barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 29.473
- Πόντοι
- 5.506
Ουτε γω, το εγραψα για να τσιμπησει ο βλαξ.δεν έχω σοφέρ ούτε υπομονή για να μου βγει η παναγία για ένα ρημαδοφαί
Ουτε γω, το εγραψα για να τσιμπησει ο βλαξ.δεν έχω σοφέρ ούτε υπομονή για να μου βγει η παναγία για ένα ρημαδοφαί
Tην γεγμανια όμως που την δανεισες κάποτε... με το όπλο στον κρόταφο Πήρες ποτέ τα λεφτά σου πίσω?
Στις περιπτώσεις που είπα θα κάνει θετική εντύπωση και μπορεί να δώσει πόντους.γιατί τύπε?
το iris δεν είναι αρκετά αντρικό για σένα?
οι άντρες πληρώνουν τους λογαριασμούς τους μόνο στα ταμεία μαζί με τις γριές με το βιβλιάριο?θετικων εντυπώσεων.
το ξέρεις ότι με το iris μπορείς να πληρώσεις τους λογαριασμούς σου χωρίς να φύγεις από το σπίτι?Στις περιπτώσεις που είπα θα κάνει θετική εντύπωση και μπορεί να δώσει πόντους.
Θεωρώ ηλίθιους και τσιφουταραδες του κερατά όσους στριμώχνονται στα ταμεία των τραπεζών για λογαριασμούς ενώ μπορούν να πάνε σε ένα προποτζηδικο δίνοντας ένα € ,αντί για αυτό προτιμούν να κρατήσουν τα ευρώ στην τσέπη και να περιμένουν σε ουρές στις τράπεζες.Εξαιρω άτομα που κάνουν τον ταμία της γειτονιάς η της πολυκατοικίας και σκάνε στην τράπεζα με καμμία δεκαριά-εικοσαρια λογαριασμούς στην τσέπη ή στον φάκελο για να κάνουν δουλειές άλλων.

Και τι είμαι για να μην φεύγω από το σπίτι ;Καραντινολαγνος η άτομο μειωμένης σωματικής ικανότητας όπως πολλοί που το παίζουν και επαναστάτες με τις τσοκαροπαντοφλες και τις φορμες;το ξέρεις ότι με το iris μπορείς να πληρώσεις τους λογαριασμούς σου χωρίς να φύγεις από το σπίτι?
καλως ήρθες στην βιομηχανική επανάσταση![]()
Ενώ το να βγαίνεις να πας να στήνεσαι στα ταμεία και να χάνεις την ώρα σου είναι το καλύτερο που μπορείςΚαι τι είμαι για να μην φεύγω από το σπίτι ;Καραντινολαγνος η άτομο μειωμένης σωματικής ικανότητας όπως πολλοί που το παίζουν και επαναστάτες με τις τσοκαροπαντοφλες και τις φορμες;

Πάω σε προποτζηδικα για λογαριασμούς...τι δεν καταλαβαίνεις;Ενώ το να βγαίνεις να πας να στήνεσαι στα ταμεία και να χάνεις την ώρα σου είναι το καλύτερο που μπορείς
![]()
ναιΠάω σε προποτζηδικα για λογαριασμούς...τι δεν καταλαβαίνεις;
Εσύ που δεν βγαίνεις κάνεις κάτι πιο εποικοδομητικό με την ώρα που δήθεν εξοικονομείς;
Στο έχω ξαναπεί, αλλά δεν το δέχεσαι και δικαίωμα σου.Επαναλαμβάνεις τα ίδια επιχειρήματα ως "δικαιολογία" για να τις κρίσεις που δέχεται αυτή.
Το λύσαμε...εγώ διαφωνώ και θεωρώ ότι οι μέχρι τώρα κρίσεις για το με ποιον μίλησε, τι φόραγε, πότε πήγε τουαλέτα και αν το ντισπένσερ το έχει στην δεξιά η την αριστερή πλευρά του νιπτήρα είναι κουτσομπολιά για να βγάζουν μεροκάματο οι δημοσιογράφοι, τα πρωινάδικα, τα τρολλς και τα clickbates.
Όταν εκφράσει θέσεις θα φανεί τι γίνεται...αν για παράδειγμα εκφράσει θέση τύπου "φλατ ταξ 15% και κατάργηση της προκαταβολής φόρου" τότε ξέρουμε ότι σίγουρα είναι σε άλλο μήκος κύματος από την Νέα Κουμουνιστοκρατία που αρέσκεται να αρμέγει τους μικρομεσαίους όπως όλοι πριν από αυτήν. Λογιστικά γίνεται προφανώς....για να έχει αέρα το κράτος να μην φορολογεί τις τράπεζες γίνεται....λεφτά υπάρχουν...
Τώρα ακόμα και αν δεχθώ ότι η πολιτική δεν έχει να κάνει με την δικαίωση του παιδιού της...πράγμα άκυρο καθώς όλοι ξέρουμε τι επιρροή ασκεί ένας βουλευτής και πόσο πιο σοβαρά τον παίρνουν..
Θέσεις έχουμε όλοι...εγώ εσύ και ο καθένας....δεν κατάλαβα γιατί οι δικές μας θέσεις είναι χειρότερες από του άδωνη ή του φλωρίδη?? Αυτοί στο χωράφι του παππού τους τις βρήκαν τις θέσεις και τις καρέκλες???
Γιατί εσύ νομίζεις ότι ο υπουργός ή ο βουλευτής όσα υπογράφει και λέει τα σκέφτηκε μόνος του??? Γιατί πληρώνει από τα λεφτά μας στρατιές συμβούλων και μετακλητών νομίζεις? Γιατί μερικοί βουλευτές όταν μιλάνε στο βήμα της βουλής δεν μπορούν να πουν μια πρόταση χωρίς να την διαβάσουν από το χαρτί??? επειδή άλλοι τους τα έγραψαν και πολλές φορές δεν ξέρουν για τι πράγμα μιλάνε.
Καλό είναι να μην δουλευόμαστε χωρίς λόγο.
Με το e banking δεν μπορούσες ; Το iris περιμέναμε ;το ξέρεις ότι με το iris μπορείς να πληρώσεις τους λογαριασμούς σου χωρίς να φύγεις από το σπίτι?
Κανα κινο ριχνεις;Πάω σε προποτζηδικα για λογαριασμούς...τι δεν καταλαβαίνεις;
Εσύ που δεν βγαίνεις κάνεις κάτι πιο εποικοδομητικό με την ώρα που δήθεν εξοικονομείς;
Γιατί δύσκολο είναι να προτείνει τα υπόλοιπα? Ισοζύγιο είναι....θα πει θα φορολογήσουμε τις τράπεζες...να μια ωραία ιδέα...Στο έχω ξαναπεί, αλλά δεν το δέχεσαι και δικαίωμα σου.
Η θέσεις θα είναι ωραίες και ειδικά το πρόγραμμα. Αν πει τέτοια θέση όπως αναφέρεις (15%) , θα πρέπει να πει να συνδιαστεί και με τα υπόλοιπα οικονομικά, να δούμε που θα βρει τα λεφτά...
Θα επανέλθουμε με τις θέσεις.
Κρίνουμε πάντα θέσεις και άτομα...
Παίζει καμιά σαλονικιά , με 20ποντο τακούνι , μίνι , δικτυωτό καλσόν και ελαφρύ πρωινό άρωμαΠάω σε προποτζηδικα για λογαριασμούς...τι δεν καταλαβαίνεις;
Γιατί :Με το e banking δεν μπορούσες ; Το iris περιμέναμε ;
Από το 1998 το χρησιμοποιούσα.
Για πληρωμές τότε, σου έδινε η τράπεζα λίστα με κωδικούς ασφαλείας, τυπωμένους σε χαρτί από ντοτ μάτριξ εκτυπωτή λογιστήριου.
Μετά από 3-4 χρόνια, έδιναν ένα ψηφιακό που έμπαινε στο μπρελόκ .
Έχω κάτι τέτοια ξεχασμένα κάπου.
Οι ξαπλωστράδες και κατσικογάμηδες του φόρουμ τότε , δεν είχαν αφμ .
Εσύ θα πήγαινες δημοτικό , εντάξει .
Υ.Γ. Το 1998 , όταν είπαμε να ξεκινήσουμε να το χρησιμοποιούμε , είχε πάει ο πατέρας μου στο υποκατάστημα
και του έδωσε ο υπάλληλος της ΠΑΣΟΚάραςκάτι σαν τον βολταίρο ή τον πεζοπόρο στα νιάτα τους
ένα χαρτί με τις προδιαγραφές του pc που απαιτούνταν ... έγραφαν τουλάχιστον επεξεργαστή pentium 133MHz ...
Είχα pentium II 500MHz και τον ετοίμαζα για αναβάθμιση ....
Δυστυχώς διακρίνω οτι τα βλέπεις λίγο όπως θέλεις.Γιατί δύσκολο είναι να προτείνει τα υπόλοιπα? Ισοζύγιο είναι....θα πει θα φορολογήσουμε τις τράπεζες...να μια ωραία ιδέα...
Γιατί η ΝΔ όταν πήρε τις εκλογές έδωσε ισολογισμό μήπως?? που θα τα βρει?
Για την κάρυ κρίνουμε και τον άνθρωπο...για τους γαλάζιους (και άλλους) που ως άνθρωποι είναι...πως να το πούμε...όχι και πολύ καλοί άνθρωποιγιατί λέμε "δεν υπάρχουν καλύτεροι" και δεν τους κρίνουμε τότε?
Πολλά χρόνια τώρα, στις σελίδες της ΔΕΗ , ΕΥΔΑΠ και των τοπικών φορέων ύδρευσης σε όλη την ελλάδαΓιατί :
1. Με το IRIS πληρώνεις τους λογαριασμούς σου χωρίς προμήθεια τραπεζών (συνήθως)
2. Γιατί είναι πιο άμεσο και δεν χρειάζεται να βγάζεις τα μάτια σου να ψάχνεις κωδικούς πληρωμής.
Δεν τα βλέπω όπως τα θέλωΔυστυχώς διακρίνω οτι τα βλέπεις λίγο όπως θέλεις.
Θυμάσαι επι ΣΥΡΙΖΑ που φορολόγησαν τράπεζες νομίζω και δικαιώθηκαν απο το ευρωπαικό δικαστήριο
Σου το έχω ξαναπεί. Τα λόγια είναι εύκολα, γιαυτό και τα προγράμματα είναι αόριστα και δεν τα διαβάζει κανείς.
Στο πως είναι το θέμα. Να δούμε εκεί τι κοστολογημένο θα πει
Στην κύπρο το ποσοστό δημοσίων υπαλλήλων σε σχέση με τους εργαζόμενους, είναι λιγότερο από το μισό από εδώ.στην κύπρο λοιπόν είναι τίγκα στους ψηφιακούς νομάδες που κάνουν μεγάλους τζίρους...είναι hub για εισαγωγές από κίνα και εξαγωγή στην Ελλάδα είναι τίγκα στο ρώσικο χρήμα κτλπ
εμείς εδώ ξέρουμε μόνο έκτακτους φόρους, χαράτσια και κάθετη φορολογία...και θες και κοστολογήσεις?
Ναι...βάζε τα στοιχεία της κάρτας σου στο σαιτ της ΔΕΗ, της ΕΥΔΑΠ κτλπ.....Πολλά χρόνια τώρα, στις σελίδες της ΔΕΗ , ΕΥΔΑΠ και των τοπικών φορέων ύδρευσης σε όλη την ελλάδα
πληρώνεις απευθείας, χωρίς καμία προμήθεια.
Το ίδιο και την εφορία στην ΑΑΔΕ.Άμεση πληρωμή με πιστωτική δηλαδή και χρεωστική χωρίς καμία προμήθεια.
Επίσης αν έχεις ρυθμίσει τα settings δεν ζητάει κανέναν κωδικό . Έχεις σώσει τις κάρτες σου, διαλέγεις κάρτα με ένα κλικ
και πληρώνει με το επόμενο κλικ. Δεν ακουμπάς πληκτρολόγιο , μόνο ποντίκι .
Το άϊρις ; Να πω που να το βάλουν;