Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 309 άτομα (11 μέλη και 298 επισκέπτες)

Dsar263

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
143
Like
26.503
Πόντοι
26.386
Επιστροφη απο την βραδυνη τσαρκα στο Μεταξουργειο κατα τις 23:00 οπου κατεληξα στο Ι30 οροφος με την γνωστη Ζωιτσα

Τελικα η φωτια τους εκανε καλο....και ψοφησαν τα μικροβια αλλα και ο οικος εγινε κουκλί...Δεν μπηκα στο δωματιο που καηκε καθως ηταν κατειλλημενο, με εβαλαν στο ακριβως απεναντι, αλλα απο οτι μου ειπε η Ζωη εχει γινει σουπερ σχεδον ντρεπεσαι να μπεις μεσα χαχαχα....ετσι...καποιες φορες χρειαζεται μια φωτια για να στρωσουν τα πραματα.... ρωτησα και πως ξεκινησε η φωτια...απο το αιρκοντισιον εγινε βραχυκυκλωμα....

Καληνυχτα κ καλα γαμησια σε ολους

mitsosaliferis5

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Μαρ 2025
Κριτικές
60
Like
6.192
Πόντοι
7.621
Σκεπτόμενος την προηγόυμενη τσάρκα όπου είχα πετύχει την καυλιαρα Αντελίνα και επηρεαζόμενος απο τη κριτικη του @Μήτσος Μπάμπολας μιας και ήμουν στο πόδι όλη μέρα στο κέντρο έιπα να κατέβω Βικτώρια κατευθείαν για αυτήν φοβήθηκα μήπως την χάσω μιας και στο παρελθόν έχω ουκ ολίγες φορες χάσει τάνες που ηθελα να μπω και δε το έκανα με μια πρόσφατη ανάμνηση μια Κάρμεν στο φυλης 69 πριν 2μιση χρόνια....
Δεν είχα όρεξη για τσάρκα αμα δε τη βρω λέω τη γάμησα θα πρέπει να κάνω τουρ πάλι...Φυλής 86β λοιπόν και την πετυχαίνω ....η κοπέλα είναι τοπ gfe experience,,,μαζί της ήταν και η Έμμυ...λίγο πριν την αλλαγη σε 3 βάρδια σχεδον καθόλου κόσμος και όλα τα σπιτάκια ακομη ανοιχτά εκτός απο 71α και 84α δεν πέρασα καθόλου απο φωκαίας να δω ποια ήταν ανοιχτά ....Καλό βράδυ!

Τελευταία τροποποίηση:

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
72
Like
4.076
Πόντοι
2.906
Σκεπτόμενος την προηγόυμενη τσάρκα όπου είχα πετύχει την καυλιαρα Αντελίνα και επηρεαζόμενος απο τη κριτικη του @Μήτσος Μπάμπολας μιας και ήμουν στο πόδι όλη μέρα στο κέντρο έιπα να κατέβω Βικτώρια κατευθείαν για αυτήν φοβήθηκα μήπως την χάσω μιας και στο παρελθόν έχω ουκ ολίγες φορες χάσει τάνες που ηθελα να μπω και δε το έκανα με μια πρόσφατη ανάμνηση μια Κάρμεν στο φυλης 69 πριν 2μιση χρόνια....
Δεν είχα όρεξη για τσάρκα αμα δε τη βρω λέω τη γάμησα θα πρέπει να κάνω τουρ πάλι...Φυλής 86β λοιπόν και την πετυχαίνω ....η κοπέλα είναι τοπ gfe experience,,,μαζί της ήταν και η Έμμυ...λίγο πριν την αλλαγη σε 3 βάρδια σχεδον καθόλου κόσμος και όλα τα σπιτάκια ακομη ανοιχτά εκτός απο 71α και 84α δεν πέρασα καθόλου απο φωκαίας να δω ποια ήταν ανοιχτά ....Καλό βράδυ!
Καλα εκανες γτ ειναι παρα πολυ δυνατη ανανεωση η συγκεκριμενη

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Ξύπνησε και κάνει κουτοπονηριες τώρα τελευταία, για αυτό και έχει μπει στον πάγο από εμένα.
Πρώτη φορά την είδα/πήρα.
Caso dificil !!!
Δύσκολη περίπτωση.

Εγώ ήθελα γούστα, αυτή να με εξυπηρετήσει...τα βρήκαμε στην μέση.
Να φανταστώ ότι είναι άλλη Μπαρμπορα από αυτήν που διάβαζα για κώλους και άλλα τρέλα γούστα...

• Like
Αντιδράσεις: noblue

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
18
Like
2.015
Πόντοι
496

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
18
Like
2.015
Πόντοι
496
Όχι, να πάει στο Ταληρο (5)...

Ρε σεις, ας βάλουν ντουζ παντού στα δωμάτια...
Ας φέρουν πραγματικά όμορφες, φρέσκες κοπέλες...
Ας ανεβασουν λίγο τιμές αν θέλουν να κάνουν απόσβεση της επένδυσης τους...
Και εντάξει, εμείς οι πελατες καπως θα τα καταφέρουμε...
Εχει ο Θεος:priest:
Θα φάμε δύο σουβλάκια λιγοτερα..
Αν βάλουν ντουζ και φέρουν φρέσκιες κοπέλες τότε θα τα λέμε στουντιο όχι μπούρδελα, εκει παμε γιατι και φόλα να ειναι χάνουμε 10 20 ευρό ενώ σε στουντιο αν ειναι φόλα παει το 50αρικο

Tony111

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2026
Κριτικές
16
Like
1.635
Πόντοι
491
Που είναι οι μικρούλες τις φυλής ;

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Έχω κολλήσει Γρίπη, από τα Λατινακια μάλλον...
Ξύπνησα και έκανα σαν κομπρεσέρ.
Ήταν τα μισά άρρωστα και τα υπόλοιπα δούλευαν διπλοβαρδιες.
Και vice versa.
Ζούνε και μαζί φαντάζομαι...

Τον νου σας.

s1xxpack

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Απρ 2018
Κριτικές
18
Like
1.647
Πόντοι
1.071
Χθες πήγα στο μετάξι, ιασωνος 31,
..ήταν μια Ιζαμπέλα μια ένα μικρό τατου φάτσα στο αριστερό κωλομερι. Σφιχτό κορμί, συμπαθητική φάτσα λατινιαρικη. Στα του αγώνα το δωμάτιο βρωμερό (θα μου πεις ήξερες που πήγαινες). Πίπα από τις χειρότερες ΑΛΛΑ για 10€ μόνο που στήθηκε στα 4 άξιζε. Πολύ ωραίο κορμί άρα στα 4 δίνει ωραία θέα.

Επόμενος στόχος είναι μια Πάμελα 19-20 ετών όταν την πετύχω.

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.045
Πόντοι
43.828
Χθες πήγα στο μετάξι, ιασωνος 31,
..ήταν μια Ιζαμπέλα μια ένα μικρό τατου φάτσα στο αριστερό κωλομερι. Σφιχτό κορμί, συμπαθητική φάτσα λατινιαρικη. Στα του αγώνα το δωμάτιο βρωμερό (θα μου πεις ήξερες που πήγαινες). Πίπα από τις χειρότερες ΑΛΛΑ για 10€ μόνο που στήθηκε στα 4 άξιζε. Πολύ ωραίο κορμί άρα στα 4 δίνει ωραία θέα.

Επόμενος στόχος είναι μια Πάμελα 19-20 ετών όταν την πετύχω.
Χθες το βράδυ πάντως που μπήκα στο Ιάσονος 31 δεξί, ο οίκος έζεχνε απίστευτη μπόχα:confused:
Είχε ελεύθερο δωμάτιο, αλλά:badair:

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.045
Πόντοι
43.828

Nocturia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
4.309
Πόντοι
446
Μούχλα σοταρισμένη με παστουρμαδοιδρωτοκωλίλα
Η ιδια μυρωδια παιζει παντου στο Μεταξι οπου παιζει κινηση..

Στο δωματιο το κατω μ.α 28 που γαμησα τελευταια φορα μυριζε το ιδιο αλλα η πονηρη τσατσα με ξεγελασε με αναμενο αρωματικο στικ της γιογκας,απαυτα που βαζεις οταν θες να κανεις το σπιτι τεκε και να μη σε παρουν χαμπαρι ..

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
72
Like
4.076
Πόντοι
2.906
Δεν βλέπω κίνηση στην Ενημέρωση...

Θα μπω στο αντίστοιχο Πακιστανικό site να δω τι παίζει...:2funny:
Δε μπορουμε να παμε καθε μερα απλα για ενημερωση,ουτε μενουμε ολοι κοντα,αμα δυσκολευομαστε κ με τα οχηματα ακομη χειροτερα.Αντε να καλοκαιριασει

MakisPsomiadis

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2024
Like
375
Πόντοι
21
Δε μπορουμε να παμε καθε μερα απλα για ενημερωση,ουτε μενουμε ολοι κοντα,αμα δυσκολευομαστε κ με τα οχηματα ακομη χειροτερα.Αντε να καλοκαιριασει
Ισχυει απλα σκεψου καθε μερα και διαφορετικοι που κατεβαινουν να ενημερωναν και απο 5 οικους τι παιζει ποσο διαφορετικη θα ταν η ενημερωση. Εγω θα προσπαθησω να ενημερωνω οποτε κατεβαινω.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom