JohnnySuede
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2024
- Like
- 4.367
- Πόντοι
- 440
Να σαι καλα φιλεΤα σεβη μου
Να σαι καλα φιλεΤα σεβη μου
Με το δεξί η χρονιάΚαλή χρονιά μύστες !
![]()
![]()
![]()
Πολλά μπράβο![]()
καλησπέρα,ελπιζω να αρέσει..
Εννοειτα,εκει ειναι η μιση καβλα.Η αλλη μιση ειναι οτι η ηχομονωση στο μπανιο του Πριαμου ειναι για γελια και ακουγοταν στερεοφωνικα που φωναζεΤην έβαλες να βλέπει και την φάτσα της στον νιπτήρα μπροστά στον καθρέφτη...όσο ξεκωλιαζότανε;
Το νύχι καυλιαρικο είναι αυτόΧαμηλά βαρομετρικά κατά το πολύωρο "ατσαλο" ξεκώλιασμα σημερα στο mad
Που το προσεξες,με νυχια οπως και τα ποδια απο τον αστραγαλο και κατω δεν ασχολουμαι.Σαν να μην υπαρχουνΤο νύχι καυλιαρικο είναι αυτό
Γούστα είναι αυτά … Χάνεις όμως να ξέρειςΠου το προσεξες,με νυχια οπως και τα ποδια απο τον αστραγαλο και κατω δεν ασχολουμαι.Σαν να μην υπαρχουν
Μπράβο ρε μάγκα!Εννοειτα,εκει ειναι η μιση καβλα.Η αλλη μιση ειναι οτι η ηχομονωση στο μπανιο του Πριαμου ειναι για γελια και ακουγοταν στερεοφωνικα που φωναζε
Μωρό μου, η κωλάρα σου η ξεσκισμένη!! Απίστευτες φωτογραφίες, Virus, άρχοντα!
Τι να λέμε τώρα! Αρχοντική πατάρα. Από τα καλύτερα set που έχεις ανεβάσει, Trimis...Καλή χρονιά μύστες !
![]()
![]()
![]()
Μπορώ να τον παίξω έτσι;Η γυναικα μου
Γεια σου ρε trimmis με την γυναικάρα σου. Πατούρα όπως πάντα να την χαίρεσαιΚαλή χρονιά μύστες !
![]()
![]()
![]()
θα θελουν να στην ξεπατωσουν αρκετοι
Βρε μύστη την ίδια κουζίνα έχουμε !!! απαπαπα, για μια στιγμή μπερδεύτηκα και νόμιζα ότι είναι η πρώην μου !!!
σκετη κολαση ειναι φιλε μου!!!Η γυναικα μου
πολλα πολλα μπραβοοοοΒρε μύστη την ίδια κουζίνα έχουμε !!! απαπαπα, για μια στιγμή μπερδεύτηκα και νόμιζα ότι είναι η πρώην μου !!!.... Φοβερή κωλάρα για πρωινό !!!
ωραιο κωλαρακι
Ναι, χυσε τηνΜπορώ να τον παίξω έτσι;