Διαγραμμένο μέλος 264080
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2025
- Κριτικές
- 22
- Like
- 8.669
- Πόντοι
- 2.046
Οεοο...?Τελικά ρε μαγκες αυτή η ιζαμπελα είναι χειρουργιμενη??
Οεοο...?Τελικά ρε μαγκες αυτή η ιζαμπελα είναι χειρουργιμενη??
Sorry φίλε κατά λάθος γράφτηκε. Πήγαινε σε άλλο μέλος. Καλά να περνας!Σου είπε κανείς οτι είμαι άρρωστος?
Αυτήν με το έντονο μακιγιάζ στα μάτια; Μελαχρινή; Αυτήν εννοείς...Καλημερες στους συναθλητές. Ξέρουμε που βρίσκεται η Αλεξάνδρα που δούλευε πρωί στο Φωκαίας 12 Α?
φιλε μου αυτήΑυτήν με το έντονο μακιγιάζ στα μάτια; Μελαχρινή; Αυτήν εννοείς...
Κάποιος ρωτούσε εδώ , στον νήμα, δύο εβδομάδες πριν, αν είναι σε στούντιο και που...φιλε μου αυτή
Ευχαριστω να σαι καλά φίλεΚάποιος ρωτούσε εδώ , στον νήμα, δύο εβδομάδες πριν, αν είναι σε στούντιο και που...
Κάνε ένα search στο νήμα...
Αποδίδω τον όλο αρνητισμο στο πρόσωπο της Ιζαμπελλας στο ότι είναι άκρως επιτυχημένη στη δουλειά της. Το παράδειγμα προς μίμηση στην Ελλάδα δεν είναι τίποτα περισσότερο τελικά από αποδέκτη μίσους και ζήλιας.Μια χειρουργημένη (post op) μπορείς να την καταλάβεις από το "μήλο" στο λαιμό, τους καρπούς, την εκφορά λόγου και κυρίως τη μήτρα, έχει τεράστια διαφορά από κάποια που έχει φορτωθεί με πλαστικούρες και σιλικόνες, στην Ελλάδα επειδή οι στόκοι βασιλεύουν (έχουμε από τα χαμηλότερα i.q παγκοσμίως) τείνουν να τις συγχέουν, οι πλαστικές προσθήκες στη λατινική Αμερική είναι εξαιρετικά διαδεδομένες και αποτελούν και σύμβολο κύρους (πάω σε πλαστικό χειρούργο άρα έχω λεφτά ασχέτως αν τα έχω μαζέψει τρώγοντας 7.000 Μπαγκλαντεσιανές ψώλες), εν κατακλείδι η Ιζαμπέλα είναι κανονική γυναίκα και τέτοιες φήμες καλό είναι να μη διαδίδονται διότι υπάρχουν και ψυχάκηδες που έχουν φτάσει στα άκρα όταν θεώρησαν πως η γυνάικα που πηδούσαν ήταν κάποτε άντρας...

...δεν εχει φωκαιας 12.Μηπως ειναι αλλο νουμερο???Καλημερες στους συναθλητές. Ξέρουμε που βρίσκεται η Αλεξάνδρα που δούλευε πρωί στο Φωκαίας 12 Α?
Το 17α εννοεί, είναι στη πατρίδα της σύμφωνα με τη τσατσά....δεν εχει φωκαιας 12.Μηπως ειναι αλλο νουμερο???
Να προσθέσω και ιασονως 43 το πιπινι Ελένη!Παρασίου 36
Περγάμου 27β
Κολωνού 47
Τροφωνίου 11
Η μεγαλύτερη σε αυτά είναι 19 χρονών!
όχι η Λάνα δούλευεΣυγνώμη για το spam,Έχουμε κάνα sniper στα κεντρικά ?ξέρουμε αν θα δουλεύει η Βίκυ το βράδυ στο 69 ισόγειο? Ευχαριστώ
Έχεις μείνει πίσω,το "μήλο" αφαιρείτεΜια χειρουργημένη (post op) μπορείς να την καταλάβεις από το "μήλο" στο λαιμό, τους καρπούς, την εκφορά λόγου και κυρίως τη μήτρα, έχει τεράστια διαφορά από κάποια που έχει φορτωθεί με πλαστικούρες και σιλικόνες, στην Ελλάδα επειδή οι στόκοι βασιλεύουν (έχουμε από τα χαμηλότερα i.q παγκοσμίως) τείνουν να τις συγχέουν, οι πλαστικές προσθήκες στη λατινική Αμερική είναι εξαιρετικά διαδεδομένες και αποτελούν και σύμβολο κύρους (πάω σε πλαστικό χειρούργο άρα έχω λεφτά ασχέτως αν τα έχω μαζέψει τρώγοντας 7.000 Μπαγκλαντεσιανές ψώλες), εν κατακλείδι η Ιζαμπέλα είναι κανονική γυναίκα και τέτοιες φήμες καλό είναι να μη διαδίδονται διότι υπάρχουν και ψυχάκηδες που έχουν φτάσει στα άκρα όταν θεώρησαν πως η γυνάικα που πηδούσαν ήταν κάποτε άντρας...
Ωραίος ! Ευχαριστώόχι η Λάνα δούλευε
Ξύπνησε και κάνει κουτοπονηριες τώρα τελευταία, για αυτό και έχει μπει στον πάγο από εμένα.Κάρφωσα την Μπάρμπαρα στο Ι20Β, 2η βάρδια.
Με πήγαινε για Φωλά αλλά έφαγε ψωλα...
Μου έκλεισε και το μάτι στο τέλος...
Ακολουθεί κριτική φυσικά...
Μια χειρουργημένη (post op) μπορείς να την καταλάβεις από το "μήλο" στο λαιμό, τους καρπούς, την εκφορά λόγου και κυρίως τη μήτρα, έχει τεράστια διαφορά από κάποια που έχει φορτωθεί με πλαστικούρες και σιλικόνες, στην Ελλάδα επειδή οι στόκοι βασιλεύουν (έχουμε από τα χαμηλότερα i.q παγκοσμίως) τείνουν να τις συγχέουν, οι πλαστικές προσθήκες στη λατινική Αμερική είναι εξαιρετικά διαδεδομένες και αποτελούν και σύμβολο κύρους (πάω σε πλαστικό χειρούργο άρα έχω λεφτά ασχέτως αν τα έχω μαζέψει τρώγοντας 7.000 Μπαγκλαντεσιανές ψώλες), εν κατακλείδι η Ιζαμπέλα είναι κανονική γυναίκα και τέτοιες φήμες καλό είναι να μη διαδίδονται διότι υπάρχουν και ψυχάκηδες που έχουν φτάσει στα άκρα όταν θεώρησαν πως η γυνάικα που πηδούσαν ήταν κάποτε άντρας...