πες καμια ιστορια απο τοτε
Αυτό το άρωμα δεν το ξεχνάω. Έχουν περάσει τόσα χρόνια και το έχω ακόμα πάνω μου.
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στα Εξάρχεια. Πέρασα την εφηβική, και κοινωνική μου ζωή εκεί.
Συναισθηματική και κοινωνική ωρίμανση θα το έλεγε κανείς.
Μετά τον στρατό, η παρέα μου ήταν συνεχώς στα πέριξ των Εξαρχείων.
Χρειαζόμουν μια αλλαγή, υπήρχε έντονη μονοτονία και στασιμότητα. Διαρκώς, αδιάκοπα, συνεχώς...πάντοτε.
Είχα σχέση με μια κοπέλα ένα χρόνο μικρότερη μου. Την γνώριζα από το λύκειο. Είμασταν μαζί αρκετό καιρό.
Ήταν η εποχή του Snacking αυτό που αργότερα μετονομάστηκε σε After. Ένα βράδυ πήγαμε στο Everest στο Κολωνάκι.
Την εποχή που για όσους ξέρουν, ήταν ένας τύπος μέσα που έδινε ρεσιτάλ ταχύτητας και δεξιοτεχνίας στην παρασκευή σάντουιτς.
Τρώμε. Είχε πάρα πολύ κόσμο το μαγαζί χαμός. Κάποια στιγμή φεύγουμε κατευθυνόμενοι για την πλατεία Κολωνακίου.
Ακούγεται μία φωνή Α......και ξανά Α......και ξανά Α...
Γυρίζω το κεφάλι μου, και βλέπω την κοπέλα μου αγκαλιά με μία γυναίκα. Μία ψηλή καλλίγραμμη γυναίκα. Με σύστησε.
Μας πρότεινε να μας κεράσει ένα ποτό, στα γνωστά καφέ της πλατείας. Δεχτήκαμε και πήγαμε. Ήπιαμε πολύ, πάρα πολύ.
Αυτό ήταν. Μας είπε να πάμε την άλλη μέρα σπίτι της να αράξουμε. Πήγαμε. Και ξανά-πήγαμε...
Η γυναίκα αυτή, ήταν κολλητή φίλη της θείας της κοπέλας μου. 42 χρονών, αρκετά εύπορη ως πάρα πολύ. Παντρεμένη χωρίς παιδιά.
Ο άντρας της κάπου στη Νότια Αφρική. Είχε να τον δει χρόνια, ούτε γνώριζε αν ζούσε αν υπήρχε.
Κάποια στιγμή, μού ζήτησε να την συνοδέψω σε μια κοινωνική υποχρέωση που είχε. Παρών και η κοπέλα μου. Τα έχασα.
Πήγα. Και ξανά-πήγα και ξανά-πήγα. Με γνώρισε σε φίλες της, σε φίλους της, σε γνωστούς της...
Η παρέα μεγάλωνε, και γίνονταν όλο και περισσότερο συμπαγής. Περισσότερο αδιάσπαστη αλλά κλειστή, μυστικοπαθή, διακριτική, εσωστρεφή.
Και από τότε ξεκίνησε η καριέρα μου στον χώρο αυτόν. Αν και πριν το στρατό είχα κάνει κάποιες συναντήσεις. Ελάχιστες.
Βρισκόμασταν σχεδόν κάθε μέρα. Ήθελε να μου αγοράζει συνέχεια πράγματα, και με έφερνε σε πολύ δύσκολη θέση.
Της είπα αυτό δεν μου αρέσει που κάνεις. Έτσι στην ψύχρα αισθάνομαι άβολα. Εκτός από αμηχανία μου προκαλούσε και έντονη δυσφορία.
Χώρισα με την κοπέλα μου.
Αργότερα μου έδινε τα χρήματα. Έτσι στεγνά. Εγώ της το πρότεινα και το δέχτηκε. Αυτό κράτησε περίπου 1 χρόνο.
Κάναμε αρκετά ταξίδια. Θα έλεγα ότι αυτή η γνωριμία, ήταν από τις ωραίες και ευχάριστες στιγμές μου στο χώρο αυτό.