Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 424 άτομα (18 μέλη και 406 επισκέπτες)

info@123

Ανώτατος
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
71
Like
22.036
Πόντοι
10.026
Παιδιά, καλησπέρα. Μπορεί κάποιος παρακαλώ να μου δώσει πληροφορίες σχετικά με τον οίκο που βρίσκετε Πιπίνου 54?
Ρε μεγάλε, που σου ήρθε στο μυαλό αυτό το μπουρδέλο! Δεν γνωρίζω εάν λειτουργεί ακόμα, αλλά είναι οίκος στον οποίο εκδίδονταν τραβεστί. Ήμουν πολύ μικρός, παίζει και ανήλικος, όταν το επισκέφθηκα την μία και μοναδική φορά. Θυμάμαι, κατέβηκα τα σκαλάκια, άνοιξα την πόρτα και βρέθηκα σε έναν προθάλαμο. Εκεί, αντίκρισα άλλη μία σιδερένια πόρτα, εσωτερική, με κάγκελα, σαν αυτές που έχουν τα κελιά των φυλακών. Καθώς περίμενα να μου ανοίξει κάποιος, για να περάσω στο σαλόνι, εμφανίστηκε μία πατσαβούρα τραβεστί, φορώντας μόνο τα εσώρουχα. Μόλις την είδα έκανα, επιτόπου, μεταβολή και κατευθύνθηκα γρήγορα προς την έξοδο. Το τραβέλι τσαντίστηκε και άρχιζε να μου φωνάζει: "Σιγά μωρή"! "Σιγά μωρή"!

Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
627
Like
101.694
Πόντοι
125.067

apollon444

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
5.465
Πόντοι
1.056

SLIM SHADY

Μέγας
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
33.081
Πόντοι
4.936

arxidakos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2022
Κριτικές
11
Like
3.000
Πόντοι
496
Που ειναι φιλε η Αντελα;

Dsar263

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
150
Like
27.630
Πόντοι
34.948
Επειδη με εχει πιασει λιγο αηδια με τα Πακια τελευταια και δεν εχω κατεβει Μετάξι, μηπως ειδες αν επεστρεψε στο Ι27 η Ναταλίτσα?
Μα ειδικα στης Ναταλιτσας... εκει και αν γινεται χαμος απο Πακια, ορδες απο Περσες.... παντως μεχρι χθες ηταν ακομα κλειστος ο οικος....

Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
627
Like
101.694
Πόντοι
125.067
Μα ειδικα στης Ναταλιτσας... εκει και αν γινεται χαμος απο Πακια, ορδες απο Περσες.... παντως μεχρι χθες ηταν ακομα κλειστος ο οικος....

Και σημερα απογεμα κλειστος ο οικος της Ναταλιτσας, τελευταια φορα που τη γαμησα λιγο πριν φυγει μου ειχε πει οτι δεν ξερει αν θα ξαναγυρισει, βεβαια παντα ετσι λεει και γυρναει.

sisiliano1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2015
Like
1.706
Πόντοι
216
Μίνι τσάρκα εχθές το μεσημέρι.

Ήθελα να πάω Χωματιανού 11α να δω την Άννα που διαβάζω ότι είναι δυνατό κομμάτι. Φτάνω στις 3:30 περίπου και τα δευτερόλεπτα που κοντοστέκομαι απέξω ακούω ένα *κλακ* σαν κάποιος να κλείδωσε! Και όντως σπρώχνω την πόρτα και δεν άνοιγε. Από την χαραμάδα έβλεπα φως οπότε υπέθεσα ότι είναι στο δωμάτιο και όπου να'ναι θα τελειώσει.

Ανέβηκα στο β που ήταν μια διάφορη λατίνα. Κατέβηκα, ακόμα κλειστά.

Λέω ας πάω Αλκαμένους 113 που κάποτε είχα δει την Ειρήνη, τρελό πιπίνι. Τι τόθελα, αυτός ο δρόμος δεν έχει τελειωμό, πέρα από τα σκατά σκύλων που μάλλον είναι εθιμοτυπικό της περιοχής. Φτάνω εκεί, μπαίνω μέσα και εμφανίζεται μια θείτσα γύρω στα 50, στρουμπουλή, με πολύ κοντό μαλλί και λέει ότι είναι μόνο ένα κορίτσι σήμερα. Μάλλον μιλούσε για τον εαυτό της σε τρίτο πρόσωπο αλλά για σιγουριά ρωτάω "είναι μόνο μία δηλαδή?" και περιμένω και μερικά δεύτερα μήπως βγει καμιά άλλη από το κουρτινάκι. Ναι εγώ είμαι, πόσες ήθελες να έχουμε, λέει θυμώνοντας και άρχισε να λέει και άλλα μονολογώντας ενώ έφευγα.

Ω να σου γα, 25 λεπτά ποδαρόδρομος πήγαινε και έλα για την θυμωμένη θείτσα. Φτάνω Χωματιανιού και... η πόρτα είναι ακόμα κλειδωμένη! Ή που κάποιος μύστης έχει κλείσει για ώρα ολόκληρη ή που όποια κλείδωσε ήταν στις τελευταίες αγωνιώδεις της στιγμές πριν το πιο επίπονο χέσιμο της ζωής της και δεν είχε ξεμπερδέψει ακόμα.

Βαρέθηκα να περιμένω και άλλο και πάω Λιοσίων να δω Σαρλότα που είχα διαβάσει ότι είναι και αυτή δυνατή. Όντως, εμφανίστηκε μπροστά μου μια νέα, ψηλή, αδύνατη με ωραίο πρόσωπο και λευκό δέρμα. Η παρουσία της ξεχωρίζει από χιλιόμετρα ανάμεσα σε θείτσες, χοντρές, λίγο ή περισσότερο μαύρες και γενικά όλο τον συρφετό της πιάτσας.

Εννοείται έδωσα αμέσως παράβολο και μπήκα. Μπήκε και άρχισε να γδύνεται.

Ρε σεις. ΡΕ ΣΕΙΣ. Η τύπισσα δεν έχει ρώγες! Ναι καλά διαβάσατε, απλά δεν έχει. Το βυζάκι ήταν λίγο σακουλιασμένο, αλλά το χειρότερο ήταν ότι αντί για ρώγα είχε κάτι που έμοιαζε με μίνι σούφρα. Δεν τόλμησα ούτε να αγγίξω εκεί, ούτε να ρωτήσω τι συμβαίνει. Άμα ρώταγα "γιατί δεν έχεις ρώγες" ή "τι έγιναν οι ρώγες σου" θα ήταν λίγο άβολη η κατάσταση το λιγότερο, νομίζω, παρότι με έτρωγε η περιέργεια (αν κάποιος συνμύστης ξέρει τι συμβαίνει ας ρίξει ίνφο).

Όταν γδύθηκε και από κάτω, ήρθε η 2η δυσάρεστη έκπληξη. Στο τελείωμα της κωλοχαράδρας προς τα πάνω, δηλαδή χαμηλά στην μέση, έχει ένα εξόγκωμα μαζί με μικρή δερματική αλλοίωση σαν να πάει να φυτρώσει ουρά από τον κόκκυγα. Ούτε αυτό ήταν ευχάριστο θέαμα εννοείται, και όχι κάτι που μπορείς να παραβλέψεις εύκολα.

Στα της απόδοσης η κοπέλα ούτε κρύο ούτε ζέστη αλλά με αυτές τις δύο απροσδόκητες δυσμορφίες εγώ προσωπικά δεν είμαι πολύ άνετος να ευχαριστηθώ την συνεύρεση
Τα χω γραψει ακριβως τα ιδια για Σαρλοτα εδω στην ενημερωση πριν λιγο καιρο.Εγραψα και για τη Φολομελισσα.Τυχαια παντως και τις 2 φορες,εδω μεσα τους λενε προμοτορες,θα γραψουν σχεδον αμεσως ποσο καβλα ειναι και τι τρελο γαμησι κανουν....ομως καλη ωρα οπως εσυ και αλλα παιδια επαληθευουν τα αυτονοητα....

Rodos 87

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Σεπ 2024
Κριτικές
46
Like
4.146
Πόντοι
2.831
Ρομαντικό γαμησακι και ξεκλείδωμα στην Παμελα στο Ιάσωνος 31 πρώτο δεξιά στην δεύτερη βάρδια, πίπα με Καποτά γλυφομούνι με τελείωμα της με σπασμούς, έπεσαν και γλωσοφιλα. Είναι διαμαντακι για το 10ρικο και σπάνια βρίσκεις τέτοιο δέσιμο - χημεία. Η ομοσταβλη της Ιζαμπέλα εάν και ομοεθνή της και κοντά στην ηλικία είναι πολύ τυπικουρα. Αύριο οι κριτικές

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
89
Like
4.668
Πόντοι
2.916
καλυτερα στο Περδικα 3
Πριν λιγο περασα στο 1,μια χαρα,αξιζει η Μονικα κ η τσατσα η βραδινη καλη,φωναξε ενα κλικ μετα το τελος,η τσατσα ειναι ωραια.Θα σας γραψω μετα οσα θυμαμαι,παω Βικτωρια με φιλο κ σας τα λεω αργοτερα,ειμαι 100% συμφωνος για Μονικα

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom