nikpa34
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2025
- Like
- 469
- Πόντοι
- 20
στην εχω ξεσκισει τι πουτανα.....
στην εχω ξεσκισει τι πουτανα.....
Άγαλμαμεσα στο χειμωνα και ενα καλοκαιρι
ωραίο κορμί!!!Και απο μπροστα φανταζομαι θα ειναι καβλα...φανταζομαι φλατ κοιλιτσα με αυτα τα ωραια βυζακια..
πολυ καλο....![]()
καλησπέρα,ελπιζω να αρέσει..
Καταπληκτικά και τα δυο αλλά κωλαρακι με τα 1000 !!! Του έχω μια αδυναμία παραπανω !Τι ψηφίζετε Κολωρακι ή βυζακι;
Πλάκα κάνεις![]()
καλησπέρα,ελπιζω να αρέσει..
Ρε αδερφέ τι γυναίκα έχεις!-Αγάπη κατέβασε το παντελόνι λίγο να δω την κωλαρα σου...
-Ok
![]()
Τα σεβη μου
Καλή χρονιά με την καυλιάρα σού...Καλή χρονιά μύστες !
![]()
![]()
![]()
Ωραίο στήσιμο και ωραία μαλλιά για τράβηγμαΠαρα Πολυ Καλο
Εκεί την ξεκώλιασες!Οχι,ανοιξε "παροχη" απο το μουνι και τρεχαν υγρα συνεχεια και καποια στιγμη που τραβηχτηκα αποτομα και ξαναμπηκα αγαρμπα στο κωλο πεταξε πιδακα
Την έβαλες να βλέπει και την φάτσα της στον νιπτήρα μπροστά στον καθρέφτη...όσο ξεκωλιαζότανε;Πολλαπλών σημείων σε ολο το δωματιο και στο μπανιο,καθως ξεκωλιαστηκε και εκει σκυμμενη στο νιπτηρα.Λογικα θα μας σιχτηρισε ασχημα η καθαριστρια
Με την κωλάρα της τούνελ όμως μπαίνει στο σπίτι με τον σύζυγο!Δεν μπορει να τα βρει, ειναι στα εγκατα του κωλου
ΠΩΠΩ ΤΡΟΜΕΡΗ!!!Γυναίκα φίλου μου
Να σαι καλα μάγκα ευχαριστώΡε αδερφέ τι γυναίκα έχεις!
Όποτε της λες ...κατεβάζει παντελόνι και βλέπεις κωλάρα με θέα την στρινγκάρα της!
Σκύβει έτσι όπως είναι και την σουβλίζεις και επί τόπου!!!
Να την χαίρεσαι ρε μάγκα και να μην την αφήνεις στιγμή να της λείψει η πούτσα σου...σκίστην σε όλο το σπίτι...σε κάθε γωνιά του σπιτιού να έχει να θυμάται!!
Μπράβο μάγκα!