Pli mi riz που έχει σχεδόν αρρωστήσει με την παρουσία μου στη Λάρισα, μου έχει στείλει σε προσωπικό μήνυμα ότι έχει μείνει απόλυτα ευχαριστημένος με τις υπηρεσίες μου,και ότι θα ξανά κλείσει συνέδρια...και ότι εκτός από όμορφη, προσφέρω και πολύ καλό μασάζ...
Βλέπετε όλοι σας λοιπόν πως θέλει να σας χειραγωγήσει αρνητικά προς εμένα ενώ αυτός μου έστελνε αλλά...
Ο άνθρωπος πραγματικά χρήζει βοήθειας από γιατρό ή του τρώω το ψωμί...
Και για να τον τρελάνω ακόμα ποίο πολύ θα του πω ότι έφυγα με βαριά τεντοπαθεια γιατί χτύπαγα 8-10 ραντεβού την ημέρα...
Συμπέρασμα: ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΟΛΟΙ !!!!

Συνημμένα

• IMG-745920e11e51af9c8a1a9c346021ddf6-V.jpg
    IMG-745920e11e51af9c8a1a9c346021ddf6-V.jpg
    194,9 KB · Εμφανίσεις: 87

Pli mi riz

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2021
Like
130
Πόντοι
1
Για να μπαίνουν κάποια πράγματα στη θέση τόυς ο συγκεκριμένος τύπος @Pli mi riz που έχει σχεδόν αρρωστήσει με την παρουσία μου στη Λάρισα, μου έχει στείλει σε προσωπικό μήνυμα ότι έχει μείνει απόλυτα ευχαριστημένος με τις υπηρεσίες μου,και ότι θα ξανά κλείσει συνέδρια...και ότι εκτός από όμορφη, προσφέρω και πολύ καλό μασάζ...
Βλέπετε όλοι σας λοιπόν πως θέλει να σας χειραγωγήσει αρνητικά προς εμένα ενώ αυτός μου έστελνε αλλά...
Και για να τον τρελάνω ακόμα ποίο πολύ θα του πω ότι έφυγα με βαριά τεντοπαθεια γιατί χτύπαγα 8-10 ραντεβού την ημέρα...
Λες ψεματα και το ξερεις βαραγες μυγες .. γιατη δν προσφερεις τιποτα ληστευεις τον κοσμο..

dm_pap

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2022
Κριτικές
1
Like
794
Πόντοι
81
Λες ψεματα και το ξερεις βαραγες μυγες .. γιατη δν προσφερεις τιποτα ληστευεις τον κοσμο..
1769383690055.jpeg

Το βλέπουμε εδώ...
Σταμάτα το!
Όσο το συνεχίζεις ξεφτυλλιζεσαι.

:2funny:εβγαλε το μήνυμα που τις έστειλες ,δεν βλέπεις...σε ξεμπροστιασε

OP
OP
R

riding

Μέγας
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
2
Like
15.516
Πόντοι
3.836
Κυρία Μαρία,

Θα πρέπει να ξέρετε πως εδώ δεν είναι το Google Reviews όπου γράφουμε μια κριτική και η «επιχείρηση» εχει το δικαίωμα να απαντησει.

Αυτός ο τόπος μας φιλοξενεί αφιλτράριστα,όπου και μπορούμε να είμαστε πιο άνετοι στον λόγο μας αλλά κυρίως να «προστατεύουμε» μέλη με το ιδιο χόμπι διότι αν θεωρήσουμε πως τα χρήματα ανά τους καιρούς έχουν την αξία που έχουν για τον καθένα μας (που ας πούμε δεν μας ενδιαφέρει) εν τούτοις οι παροχές υπηρεσιών αλλάζουν ή και μειώνονται τραγικά.

Ο τύπος λοιπόν πλι με ριζ εχει δώσει αρκετές πληροφορίες κατά καιρούς και κάποιους μας έχει σώσει,εσείς από την άλλη βγήκατε για να «αποδείξετε» σε όλους εδώ πως έχετε ένα αρκετά καλό πακέτο υπηρεσιών.

Ετσι λοιπόν το βλέπει κάποιο μέλος εδώ και το μνμ σας δεν κάνει εσάς «ποιοτικότερη» στις υπηρεσίες σας και τον πλι με ριζ αναξιόπιστο

Pli mi riz

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2021
Like
130
Πόντοι
1
Κυρία Μαρία,

Θα πρέπει να ξέρετε πως εδώ δεν είναι το Google Reviews όπου γράφουμε μια κριτική και η «επιχείρηση» εχει το δικαίωμα να απαντησει.

Αυτός ο τόπος μας φιλοξενεί αφιλτράριστα,όπου και μπορούμε να είμαστε πιο άνετοι στον λόγο μας αλλά κυρίως να «προστατεύουμε» μέλη με το ιδιο χόμπι διότι αν θεωρήσουμε πως τα χρήματα ανά τους καιρούς έχουν την αξία που έχουν για τον καθένα μας (που ας πούμε δεν μας ενδιαφέρει) εν τούτοις οι παροχές υπηρεσιών αλλάζουν ή και μειώνονται τραγικά.

Ο τύπος λοιπόν πλι με ριζ εχει δώσει αρκετές πληροφορίες κατά καιρούς και κάποιους μας έχει σώσει,εσείς από την άλλη βγήκατε για να «αποδείξετε» σε όλους εδώ πως έχετε ένα αρκετά καλό πακέτο υπηρεσιών.

Ετσι λοιπόν το βλέπει κάποιο μέλος εδώ και το μνμ σας δεν κάνει εσάς «ποιοτικότερη» στις υπηρεσίες σας και τον πλι με ριζ αναξιόπιστο
Το συγκεκριμενο μυνημα τις κυριας.. το εστυλα εγω πηγαινοντας στον χορο τις κ περνοντας μονο υπηρεσια μασαζ το οποιο κ αναφερω .. 30 λεπτα στα 30 ευρω .. χωρις να παρω το κατελο +40 που ζηταγε τοτε για hapy end..επεισης η κυρια αυτη μου χε στυλει κ μυνημα απειλητικο οτι ποιος ειμαι εγω κ ανακατευωμαι κ τις χαλαω το ονομα .. δν υπαρχει το μυνημα γιατι με καπιο τροπο διαγραφτηκε.. Η τυπισα αυτο που προσφαιρει ειν ληστεια .. μακρια ..

• Like
Αντιδράσεις: riding

maria1986@

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2025
Like
42
Πόντοι
0
Το συγκεκριμενο μυνημα τις κυριας.. το εστυλα εγω πηγαινοντας στον χορο τις κ περνοντας μονο υπηρεσια μασαζ το οποιο κ αναφερω .. 30 λεπτα στα 30 ευρω .. χωρις να παρω το κατελο +40 που ζηταγε τοτε για hapy end..επεισης η κυρια αυτη μου χε στυλει κ μυνημα απειλητικο οτι ποιος ειμαι εγω κ ανακατευωμαι κ τις χαλαω το ονομα .. δν υπαρχει το μυνημα γιατι με καπιο τροπο διαγραφτηκε.. Η τυπισα αυτο που προσφαιρει ειν ληστεια .. μακρια ..
Χαχαχα....
Δεν σου απάντησα ποτέ μα ποτέ, αδιαφόρησα ακόμα και για αυτό το μήνυμα,δεν θα έμπαινα στη διαδικασία να συνομιλήσω σε προσωπικό επίπεδο με έναν άνθρωπο ανορθόγραφο που δεν μπορεί να συντάξει ούτε μια πρόταση σωστή...
Από τον πανικό σου δεν ξέρεις τι να γράψεις για να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα, γιατί όχι απλά φάνηκες σε όλους αναξιόπιστος,ΕΙΣΑΙ ΑΝΑΞΙΌΠΙΣΤΟΣ !!!!
Και φανηκες αναξιόπιστος γιατί βλέπουν και τον τρόπο γραφής σου και το επίπεδο σου...
Ποιος θα σε πάρει στα σοβαρά???
Έλα πάρε τα χαπακια σου τώρα να συνέλθεις ,δεν σου βαρεσα μαλάκια τζάμπα και έχεις τρελαθεί...

Αρμαγεδών

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2026
Like
12
Πόντοι
0
Η προσωπική μου εκτίμηση για την Μαρία την οποία γνώρισα πρώτη φορά πριν λίγες ημέρες είναι πως πρόκειται για μια σοβαρή επαγγελματία που εργάζεται σε ένα όμορφο, ζεστό και λειτουργικό περιβάλλον και προσφέρει αυτά ακριβώς που υπόσχεται. Εγώ έμεινα ευχαριστημένος και όταν ξαναέρθει στην Λάρισα θα την ξανασυναντήσω

dm_pap

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2022
Κριτικές
1
Like
794
Πόντοι
81
Χαχαχα....
Δεν σου απάντησα ποτέ μα ποτέ, αδιαφόρησα ακόμα και για αυτό το μήνυμα,δεν θα έμπαινα στη διαδικασία να συνομιλήσω σε προσωπικό επίπεδο με έναν άνθρωπο ανορθόγραφο που δεν μπορεί να συντάξει ούτε μια πρόταση σωστή...
Από τον πανικό σου δεν ξέρεις τι να γράψεις για να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα, γιατί όχι απλά φάνηκες σε όλους αναξιόπιστος,ΕΙΣΑΙ ΑΝΑΞΙΌΠΙΣΤΟΣ !!!!
Και φανηκες αναξιόπιστος γιατί βλέπουν και τον τρόπο γραφής σου και το επίπεδο σου...
Ποιος θα σε πάρει στα σοβαρά???
Έλα πάρε τα χαπακια σου τώρα να συνέλθεις ,δεν σου βαρεσα μαλάκια τζάμπα και έχεις τρελαθεί...
Βρε Μαράκι μου , αλήθεια τώρα βγαίνεις και απαντάς σε ποιόν? σε ποιους?
Δεν βλέπεις τι γίνεται???
Σε έχω και για έξυπνη κοπέλα.
Εδώ βρέθηκε άνθρωπος να τον υπερασπιστεί...να υπερασπιστεί δλδ ότι κάποιος επειδή δεν επωφελήθηκε οικονομικά από εσένα,η επειδή ήθελε παραπάνω υπηρεσίες που εσύ τονίσες ότι δεν προσφέρεις, έχει δικαίωμα να σε κατηγορεί σε όλα τα νήματα που αφορούν την Λάρισα και έχει δίκιο.... ενοχλείς εσύ που βγήκες να υπερασπιστείς τον εαυτό σου ,όχι με ψέματα αλλά με αποδείξεις.
Εθιξες λέει την αξιοπιστία του,και δεν τον ενδιαφέρει ότι το απεδειξες μπροστά σε όλους ότι γράφει μπαρουφες...τον ενδιαφέρει γιατί έπιασες χώρο εδώ μέσα.
Και θα βρεις εσύ άκρη με αυτούς??
Δεν ξέρω τι κάνεις καν εδώ μέσα,δεν νομίζω ότι έχεις ανάγκη αυτό το πελατολόγιο...
Και αν θες να με ακούσεις ανέβασε κι άλλο τις τιμές,το αξίζεις,να έρθουν όσοι πρέπει να έρθουν...όσοι μπορούν να έρθουν.
ΔΕΝ ΕΊΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ !!!!!
SAVE_20260126_125311.jpg

Υ.Γ συγνώμη για την φωτό αλλά απ' ότι φαίνεται κάποιοι την είχαν ανάγκη

• Like
Αντιδράσεις: ks(1)

Pli mi riz

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2021
Like
130
Πόντοι
1
Οπως θα δουμε παρακατω ο dim pap Κραζει το slik οπου ειν κ η κυρα μαρια μιλαει για θειτσες και περιγραφει οτι κ εγω σε γενικες γραμμες Τωρα πως γινετε ξαφνικα να υπερασπιζετε τιν κυρα μαριω .. οσο για τιν φωτο δν ανταποκρινετε ουτε στο ελαχιστο με τιν εικονα τις κυρα μαριας .. ειναι προιον φωτομονταζ Αυτα

Συνημμένα

• Screenshot_20260126_130157_Chrome.jpg
    Screenshot_20260126_130157_Chrome.jpg
    459,8 KB · Εμφανίσεις: 47

dm_pap

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2022
Κριτικές
1
Like
794
Πόντοι
81
Οπως θα δουμε παρακατω ο dim pap Κραζει το slik οπου ειν κ η κυρα μαρια μιλαει για θειτσες και περιγραφει οτι κ εγω σε γενικες γραμμες Τωρα πως γινετε ξαφνικα να υπερασπιζετε τιν κυρα μαριω .. οσο για τιν φωτο δν ανταποκρινετε ουτε στο ελαχιστο με τιν εικονα τις κυρα μαριας .. ειναι προιον φωτομονταζ Αυτα
Βρε κουκουβάγια είσαι άσχετος παντελώς...η Αγγελική του Silk είναι μια κυρία 55 χρόνων και η ανάρτηση μου αφορούσε αυτήν ,όχι το γραφείο...
Το γραφείο έχει 15 γυναίκες..
Σύνελθε...θα πάθεις τίποτα!
Έχω αναφορές για γυναίκες σε όλη την Ελλάδα και στην Κύπρο που εσύ στον ύπνο σου δε θα δεις γιατί είσαι φτωχομπινες...
Έχεις αναστατώσει όλη τη Θεσσαλία
:2funny:για πάρτη της...Σε αρρώστησε η κυρά Μαρία :2funny:

Υ.Γ ξέχασες να φωτογραφίσεις την ανάρτηση μου για την Μόνικα από Λάρνακα,μουναρος μελαχρινός με κωλαρα,και βυζάρες σε κατουράει με +100€ ,εκεί να δεις ακρίβεια!!!
Έκαναν και duo με Μαρία στην Κύπρο αλλά τι σου λέω εσένα τώρα...
Μέχρι το lux στη Λάρισα με 55 ευρώ και αν έχει κέφια η μασέρ σε άφηνει να χαϊδεψεις λίγο βυζάκι.

Τελευταία τροποποίηση:

Αρμαγεδών

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2026
Like
12
Πόντοι
0
Βρε κουκουβάγια είσαι άσχετος παντελώς...η Αγγελική του Silk είναι μια κυρία 55 χρόνων και η ανάρτηση μου αφορούσε αυτήν ,όχι το γραφείο...
Το γραφείο έχει 15 γυναίκες..
Σύνελθε...θα πάθεις τίποτα!
Έχω αναφορές για γυναίκες σε όλη την Ελλάδα και στην Κύπρο που εσύ στον ύπνο σου δε θα δεις γιατί είσαι φτωχομπινες...
Έχεις αναστατώσει όλη τη Θεσσαλία
:2funny:για πάρτη της...Σε αρρώστησε η κυρά Μαρία :2funny:

Υ.Γ ξέχασες να φωτογραφίσεις την ανάρτηση μου για την Μόνικα από Λάρνακα,μουναρος μελαχρινός με κωλαρα,και βυζάρες σε κατουράει με +100€ ,εκεί να δεις ακρίβεια!!!
Έκαναν και duo με Μαρία στην Κύπρο αλλά τι σου λέω εσένα τώρα...
Μέχρι το lux στη Λάρισα με 55 ευρώ και αν έχει κέφια η μασέρ σε άφηνει να χαϊδεψεις λίγο βυζάκι.
Που? Πως μπορώ να βρω την ανάρτηση σου για Μόνικα απο Λάρνακα? Έχεις υπόψη σου και κάτι άλλο σε Λάρνακα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom