Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 32K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (1 μέλη και 34 επισκέπτες)

FURLOVER

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2024
Like
56
Πόντοι
0

13/12/25

17:00

3ης Σεπτεμβρίου

στη Λαυρίου
  • γυφτοειδής Βουλγάρα, κοκκινομάλλα, λεπτό σώμα, σκουπιδιάρικο πρόσωπο, κυριλέ ντύσιμο, 20 κάτι ετών. Δεν της μίλησα αλλά πιστευώ πως πιατσάρει. Ίσως την έχει δει και άλλος
Καποδιστρίου

στο Lito
  • οι 2 γνωστές μελαχρινές. Αυτή με το κοντό μαλλί και η άλλη με τον κότσο
Αριστοτέλους

στο Liberty
  • Δήμητρα
Σωκράτους

γωνία με Σατωβριάνδου
  • 40ρα Βουλγάρα, κανονικό σώμα
1765806662620.png

Σατωβριάνδου
  • Ινδές
  • Φιλιππινέζα
1765806819539.png

Νικηφόρου
  • 1 άντε 2 πρεζούδες που βλεπόντουσαν. Ήθελα να μιλήσω στην 1 αλλά μόλις την είδα σχεδόν να κυλιέται στον δρόμο ξενέρωσα
1765806972798.png

Χαλκοκονδύλη

στον Ορφέα
  • πρεζούδες. 1 που έβλεπα 1η φορά και απέναντι άλλες 3 έπαιρναν την δόση τους
  • χοντρή Βουλγάρα
1765809952678.png

• Ινδές
  • ψηλό ξανθό ιρακινό τραβέλι
1765807657427.png

• Φαν Φαν
1765806167282.png

• 1-2 Κινέζες στην απέναντι γωνία
  • Έμμα / Άιντα μπουρδελιάρα
1765807253815.png

• Τατιάνα κοκκινομάλα γιαγιά. Υποθέτω ότι είναι αυτή. Την ρώτησα άμα την λένε έτσι, το σκέφτηκε 2 δευτερόλεπτα και είπε όχι
03.jpg

• Κασσάνδρα
1765807092471.png

• Γύφτισσες. 1 χοντρή, Ντενίς, Αΐσα,1 σκίννυ και Μίμη
04.jpg

Η σκίννυ ήρθε και μου μίλησε. Νομίζω μου είπε 30€ για απλό πρόγραμμα. Αφού απομακρύνθηκε συνέχισε να με προσκαλεί να πάμε στο δωμάτιο. Λίγο σκαλωμένη την είδα
1765806484559.png

Μίλησα και στην Μίμη...
01.gif

Reuzel: -πόσα παίρνεις;
Μίμη: -30€ για 15-20 λεπτά
Reuzel: -τι κάνεις στο σεχ;
Μίμη: -απλό σεχ
Reuzel: -φιλιά δίνεις;
Μίμη: -όχι

Bonus υλικό

Απροκάλυπτο κατούρημα πρεζούς απέναντι από τον Ορφέα. Αν ήταν όμορφη και καθαρή θα της πρότεινα να με κατουρήσει δημοσίως

Ερώτηση: Πολλές φορές ακούω τις γύφτισσες να αναφέρουν τα Πατήσια αλλά δεν έχω καταλάβει τον λόγο. Μήπως υπάρχει και εκεί πιάτσα ή έχουν κάποιο στέκι;
Καλησπέρα! Αυτή η σαραντάρα σατωβριανδου κ Σωκράτους ποια είναι? Θέλω να την βρω ! Οι γυφτισες στα κάτω πατησια αναφέρονται από όσο ξέρω! Κάπου στις τρεις γέφυρες πρέπει να είναι το στέκι τούς αλλά δεν έχω πάει ο ίδιος!

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
73
Like
4.280
Πόντοι
2.906
Καλησπέρα! Αυτή η σαραντάρα σατωβριανδου κ Σωκράτους ποια είναι? Θέλω να την βρω ! Οι γυφτισες στα κάτω πατησια αναφέρονται από όσο ξέρω! Κάπου στις τρεις γέφυρες πρέπει να είναι το στέκι τούς αλλά δεν έχω πάει ο ίδιος!
Δεν υπαρχει στεκι.Καμια ζου στη σταση θα δεις που μερικες φορες ειναι ομορφες.Σε αλλα νεα σημερα η πιατσα κατα τις 7.30 με τιποτα αξιολογο περα απο Ελενη Ουκρανη και αργοτερα κατα της 1 παρα σχεδον νεκρη.

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
4.084
Πόντοι
456
ποιος σου είπε ότι σταμάτησε; πρώτα βγαίνει η ψυχή, κι ύστερα το χούι. Συνεχίζει να κατεβαίνει και γράφει με άλλο όνομα, πολύ φειδωλά, για να μην καρφωθεί
δεν ξερω αν πηγαινει τωρα ειναι μοντελο του ονλυ φανς εχει ανεβει επιπεδο

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
73
Like
4.280
Πόντοι
2.906
12 πανω κατω.Σωκρατους καθιστες μα δε παρατηρησα καλα κ οτι παρατηρησα το προσπερασα.Αξιολογες μονο η Αλμπενα που ταν Liberty κ η αλλη με το τατου οπλου στο λαιμο στον Ορφεα η οποια εκατσε μαζι μου,περισσοτερα δε λεω.Την εχω ξαναδει,ειναι αρκετο καιρο εκει.Σαντυ περπατουσε κ μετα την ειδα σε σταση να φυγει. Σκορπιες υπηρχαν.Στο γυρνα ουτε μια αξιολογη κ γενικα πουθενα ουτε μια.Στα ξενοδοχεια πουθενα.

Kamigawa

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Κριτικές
7
Like
9.570
Πόντοι
1.326
δεν ξερω αν πηγαινει τωρα ειναι μοντελο του ονλυ φανς εχει ανεβει επιπεδο

Πέρα από την πλάκα, ο Sperm, είτε έχει αποχωρήσει είτε όχι, αδικήθηκε τρομερά διότι πρόσφερε πολλά (χωρίς να περιμένει ποτέ κανένα αντάλλαγμα) και συνέχεια τον μπάναραν.
Πιθανώς να έφυγε αηδιασμένος όπως έκανε ο Παλούκι όταν αισθάνθηκε την κατάφορη αδικία:
Ακριβώς..
Υπήρχαν και υπάρχουν άπειρες κοροϊδίες και σάλτσες και μούφες, τις οποίες βαρέθηκε.
Έφυγε γιατί έχει αξιοπρέπεια και γιατί φοράει παντελόνια! Και ο νοών νοείτω..
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Σε άλλα νέα, τις προάλλες ήμουν Φυλής και ένας τύπος ανέφερε τον Sperm και το bourdela. Φαινόταν αρκετά επικίνδυνος, με παρουσιαστικό ψυχρού sicario και γεμάτος φυλακόβια τατουάζ. Δεν θα επεκταθώ στο περιεχόμενο της συζήτησης, όμως υπήρχαν και άλλα άτομα μπροστά, τα οποία μπορούν να το επιβεβαιώσουν. Έκανε ερωτήσεις για να μάθει περισσότερες πληροφορίες, όμως όλοι μας το παίξαμε Κινέζοι.
Να ήταν βαλτός από τον Μπόκολο ή τον Womanholic δεν νομίζω, αλλά σίγουρα δεν θα έπαιρνα και όρκο... Υπάρχει, επίσης, ένα κακόβουλο και ραδιουργό άτομο, ο Ν., ο οποίος παλαιότερα ήταν μέλος του παρόντος ιστότοπου (και μάλιστα τιμημένο), όμως πλέον έχει αποχωρήσει και τρέφει άσβεστο μίσος για τα μέλη του bou. Μάλλον αυτός, λοιπόν, κρύβεται από πίσω.
Κανείς δεν ξέρει με όλα αυτά που σταματάει η πλάκα και που αρχίζει η παρεξήγηση.
Μπορεί να πάρει πάρα πολύ άσχημη τροπή το θέμα, ήδη έμαθα πως ένα από τα πιο βαριά ονόματα του bou έχει επικηρυχθεί και αναζητείται με τοιχοκολλήσεις τύπου ''wanted: dead or dead''.

Στις πιάτσες, επίσης, κυκλοφορούν διάφορες περίεργες φάτσες, όχι μόνο οι γνωστοί μαχαιροβγάλτες/νταβατζήδες/πρεζάκηδες αλλά και κάποιοι ''δίδυμοι'' που φαίνονται εντελώς απόμακροι και αλλόκοτοι. Σαν να μην είναι άνθρωποι καλά καλά. Το τι ψάχνουν μόνο ένας Θεός το ξέρει...
Από τότε που οι ακροδεξιοί μπράβοι των ξενοδοχείων τις μάζεψαν από τους ανάρχες, ξεσάλωσαν όλα τα αποβράσματα της περιοχής.
Καλώς ή κακώς υπήρχαν οι skinheads και βάζαν και λίγη τάξη. Πλέον εξαφανίστηκαν και το μέρος έγινε ζούγκλα!

Δεν θεωρώ τυχαίο που η καλλονή/πρώην μοντέλο GNTM ΄΄Στέλλα΄΄ έχει εξαφανιστεί από την πιάτσα σαν κάποιος ή κάτι να την κατατρόμαξε. Έτσι συνέβη και με πολλές άλλες για να είναι απλή σύμπτωση. Οι Βουλγαρογύφτισσες έξω από τον Ορφέα είναι άλλωστε επιθετικές, επεκτατικές και εκδικητικές. Έχουν βάλει στόχο να ακυρώσουν τον ανταγωνισμό. Με κάθε μέσο.

Οπότε συνιστώ μεγάλη προσοχή σε όλους τους αγνούς και τίμιους συναγωνιστές.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
20.032
Πόντοι
3.656
Πέρα από την πλάκα, ο Sperm, είτε έχει αποχωρήσει είτε όχι, αδικήθηκε τρομερά διότι πρόσφερε πολλά (χωρίς να περιμένει ποτέ κανένα αντάλλαγμα) και συνέχεια τον μπάναραν.
Πιθανώς να έφυγε αηδιασμένος όπως έκανε ο Παλούκι όταν αισθάνθηκε την κατάφορη αδικία:

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Σε άλλα νέα, τις προάλλες ήμουν Φυλής και ένας τύπος ανέφερε τον Sperm και το bourdela. Φαινόταν αρκετά επικίνδυνος, με παρουσιαστικό ψυχρού sicario και γεμάτος φυλακόβια τατουάζ. Δεν θα επεκταθώ στο περιεχόμενο της συζήτησης, όμως υπήρχαν και άλλα άτομα μπροστά, τα οποία μπορούν να το επιβεβαιώσουν. Έκανε ερωτήσεις για να μάθει περισσότερες πληροφορίες, όμως όλοι μας το παίξαμε Κινέζοι.
Να ήταν βαλτός από τον Μπόκολο ή τον Womanholic δεν νομίζω, αλλά σίγουρα δεν θα έπαιρνα και όρκο... Υπάρχει, επίσης, ένα κακόβουλο και ραδιουργό άτομο, ο Ν., ο οποίος παλαιότερα ήταν μέλος του παρόντος ιστότοπου (και μάλιστα τιμημένο), όμως πλέον έχει αποχωρήσει και τρέφει άσβεστο μίσος για τα μέλη του bou. Μάλλον αυτός, λοιπόν, κρύβεται από πίσω.
Κανείς δεν ξέρει με όλα αυτά που σταματάει η πλάκα και που αρχίζει η παρεξήγηση.
Μπορεί να πάρει πάρα πολύ άσχημη τροπή το θέμα, ήδη έμαθα πως ένα από τα πιο βαριά ονόματα του bou έχει επικηρυχθεί και αναζητείται με τοιχοκολλήσεις τύπου ''wanted: dead or dead''.

Στις πιάτσες, επίσης, κυκλοφορούν διάφορες περίεργες φάτσες, όχι μόνο οι γνωστοί μαχαιροβγάλτες/νταβατζήδες/πρεζάκηδες αλλά και κάποιοι ''δίδυμοι'' που φαίνονται εντελώς απόμακροι και αλλόκοτοι. Σαν να μην είναι άνθρωποι καλά καλά. Το τι ψάχνουν μόνο ένας Θεός το ξέρει...
Από τότε που οι ακροδεξιοί μπράβοι των ξενοδοχείων τις μάζεψαν από τους ανάρχες, ξεσάλωσαν όλα τα αποβράσματα της περιοχής.
Καλώς ή κακώς υπήρχαν οι skinheads και βάζαν και λίγη τάξη. Πλέον εξαφανίστηκαν και το μέρος έγινε ζούγκλα!

Δεν θεωρώ τυχαίο που η καλλονή/πρώην μοντέλο GNTM ΄΄Στέλλα΄΄ έχει εξαφανιστεί από την πιάτσα σαν κάποιος ή κάτι να την κατατρόμαξε. Έτσι συνέβη και με πολλές άλλες για να είναι απλή σύμπτωση. Οι Βουλγαρογύφτισσες έξω από τον Ορφέα είναι άλλωστε επιθετικές, επεκτατικές και εκδικητικές. Έχουν βάλει στόχο να ακυρώσουν τον ανταγωνισμό. Με κάθε μέσο.

Οπότε συνιστώ μεγάλη προσοχή σε όλους τους αγνούς και τίμιους συναγωνιστές.
....Να ήταν βαλτός από τον Μπόκολο.....
γιατί μπουρδολογείς τύπε; τον SPERM το γνωρίζω φατσικά, επειδή τον έχω δει καθισμένο να μιλάει με σεξεργάτρια, του έστειλα πμ και το επιβεβαίωσε. Και για ποιο λόγο θεωρείς ότι θα έβαζα τέτοιον τύπο να τον ψάξει; πως το έχεις τοποθετήσει στο κεφάλι σου; Το ότι ο εν λόγω έχει γράψει κατά καιρούς ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ τα οποία ισχυριζόταν ότι του τα είπαν διάφορες σεξεργάτριες, ίσως να ενόχλησε κάποιους από το κύκλωμα. Εμείς που τριγυρνάμε στις πιάτσες, διαλέγουμε, πηδάμε, φεύγουμε χωρίς πολλά - πολλά με αυτές, γιατί να ενοχληθούμε; Τουλάχιστον για μένα είναι αδιάφορος, ας περνάει την ώρα του όπως γουστάρει, κι ας σκεφτεί την πορεία του από εδώ και πέρα, εσύ του έστειλες μήνυμα με το ποστάρισμά σου

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
73
Like
4.280
Πόντοι
2.906
Περασα απο Ορφεα σε νορμαλ ωρα αλλα βραδυνη/νυχτερινη,νομιζω κοντα 10.30 κ ειδα μονο τη Μελεκ.Χαλαρη,καθιστη στο μαρμαρο που καθονται συχνα παραδιπλα της "πύλης" να το πω ετσι κ οχι της εισοδου.Στην κυριολεξια ολομοναχη δουλευε,καμια αλλη.Επιβεβαιωνω την εξαφανιση του συνολου αλλα αυτο αφορα χρηστριες οι οποιες παλι ειναι εκει σκορπιες κ ταλαιπωρημενες με τη βροχη.Οι πραγματικες απωλειες ειναι οι κανονικες οι ομορφες που δε φαινονται σταθερα η εστω συχνα,πουθενα,οσες απεμειναν.

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
20
Like
2.106
Πόντοι
496
....Να ήταν βαλτός από τον Μπόκολο.....
γιατί μπουρδολογείς τύπε; τον SPERM το γνωρίζω φατσικά, επειδή τον έχω δει καθισμένο να μιλάει με σεξεργάτρια, του έστειλα πμ και το επιβεβαίωσε. Και για ποιο λόγο θεωρείς ότι θα έβαζα τέτοιον τύπο να τον ψάξει; πως το έχεις τοποθετήσει στο κεφάλι σου; Το ότι ο εν λόγω έχει γράψει κατά καιρούς ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ τα οποία ισχυριζόταν ότι του τα είπαν διάφορες σεξεργάτριες, ίσως να ενόχλησε κάποιους από το κύκλωμα. Εμείς που τριγυρνάμε στις πιάτσες, διαλέγουμε, πηδάμε, φεύγουμε χωρίς πολλά - πολλά με αυτές, γιατί να ενοχληθούμε; Τουλάχιστον για μένα είναι αδιάφορος, ας περνάει την ώρα του όπως γουστάρει, κι ας σκεφτεί την πορεία του από εδώ και πέρα, εσύ του έστειλες μήνυμα με το ποστάρισμά σου
Τον σπερμ τον μπαναραν τωρα γιατι δεν ξέρω, όταν έγραφε ηταν κατατοπιστικος το οτινπηδουσε χωρις καποτα δεν με νοιαζει, γιατί και άλλοι μπορεί να το κάνουν χωρίς να το ανεβάζουν, απλά ο σπερμ ειχε ενα πρόβλημα μιλούσε πολυ με ολες για να μάθενει, εγώ θελω είτε πιατσα είτε μπουρδελο να πηδαω να φεύγω οχι να πιάνω συζήτηση και να αλλάζω τηλέφωνα κτλ..ο σπερμ εδω ειναι με άλλο προφίλ και ολοι ξέρουμε ποιο προφίλ εχει

Johnny_Poker

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2024
Like
234
Πόντοι
21
Καλημέρα μύστες.
Νέα από το τρίγωνο της ηδον... παρακμής πλέον, 9 το πρωί κ Αλβανιδοκωλαρα κ Νατάσα μιλφ με καμπύλες στα πόστα.

• Like
Αντιδράσεις: f21

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
4.084
Πόντοι
456
Τον σπερμ τον μπαναραν τωρα γιατι δεν ξέρω, όταν έγραφε ηταν κατατοπιστικος το οτινπηδουσε χωρις καποτα δεν με νοιαζει, γιατί και άλλοι μπορεί να το κάνουν χωρίς να το ανεβάζουν, απλά ο σπερμ ειχε ενα πρόβλημα μιλούσε πολυ με ολες για να μάθενει, εγώ θελω είτε πιατσα είτε μπουρδελο να πηδαω να φεύγω οχι να πιάνω συζήτηση και να αλλάζω τηλέφωνα κτλ..ο σπερμ εδω ειναι με άλλο προφίλ και ολοι ξέρουμε ποιο προφίλ εχει
ειναι κοινωνικος ο σπερμ δεν μπορει απλα να γαμησει μια και να φυγει θελει να γινουν φιλοι

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
20
Like
2.106
Πόντοι
496

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
4.084
Πόντοι
456
Καλα κανει δικαίωμα του,απλά εμένα μου φαίνεται περίεργο
αφου καλα κανει τοτε να υποστει και τις συνεπειες,ας συνεχισει να πηγαινει σε οτι σπιτια του πει η καθεμια και θα τον βρουν καμια μερα διχως νεφρο

jothnie

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2018
Like
47
Πόντοι
0
Στις 3 γέφυρες υπάρχει πιάτσα φίλε?

Johnny_Poker

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2024
Like
234
Πόντοι
21
Καλημέρα, ανταπόκριση από το τρίγωνο. Πρωί, πρωί στο Λίμπερτι το πιο τούμπανο μιλφ κ αποθημενο που είχα. Η Μελίνα/Μιλενα, γύρω στα 45-50 κοντό μαλλί με βυζάρες!!! Την θυμάμαι από το καλοκαίρι όταν τα πέταγε έξω. ΑΛΛΑ! Μολις μου είπε πόσα θέλει με ξενέρωσε, πάει μόνο Λίμπερτι άρα 10 κ 30 θέλει εκείνη. Σύνολο 40, κ μου το πέταξε κ ότι για μένα την κάνει αυτή τη τιμή γτ σε άλλους ζητάει περισσότερα. Α καλά λέω. Την ευχαριστησα ευγενικά κ της είπα είσαι ωραία αλλά δεν έχω τόσα λεφτά.
Εμφανίστηκε επιτέλους κ η Λούση.
Η Αλβανιδοκωλαρα κ σήμερα κυριακάτικα στο πόστο της.

nikos neapolitis38

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2013
Κριτικές
5
Like
61
Πόντοι
1
Θα ηθελα λιγο τα φωτα σας μυστες! Σχετικα με την Φιλιπινεζα τι γνωριζουμε? κοστος υπηρεσιες χρονος κτλ? οποια αλλη πληροφορια δεκτη! εδω η μεσω πμ. θα το εκτιμουσα αλλα ξυπολητως στα αγγουρια δεν πας....

George Custer

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2025
Like
41
Πόντοι
0
Θα μπορούσε κάποιος να μου πεί σε πμ που πιατσάρη η Ελένη Ρωσοπόντια κάποτε Μεγ. Αλεξάνδρου 28 και παλιότερα Διδυμου 27 με το ξέφρενο μπουκιτσί σαν κομπρεσέρ. Είχα τηλ αλλά το έχασα, μένω 50 χιλ. μακριά απο κέντρο και η μετακίνηση πρός τα εκεί είναι λίγο δύσκολη...θα το εκτιμούσα!

Reuzel

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
8
Like
12.706
Πόντοι
3.236
Η Αλβανιδοκωλαρα κ σήμερα κυριακάτικα στο πόστο της.
Μπορείς να δώσεις μία περιγραφή της; Έχω δει παλιές της φωτογραφίες. Είναι ακόμα έτσι; Ρωτάω γιατί μπορεί να την βλέπω και εγώ αλλά να μην ξέρω ποια είναι. Για την γράφω στην ενημέρωση

Reuzel

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
8
Like
12.706
Πόντοι
3.236

24/01/26

12:50

3ης Σεπτεμβρίου
  • κοκκινομάλικο γκράνι. Δεν είμαι σίγουρος για το όνομα. Μετά πήγε στην στάση στην Χαλκοκονδύλη
1769349249755.png

• ξανθιά Αλβανέζα. Την είχα δει και την προηγούμενη εβδομάδα στο ίδιο ακριβώς σημείο
1769348751676.png

• το γνωστό γυφτοειδές με τα κόκκινα μαλλιά
1769352548427.png

1769348533583.png

Καποδιστρίου

Lito
  • η γνωστή μελαχρινή Αλβανέζα με το μαλλί κότσο
1769348047921.png

Αριστοτέλους

Liberty
  • 3-4 χοντρές Βουλγάρες
1769347921315.png

ΟΠΑΠ
  • γύφτισσα Ντενίς
  • γκράνια
Χαλκοκονδύλη

Ορφεύς
  • 2 Κινέζες. Λιάνα και καστανομάλλα
1769347152762.png

• Ινδές
  • Αφρικανέζος τράβελος
1769347684637.png

• Γύφτισσες
    • Ντενίς
    • Αΐσα με γκομενονταβά
1769347335207.png

• Βουλγάρες
    • 40ρα γερμανόφωνη
    • γιουβαρλάκι
στον καφενέ
  • χοντρή Βουλγάρα
1769349571291.png

Σωκράτους

συμβολή με Βερανζέρου
  • Σάντυ πρεζού
  • Σαμπρίνα καροτομάλλικο τραβέλι
1769349778546.png

συμβολή με Ξούθου
  • Έλλη
συμβολή με Σατωβριάνδου
  • ξανθιά χοντρή Σοβιετικιά
1769353368866.png

• πρεζούδες. Η 1 ίσως ήταν τραβέλι
1769349959677.png

Σατωβριάνδου
  • Ινδές
1769346891650.png

• Φιλιππινέζα
  • Μαρία απατεώνισσα με το θηρίο την φίλη της
1769350192355.png

• 40ρα χοντρούλα με ανοιχτόχρωμο μαλλί και έντονο μακιγιάζ
1769352809106.png

• πρεζού σε παραλήρημα
Είχε πετάξει και συνέχιζε να πετάει στο πεζοδρόμιο διάφορα ρούχα της. Καθόταν στο πεζούλι, κρατούσε ένα βρώμικο χαρτάκι και διάβαζε δυνατά

1769351865702.png

Σκέφτηκα να της μιλήσω μιας και την είχα κατουρήσει στο παρελθόν
αλλά αυτή τη φορά την βρήκα παραπάνω αλλοπρόσαλη απ' όσο θα ήθελα και το άφησα

Λίγο αργότερα πέταξε το χαρτάκι κάτω, πέταξε και μερικά ρούχα και σηκώθηκε και έφυγε

1769350784154.png

Πήγα και το μάζεψα γιατί είχα τεράστια ανάγκη να μάθω τι έγραφε

01.jpg

Την ώρα που έφυγα πρέπει να κατέβηκε η Ζαΐρα, αν κρίνω από την ιστορία που ανέβασε από το τρίγωνο

1769354730585.png

Τι ατυχία και αυτή :cry:

Τελευταία τροποποίηση:

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
4.084
Πόντοι
456

24/01/26

12:50

3ης Σεπτεμβρίου
  • κοκκινομάλικο γκράνι. Δεν είμαι σίγουρος για το όνομα. Μετά πήγε στην στάση στην Χαλκοκονδύλη
1769349249755.png

• ξανθιά Αλβανέζα. Την είχα δει και την προηγούμενη εβδομάδα στο ίδιο ακριβώς σημείο
1769348751676.png

• το γνωστό γυφτοειδές με τα κόκκινα μαλλιά
1769352548427.png

1769348533583.png

Καποδιστρίου

Lito
  • η γνωστή μελαχρινή Αλβανέζα με το μαλλί κότσο
1769348047921.png

Αριστοτέλους

Liberty
  • 3-4 χοντρές Βουλγάρες
1769347921315.png

ΟΠΑΠ
  • γύφτισσα Ντενίς
  • γκράνια
Χαλκοκονδύλη

Ορφεύς
  • 2 Κινέζες. Λιάνα και καστανομάλλα
1769347152762.png

• Ινδές
  • Αφρικανέζος τράβελος
1769347684637.png

• Γύφτισσες
    • Ντενίς
    • Αΐσα με γκομενονταβά
1769347335207.png

• Βουλγάρες
    • 40ρα γερμανόφωνη
    • γιουβαρλάκι
στον καφενέ
  • χοντρή Βουλγάρα
1769349571291.png

Σωκράτους

συμβολή με Βερανζέρου
  • Σάντυ πρεζού
  • Σαμπρίνα καροτομάλλικο τραβέλι
1769349778546.png

συμβολή με Ξούθου
  • Έλλη
συμβολή με Σατωβριάνδου
  • ξανθιά χοντρή Σοβιετικιά
1769353368866.png

• πρεζούδες. Η 1 ίσως ήταν τραβέλι
1769349959677.png

Σατωβριάνδου
  • Ινδές
1769346891650.png

• Φιλιππινέζα
  • Μαρία απατεώνισσα με το θηρίο την φίλη της
1769350192355.png

• 40ρα χοντρούλα με ανοιχτόχρωμο μαλλί και έντονο μακιγιάζ
1769352809106.png

• πρεζού σε παραλήρημα
Είχε πετάξει και συνέχιζε να πετάει στο πεζοδρόμιο διάφορα ρούχα της. Καθόταν στο πεζούλι, κρατούσε ένα βρώμικο χαρτάκι και διάβαζε δυνατά

1769351865702.png

Σκέφτηκα να της μιλήσω μιας και την είχα κατουρήσει στο παρελθόν

αλλά αυτή τη φορά την βρήκα παραπάνω αλλοπρόσαλη απ' όσο θα ήθελα και το άφησα

Λίγο αργότερα πέταξε το χαρτάκι κάτω, πέταξε και μερικά ρούχα και σηκώθηκε και έφυγε

1769350784154.png

Πήγα και το μάζεψα γιατί είχα τεράστια ανάγκη να μάθω τι έγραφε

01.jpg

Την ώρα που έφυγα πρέπει να κατέβηκε η Ζαΐρα, αν κρίνω από την ιστορία που ανέβασε από το τρίγωνο

1769354730585.png

Τι ατυχία και αυτή :cry:
φοβερη ενημερωση,εχουμε μεγαλη αναγκη να δουμε βιντεακι να κατουρας τον αφρικανο τραβελο που εχει στην φωτο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom