Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 249 άτομα (9 μέλη και 240 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.310
Like
340.256
Πόντοι
49.090
συνέχεια πάντα liveεπιγραμματικα

Φυλής 54α Ξένια, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 54β ,56 ,66α ,66δ & 72 δεξιά κλειστά.

Φυλής 72 αριστερα Χριστίνα, απλό πρόγραμμα και σε λίγο σύμφωνα με τη τσατσά θα έρθει και η Ερρικα.

Φυλής 74 δεξιά κλειστο.

Φυλής 74 αριστερά Μαρία, απλό πρόγραμμα και αυταρχικό.

Φυλής 59 κάτω Άντζελα η" Κρητικοπουλα ",με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και αυταρχικό και Βάνα λατίνα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό.

Φυλής 59 όροφος Μαρία λατίνα ,με ελεύθερο στοματικό.

Φυλής 61 κλειστο.

abelo7979

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Φεβ 2015
Κριτικές
115
Like
4.000
Πόντοι
11.550
Μια χειρουργημένη (post op) μπορείς να την καταλάβεις από το "μήλο" στο λαιμό, τους καρπούς, την εκφορά λόγου και κυρίως τη μήτρα, έχει τεράστια διαφορά από κάποια που έχει φορτωθεί με πλαστικούρες και σιλικόνες, στην Ελλάδα επειδή οι στόκοι βασιλεύουν (έχουμε από τα χαμηλότερα i.q παγκοσμίως) τείνουν να τις συγχέουν, οι πλαστικές προσθήκες στη λατινική Αμερική είναι εξαιρετικά διαδεδομένες και αποτελούν και σύμβολο κύρους (πάω σε πλαστικό χειρούργο άρα έχω λεφτά ασχέτως αν τα έχω μαζέψει τρώγοντας 7.000 Μπαγκλαντεσιανές ψώλες), εν κατακλείδι η Ιζαμπέλα είναι κανονική γυναίκα και τέτοιες φήμες καλό είναι να μη διαδίδονται διότι υπάρχουν και ψυχάκηδες που έχουν φτάσει στα άκρα όταν θεώρησαν πως η γυνάικα που πηδούσαν ήταν κάποτε άντρας...

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.669
Πόντοι
2.046
Καλημερες στους συναθλητές. Ξέρουμε που βρίσκεται η Αλεξάνδρα που δούλευε πρωί στο Φωκαίας 12 Α?
Αυτήν με το έντονο μακιγιάζ στα μάτια; Μελαχρινή; Αυτήν εννοείς...

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.669
Πόντοι
2.046

lionheart74

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2006
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
0
Εγγρ.
29 Απρ 2025
Like
594
Πόντοι
80
Συγνώμη για το spam,Έχουμε κάνα sniper στα κεντρικά ?ξέρουμε αν θα δουλεύει η Βίκυ το βράδυ στο 69 ισόγειο? Ευχαριστώ

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.595
Πόντοι
26.435
Μια χειρουργημένη (post op) μπορείς να την καταλάβεις από το "μήλο" στο λαιμό, τους καρπούς, την εκφορά λόγου και κυρίως τη μήτρα, έχει τεράστια διαφορά από κάποια που έχει φορτωθεί με πλαστικούρες και σιλικόνες, στην Ελλάδα επειδή οι στόκοι βασιλεύουν (έχουμε από τα χαμηλότερα i.q παγκοσμίως) τείνουν να τις συγχέουν, οι πλαστικές προσθήκες στη λατινική Αμερική είναι εξαιρετικά διαδεδομένες και αποτελούν και σύμβολο κύρους (πάω σε πλαστικό χειρούργο άρα έχω λεφτά ασχέτως αν τα έχω μαζέψει τρώγοντας 7.000 Μπαγκλαντεσιανές ψώλες), εν κατακλείδι η Ιζαμπέλα είναι κανονική γυναίκα και τέτοιες φήμες καλό είναι να μη διαδίδονται διότι υπάρχουν και ψυχάκηδες που έχουν φτάσει στα άκρα όταν θεώρησαν πως η γυνάικα που πηδούσαν ήταν κάποτε άντρας...
Αποδίδω τον όλο αρνητισμο στο πρόσωπο της Ιζαμπελλας στο ότι είναι άκρως επιτυχημένη στη δουλειά της. Το παράδειγμα προς μίμηση στην Ελλάδα δεν είναι τίποτα περισσότερο τελικά από αποδέκτη μίσους και ζήλιας.
Η Ιζα και η κάθε Ιζα ψοφάει στη γυμναστική, έχει βάλει εμφυτεύματα, προσέχει τον εαυτό της μέσα στο δωμάτιο είναι άψογη και έχει το πλέον πλούσιο πρόγραμμα, έχει καθημερινά τρελή πελατεία, βγάζει χρήμα με ουρά, γύρω γύρω πουτάνες είναι, σε πουτανιές καταφεύγουν. Συκοφαντία και αφραγκιά! Δεν είναι η πρώτη φορά, χρόνια τωρα όποια σκάει και είναι καλή τ ακούει από τις άλλες.

ps: να σβήσετε το ποστ μου, να μου πείτε ότι έκανα σπαμ για ένα μόνο ποστ, να με στείλετε για banακι δύο τρεις μέρες και βλέπουμε και να αφήνετε ποστ συκοφαντικά τύπου "είναι τραβελι"! :rockon:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.310
Like
340.256
Πόντοι
49.090

Nikosfet

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2025
Like
979
Πόντοι
81
Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.669
Πόντοι
2.046
Κάρφωσα την Μπάρμπαρα στο Ι20Β, 2η βάρδια.
Με πήγαινε για Φωλά αλλά έφαγε ψωλα...
Μου έκλεισε και το μάτι στο τέλος...
Ακολουθεί κριτική φυσικά...

nikosvita314

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2021
Like
2.072
Πόντοι
456
Πέρασα χθές το βράδυ κατά τής 21:00 από Δυδιμου για Ιβανα αλλά ήταν όλα κλειστά εκεί ξέρει κάνεις τι παίζει;

vabiri(2)

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2020
Like
205
Πόντοι
21
Έχεις μείνει πίσω,το "μήλο" αφαιρείτε

noblue

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
39
Like
11.757
Πόντοι
8.995
Κάρφωσα την Μπάρμπαρα στο Ι20Β, 2η βάρδια.
Με πήγαινε για Φωλά αλλά έφαγε ψωλα...
Μου έκλεισε και το μάτι στο τέλος...
Ακολουθεί κριτική φυσικά...
Ξύπνησε και κάνει κουτοπονηριες τώρα τελευταία, για αυτό και έχει μπει στον πάγο από εμένα.

Τελευταία τροποποίηση:

vabiri(2)

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2020
Like
205
Πόντοι
21

Συνημμένα

• Screenshot_20260115-194908.png
    Screenshot_20260115-194908.png
    210,1 KB · Εμφανίσεις: 26
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom