Νέα

Αρνητικές απόψεις για μέλη του bou

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ακροατής_
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 96K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

user212024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2025
Like
1.746
Πόντοι
206
Ωραια σιγα σιγα να μαζευομαστε
να δουμε σε ποσο θα πεσει και αυτο το νημα:tooth:

Επισης:sad2:
καριολη μητσοτακη ξαναανοιξε τα σαιτ με τις ταινιες ρεεεε
που να παει ο κοσμος με τετοιο ψωλοκρυο
ουτε μια ταινια δεν ....
που να σε πιασει κοψιμο διαρκειας

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
93
Like
57.374
Πόντοι
40.655
Αν ποτε γινω ρουφιανος θα χτυπησω και εγω την πορτα του Σαιντ:tooth:
για να ξερει τοσα πολλα θα πρεπει να δινει καλο προσφορο:tooth:
τι να τις κανει αραγε τοσες πληροφοριες?
τις συλλεγει για να βρισκεται ενα βημα μπροστα:think:
η για τιποτα αλλο :think:

Το μυστήριο της ιεράς εξομολογήσεως, τέκνον μου.

user212024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2025
Like
1.746
Πόντοι
206

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.555
Πόντοι
5.506
Έγινε μπουστρακο
Η διαφορα ειναι πως πουστρακος το βγαζεις απο τον κωλο σου εσυ και το συναφι σου, το νταβατζακος βγηκε στη φορα και εγλυψες κωλους να πεσει το νημα να κρυφτεις.

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
104.787
Πόντοι
16.131
Η διαφορα ειναι πως πουστρακος το βγαζεις απο τον κωλο σου εσυ και το συναφι σου, το νταβατζακος βγηκε στη φορα και εγλυψες κωλους να πεσει το νημα να κρυφτεις.
δεν μου λες καραγκιοζης εισαι η καραγκιοζης :grin::grin: αλλος εχει τα μεσα βλακα ε βλακα εκανε κακα του γιατι μεχρι και μοντ κατηγορησε για καριολικια μπαναρισματα κλπ εμενα το μονο που μπορειτε να κανετε ειναι να μου κατεβασετε το φερμουαρ και να μου παρετε :pipa2:

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
104.787
Πόντοι
16.131
Ωραια σιγα σιγα να μαζευομαστε
να δουμε σε ποσο θα πεσει και αυτο το νημα:tooth:

Επισης:sad2:
καριολη μητσοτακη ξαναανοιξε τα σαιτ με τις ταινιες ρεεεε
που να παει ο κοσμος με τετοιο ψωλοκρυο
ουτε μια ταινια δεν ....
που να σε πιασει κοψιμο διαρκειας
μολις μεταφερθουν τα ξεφτιλισματα εδω ο ειδικος σε θεματα ρουφιανιας θα εισηγηθει την πτωση του νηματος

user212024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2025
Like
1.746
Πόντοι
206
μολις μεταφερθουν τα ξεφτιλισματα εδω ο ειδικος σε θεματα ρουφιανιας θα εισηγηθει την πτωση του νηματος
μολις πεσει και αυτο :tooth:
θα ανοιξουμε αλλο- με τιτλο ¨ η σπιναλογκα¨
και θα μαντρωθουμε μεσα:tooth:

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
104.787
Πόντοι
16.131
μολις πεσει και αυτο :tooth:
θα ανοιξουμε αλλο- με τιτλο ¨ η σπιναλογκα¨
και μαντρωθουμε μεσα:tooth:
εγω λεω να ανοιξουμε νημα οι σουλιωτισες :afro: γιατι μην ξεχνας εχει πολλους σκληρους αντρες εδω μεσα :gay:

Αρίστων

Σπαμάρχης
Εγγρ.
7 Νοε 2025
Like
3.432
Πόντοι
1.706
πες καμια ιστορια απο τοτε
Αυτό το άρωμα δεν το ξεχνάω. Έχουν περάσει τόσα χρόνια και το έχω ακόμα πάνω μου.
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στα Εξάρχεια. Πέρασα την εφηβική, και κοινωνική μου ζωή εκεί.
Συναισθηματική και κοινωνική ωρίμανση θα το έλεγε κανείς.
Μετά τον στρατό, η παρέα μου ήταν συνεχώς στα πέριξ των Εξαρχείων.
Χρειαζόμουν μια αλλαγή, υπήρχε έντονη μονοτονία και στασιμότητα. Διαρκώς, αδιάκοπα, συνεχώς...πάντοτε.
Είχα σχέση με μια κοπέλα ένα χρόνο μικρότερη μου. Την γνώριζα από το λύκειο. Είμασταν μαζί αρκετό καιρό.

Ήταν η εποχή του Snacking αυτό που αργότερα μετονομάστηκε σε After. Ένα βράδυ πήγαμε στο Everest στο Κολωνάκι.
Την εποχή που για όσους ξέρουν, ήταν ένας τύπος μέσα που έδινε ρεσιτάλ ταχύτητας και δεξιοτεχνίας στην παρασκευή σάντουιτς.
Τρώμε. Είχε πάρα πολύ κόσμο το μαγαζί χαμός. Κάποια στιγμή φεύγουμε κατευθυνόμενοι για την πλατεία Κολωνακίου.
Ακούγεται μία φωνή Α......και ξανά Α......και ξανά Α...
Γυρίζω το κεφάλι μου, και βλέπω την κοπέλα μου αγκαλιά με μία γυναίκα. Μία ψηλή καλλίγραμμη γυναίκα. Με σύστησε.
Μας πρότεινε να μας κεράσει ένα ποτό, στα γνωστά καφέ της πλατείας. Δεχτήκαμε και πήγαμε. Ήπιαμε πολύ, πάρα πολύ.
Αυτό ήταν. Μας είπε να πάμε την άλλη μέρα σπίτι της να αράξουμε. Πήγαμε. Και ξανά-πήγαμε...

Η γυναίκα αυτή, ήταν κολλητή φίλη της θείας της κοπέλας μου. 42 χρονών, αρκετά εύπορη ως πάρα πολύ. Παντρεμένη χωρίς παιδιά.
Ο άντρας της κάπου στη Νότια Αφρική. Είχε να τον δει χρόνια, ούτε γνώριζε αν ζούσε αν υπήρχε.
Κάποια στιγμή, μού ζήτησε να την συνοδέψω σε μια κοινωνική υποχρέωση που είχε. Παρών και η κοπέλα μου. Τα έχασα.
Πήγα. Και ξανά-πήγα και ξανά-πήγα. Με γνώρισε σε φίλες της, σε φίλους της, σε γνωστούς της...
Η παρέα μεγάλωνε, και γίνονταν όλο και περισσότερο συμπαγής. Περισσότερο αδιάσπαστη αλλά κλειστή, μυστικοπαθή, διακριτική, εσωστρεφή.

Και από τότε ξεκίνησε η καριέρα μου στον χώρο αυτόν. Αν και πριν το στρατό είχα κάνει κάποιες συναντήσεις. Ελάχιστες.
Βρισκόμασταν σχεδόν κάθε μέρα. Ήθελε να μου αγοράζει συνέχεια πράγματα, και με έφερνε σε πολύ δύσκολη θέση.
Της είπα αυτό δεν μου αρέσει που κάνεις. Έτσι στην ψύχρα αισθάνομαι άβολα. Εκτός από αμηχανία μου προκαλούσε και έντονη δυσφορία.
Χώρισα με την κοπέλα μου.

Αργότερα μου έδινε τα χρήματα. Έτσι στεγνά. Εγώ της το πρότεινα και το δέχτηκε. Αυτό κράτησε περίπου 1 χρόνο.
Κάναμε αρκετά ταξίδια. Θα έλεγα ότι αυτή η γνωριμία, ήταν από τις ωραίες και ευχάριστες στιγμές μου στο χώρο αυτό.

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.265
Πόντοι
456
Αυτό το άρωμα δεν το ξεχνάω. Έχουν περάσει τόσα χρόνια και το έχω ακόμα πάνω μου.
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στα Εξάρχεια. Πέρασα την εφηβική, και κοινωνική μου ζωή εκεί.
Συναισθηματική και κοινωνική ωρίμανση θα το έλεγε κανείς.
Μετά τον στρατό, η παρέα μου ήταν συνεχώς στα πέριξ των Εξαρχείων.
Χρειαζόμουν μια αλλαγή, υπήρχε έντονη μονοτονία και στασιμότητα. Διαρκώς, αδιάκοπα, συνεχώς...πάντοτε.
Είχα σχέση με μια κοπέλα ένα χρόνο μικρότερη μου. Την γνώριζα από το λύκειο. Είμασταν μαζί αρκετό καιρό.

Ήταν η εποχή του Snacking αυτό που αργότερα μετονομάστηκε σε After. Ένα βράδυ πήγαμε στο Everest στο Κολωνάκι.
Την εποχή που για όσους ξέρουν, ήταν ένας τύπος μέσα που έδινε ρεσιτάλ ταχύτητας και δεξιοτεχνίας στην παρασκευή σάντουιτς.
Τρώμε. Είχε πάρα πολύ κόσμο το μαγαζί χαμός. Κάποια στιγμή φεύγουμε κατευθυνόμενοι για την πλατεία Κολωνακίου.
Ακούγεται μία φωνή Α......και ξανά Α......και ξανά Α...
Γυρίζω το κεφάλι μου, και βλέπω την κοπέλα μου αγκαλιά με μία γυναίκα. Μία ψηλή καλλίγραμμη γυναίκα. Με σύστησε.
Μας πρότεινε να μας κεράσει ένα ποτό, στα γνωστά καφέ της πλατείας. Δεχτήκαμε και πήγαμε. Ήπιαμε πολύ, πάρα πολύ.
Αυτό ήταν. Μας είπε να πάμε την άλλη μέρα σπίτι της να αράξουμε. Πήγαμε. Και ξανά-πήγαμε...

Η γυναίκα αυτή, ήταν κολλητή φίλη της θείας της κοπέλας μου. 42 χρονών, αρκετά εύπορη ως πάρα πολύ. Παντρεμένη χωρίς παιδιά.
Ο άντρας της κάπου στη Νότια Αφρική. Είχε να τον δει χρόνια, ούτε γνώριζε αν ζούσε αν υπήρχε.
Κάποια στιγμή, μού ζήτησε να την συνοδέψω σε μια κοινωνική υποχρέωση που είχε. Παρών και η κοπέλα μου. Τα έχασα.
Πήγα. Και ξανά-πήγα και ξανά-πήγα. Με γνώρισε σε φίλες της, σε φίλους της, σε γνωστούς της...
Η παρέα μεγάλωνε, και γίνονταν όλο και περισσότερο συμπαγής. Περισσότερο αδιάσπαστη αλλά κλειστή, μυστικοπαθή, διακριτική, εσωστρεφή.

Και από τότε ξεκίνησε η καριέρα μου στον χώρο αυτόν. Αν και πριν το στρατό είχα κάνει κάποιες συναντήσεις. Ελάχιστες.
Βρισκόμασταν σχεδόν κάθε μέρα. Ήθελε να μου αγοράζει συνέχεια πράγματα, και με έφερνε σε πολύ δύσκολη θέση.
Της είπα αυτό δεν μου αρέσει που κάνεις. Έτσι στην ψύχρα αισθάνομαι άβολα. Εκτός από αμηχανία μου προκαλούσε και έντονη δυσφορία.
Χώρισα με την κοπέλα μου.

Αργότερα μου έδινε τα χρήματα. Έτσι στεγνά. Εγώ της το πρότεινα και το δέχτηκε. Αυτό κράτησε περίπου 1 χρόνο.
Κάναμε αρκετά ταξίδια. Θα έλεγα ότι αυτή η γνωριμία, ήταν από τις ωραίες και ευχάριστες στιγμές μου στο χώρο αυτό.
Είσαι και κλώνος είσαι και παραμυθάς

Αρίστων

Σπαμάρχης
Εγγρ.
7 Νοε 2025
Like
3.432
Πόντοι
1.706
Είσαι και κλώνος είσαι και παραμυθάς
Fail Diet Coke GIF by MOODMAN.gif

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.555
Πόντοι
5.506
δεν μου λες καραγκιοζης εισαι η καραγκιοζης :grin::grin: αλλος εχει τα μεσα βλακα ε βλακα εκανε κακα του γιατι μεχρι και μοντ κατηγορησε για καριολικια μπαναρισματα κλπ εμενα το μονο που μπορειτε να κανετε ειναι να μου κατεβασετε το φερμουαρ και να μου παρετε :pipa2:
Καλα, καλα, σωπα, μην ανησυχεις δε λογκαρε ακομα ο Ζεμπου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom