Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (2 μέλη και 40 επισκέπτες)

MasterGr

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2021
Like
605
Πόντοι
81
εχει μπει στο πεμπτο μηνα φιλος...οσα για το αν γυρισει μου ειπε δεν υπαρχει περιπτωση...βεβαια πολλα αλλαζουν και καμια φορα δεν ξερεις πως τα φερνει η ζωη,αλλα γνωμη μου, με την ελπιδα θα μεινετε...
Τυχερός ο φίλος που την πήρε, παρθένα ήταν.

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
14.155
Πόντοι
3.506
εχει μπει στο πεμπτο μηνα φιλος...οσα για το αν γυρισει μου ειπε δεν υπαρχει περιπτωση...βεβαια πολλα αλλαζουν και καμια φορα δεν ξερεις πως τα φερνει η ζωη,αλλα γνωμη μου, με την ελπιδα θα μεινετε...
Τι πέμπτο μήνα ρε φίλε; Αγελάδα να ήταν θα είχε γεννήσει. Από αρχές καλοκαιριού σταμάτησε γιατί ήξερε οτι ήταν έγκυος οπότε θα ήταν τουλάχιστον δύο μηνών τότε.
Θα ήταν τέλειο να γλείψουμε τα γαλακτερά βυζάκια της.
Είμαι της γνώμης οτι δεν κόβεται αυτό οπότε θα ελπίζω. Εκτός και ο μπαμπάς είναι κανένας φορτωμένος. Και να παντρευτεί δεν βλέπω να μακροημερεύει.

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
21
Like
9.417
Πόντοι
2.046
Λάρα μου που σε χάσαμε...
Γύρνα πίσω Λάρα, ο Μύλος ερήμωσε...
Λάρα μου Λάρα μου με την γυαλιστερή μουνάρα...

Αν μιλάει κανείς μαζί της πείτε της οτι την περιμένουμε, άφησε ανοιχτούς λογαριασμούς.
Και εμείς που την είχαμε στην πένα δεν μας έκανε κανένα σάλοου.

Πέρα από την πλάκα και από άλλες κοπέλες το έχω ακούσει έχει βρωμήλους που δεν ξέρουν ούτε να πλυθούν.

Δύσκολα θα περάσει ξανά από τα μπουρδέλα τέτοιο μουνί με την ίδια διάθεση, ο κατήφορος είναι μεγάλος.
girl crying GIF

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
21
Like
9.417
Πόντοι
2.046
Τι πέμπτο μήνα ρε φίλε; Αγελάδα να ήταν θα είχε γεννήσει. Από αρχές καλοκαιριού σταμάτησε γιατί ήξερε οτι ήταν έγκυος οπότε θα ήταν τουλάχιστον δύο μηνών τότε.
Είμαι της γνώμης οτι δεν κόβεται αυτό οπότε θα ελπίζω. Εκτός και ο μπαμπάς είναι κανένας φορτωμένος. Και να παντρευτεί δεν βλέπω να μακροημερεύει.
Πεμπτο μηνα θα ειναι..
εγω την ειχα παρει αυγουστο τελευταια φορα.

PL(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
1.764
Πόντοι
206
Τυχερός ο φίλος που την πήρε, παρθένα ήταν.
Οι σχεσειες-γαμος με πουτανα ΔΕΝ κρατανε πολυ.....μολις γινουν οι πρωτοι καυγαδες και ο γκομενος-νταβας της πει:"απο τα μπουρδελα σε μαζεψα μην μιλας" τελειωνει το παραμυθι...

ΥΓ: Το γαμησι το βαριεσαι καποια στιγμη μετα βλεπεις την πραγματικοτητα οτι απο ολες τις γυναικες διαλεξες ενα χυσοδοχειο για να κανεις παιδι.....Οσες πουτανες ξερω που εχουν παιδια χωρισαν σε 1-2 χρονια

giamaris8

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2024
Like
466
Πόντοι
21
Οι σχεσειες-γαμος με πουτανα ΔΕΝ κρατανε πολυ.....μολις γινουν οι πρωτοι καυγαδες και ο γκομενος-νταβας της πει:"απο τα μπουρδελα σε μαζεψα μην μιλας" τελειωνει το παραμυθι...

ΥΓ: Το γαμησι το βαριεσαι καποια στιγμη μετα βλεπεις την πραγματικοτητα οτι απο ολες τις γυναικες διαλεξες ενα χυσοδοχειο για να κανεις παιδι.....Οσες πουτανες ξερω που εχουν παιδια χωρισαν σε 1-2 χρονια
Αν βρει γκόμενο εκτός νταβά τότε ναι δεν θα κρατήσει και θα ξαναγυρίσει πίσω στον νταβά έτσι είναι μαθημένες,τους έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου ότι μετά από αυτούς το χάος!και πίσω ξανά στην φυλακή να ταΐζουν τους τεμπέληδες!

Sexypistol

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
25.370
Πόντοι
5.956

Sexypistol

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
25.370
Πόντοι
5.956
Ναι, θα εχει ουρα για το γάλα ..
Με μπουκάλι 50€
Με κουβα 80€
Έχτρα υπηρεσία
Υγ η ελπίδα παντα μένει..

Τελευταία τροποποίηση:

PL(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
1.764
Πόντοι
206
Αν βρει γκόμενο εκτός νταβά τότε ναι δεν θα κρατήσει και θα ξαναγυρίσει πίσω στον νταβά έτσι είναι μαθημένες,τους έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου ότι μετά από αυτούς το χάος!και πίσω ξανά στην φυλακή να ταΐζουν τους τεμπέληδες!
Μια φορα που μιλουσα με τη Λαρα μου ειπε η "σχεση" της γνωριζει την δουλεια που κανει εδω και χρονια....οποτε ή ο νταβας ειναι ή καποιος αγαπουλης απο αυτους που πηγαιναν με λουλουδια στο μπουρδελο...

makarospaokaramono

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2026
Like
6
Πόντοι
0
Νομιζω οταν υπαρχει traffiking αφαιρουν την αδεια οποτε δυσκολα να πωληθουν.... τετοια παρακμη πρωτη φορα βλεπω στα 25 χρονια που παω μπουρδελα...
αρα να ξεχασουμε Γαληνη,Εμμα,Αλινα,Ραισα,Μιρελλα κλπ??

makarospaokaramono

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2026
Like
6
Πόντοι
0
Γρήγορο πέρασμα ψάχνοντας Σάντρα.

Ερημίτη 2 Μιρα
Απέναντι μια τρομακτική Ιωάννα στο 3
Λουίζα στο 5

Free house η Ιζαμπέλα...καλό βρώμικο έκφυλο για μένα, αλλά για γυμνό με κώλο ζήτησε 80, όταν στα τρίδυμα την έπαιρνα με 50.
Άσε μας γεροκουκλιτσα μου.

Και πάμε στα δύο ωραία, Φρίξου 15 η Κασσάνδρα με την μαλακισμενη τσατσά, η οποία πλέον δε βρίζει (δε με θυμόταν, λέει δε σε ξέρω εσένα) αλλά παρακαλούσε να μπω, τι ψυχή έχει ένα 30ρι δώσε και ρίξε πουτσα, δεν θα την παντρευτείς.
Γαμιολα, πείνασες και πλέον παρακαλάς.

Στο δε ινκόγκνιτο βγαίνει μια αλινα, τι γυφτοφατσα ήταν αυτή με έναν Τσάτσο τραβελο με προγναθισμο.

Έλεος ρε μλκ σκιαχτηκα.

Που να γαμησεις όταν βλέπεις τον Βίνσεντ από την πεντάμορφη και το τέρας.
(Για εσάς ρε μουνια που είστε 45+)
Λουιζα εννοουμε τη γνωστη απο προμηθεως 25 για τους παλιους?με το φοβερο τσιμπουκι,την κωλαρα και τα ισπανικα?

ΦΡΑΠΕΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2020
Κριτικές
1
Like
1.538
Πόντοι
206
Πετάχτηκαν μέχρι τα μπουρδέλα γύρο στις 4. Ψάχνοντας την Εβελίνα στο σπίτι βρήκα τη Νικόλ. Τραβελοφερνει αρκετά και έφυγα. Μετά από 3 χρόνια πέρασα στη Ντενίζ που δεν κατάλαβα ότι είναι αυτή.αλλαξε,αδύνατη σε κι άλλο και τα βυζιά της κρέμασα. Δεν πειράζει όμως έφαγε μια πουτσα δυνατή στα 4 και τέλος.
Πίπα καλή,ήταν χαμογελαστή και γενικά πρόσχαρη,καμία σχέση με παλαιότερα.

Ρε παιδιά η Νικόλ έτσι είναι απο πλαστικές? Εγώ την έκανα 50+

doggifuck

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2011
Κριτικές
38
Like
660
Πόντοι
311
Πετάχτηκαν μέχρι τα μπουρδέλα γύρο στις 4. Ψάχνοντας την Εβελίνα στο σπίτι βρήκα τη Νικόλ. Τραβελοφερνει αρκετά και έφυγα. Μετά από 3 χρόνια πέρασα στη Ντενίζ που δεν κατάλαβα ότι είναι αυτή.αλλαξε,αδύνατη σε κι άλλο και τα βυζιά της κρέμασα. Δεν πειράζει όμως έφαγε μια πουτσα δυνατή στα 4 και τέλος.

Η νικολ η "γαλλιδα" απο βουλγαρια,πολλοι λενε λανθασμενα οτι τραβελοφερνει λογω τις φατσας της αλλα δεν ειναι αυτο.Η νικολ πριν χρονια ειχα ενα σοβαρο αυτοκινητιστικο δυστηχημα που την στοιχισε μια περιουσια σε εγχειρήσεις να συμμαζέψει κορμί και πρόσωπο.Το πού ζεί είναι πολύ τυχερή.Τόσο σοβαρότατο δυστήχημα είχε

PL(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
1.764
Πόντοι
206

Την ντενιζ σε ποιο σπιτι την ειδες?

ΦΡΑΠΕΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2020
Κριτικές
1
Like
1.538
Πόντοι
206
Την ντενιζ σε ποιο σπιτι την ειδες?
Στα απέναντι τα τελευταία πάνω από τα πας Βέγκας.ποιζον ? Πως σκατα λέγετε δεν θυμάμαι.τεσπα εκεί που ήταν και παλια

ΦΡΑΠΕΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2020
Κριτικές
1
Like
1.538
Πόντοι
206
Η νικολ η "γαλλιδα" απο βουλγαρια,πολλοι λενε λανθασμενα οτι τραβελοφερνει λογω τις φατσας της αλλα δεν ειναι αυτο.Η νικολ πριν χρονια ειχα ενα σοβαρο αυτοκινητιστικο δυστηχημα που την στοιχισε μια περιουσια σε εγχειρήσεις να συμμαζέψει κορμί και πρόσωπο.Το πού ζεί είναι πολύ τυχερή.Τόσο σοβαρότατο δυστήχημα είχε
Παίζει να έχει πάρα πολλά χρόνια που έγινε αυτό που λες γιατί την είχα δει και παλαιότερα σε εκείνο απέναντι από την πύλη του λιμανιού που έκλεισε.. Τεσπά δεν έχει σημασία αλλά εμένα δε Μ άρεσε καθόλου.

ΦΡΑΠΕΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2020
Κριτικές
1
Like
1.538
Πόντοι
206
Η Ντενίζ μου φάνηκε πολύ πρόσχαρη και ομιλητική σε σχέση με παλιά. Παλιά ήταν τελείως ανέκφραστη με κάποια κιλακιια έστω λίγο παραπάνω και βυζάκι καλύτερο. Τώρα έχει μακρύ καρέ. Το εκτιμησε που ζήτησα να πληθω λίγο πριν το γαμησι. Δεν ξέρω τι στάση κρατάει στους υπόλοιπους πελάτες,κι εγώ της άρεσα πάντως
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Άντε όταν ξανακατεβω μακάρι να πετύχω την κωλαρα την Έμμα και καπάκι εβελινα

doggifuck

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2011
Κριτικές
38
Like
660
Πόντοι
311
Παίζει να έχει πάρα πολλά χρόνια που έγινε αυτό που λες γιατί την είχα δει και παλαιότερα σε εκείνο απέναντι από την πύλη του λιμανιού που έκλεισε.. Τεσπά δεν έχει σημασία αλλά εμένα δε Μ άρεσε καθόλου.
Ναι εχει πάρα πολλά χρόνια γιατί εγώ την γαμούσα απο βαρδάρι μερια που ήταν νέα και εβγαζε ΤΑ γούστα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom